» »

Nvidia Geforce GTX 7xx

Nvidia Geforce GTX 7xx

««
6 / 14
»»

klkkkkkkkkkk ::

hojnikb je izjavil:

ni to glih nek biser v teh časih, to be honest...



Sej tud 5870 HD 1Gb ni biser....
Imam resolucijo 1650x1080
Ekrana nebom menjal, ker to pomeni več stroškov z grafično.

Grafa je stara vse igre lepo poganja. Res na ne na max, ampak na high ( recimo BF 3 single player zmore na ultra msaa X2 60-35 FPS)

hojnikb je izjavil:

da te kak core parking ne heca ... Oz. kakršne koli fore majo ti bulldozerji...



http://www.pakgamers.com/forums/f137/as...

tudi i7 imajo probleme itd. :D

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

iz tistga linka ni glih videt, da bi bil problem v procesorju...
#brezpodpisa

klkkkkkkkkkk ::

Sej pravm edini problem je to, da sploh neveš kje je problem :D
recimo ko vidiš tole...

Zgodovina sprememb…

Jst ::

Jaz sem že ob izidu kupil Crysis 3, ampak nisem si našel časa, da bi ga preigral. Pred parimi tedni sem pa zbolel in sem pognal Steam in si rekel, da bom prvo preigral Crysis 2, ker je z 670 grafično nisem (prej z 5850 sem pa moral imeti nizke detajle). Pa tudi v C2 vse na max ne laufa na 670 dobro. V bistvu je bil še večji problem, ko so se naložili vsi popravki, hires teksture in dx11 in savegame-i niso delali. Sem gledal po Steamu, pa ima dosti ljudi te težave, rešitev je pa uporaba cracka. :/ V Crysisu 2 je prisotnega veliko štekanja na momente, recimo ko prideš v sobo in dropship spusti vojake dol. Štek za sekundo. Zelo slabo/čudno narejen špil glede loadinga med igro.

Crysis 3 sicer ni imel teh problemov "štek sekunda," ni pa delal na najvišjih detajlih, kot bi hotel jaz. V bistvu sem moral imeti enako nizke detajle, s tem, da je Crysis 2 grafično zgledal slabše.

Pri Crysis 2 in 3, ter pri FarCry 3 vidim neko čudno uporabo GPUja.

CPU ni nikoli zelo veliko obremenjen, GPU Usage pa v MSI Afterburnerju se vidi žaga 99%,60%,90%,60%,.... To ima najbrž nvidia neke čudne driverje, ker boost dela preko 1200.

Meni se je nvidia 670 res totalno zamerila. Za 770 sicer ne vem, ampak ker je praktično ista arhitektura, predvidevam, da je tudi tu nihanje FPSjev veliko. Driverji se od nakupa 670, ki sem ga kupil ob izidu, niso veliko spremenili.

Radeoni imajo sicer večje probleme z (micro) sttuteringom, ampak ko sem pri kolegu igral na 7970, se mi je zdelo, da ni toliko nihanja. (Pa ima Sandy Procesor.)

Predvidevam, da je zelo odvisno od igre, koliko ima rada Radeone, koliko pa Nvidijo. In te razlike so VELIKE. Pri AVG FPS se sicer ne vidi, se pa vidi po nihanju.

Q6600, navit na 3.2, bi pomoje bil dober za kakšno 7700 in 1600x1200 resolucijo. V kolikor je pa procesor Sandy in naprej, je pa problem igre, če ga zavira procesor (+če nimaš low end procesorja, seveda).

Z izidom nove generacije konzol na x86 arhitekturi, si upam trditi, da bodo igre dosti bolje izkoriščale CPU in da ne bo kakšnih čudnih situacij.

Najbolj žalostno pri PC gamingu je pa to, da ni važno, če imaš Radeona ali Nvidijo, ko izide določen špil, moraš počakati na nove driveje, če ne, bo sigurno kje kakšen problem.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

klkkkkkkkkkk ::

Tisto se reče FPS drops (nenadoma pade na 0 pa skoči potem nazaj na "50").

