Forum » Loža » Referendum
Referendum
MI_KO ::
Kako to, da me tako nizka udeležba na tem referendumu ne preseneti?
Zanima me kolk vas je sploh šlo glasovat. Men se zdi brez veze, da kao gospodarstveniki in politiki sprašujejo ostale za nasvet. Mislim reči, kaj ve povprečni Janez Novak o tem. - Razen to, kar so mu po TV in radiu lagali.
Najhuje pa je na dam v bodoče grozijo še mnogi referendumi, ki so kr tak neki brezveze. (no o.k. tega o EU in Nato podpiram, kaj pa recimo o nedeljskih trgovinah,...) Saj vem, to je demokracija.
Mnenja prosim:
Zanima me kolk vas je sploh šlo glasovat. Men se zdi brez veze, da kao gospodarstveniki in politiki sprašujejo ostale za nasvet. Mislim reči, kaj ve povprečni Janez Novak o tem. - Razen to, kar so mu po TV in radiu lagali.
Najhuje pa je na dam v bodoče grozijo še mnogi referendumi, ki so kr tak neki brezveze. (no o.k. tega o EU in Nato podpiram, kaj pa recimo o nedeljskih trgovinah,...) Saj vem, to je demokracija.
Mnenja prosim:
- odbrisal: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Referendum, da bodo trgovine v nedeljo ZAPRTE (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13830 (11945) | Zheegec |
» | Sprememba zakona o RTV SLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 63301 (56538) | noraguta |
» | Histerija v DZ in medijih (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 13256 (9341) | Vajenc |
» | Referendum o pokrajinah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 12714 (10361) | urban99 |
» | Referendum 4. aprila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 8819 (6729) | ali3n |