» »

hardwareversand.de

hardwareversand.de

««
37 / 39
»»

DarwiN ::

Guten Morgen,
seit 17 Uhr gestern Abend ist es endlich soweit. Ab jetzt habt ihr die Möglichkeit eure Hardware, Software, Desktop-PCs und sonstige Elektronik bei hardwareversand.de auf Rechnung zu bestellen. Das bedeutet, dass ihr 14 Tage lang Zeit habt, eure Produkte ab Rechnungsdatum zum begleichen.
Wir sind uns sicher, dass dies ein wichtiger Schritt in Richtung Zukunft ist, um das Vertrauen unser Kunden zu stärken bzw. wieder zu erlangen!
Euer
Hardwareversand.de - Team


Guten Morgen, da wir jetzt die Möglichkeit zum Rechnungskauf anbieten, sollte es kein Problem sein, dass du deinen neuen PC bei uns bestellst. Du erhälst die Ware umgehend nach Bestellung und hast 14 Tage lang Zeit, diese zu bezahlen!


Kdo si je izmislil Nemščino. ;) A kaj to bi naj pomenilo, da najprej prejmeš robo, plačaš pa šele zatem v naslednjih 14. dneh?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

m0LN4r ::

Po mojem po naročilu 14dni, dobiš pa ko pač dobiš, samo neko varovalko morjo met.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

user-pass ::

DarwiN je izjavil:

A kaj to bi naj pomenilo, da najprej prejmeš robo, plačaš pa šele zatem v naslednjih 14. dneh?

http://www.hardwareversand.de/helppayme...

Velja samo za Nemcijo. Torej, oni dajo to naprej eni firmi, ki ji moras ti dovoliti, da preverijo tvojo kreditno sposobnost (Schufa) in sele nato ti posljejo robo.

denisbegood ::

Narocil sem nekaj. Potem pa sem si premislil ker je v drugi trgovini bilo ceneje. Placal se nisem. Kako sedaj storniram narocilo. Ne znam ravno nemscine.

starboi ::

denisbegood je izjavil:

Narocil sem nekaj. Potem pa sem si premislil ker je v drugi trgovini bilo ceneje. Placal se nisem. Kako sedaj storniram narocilo. Ne znam ravno nemscine.


Zakaj pa nimate nastavljenega jezika angleščina ?

denisbegood ::

Tole mi ravno ne pomaga

gexi45 ::

denisbegood je izjavil:

Narocil sem nekaj. Potem pa sem si premislil ker je v drugi trgovini bilo ceneje. Placal se nisem. Kako sedaj storniram narocilo. Ne znam ravno nemscine.


Lahko pustiš, da preteče rok za plačilo in se naročilo samo stornira mislim, da je 14 dni, ali pa jim napišeš mail kar v angelščini, jaz sem tudi enkrat storniro naročilo pa ker sem hotel, da se stornira čim prej (če morda ker od njih ne zna dobro anglešk) sem tekst v angleščini dal v google translate v nemščino tak(nisem dal slovenskega ker verjetno veliko slabše prevede v nemščino iz slovenščine kot iz angleščine prevede). Tak, da je blo pol v mail in angleško in nemško, napisal sem jim pa na kratko, Can you please cancel my order - "številka naročila" in so mi storniral še isti dan

Marco-Slo ::

Jaz vsem odsvetujem nakup v tej trgovini.

Jaz sem lansko leto oktobr naročil vse računalniške komponente in monitor pri njih. Ker monitorja in grafične niso imeli sem čakal na komponente skoraj en mesec, da so mi poslali.

Pred 14 dnevi (po 11 mesecih delovanja) pa je računalnik crknil. Ko sem ga hotel prižgati se je kake 3 sekunde prižigal in ugasnil, čes 5 sekund se je sam začel prižigat in prišel do tam ko bi se mogel zagnati bios in se je spet ugasnil. Bil v mirovanju 5 sekund in se spet začel prižigati in se po 3 sekundah spet ugasnil in tako se je nadeljevalo in nadaljevalo. Smo odstranili rame, odklopili diske, priklopili drugi napajalnik in vstavili še drugi procesor. Prijatelj ki mi nalaga sistem je rekel da je crknila osnovna plošča in da jo naj pošljem nazaj. Drugi prijatelj ki mi je pomagal pri naročilu računalnika, mi je pomagal pri vpisu reklamacije in da vrnem v orginalni škatli in čisto vse detajle ki jih dobiš zraven plošče v škatli.
23.9 sem poslal ploščo nazaj v trgovino v nemčijo. Danes sem bil ves vesel ko me je poklical iz UPS da ima paket za mene. Ko sem odpru paket sem takoj vedel da nekaj ni v redu ker so poslali isto ploščo nazaj. Zraven pa je bil list na katerem sem si prevedel da piše da garancija ne krije te okvare. Da je poškodovano ležišče procesorja.
Klikni za sliko
 Zavrnjena reklamacija

Zavrnjena reklamacija



Je res sedaj poškodovano ležišče procesorja, kar ko sem jaz poslal ploščo v nemičjo ni bilo. So pa 6 kontaktov potlačenih, 3 štrlijo van in 1 ki je malo stran je zamaknjen v stran. Tako so se nahitro rešili reklemacije.

