» »

Spletna trgovina ni poslala izdelka

Spletna trgovina ni poslala izdelka

joze ::

Saj ne bom težil in klical policajev in odvetnikov, še najmanj si želim, da me tukaj kdo ošteva ker sem bil nepreviden, me pa vseeno zanima kaj bi lahko storil, če bi šlo za višji znesek.

Pred 15 dnevi sem v nemški spletni trgovini http://www.banjado.com/ naročil nek izdelek in ga plačal z mastercardom. Nakup sem opravil kot gost, brez registracije. Ker se mi je zdelo da bi moral izdelek že dobiti sem jim pred nekaj dnevi poslal mail z vprašanjem kaj je z mojim naročilom. Na mail mi niso odgovorili. Saj vem, da je še zgodaj in tudi telefoniral še nisem ampak začel sem se spraševat kaj in kako. Obstaja kakšen postopek v takem primeru ali se lahko samo pogledam v ogledalu, se ozmerjam z budalo in jim podarim tistih pa 10 evrov?

Janac ::

Sej sam nočeš rešit postopka:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Janac ()

Alamar ::

Zakaj pa nisi plačal s paypalom? Sicer zgleda čisto OK trgovina. Je bil izdelek, katerega si naročil na zalogi? Je pisalo, koliko časa rabijo za ta določen izdelek, da ga pripravijo in odpošljejo. Si preveril, če ti je na mastercard sploh potrgalo denar? Počakaj še par delovnih dni, potem jih pa spet malo spomni prek maila.

joze ::

Denar je bil trgan takoj....

Janac je izjavil:

Sej sam nočeš rešit postopka:P

Sej to sprašujem....kakšen je postopek...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: joze ()

mihec87 ::

V bistvu če se ne motim je varianta da se na banki da zahtevek za preklic nakazila oz neki podobnega...Z paypal je lažje..

Ales ::

Danes je nedelja. Če si jim mail poslal konec tedna, počakaj vsaj do ponedeljka na odgovor. Sicer pa imajo objavljeno tudi telefonsko številko. Če ne prejmeš odgovora, jih enostavno pokliči.

Ko boš imel nek konkreten odziv (smo poslali, nismo prejeli naročila, karkoli), razmišljaj o nadaljnjih ukrepih. Pred tem se nima smisla sekirat.

Imaš shranjen kak posnetek naročila s spletne strani, kaj kjer se vidi številka naročila ali kaj podobnega? Si od njih dobil kak mail s potrdilom nakupa, fakturo, čemerkoli?

joze ::

Ja, dobil sem potrdilo nakupa in potrdilo plačila, ampak ker se na strani nisem prijavil ne morem spremljati kaj se s pošiljko dogaja. Izdelek naj bi bil na zalogi. Mail sem poslal že v sredo, je pa res, da sem ga poslal v angleščini, ker nemško pač ne govorim, ampak to ne bi smel bit problem. Tako ali tako bom počakal in mislim, da bom izdelek vseeno prejel, je pa nenavadno, da po potrditvi plačila nisem dobil nobenega maila več (po navadi pošljejo vsaj še obvestilo, da je izdelek šel na pošto). Bom jutri poklical in se pozanimal, upam, da dobim koga, ki govori angleško.... Sporočim kaj se bom dogovoril :)

darkolord ::

Ena stvar pri Nemcih - kolikor jih kujemo v nebo glede vsega, glede komunikacije so precejkrat zelo, ZELO švoh.

Piši jim še v nemščini (google translate bo OK) in počakaj vsaj kak teden na odgovor.

joze ::

No danes so mi uspeli poslat odgovor. Pravijo, da je bila težava s plačilom, katerega naj še ne bi prejeli. Zdaj baje da so ga in bodo poslali danes.

weasel ::

V angleščini? :)

joze ::

Ja, odgovorili so mi v angleščini. Mogoče pa so cel teden iskali prevajalca... :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
833181516 (1059) Machete
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Kaj kupiti
2733468369 (5011) darkolord
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466180983 (5698) tikitoki
»

hardwareversand.de (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Kaj kupiti
1912364502 (151617) integral15
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Kaj kupiti
1507275955 (110741) darkolord

Več podobnih tem