Far Cry 3
Čudna uporaba GPU-ja? Potem ti dela bottleneck CPU ali pa driverji.

Glede micro stuteringa ... je glede single GPU vse lepo ... Pri crosfire ima AMD probleme vendar bodo konec jilija odpravili in izboljšali crossfire.

Glede Nvdije... bi rad pripomnil, da jo ljudje preveč hvalijo. Lahko imaš probleme z driverji ali pač ne. Odvisno tudi pri AMD je isto.
Tako, da driverjov nebi izpostavljal.

Tud glede microstuteringa nebi preveč govoril, ker ko sem prvič naložil Far Cry 3 mi je pri 50FPS štekal.... Ko sme reinstallal je bilo vse vredu :D

Jst ::

Nvidia vsake druge driverje čudno spiše. Pa vedno pred inštalacijo novejših, stare pobrišem z namenskim programom. 325.71 sedaj v MSI Afterburnerju, kot sem rekel, kaže gpu usage, 99%,60%,99%,60%,... Prejšnji so se radi sesuvali, ker jaz ko špilam, ne grem iz špila ven, če ni potrebno, ampak samo WIN+D in potem nazaj preklopim. S prejšnjimi se mi je dostikrat kaj čudnega zgodilo, te so glede tega bolj prijazni. Bog ne dej, da imaš minimiziran Crysis 3, pa zaženeš recimo kakšen drug špil. Pa ene verzije driverjev se tako, ko minimiziraš špil, lepo spravijo v low power mode, dostikrat pa vseeno na polno dela. (Je pa res, da je to tudi odvisno od špila.) Bugov, če se jih spraviš iskati, jih najdeš takoj.

Kar se mene tiče, so to vse polizdelki, kar je namenjeno nam, gamerjem. Mogoče je pri AMDju kaj boljše, samo dvomim.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

D3m ::

Ti imaš GTX 670, če se ne motim?
|HP EliteBook|R5 6650U|

BigSexy ::

@Jst: Problem ni v GTX670, meni namreč omenjene igre delajo brez težav; grafična je obremenjena maksimalno in tudi fps dropov ni - to velja za Crysis 3 in FarCry 3.

Iz napisanega je razbrati, da imaš nekje ozko grlo, najverjetneje bo to kar procesor.
To Infinity And Beyond !

SuperVeloce ::

Pri AMD boost grafikah tudi gpu-z kaže 99%-63%-99% nihanja ponekod (vsaj tahiti le). Povečan power limit to ponavadi reši, pa se mi zdi da je tudi average fps malo višji (ali pa overclock/underclock, kjer se nekako znebiš boosta).

Zgodovina sprememb…

ABX ::

FPS drop v Crysis 3 je popolnoma normalen če nimaš zadnji i7@5.0Ghz.

Po moje samo ne zna analizirat CPU omejitve.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

klkkkkkkkkkk ::

SuperVeloce je izjavil:

Pri AMD boost grafikah tudi gpu-z kaže 99%-63%-99% nihanja ponekod (vsaj tahiti le). Povečan power limit to ponavadi reši, pa se mi zdi da je tudi average fps malo višji (ali pa overclock/underclock, kjer se nekako znebiš boosta).



v crysis 3 mislim, da nemogoče...
Če so nihanja mora biti nek bottleneck...

klkkkkkkkkkk ::

Res pa je,
da med igro, ko igraš nekakkrat GPU obremebnjen recimo na 100% takrat je CPU 50% ali obratno.

Jst ::

>@Jst: Problem ni v GTX670, meni namreč omenjene igre delajo brez težav; grafična
>je obremenjena maksimalno in tudi fps dropov ni - to velja za Crysis 3 in FarCry 3.