Klikni za sliko
 Ležišče procesorja

Ležišče procesorja



Tako da grem lahko v nakup nove plošče.
Več sreče vsem ki boste nakupovali računalniške komponente.

Lp. Marko.

Zgodovina sprememb…

Machete ::

Škoda da nisi poslikal preden si poslal. Malce pa dvomim, da so zvili par pinov, in jo poslali nazaj.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Marco-Slo ::

Tudi nobenih papirjov niso vrnili ki sem jih vtavil v škatlo in tudi kartonaste zaščite ki je v škatli in varuje ploščo da nebi poskakovala v škatli niso vrnili.

fireX88 ::

Marko, jaz ne vidim slike ne na pc-ju ne na telefonu... lahko popraviš?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

m0LN4r ::

Jaz tudi dvomim, zaenkrat so vse menjave šle skozi in takih stvari se na servisu ne dela, saj gre vse po kontrolnih točkah.
Če obstaja dvom v servis se zadeva pred zapakiranjem poslika, ker lahko pride tudi do take poškodbe med samim transportom, če ni gor pokrova.

Kvečjemu lahko objaviš sliko na njihov FB, za slabo reklamo.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

DarwiN ::

Tole je sumljivo, ja.. Ker če bi bili pini zviti že v osnovi, potem ne vidim možnosti, da bi eno leto računalnik deloval, potem pa naenkrat en dan izgubil "stik s procesorjem".:S

Kdosigavedi.. Pač trenutno so sredi procesa prestrukturiranja podjetja.. Sredi stečajnih obravnav.. In imajo težave z nabavo in z reševanjem takšnih reklamacij..

Kakorkoli, smola zate. Ampak na srečo ne gre za velik strošek. Eni so plačali jurja in več, in čakajo ali bodo dobili povrnjen denar.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

m0LN4r ::

No moraš tudi povedati, da je prišparal za vsaj ene 3 take plate, ker ni kupil prinas :)
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

D3m0r4l1z3d ::

Na mindfactory je ob nakupu MSI geforce 970 in x99 plat3 isto od msi za 220 eur, 50 eur popusta
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

bormarb ::

Je že kdo pisal temu stečajnemu upravitelju oz. dal zahtevek za povračilo.

Machete ::

A ni že malo pozno? Ko je šlo pod vodo je folk limal tu neke maile, kjer je bilo do določenih datumov treba podati svojo terjatev v stečajno maso (kot je običajno tudi pri nas).
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

bormarb ::

Med njimi sem tudi jaz in mi je bilo naročeno, da se zahtevke pošlje po 1.10.2015. Tako so mi tudi povedali na potrošniški zvezi, kateri sem posredoval vse podatke in so kasneje oni kontaktirali Nemško zvezo.

bormarb ::

V zvezi z vašo zadevo EPC v Nemčiji navaja, da je spletni prodajalec hardwareversand.de že sprožil stečajni postopek pred sodiščem v Arnsbergu v Nemčiji. Stečajni postopek se sicer še ni pričel, vendar je iz drugih primerov razvidno, da je predviden začetek dne 1.10.2015. Po tem datumu boste svojo terjatev lahko prijavili v stečajno maso. Potek stečajnega postopka lahko spremjate na: https://www.insolvenzbekanntmachungen.d.... V prilogi vam pošiljamo tudi dokument, iz katerega je razvidna opravilna številka, pod katero se vodi zadeva (10 IN 97/15) in kontaktni podatki stečajnega upravitelja (Dr. Christoph Schulte-Kaubrügger, AM Schreppenberg 1, 59821 Arnsberg), pri katerem boste lahko prijavili svojo terjatev. Kakorkoli, sodišče je že izreklo prepoved izvršitve sodnih odločb, to pomeni, da tudi v primeru, če bi izkoristili možnost Evropskega postopka v sporih majhne vrednosti (ESCP) ali pridobili Evropski plačilni nalog (EPO), ta trenutek odločitve ne bi bilo mogoče izvršiti.

