» »

Vidno osveževanje na ekranu

Vidno osveževanje na ekranu

Larca91 ::

Zadnje čase velikokrat na laptopu vidim črte od osveževanja ekrana. Osvežuje se mi na 60, na več niti ne morem dati. Laptop bo počasi star 3 leta. Velikokrat pa tudi vidim utripanje ekrana, večinoma na zgornji polovici. V ravni črti en določen del prav posebej utripa. Včasih je vse ok, včasih manj, drugič bolj...

Upam da mi ekran ne crkava. Ali pa da so žice kaj poškodovane od odpiranja ekrana. Kaki nasvet, kaj naj naredim, popravilo?

Unknown_001 ::

Mu sem podobne bleme, omilil sem jih z novimi driverji za grafično, pol smo pa menal drobovje, not, pa dela na integrirki in dela normalno.

80% sem zih, da je z grafično neki narobe, tak da se ne sekiraj zta ekran.

Pr tebi bi driverji mogli rešit problem.

Da boš pa bila sigurna al je pri grafični problem, bi jst na laptop kak zunanji monitor al pa TV prklopu, da bi vidu, če je grafična sposobna pošiljat normalno sliko.

Lp!

Zgodovina sprememb…

Sem imela comp priključen z televizijo preko HDMi pa gledala 3D film pa je vse tam štimalo. To velja?

Saj nedolgo nazaj sem nove Windovse naložla, sam se ne spomnim če mi je že takrat nagajalo.

Kako pa lahko dobim nove driverje ali posodobim? Mam posodobitve računalnika izklopljeno, tako da na kakšno stran ali kako?

Unknown_001 ::

Driverje dobiš na strani proizvajalca grafične kartice. Mogli bi imeti gor program, ki bi ti avtomatsko zaznal kateri driverji so primerni, sam če maš ATI kartico nimaš na Nvidiini strani kaj iskat, tak da se prvo to pozanimaj.

win64 ::

Najbrž je povezava do zaslona problematična. Drugo kar bi lahko bilo je slabo pritrjen zaslon.

Intel(R) 4 Series Express Chipset Family.

Ko dam Update Driver mi piše da je up to date.
sem pa na spletni strani našla osvežitev pa se mi še vedno ful vid.

Po moje je to kar win64 pravi, da je povezava al neki v tem smislu bolj. Žice ki peljejo do ekrana, ki so se poškodovale od odpiranja??
To bolj sumim zato, ker mi na momente utripa vedno isti del ekrana. črne ravne črte se pojavijo.
Pojavljati se je pa začelo tudi na spodnji polovici.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Larca91 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962585833 (25162) Dominator
»

Apple bojda pripravlja nove macbooke pro z visoko ločljivostjo Retina (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
32685199 (69865) modicr
»

Linux dobil podporo za CrossFire in OverDrive (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
918433 (5890) BigWhale
»

Core duo gericom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11912707 (8046) rokipoki
»

Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ankete
10311660 (8528) Matevžk

Več podobnih tem