FPS dropi se mi dogajajo samo v Crysis 2. Crysis 3 in FarCry 3 delata normalno. (Trenutno imam inštalirane samo Crysis 2 ter 3 in FarCry 3. Up To Date; igre (digitalno) kupljene.)

Kot sem napisal: SAMO z temi novimi 325.71 driverji, mi kaže GPU Usage pri igrah 99%,60%,99%,60%,... Se vam ne zdi čudno, da se to dogaja pri vseh treh igrah, ki sem jih naštel? Pa da je pri vsaki igri enako? Torej 99,60,99,60,.. zaporedoma. Isti odstotki. Pri prejšnjih driverjih tega ni. Tudi dvomim, da je res takšen Usage - pomoje je to driver problem.

>Iz napisanega je razbrati, da imaš nekje ozko grlo, najverjetneje bo to kar procesor.

3770K@4.5 je bottleneck za Asus 670 DirectDUII TOP? Na resoluciji 2560x1600 (sem probal, in je tudi na 800x600 enak pattern kar se tiče GPU Usage.)? Poleg tega, da imam SSDje, ki laufajo po benchmarkih tako kot treba?

Tudi PSU je dovolj močan, ker imam PSU, ki ima 4 PCIe 8 pinske kable - piše, da lahko priklopiš nanj dve grafični kartici. In ob Stress Testu, Prime95 in MSI Kombustor, tako da res obremeni cel računalnik, je napajalnik hladen in ne poveča vrtljajev. (Ohišje ima ločen spodnji in zgornji del. Spodaj imam napajalnik in Corsairovo H100 hlajenje, ki piha vroč zrak ven, ker H100 točno lepo paše spodaj. Super ohišje.)

Obremenjenost CPUja je tudi relativno nizka. Tudi če izklopim hyperthreading, se mi zdi, da nobeno jedro ne fura 100% ves čas. Prej bi rekel, da eno jedro (ali dve) dela nad 2/3 (70-90%), ostala pa pod 50%. Z hyperthreadingom se pa itak to še manj pozna. (In je ponavadi več FPSjev. Več, kot par FPSjev več.)

ps: Eni driverji, ki so prišli pred novim letom, decembra, so bili zunaj samo teden dni, ker če si imel vklopljen Hyperthreading, potem je sicer kazalo več kot normalne FPSje, ampak je vseeno štekalo. (Čuden experience, ki ga je težko opisati, kako je to dejansko zgledalo pri igranju.)

Pridružite se guru3d.com forumu, pa boste videli, da nekaterim manjka samo še malo drekanja nvidije, pa bomo ustvarili društvo "(670* and) nvidia drivers hate club." :)))

*nisem edini nezadovoljen z 670 na guru3d. Vsem se zdi, da nas je nvidija nategnila. Latniki 680 niso daleč, imajo svojo temo, ki jo pa ne spremljam.

Se pa vsak teden pojavi kakšen bizaren problem z nvidija karticami. Recimo da človeku kar naenkrat PCIE dela z 4x. Pa ni, po njegovih besedah, naredil nič, samo med gamingom mu je zmanjkalo elektrike. Moral je dati kartico ven, resetirati bios in potem kartico nazaj notri. Ali pa tip, ki ne more uporabljati prvega PCIe vodila, ampak mora uporabljati drugega, če ne se mu včasih sploh ne zaženejo windowsi. Ko naj bi prišel na desktop, gre monitor spat.

Kakšno je stanje pri AMDju, ne vem. Verjetno podobno. In to je žalostno, da daš za kartico 400EUR ali več, potem imaš pa takšne čudne probleme...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jst ()

klkkkkkkkkkk ::

Imam 5870 od kar je prišla ven... dal sem zanjo 400EUR al kolk je že bla... :D
Z grafično kartico nisem imel problemov razen, da je bratu 1x na tla padla (80-90cm) in na srečo dela.

Z driverji sem imel probleme... samo ker se mi CCC ni hotel zagnati. Potem sem ugotovil, da sem imel zje*** Win7 naložil na novo i dela kakor treba.

Grafično sem že overclockal do 1000 mhz core clock.... ugotovil da ni stabilna ponavljal večkrat. Celo enkrat sem dal na manual control fan in šel igrati crysis (sem pozabil to izklopiti) grafa je prišla do 96-98 C... no res da se je fanu strgalo komp pa je restartal in po tem dela že 2 leti lepo :D.

Jaz sem z AMD 5870(Ati) zadovoljen.... res da včasih malo čudno zacvili itd. dela lepo in tudi tiha je :D. Pri novih driverjih so se celo temperature znižale za 10-8C iz 88-87 na 78-80 :D Škoda mi je edino, ker sem vzel 1GB ...


Drgač pa prej sem umel GT6600 in GTX 8800. GT6600 še zmeraj dela GTX 8800 se je pa skurila brez, da bi jaz kaj spreminjal :(

PS: kokr vem so ob izidu GTX 670 in GTX 680 hvalili na veliko... da je to neprimerno boljša odločitev od 7970Ghz ali 7950. 7970 GHz se sedaj kosa z 770 GTX....

Zgodovina sprememb…

Jst ::

Jaz pa od izida nisem zadovoljen z 670. Sicer po benchmarkih zgleda v redu, ampak pri dejanskem igranju, pa ni vse tako rožnato.

Recimo mene bolj zanima POVPREČJE MINIMALNIH FPSjev, kot pa AVG FPS. AVG FPS je ponavadi v redu.

Samo kaj ti pomaga, če imaš recimo 90,30,30,90,30,30, je to 50 AVG FPS, ampak zame ni. Jaz sem si že davno naredil programček, ki iz FRAPS benchmarka vzame listo FPSjev (to je tista opcija, da ti vsako sekundo napiše koliko je FPS) in s tem dejansko vidim, kako igra dela. Povprečij je več in v programu, ki sem ga napisal, si lahko tudi nastavim, da recimo če igra dela z 100FPS niha pa od 120 do 80, se to lepše vidi/čuti pri igranju, kot pa če je AVG 60, niha pa od 40 do 80.

Evo slika GPU Usage: 99, 62,99... (ni 60, ampak je 62.) Sigurno driver problem.

Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

klkkkkkkkkkk ::

No tkole jst še nisem imel :D

Mel sem nekaj problemov z intel E8500 duo pri crysis 3....
Ko sem prišel v "Jungle" je bil minimum FPS 15 max pa 80-70 FPS. No ko sem zamenja za FX 6300 ni več taki razlik... če je AVG 40 je minimum 25-30 ... :D

Zgodovina sprememb…

SuperVeloce ::

Jst je izjavil:

Jaz pa od izida nisem zadovoljen z 670. Sicer po benchmarkih zgleda v redu, ampak pri dejanskem igranju, pa ni vse tako rožnato.

Recimo mene bolj zanima POVPREČJE MINIMALNIH FPSjev, kot pa AVG FPS. AVG FPS je ponavadi v redu.

Samo kaj ti pomaga, če imaš recimo 90,30,30,90,30,30, je to 50 AVG FPS, ampak zame ni. Jaz sem si že davno naredil programček, ki iz FRAPS benchmarka vzame listo FPSjev (to je tista opcija, da ti vsako sekundo napiše koliko je FPS) in s tem dejansko vidim, kako igra dela. Povprečij je več in v programu, ki sem ga napisal, si lahko tudi nastavim, da recimo če igra dela z 100FPS niha pa od 120 do 80, se to lepše vidi/čuti pri igranju, kot pa če je AVG 60, niha pa od 40 do 80.

Evo slika GPU Usage: 99, 62,99... (ni 60, ampak je 62.) Sigurno driver problem.


No o tem sem prej govoril. AMD ima pri boost enak izris grafa 99%-63%, zato že skoraj dvomim, da so tukaj samo nvidia driverji... mogoče je tudi problem pri gpu-z in afterburnerju, da ne bereta pravilno podatkov pri teh grafah.

FlyingBee ::

odvisno od igre, recimo na SB pentium 620 @ 2,6 ghz je Battlefield 3 SP popolnoma gladka izkušnja vse na ultra 1680x1050 s geforce 660 brez Ti ... prej s 6870 ni bila ... le peščica iger v SP rabi CPU nad 100 EUR

Jst ::

Ampak pri meni je to samo s temi driverji. (Ups, pa zadnjo beto afterburnerja imam, ki sem jo naložil skupaj z novimi nvidia driverji.)

GPUZ ne kaže takšne žage... Mogoče je pa problem v Afterburnerju... Ker boost clock pri FarCry 3 vedno kaže nad 1200.

Sem pa sedaj opazil nekaj čudnega. Ko sem naredil ta screenshot, sem Farcry 3 minimiziral. Ko sem pa naprej igral in sedaj ko sem ven iz špila, je pa GPU Usage 100%. Čudno. FPSji so pa nekje enaki, nad 60FPS.


---

Drugače je pa tudi meni zanimivo, da je 7970 ob izidu zaostajala pri benchmarkih za 670/680. Sedaj pa ko gledam review-e 770 in uporabljajo novejše driveje, je pa 7970/7950 dosti bolj konkurenčna.

Ali je to zaradi driverjev, ali pa igre, ki so izšle zadnje čase/izhajajo, že uporabljajo nove pogone, ki se bodo delno uporabljali na X1 in PS4? To bi bila zelo logična razlaga.

Sicer pa od izida 680/670, nisem videl nekega velikega boosta all over the board, pri novejših verzijah driverjev. Večinoma samo popravljajo kakšne buge oziroma/in optimizirajo za špile, ki prihajajo ven.

Kolikor vem, je pa AMD izdal ene driverje, ki so pospešili igre za ene 10% za vse 7000 kartice (7900 in 7800 - za te so poročali pospešek na guru3d).
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jst ()

D3m ::

Tudi gonilniki pripomorejo h konkurenčnosti. Glede na to, da je HD 7970 že več, kot eno leto z nami jo bojo tehnološko izkoristili do konca.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Jst ::

Saj je tudi 680/670, pa z driverji ni bilo nikoli nekega pospeška all over the board (vsepovsod). Kot sem rekel, samo krpajo buge, ki se pojavljajo pri izdanih igrah (oziroma optimizacija, da ne laufa kot crap.). Kar se performanca 7900 tiče, je AMD naredil večji korak... (po grafih sodeč.)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jst ::

Ponovljiva napaka pri MSI Afterburnerju ali driverjih ali obojemu skupaj:

Ko prvič zaženem špil (C2,C3, FC3) mi GPU Usage kaže žago 99%,62%,99%,62%,...

Potem pa, ko si v špilu, narediš WIN+D, da te vrže na namizje, nato pa spet preklopiš v igro. GPU Usage je potem vedno 100%. Razlike v FPSjih ni.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

klkkkkkkkkkk ::

zanimiv.... jaz nimam teh problemov pri Afterburnerju

SuperVeloce ::

Ja, ker imaš staro kartico. Sem že 2x omenil, da se to opaža pri turbo boost karticah.

Zgodovina sprememb…

ABX ::

Jaz ima en stari Afterburner, ker sem nekje zasledil da lepše navija in ker se držim filozofije if it ain't broken, don't fix it, nimam nobenih težav.

670@1300
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

klkkkkkkkkkk ::

Nekaj sem sprobal glede frametimes
Far Cry 3 20 ms
Tomb Raider 15ms

kokr vem je do 33ms

Jst dej še ti to sprobaj da vidim...

Zgodovina sprememb…

Jst ::

Kakšne podatke naj prilimam?

Celo tabelo ene minute frametimes? Ali kaj si mislil s tem?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

klkkkkkkkkkk ::

http://www.techspot.com/review/655-bios...

heh (MicroSttutering ali Frametimes)
frametimes je tisto kar ti lahko povraoči FPS drops itd.
Da ni tekoče pri 40 FPS-jih ....
Mislim, da če bi imel 0 ms frametimes bi za človeško oko lahko rekli da je že 24-25 FPS-je dovolj za "playable"



Poglej si tole pa ti bo jasno

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

od tega amdjovga driverja bojo itk mel največ koristi CFX setupi...

Mene bolj kot to zanima, kdaj bojo kej te 760gtx na zalogi pr nas ? pomožnosti MSIjova varjanta
#brezpodpisa

klkkkkkkkkkk ::

hojnikb je izjavil:

od tega amdjovga driverja bojo itk mel največ koristi CFX setupi...

Mene bolj kot to zanima, kdaj bojo kej te 760gtx na zalogi pr nas ? pomožnosti MSIjova varjanta



dinokomp že ima samo je 250+

Jst ::

>heh (MicroSttutering ali Frametimes)

To ni niti malo podobno, niti po pomenu, niti izvedbi v GPU pipelinu, niti v sliki, ki jo dobiš na monitor.

PcPer ugotavlja, iz koliko različnih framesov je dejansko sestavljena slika, ki jo dobi monitor in se šteje za en frame.

Torej en frame, ki ga vidimo na monitorju, je dejansko sestavljen iz več framesov, ki jih računa grafična, te se pa potem na koncu pipelina "zlepi" (poenostavljeno) in pošlje monitorju.

In iz teh različnih delov, ki sestavljajo en frame, so nekateri zamaknjeni - to je microstuttering.

Tu je en primer, kjer sta v GPU queue dva frejma, monitor pa kot EN frame dobi tole:




Microstuttering iz FRAPSa ne boš zaznal. PcPer uporablja posebno napravo/namensko kišto za analizo. Preberi si originalne tri članke iz začetka tega leta z naslovom "Frame Rating."

"Frame Pacing" pomeni pa to, koliko je razlike med časom izdelave različnih frejmov, ki jih prikazuje monitor. Če je ta brez večjih variacij, potem se tudi čuti lepši, bolj smooth, gameplay.


Please read the basics if you want to continue this conversation:

1. del: Frame Rating: A New Graphics Performance Metric

2. del: Frame Rating Part 2: Finding and Defining Stutter

3. del: Frame Rating Part 3: First Results from the New GPU Performance Tools

Iz tega boš spoznal kaj dejansko povzroča (micro)stuttering in še polno ostalih stvari, za katere se v postu vidi, da ne veš dobro, o čem govoriš.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

klkkkkkkkkkk ::

sem si vse članke prebral...
Jah zamenjal sem frimetimes microsttutering... ker ubistvu večna piše kot isto...

ti prilepim sliko...

Afterburnerja pa HWinfo64 + rivatuner

Zgodovina sprememb…

Jst ::

Ker večina ne razume oziroma razume nekaj na pol.

Frametimes nimajo neposredno nič z microstutteringom.

"Frame Pacing," torej, kolikšen je zamik med izrisanimi slikicami, tudi ne, ti pa pove, "smoothness" igranja. Sekunda ima 1000 ms. Če hočeš imeti 60FPS z najbolj gladkim igranjem, pomeni, da se izriše frejm na 16.667ms. Če pa "Frame Pacing" izgleda tako: 10ms, 10ms, 10ms, 190ms, 10ms,... Tukaj začutiš "cukanje." Ampak to še ne pomeni stuttering. Lahko so vsi frejmi v sekundi na vsakih 30ms, pa bo prisoten microstuttering. Torej frejm, "zlepljen" iz večih frejmov iz Queue, eden (ali več), ki sestavlja frejm, bo pa zamaknjen.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

klkkkkkkkkkk ::

Vem kaj je frametimes... sej ko sem tebi hotel razložiti, sem na hitro napisal na google frametime pa je vrglo ven (Frametimes/microsttutering) in sem kar copy paste...
Frametimes
http://www.techspot.com/review/644-nvid...

