Forum » Zvok in slika » Plazma tv SAMSUNG PS43E450A1WXXH
Plazma tv SAMSUNG PS43E450A1WXXH
ticom ::
Pozdravljeni
Ima kdo omenjeno plasmo? Zanima me slika, predvsem SD signal - DVB-T signal in pa kako se obnese pri predvajanju filmov v HD glede na to da je HD ready.
Matic
Ima kdo omenjeno plasmo? Zanima me slika, predvsem SD signal - DVB-T signal in pa kako se obnese pri predvajanju filmov v HD glede na to da je HD ready.
Matic
ticom ::
Kupil omenjeni Tv. Slika SD signal zelo v redu, tudi dvix filmi presenetljivo čista in kristalna slika. Za ta denar 350 eur, 43 col, best buy. Priporočam.
Še nekaj sem pozabil, preko usb-ja predvaja vse, kar sem imel priložnosti sem sputil skozi in je vse delalo bp, ni končnice da je nebi predvajal.
Še nekaj sem pozabil, preko usb-ja predvaja vse, kar sem imel priložnosti sem sputil skozi in je vse delalo bp, ni končnice da je nebi predvajal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ticom ()
billy ::
Kako pa je glede hitrosti osveževanja? Torej koliko Hz je? Plazme so včasih imele probleme s t.i. "ghosting", ne?
p4 ::
Živjo,
kako sta zadovoljna s TVjem? Sam sem namreč pred nakupom tega TVja. Gre povsem za enako namembnost: SD TV kanali (iptv) in pa preko hdmija povezava na comp.
Reviewji na netu so zelo dobri in pravijo, da ja kvaliteta slike primerljiva z zelo dražjimi plazmami.
Najbrš podnapisov ne bere, kajne? Je odsev zelo moteč? Ob dnevni svetlobi ostane lepa slika?
Hvala in lp!
kako sta zadovoljna s TVjem? Sam sem namreč pred nakupom tega TVja. Gre povsem za enako namembnost: SD TV kanali (iptv) in pa preko hdmija povezava na comp.
Reviewji na netu so zelo dobri in pravijo, da ja kvaliteta slike primerljiva z zelo dražjimi plazmami.
Najbrš podnapisov ne bere, kajne? Je odsev zelo moteč? Ob dnevni svetlobi ostane lepa slika?
Hvala in lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1198245 (422616) | antonija |
» | Slaba slika na vseh digitalnih TV, dobra na analognih CRT TVOddelek: Zvok in slika | 7936 (5863) | Senitel |
» | Kateri 42" LCD?Oddelek: Zvok in slika | 1295 (923) | krebs11 |
» | Full HD TV (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Zvok in slika | 118868 (35855) | Kovalchuk |
» | Potrebna razdalja gledanja plazma televizijeOddelek: Loža | 6798 (6462) | krneki |