Forum » Zvok in slika » Zvok se spremeni ko ga posnamem na cd
Zvok se spremeni ko ga posnamem na cd
tha_man ::
Imam dva komada, ki se v bistvu nadaljujeta (kao non-stop mix). Zadeva prav lepo deluje v mp3ju, ko pa posnamem na audio cd se med prehodom pojavi nadležen klik. Stvar sem poripal nazaj na disk, in ugotovil da je začetek drugega komada zabluzen (na začetku ima par milisekund iz konca prvega komada, ampak ne čist do konca, tako da tam klikne).
Kaj pravite, je kriv pekač (Teac 12x), program (Nero) al je je to standarno obnašanje pri peki (upam da ne)...
Kaj pravite, je kriv pekač (Teac 12x), program (Nero) al je je to standarno obnašanje pri peki (upam da ne)...
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Loki ::
kriva je (verjetno) prehitra hitrost snemanja (12x?) v kombinaciji z obilico EM sevanja iz okolice.
peci pri cimmanjsi hitrosti (4x), med peko ugasni zvocnike ter izklopi glasbo, ce se da.
peci pri cimmanjsi hitrosti (4x), med peko ugasni zvocnike ter izklopi glasbo, ce se da.
Pri 4x hitrosti mi je za razliko od prejšnjih 26ms (10x hitrost - pečem na RW) pobralo samo 14ms od prejšnjega komada, ampak pok je še vedno tu :( (se pač zgodi malo prej, kao )
Damn, na manj kot 4x pa ne gre... tud vprašanje če bi pomagalo.
Mar ne bi digitalna kopija morala biti identična originalu?
Damn, na manj kot 4x pa ne gre... tud vprašanje če bi pomagalo.
Mar ne bi digitalna kopija morala biti identična originalu?
No, problem je bil v Nerotu. Feurio zapeče kot se spodobi, Nero pa je zabluzil tako pri meni kot pri sosedu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99674 (28776) | pingo76 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103249 (27758) | nuclear |
⊘ | Dvd medijiOddelek: Kaj kupiti | 1683 (1156) | boštjan |
» | tezave s pekacem liteonOddelek: Pomoč in nasveti | 1458 (1053) | jurre |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8811 (7057) | Zheegec |