» »

problemi z monitorjem,al pa kej...

problemi z monitorjem,al pa kej...

sadarj10 ::

Dons sem dubu računalnik,in ko sem priključil monitor na grafično,mi ja na monitorju pisal "no signal".Imam pa hyundai monitor 19 palčni ploski.Pa sem sprobaval s kabli pa je še zmeraj pisal.

Kaj bi lahko bilo narobe,al grafična,kabel al monitor????

Hvala!

Bistvo življenja je nabijanje proca,nemaš kej,...???!!!

ChiefThunder ::

Preglej grafično za morebitne poškodbe in preveri če je dobro vštekana. Preglej kabel za vidne poškodbe na koncu kabla poglej če je kakšen pin odloljmljen oz. če je s štekarjem od grafične kj narobe. Pa povej kakšno grafično maš, če maš kj navit procesor. Še CMOS resertiri, za vsak slučaj. Preberi si manual od monitorja, mogoče tam kaj piše. Mogoče moraš kaj nastaviti na zadnji strani monitorja...

Če ti je pred menjavo monitorja vse delalo normalno, uveljavi garancijo, (kva pa veš, mogoče je samo kabel hin).

lp

slavc ::

Najprej resetiri BIOS ce ne pali probaj zamenjati za test graficno kartico,probaj se na drugem pc-ju

Dalmatinc ::

sem ču z podoben primir in povsejverjetnosti je grafa fuč>:D

misko ::

najprej poglej kabl med monitorjem in grafikuljo
če ni kabl slabo prtrjen, je pa grafična
lahko da ni dost prtrjena v AGP slot (če maš staro v PCI)
to se mi je zgodilo že pogosto (če dost odpiraš kišto, pa po nej šariš)

dexter ::

Hello!

Pises da si dobil racunalnik,nov,rabljen,verjetno vse dela ok.Odpri kisto in mal procesor premakni na levo ali desno,ce ni glih trdno vpet je lahko problem in vcasih ne dela.Verjetno je samo to (ce si kisto kakorkoli moval ali prevazal okoli).

LP

Jinxy ::

A ne bi za zacetek poizkusil prikljuciti enga drucga monitorja, da lahko vsaj to izkljucil kot mozen vzrok tezav? :)

Ja to je čisto nov računalnik,in nisem še nič navijal.Grafično imam pa MSI geforce 2mx,drug monitor sem tud že dal pa se tud ni nič pokazal.
Verjetno je grafična šla,pa sej mi je na začetku delal.

Hvala za informacije!!

Ribicija ::

Ponavadi se sliši močan pisk če je kaj z grafiko narobe. Po moje se ti je med prevozom kaj zmigalo. Preverivse kable in če je procesor dobro v ležišču.
Aja pa včasih se zgodi da stikalo za reset kje zašteka. Probajdati dol kabl od reset tipke.
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584617 (23946) Dominator
»

Graficna kartica r9 390 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
555123 (3954) Seljak
»

tezave z monitorjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
201671 (1430) Samson
»

Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )