Forum » Operacijski sistemi » Kompatibilnost med Open Office in MS Office
Kompatibilnost med Open Office in MS Office
Blup ::
Zanima me, če je Open office sposoben odpiranja vseh datotek napisanih v Wordu? Baje ima neke probleme z makri? Je to res? Enako velja za Excel...
Ali ima Open office kej podobnega Power pointu?
Blup
Ali ima Open office kej podobnega Power pointu?
Blup
Highlag ::
Glede makro ukazov nebi vedel ali zadeva deluje ali ne, ker jih ne uporabljam. Drugače pa kakšnih večjih težav ni.
Glede powerpointa pa : Ja ima, kliče se pa Impress. Kar uporabljam OO.org sem naletel le na eno PPS datoteko, s katero je imel težave. Bila je legendarna kako ločiš nore krave od normalnih. Mislim, da je program imel težave z "embeded" zvokom.
Glede powerpointa pa : Ja ima, kliče se pa Impress. Kar uporabljam OO.org sem naletel le na eno PPS datoteko, s katero je imel težave. Bila je legendarna kako ločiš nore krave od normalnih. Mislim, da je program imel težave z "embeded" zvokom.
jeso ::
Ima probleme z zvokom. Klasifikacije prdcev se ne sliši...za resno delo pa je dovolj kompatibilen (razen makrov).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbrati OpenOffice ali LibreOffice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 31180 (27858) | darkolord |
» | ali obstaja kaksen free office kateri bi mel enak Ui kot Ms office oz zelo podoben miOddelek: Programska oprema | 3286 (2628) | para! |
» | Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 24552 (16090) | BlueRunner |
» | Je OpenOffice.org za slovensko državno upravo predrag? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 41467 (32930) | jype |
» | Novi SuSE v10.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9698 (7149) | kriko1 |