» »

Siol tv na pc

Siol tv na pc

FromBeyond ::

Pozdrav,

mi je pred kratkim prenehal delovat SiolTV na pcju. Sem na parih forumih zasledil, da naj bi telekom začel kriptirat programe, pa sem se odloču da tu vprašam, če je kdo kaj o tem slišal ali zasledil.

Lep pozdrav

Engineer_ ::

HBO komplet kanalov na pc sigurno ne bo delal, je kriptiran nekako. Sem se mučil da bi ga odklenil pa mi je uspelo priti samo do zvoka, slike ne. Za kaj več pa bi moral preveriti doma, kar ne bo možno v kratkem. Morda mi uspe se poigrati s tem do nedelje. Nazadnje sem SiolTV na PC gledal pred kakim tednom, ker sem pomotoma kliknil na MulticastTV in se je slučajno vklopil nek zanimiv program. Takrat je delalo še normalno.

Upam da to ni res, saj bi bilo kriptiranje ostalih kanalov izjemno nesramno. Naročeni smo namreč na siolTV, omejitev kanalov na njihove siol BOXe bi bilo zelo butasto, nesmiselno. Izključno samo zato, da bi kupil tisto škatlo njihovo.

Bom čez vikend potestiral in ti sporočim rezultat. Če slučajno pozabim sporočiti kaj mi je uspelo naredit me spomni na privat saj imam toliko dela da morda pozabim na to temo.

Zgodovina sprememb…

FromBeyond ::

Hvala za odgovor. Mi je bilo sam čudno, ker mi je pred parimi dnevi še delal normalno, zdaj pa z istimi nastavitvami več ne, pa se po siolovih forumih neki šušlja o kriptiranju. Bom še sam mal raziskal težavo. Niti si ne predstavljam kak smisel ma kriptiranje za tiste ki še uporabljajo stare sagem komunikatorje.

Pozdrav

kreki ::

Pozdrav! Meni je še zvečer delala tv na PC. Ne delujejo pa samo določeni kanali ki si včasih delali.
Priklopljen na šštrom.

futune ::

Ta hip ravno klikam v vlc, pa, kar imam naročeno, vse dela.

Drugače pa to http://www.verimatrix.com/press-release... , hbo pa explozivni naj bi bili zaklenjeni.

Engineer_ ::

nevem na kak način so zaklenjeni. morda pač tako, da moraš mac naslov komunikatorja nekam registrirat in potem naprava s tem mac naslovom lahko dobiva zaklenjene kanale. Stavim da če bi se mi dalo in bi ponaredil mac naslov komunikatorja iz dnevne sobe, bi lahko gledal tudi HBO na PC. Samo to je absolutno preveč zajebancije, da bi imel potem HBO....če imaš hbo paket imaš zagotovo tudi HBO GO...to je gledanje filmov preko brskalnika. Na seznamu filmov za ogled pa so na razpolago vsi boljši filmi, ki se vrtijo na HBO...

Druge opcije ne vidim, glede na to da na starih sagemih še vedno vse dela normalno.

Zgodovina sprememb…

wini ::

Točno tole z mac spoofingom sem nameraval sam preverit če bo delalo. Pa ni bilo še časa :)

Engineer_ ::

niti pri meni, se mi ne da :D

Samo pomojm bi delovalo. Sumim. Ker zvok mi je že uspelo dobit, kot sem rekel prej, slike pa ni bilo. Oziroma če je bila, je bila statična.
Kakorkoli že, je nasploh izjemno butasto da se moramo iti neke igrice z vlc in multicastTV, da lahko gledamo nekaj kar smo tak in tak plačali, potem pa se trudijo to reč še zaklenit.

Torej: meni dela vse brez najmanjšega problema.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Engineer_ ()

Engineer_ ::

Torej: meni dela vse brez najmanjšega problema. Razen pač HBO kanalov in kanalov na katere nisem naročen.

divx man ::

Zdravo,

Glede na to, da sam nisem ravno strokovnjak na tem področju me pa zanima, kako je sedaj s tem hbo-jem. Imam namreč naročen hbo in me hudičevo jezi, ker ne morem gledat hbo še v sobi na pc. Zato me zanima, če kateri od vas strokovnjakov že našel rešitev? Pa še to me zanima. Glede na to da sem naročen na telekomovo storitev hbo ali ni to pravno sporno, da zadeve ne morem gledat na pc-ju?

LP

wini ::

Za hbo v sobi uporabi hbo go
Imam in dela na macbookpro, pc win8.1, ter na androidu (note2)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Zvok in slika
1019227535 (95207) telexdell
»

Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
380105269 (21636) jurre
»

IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Omrežja in internet
483122402 (46602) Looooooka
»

Siol TV brezžično do prenosnika

Oddelek: Omrežja in internet
319996 (6785) trnvpeti
»

Tuš IPTV

Oddelek: Zvok in slika
121975 (1614) bbenci2

Več podobnih tem