To je bilo pa v priponki pol se pa ...

Amtsgericht Arnsberg, Aktenzeichen: 10 IN 97/15
In dem Insolvenzeröffnungsverfahren über das Vermögen
der im Handelsregister des Amtsgerichts Arnsberg unter HRB 5956 eingetragenen hwv hardwareversand.de GmbH, Daimlerweg 4, 59519
Möhnesee, gesetzlich vertreten durch den Geschäftsführer Ralf Schwalbe, Daimlerweg 4, 59519 Möhnesee
ist am 23.07.2015, um 15:41 Uhr angeordnet worden (§§ 21, 22 InsO):
Zum vorläufigen Insolvenzverwalter wird Dr. Christoph Schulte-Kaubrügger, Am Schreppenberg 1, 59821 Arnsberg bestellt.
Verfügungen der Schuldnerin über Gegenstände ihres Vermögens sind nur noch mit Zustimmung des vorläufigen Insolvenzverwalters
wirksam (§ 21 Abs. 2 Nr. 2 2. Alt. InsO).
Den Schuldnern der Schuldnerin (Drittschuldnern) wird verboten, an die Schuldnerin zu zahlen. Der vorläufige Insolvenzverwalter wird
ermächtigt, Bankguthaben und sonstige Forderungen der Schuldnerin einzuziehen sowie eingehende Gelder entgegenzunehmen. Die
Drittschuldner werden aufgefordert, nur noch unter Beachtung dieser Anordnung zu leisten (§ 23 Abs. 1 Satz 3 InsO).
Maßnahmen der Zwangsvollstreckung einschließlich der Vollziehung eines Arrests oder einer einstweiligen Verfügung gegen die
Schuldnerin werden untersagt, soweit nicht unbewegliche Gegenstände betroffen sind; bereits begonnene Maßnahmen werden
einstweilen eingestellt (§ 21 Abs. 2 Nr. 3 InsO).
10 IN 97/15
Amtsgericht Arnsberg, 23.07.2015
06.08.2015

In nikakor ne najdem maila od tega modela

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bormarb ()

Enron x86 ::

@bormarb, če dobiš kakšen e-mail naslov, ga prosim prilepi sem. Tudi mene so opeharili in je šla zadeva na EPC, odgovor pa enak - znajdi se sam ...

Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4

Berni_01 ::

torej se na tej strani ne splača več naročavat stvari? imaste kakšno zanesljivo alternatico ki dobavlja v slo?
Intel i5-6600K, OC 4,4GHz; Fractal Design Celsius S36; EVGA GTX 1070;
Kingston HyperX Savage, 2x8GB, DDR4-2400MHz; Asus Z170-A;
Samsung 840 EVO, 250GB; Seagate SV35 1 TB ST1000VX000; Chieftec ATX 1000W

fr4nc ::

Berni_01 je izjavil:

torej se na tej strani ne splača več naročavat stvari? imaste kakšno zanesljivo alternatico ki dobavlja v slo?


Še cenejša je se mi zdi...
http://www.mindfactory.de/

Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

Berni_01 ::

je cenejša ja, vendarzaradi neznanega razloga ne morejo poslat na moj naslov...



pa še poštnina je 40€
Intel i5-6600K, OC 4,4GHz; Fractal Design Celsius S36; EVGA GTX 1070;
Kingston HyperX Savage, 2x8GB, DDR4-2400MHz; Asus Z170-A;
Samsung 840 EVO, 250GB; Seagate SV35 1 TB ST1000VX000; Chieftec ATX 1000W

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Berni_01 ()

Berni_01 ::

ok... mi je uspelo pridet do zaključka... me pa zanima če je že kdo naročal iz tukaj?
Intel i5-6600K, OC 4,4GHz; Fractal Design Celsius S36; EVGA GTX 1070;
Kingston HyperX Savage, 2x8GB, DDR4-2400MHz; Asus Z170-A;
Samsung 840 EVO, 250GB; Seagate SV35 1 TB ST1000VX000; Chieftec ATX 1000W

čuhalev ::

Jaz sem, trenutno je pošiljka na poti.

Vouk ::

@bormarb Kaj sedaj to pomeni za mojo matično, ki sem jo poslal nazaj 16.10.2015?

kajetan ::

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Na mindfactory je ob nakupu MSI geforce 970 in x99 plat3 isto od msi za 220 eur, 50 eur popusta


malo offtopic ampak kako je kaj mindfactory?

+vprašanje za vse: je sploh varno naročiti monitor iz tujine? prepotuje kar nekaj KM...imate vsi pozitivne izkušnje, ker včasih pakete mečejo kot smeti...? mylemon res bluzi če hočeš prek firme naročiti...samo BARzahlung möglich kao - kriza.. če imaš firmo mora vse prek računa it.. .to še nisem nikjer videl :)

fr4nc ::

kajetan je izjavil:

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Na mindfactory je ob nakupu MSI geforce 970 in x99 plat3 isto od msi za 220 eur, 50 eur popusta


malo offtopic ampak kako je kaj mindfactory?

+vprašanje za vse: je sploh varno naročiti monitor iz tujine? prepotuje kar nekaj KM...imate vsi pozitivne izkušnje, ker včasih pakete mečejo kot smeti...? mylemon res bluzi če hočeš prek firme naročiti...samo BARzahlung möglich kao - kriza.. če imaš firmo mora vse prek računa it.. .to še nisem nikjer videl :)


A ti misliš, da monitorje delajo npr. na mimovrste - glede na to, da oni prodajajo monitorje?

Malo razmisli...koliko KM prepotujejo preden pridejo na mimovrste?

Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

D3m0r4l1z3d ::

Vseeno, lahko zavrneš paket, če se ti že takoj zdi, da so grdo ravnali z njim, edino že tko je treba čakat in potem se samo še bolj zakomplicira, v3ndar to še ni vse, lahko da moraš potem sam vračat v reklamacijo, vseeno si malo olajšaš, če v slo trgovini blizu sebe kupiš, so pa cene monitorjev na mimovrste precej višje, recimo dell u2415 je v DE s poštnino vred še vedno opazno cenejši
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Syrex ::

Sem ravno pred naročilom monitorja iz mindfactory.de Zanima me ali lahko garancijo uveljavljaš v slo ali moreš vedno pošiljati nazaj v trgovino?

Kaj pravite za ceno za ta monitor: Dell 2515H 300 + 20 poštnine.

p.s. če bi kdo rad kaj naročil naj javi. Sem pripravljen počakati do ponedeljka z naročilom.

fireX88 ::

si pogledal za kaj večjega? po pravici povedano, pod 27 jaz osebno sploh več nebi šel..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Syrex ::

Ja sem pregledal že kr nekaj stvari. Očitno sem malo preveč navezan na Dell.. Predvesem pa mi je 2560x1440 minumum po višini.

Dobim takšno resoluciji po višini v kakšnem drugem poroizvajalcu za boljšo ceno?

D3m0r4l1z3d ::

1920x1200 je na 24 inčih ravno prav, razen če rabiš za specifično delo monitor, tako pa itak že služiš tudi z njim in potem seveda je dnar za večje boljše
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Syrex ::

Kakšna bi pa bila idealna resolucija za 27 inčen monitor. Uporabljal bi se za oblikovanje. Več kot je delovne površine boljše je. Nekaj dosti čez 300€ pa za enkrat ne bi šal. Sploh ker čez kakšno leto bom nabavil dodatni monitor (trenutno imam kot drugega 19") in bo ta tudi ostal.

DarwiN ::

Samsung UE40JU6000 Syrex, če imaš Nvidia grafično kartico s HDMI 2.0.... In boš imel več delovne površine kot z dvema FHD+QHD monitorjema.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Syrex ::

Imam Nvidia 660 če se ne motim (nisem trenutno doma), če pa je HDMI 2.0 pa morem preverit. Je pa to kr krepko čez moj budget.. Res pa, da pol ne rabim razmišljat o drugem ekranu v prihodnosti.

D3m0r4l1z3d ::

nima hdmi 2.0, začelo se je šele z 970/980 , pa še to samo nvidia
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

DarwiN ::

Ne, 660tka nima HDMI 2.0... Potem bi moral prodat 660tko (koliko? 80€?) in kupit GTX 950 za ~160€. Dodatni strošek. :S
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

pe3c ::

@bormarb

Jaz sem tipu (Dr. Christoph Schulte-Kaubrügger) naprej prijavo podal na email naslov v firmi White & Case, vendar odgovora v tednu dni ni bilo; kar naj ne bi bilo niti tako nenavadno, ker pac ne odgovarjajo.
Zato sem po posvetu s pravnico prijavo poslal se priporoceno v dveh izvodih in cakam na potrdilo.

Cakam .... spremljam postopek, verjetno bo se trajalo nekaj casa :|.

Ce si pravilno razlagam naj bi bilo potrebno zahtevke vloziti do 17.11.2015 in nato gre postopek naprej 17.12.2015.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pe3c ()

DarwiN ::

Evo vam update glede stečaja in navodila za zahtevke:

KLIK.

Do 27.11. je torej treba poslat zahtevek v pisni obliki in s podpisom.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Enron x86 ::

Danes je prišel ta obrazec po pošti + nekaj dodatnih navodil, en kos je celo preveden v slovenščino. Če kdo rabi, bom čez vikend poskeniral izpolnjen formular; tj., če se mi bo uspelo prebit skozi solato navodil ...

Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4

Griffin123 ::

Živjo,

na hardwareversand.de gledam za nakup novega monitorja in sicer tega http://www.hardwareversand.de/en/68+cm+..., ki je zelo znižan. Ampak zanima me zakaj ko pridem do konca naročila mi zraven prišteje še takso skoraj 85€?? Lani sem konec oktobra naročil novo grafično in mi takse ni bilo potrebno plačati. Zakaj je zdaj prisotna??

Hvala in lp

          ::

Tisto je davek na neumnost ki ga plačaš če še vedno kupuješ na hardvareversandt.de

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: starboi ()

Griffin123 ::

          je izjavil:

Tisto je davek na neumnost ki ga plačaš če še vedno kupuješ na hardvareversandt.de


kdaj pa so dodali ta "davek na neumnost"? ker lani ga še ni blo, letos pa nisem še nič kupovau tam...in pa iz moje perspektive so še zmeraj okej trgovina ampak bojo pa zaradi davka verjetno zgubil enga kupca
Core i5-3570k 4.8 GHz | ASUS P8Z77-V | 8 GB G.SKILL Ripjaws X 1600 MHz |
MSI GTX 980 GAMING 4G | WIN 10 64-bit | Samsung 840 EVO 250 GB |
WD Blue 1 TB | Corsair GS700 | Cooler Master HAF X | Custom water loop

Master_Yoda ::

Agh kaj nisem te teme videl prej. Vceraj ravno narocil in placal grafo pri njih :/

Griffin123 ::

Master_Yoda je izjavil:

Agh kaj nisem te teme videl prej. Vceraj ravno narocil in placal grafo pri njih :/

a si tudi na koncu plačau takso?
Core i5-3570k 4.8 GHz | ASUS P8Z77-V | 8 GB G.SKILL Ripjaws X 1600 MHz |
MSI GTX 980 GAMING 4G | WIN 10 64-bit | Samsung 840 EVO 250 GB |
WD Blue 1 TB | Corsair GS700 | Cooler Master HAF X | Custom water loop

Master_Yoda ::

Ne, ni nikjer omenjalo nobene takse - samo izdelek in postnina. To bi bil red flag in ziher nebi vzel tam, ce bi o kakrsnikoli taksi srali.

Griffin123 ::

Master_Yoda je izjavil:

Ne, ni nikjer omenjalo nobene takse - samo izdelek in postnina. To bi bil red flag in ziher nebi vzel tam, ce bi o kakrsnikoli taksi srali.

pa zakaj pol meni napiše da morem tud takso plačat :(

Core i5-3570k 4.8 GHz | ASUS P8Z77-V | 8 GB G.SKILL Ripjaws X 1600 MHz |
MSI GTX 980 GAMING 4G | WIN 10 64-bit | Samsung 840 EVO 250 GB |
WD Blue 1 TB | Corsair GS700 | Cooler Master HAF X | Custom water loop

Master_Yoda ::

Hehe zdaj pa si me nasmejal. To je davek, ki je ze vstet v zgornji ceni :D.

Griffin123 ::

Master_Yoda je izjavil:

Hehe zdaj pa si me nasmejal. To je davek, ki je ze vstet v zgornji ceni :D.


aja nisem niti pomislu na to haha :P sam še vedno sem malo v dvomih glede te trgovine kaj vse se dogaja...vem da tema ni prava vendar se odločam med tremi monitorji: BenQ XL2730Z, ASUS MG278Q in pa Acer Predator XG270HU in na hardwerju je bil najcenejši BenQ XL2730Z...katerega bi vi priporočali?
Core i5-3570k 4.8 GHz | ASUS P8Z77-V | 8 GB G.SKILL Ripjaws X 1600 MHz |
MSI GTX 980 GAMING 4G | WIN 10 64-bit | Samsung 840 EVO 250 GB |
WD Blue 1 TB | Corsair GS700 | Cooler Master HAF X | Custom water loop
««
37 / 39
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Kaj kupiti
2733465465 (2107) darkolord
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
829179273 (2361) mtosev
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
806386830 (53427) Nwanko
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Kaj kupiti
1507274617 (109403) darkolord
»

Grafična kartica R9 280x

Oddelek: Kaj kupiti
255454 (4815) PeroM3

Več podobnih tem