Forum » Zvok in slika » Slika prek tv out-a se iz neznanih razlogov isklaplja
Slika prek tv out-a se iz neznanih razlogov isklaplja
Boky ::
Kolega je nabavil radeona 9000pro. Vse dela vredu, le problem se je pojavil pri tv-outu. Slika na tv-ju po dolocenem cajtu zgine (vcasih dela 1 uro vcasih 10 min). Pol pomaga edino restatrt widovsow(win 98se). Sistem je na novo nalozil, uporabil pa je prilozene driverje(katera verzija trenutno ne vem). A je ze kdo imel podobne probleme ?
- spremenil: Boky ()
Tero ::
Tocno to se je meni dogajalo!
Pol pa sem menjal kabel pa je delalo..
Se pravim preveri kabel in ga probaj zamnjat ce lahko.
Pol pa sem menjal kabel pa je delalo..
Se pravim preveri kabel in ga probaj zamnjat ce lahko.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Tv ima s-video vhod(enak kot kartica izhod). Priklopili smo prek tega vhoda in prek scart-a, kar pomeni da smo uporabili dva razlicana kabla, pa nic. Vcasih dela stvar eno uro vcasih pa crkne ze po 10-tih minutah. A je mozno da je kartica zanic?
Zgodovina sprememb…
Balandeque ::
Da nimaš ti demo tv toola?
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
krnekdo ::
Tudi meni je na mojemu Sapphire Radeon 9000 pro ene dvakrat naredilo isto. Prvič med igranjem NFS: Hot pursiut 2 (sem imel vklopljen TV+monitor), drugič pa med gledanjem filma, ko sem se igral z nastavitvami in preobremenil PC.
Obojekrat je tv - out crknil, vse ostalo delalo normalno naprej. Rešitev: resetiranje!
Nasvet: Ko gledaš filme, izklopi vse programe, ki bi ti preveč obremenili računalnik.
Aja: Še moj problem - slika na TV-ju se v Display-tv v control panelu ne da raztegniti čisto do konca, na spodnji strani ostane cca. 1,5 cm do roba. (enako v gledanju namizja in filmov)
Obojekrat je tv - out crknil, vse ostalo delalo normalno naprej. Rešitev: resetiranje!
Nasvet: Ko gledaš filme, izklopi vse programe, ki bi ti preveč obremenili računalnik.
Aja: Še moj problem - slika na TV-ju se v Display-tv v control panelu ne da raztegniti čisto do konca, na spodnji strani ostane cca. 1,5 cm do roba. (enako v gledanju namizja in filmov)
t.g crkne samo tv-out oz slika na televiziji zgine(tv seveda dela, da ne bo kdo mislu da se je tv sam ugasnu). To se dogaja na sveze instaliranih win98se z prilozenimi driverji(se vedno ne vem kateri so). Kartica pa je od Sapphire.
Balandeque nobenega drugega software-a ni nalozenega razen radlight-a, bs-playera in gonilnikov. Sicer pa mislim, da tv-tool le za GeForce.
krnekdo ta resitev ni sprejemljiva. Drugace pa se je tv out isklopo med gledanjem filma, tako da v tistem trenutku noben ni saril po racunalniku.
Balandeque nobenega drugega software-a ni nalozenega razen radlight-a, bs-playera in gonilnikov. Sicer pa mislim, da tv-tool le za GeForce.
krnekdo ta resitev ni sprejemljiva. Drugace pa se je tv out isklopo med gledanjem filma, tako da v tistem trenutku noben ni saril po racunalniku.
gumby ::
boky: verjetno je nekaj z gonilniki... probaj instalirati nove. sam imam gf2, tako da ti ne morem kaj konkretno pomagati.
radlight pa čimprej zbriši, ker ni samo predvajalnik...
radlight pa čimprej zbriši, ker ni samo predvajalnik...
Ad-ware je popucal svinjarijo. Radlight se vedno dela.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585928 (25257) | Dominator |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5405 (4125) | H_man |
» | ATI RADEON 9000PRO TV OUT - CB SLIKA - STOTIC !!!Oddelek: Zvok in slika | 1387 (1137) | mitjaxp |
» | Sapphire Radeon 9000PRO TV out problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1164) | Swiwer |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6232 (5137) | bbobst |