Microsttutering je pa druga zadeva


Ja pravijo, da tam do 33,3ms gre vse lepo... kar je nad...

Zgodovina sprememb…

mailer ::

Kakšna pa je kaj razlika v zmogljivosti med GTX660ti in GTX760ti. Sem gledal ene primerjave pa je povprečno okoli 10% v prid novejše... Bi čez čas zamenjal svojo asusko 660ti, ki je 5cm daljša kot novejše z krajšo, če bi si želel naredit SLI.

klkkkkkkkkkk ::

Jaz ti nepriporočam.... ker sta tam tam.
razen če boš jo boš kje prodal za isto ceno kot kupiš 760Ti

Oktan ::

A pri nas sploh kje prodajajo Msi-jevo 760tko? Če ne, ali je potem asusova za 275€ (sestavi.si) najboljša izbira med 760kami?

dzinks63 ::

Pobrisan offtopic, koliko je vredno?

igor0203 ::

Oktan je izjavil:

A pri nas sploh kje prodajajo Msi-jevo 760tko? Če ne, ali je potem asusova za 275EUR (sestavi.si) najboljša izbira med 760kami?


Pri nas še nisem zasledil MSI-jeve. MSI naj bi bila najtišja med vsemi GTX760(cca. 6dB tišja od Asusove), Asusova pa tudi ni slab izbor.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: igor0203 ()

mihco ::

Oktan je izjavil:

A pri nas sploh kje prodajajo Msi-jevo 760tko? Če ne, ali je potem asusova za 275€ (sestavi.si) najboljša izbira med 760kami?

275eur??? Omg eni pa ste naivni.

igor0203 ::

Dvomim da bo v kratkem kaj nižja cena. Ene so krepko čez 300eur. ;)

kmetek ::

kakor gledam uradne dobavitelje, 760 še nihče nima :)

mihco ::

igor0203 je izjavil:

Dvomim da bo v kratkem kaj nižja cena. Ene so krepko čez 300eur. ;)

ja in ce bote po takih cenah kupovali tudi ne bodo nizje!

http://eu.evga.com/products/moreInfo.as...

Povsem primerljiva z Asusovo + 3 letna garancija(vs 2 leti). za 209 + 11eur. Zaloga v naslednjih 14 dneh.
Seveda pa lahko podpirate slovenske oderuhe, ker "kaj pa ce bo kaj narobe" ;((

igor0203 ::

Jaz sem imel tudi ogledano tole Evga, ampak ker mi je glasnost pomembna, sem se na koncu odločil za MSI. Sem jo pa kupil iz DE.

kmetek ::

če je 10% marža na grafični oderuštvo, se posipam s pepelom.

je pa tale evga super cena, kaj pa sama glasnost?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kmetek ()

mihco ::

kmetek je izjavil:

če je 10% marža na grafični oderuštvo, se posipam s pepelom.

Ce ima avtera,... 10 % marzo se posipam s pepelom

kmetek ::

mihco: dokaži prosim.
tale acx hlajenje je boljše od blower variante?

hojnikb ::

sam res, tele msijeve varjante nima noben... je pa kar se tiče glasnosti top...
#brezpodpisa

igor0203 ::

Tadej, tale EVGA je glasnejša od referenčne GTX 760.

http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: igor0203 ()

kmetek ::

hojnikb: na idealo.de jo imajo....
««
6 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD Radeon R9-2xx (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Strojna oprema
1779285239 (144923) next3steps
»

nVidia Maxwell (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Strojna oprema
1266190196 (125785) m0LN4r
»

Grafična kartica do 250€

Oddelek: Pomoč in nasveti
283205 (2656) Janac
»

Radeon R9 290X je hiter, vroč in požrešen (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
9424338 (18804) vaščan
»

Gaming namizni računalnik do 1200€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
518210 (7119) theBill

Več podobnih tem