Forum » Loža » Predelani mesni izdelki
Predelani mesni izdelki
Primorec ::
@jest10: iz wikipedie:
The pyrolysis of PTFE is detectable at 200 °C (392 °F), and it evolves several fluorocarbon gases[21] and a sublimate. An animal study conducted in 1955 concluded that it is unlikely that these products would be generated in amounts significant to health at temperatures below 250 °C (482 °F).[22] More recently, however, a study documented birds having been killed by these decomposition products at 202 °C (396 °F), with anecdotal reports of bird deaths as a result of non-stick cookware heated to as little as 163 °C (325 °F)
Sicer nismo ptiči, ampak z leti se verjetno nabere..
@jest10 odgovor 2:
http://www.pakalertpress.com/2012/04/27...
Rusi že vedo...
The pyrolysis of PTFE is detectable at 200 °C (392 °F), and it evolves several fluorocarbon gases[21] and a sublimate. An animal study conducted in 1955 concluded that it is unlikely that these products would be generated in amounts significant to health at temperatures below 250 °C (482 °F).[22] More recently, however, a study documented birds having been killed by these decomposition products at 202 °C (396 °F), with anecdotal reports of bird deaths as a result of non-stick cookware heated to as little as 163 °C (325 °F)
Sicer nismo ptiči, ampak z leti se verjetno nabere..
@jest10 odgovor 2:
http://www.pakalertpress.com/2012/04/27...
Rusi že vedo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primorec ()
jest10 ::
Heh, kje za vraga si našel to bluzenje na drugem linku. Resno no Smešno za poscat, še posebno tista slikca z "dokazom" glede vode.
Prvo pa ne vem, zakaj pišeš meni?
Prvo pa ne vem, zakaj pišeš meni?
Primorec ::
Ne vem, citiral si me v kompletu...Sicer pa dosti smeti je na internetu, da se dobit tako pro et contra za vsako trditev..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primorec ()
jest10 ::
timberjack ::
Najboljši so panceta in pršut, seveda tak 3 leta doma sušen:)) Tega pojem kolkr hočeš! Pa mi noben ne bo rekel, da to ni zdravo:) Moj stric pri 96 letih vsako jutro panceto in bel kruh (in ni edini ki ga poznam). Pa je še čil in zdrav. Bil je mesar in je tega požrl na tone:P Danes je bolj modna muha tole zdravo prehranjevanje in računanje kaj poješ. Zame je to neumnost
jest10 ::
timberjack je izjavil:
Najboljši so panceta in pršut, seveda tak 3 leta doma sušen:)) Tega pojem kolkr hočeš! Pa mi noben ne bo rekel, da to ni zdravo:) Moj stric pri 96 letih vsako jutro panceto in bel kruh (in ni edini ki ga poznam). Pa je še čil in zdrav. Bil je mesar in je tega požrl na tone:P Danes je bolj modna muha tole zdravo prehranjevanje in računanje kaj poješ. Zame je to neumnost
Sej kakšen kadilec tudi živi 100+ let. In?
[D]emon ::
timberjack je izjavil:
Danes je bolj modna muha tole zdravo prehranjevanje in računanje kaj poješ. Zame je to neumnost
Modna muha niti ne, biznis za proizvajalce "zdrave" hrane pa vsekakor. Predvsem pa polnorito preseravanje zdolgocasenega folka.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
timberjack ::
Sej kakšen kadilec tudi živi 100+ let. In?
Vprašaj te, ki so dočakali 100+ let s čim so se prehranjevali
V naši družini so trije dočakali 95+ let na prašičjem špehu.
Umrli so pa zaradi:
1.zagnojenih ran,
2.zastrupitve jeter,
3.nevem zakaj??
Se pravi bi po tvoji teoriji dočakali cirka 150+ let če bi v celotnem življenju jedli popolno zdravo hrano, ki jo promovirajo danes????
Upam, da res :)
Gladi ::
Ne, ti ne moreš trdit da je pršut zdrav, zgol na podlagi tega da je nekdo doživel nevem koliko let. Noben pa ne trdi, da boš živel 150 let če živiš zdravo. Jih pa statistično gledano precej več doživi 80+ let, kot pa tisti ki se na veliko bašejo z različnimi takimi zadevami. Je pa marsikatera zadeva tud tedna, tako da težko jemlješ družino za vzorec kako zdrava je *vstavi poljubno* reč.
Je pa pr pršutu tako kot pri skoraj vsaki stvari. Dokler ne pretiravaš, ti dolgoročno ne škoduje.
Je pa pr pršutu tako kot pri skoraj vsaki stvari. Dokler ne pretiravaš, ti dolgoročno ne škoduje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka pizze (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Loža | 236829 (25) | matobeli |
» | Olivno olje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17661 (6074) | stevie boy |
» | Alternativa cvrtju (deep fried)? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18626 (1946) | bambam20 |
» | Kako ubiti holesterol (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13191 (10944) | pegasus |
» | Razpad rastlinskih maščob pri visokotemperaturnem kuhanju/praženjuOddelek: Znanost in tehnologija | 12160 (10490) | timberjack |