Forum » Igre » 1. SLO rFactor F1 mod
1. SLO rFactor F1 mod
el84 ::
OPK-liga znova preseneča uporabnike, tokrat gremo naprej s polno paro, saj smo za vas sestavili mod F1OPK 2011. Mod je sicer še na preizkušnji, vendar so nas zadnja testiranja dokaj razveselila, zato smo se odločili, da ga bomo delili z vsemi uporabniki OPK-lige.
Po nešteto neprespanih nočeh in ogromno vloženega truda smo sestavili kombinacijo petih modov, tako da smo iz vsakega vzeli le najboljše lastnosti. Bolidi in menu (razen nekaterih dodatkov, ki smo jih sami sestavili) so iz moda IMT 2011. Kot drugi mod smo uporabili FRRT2012 in naredili uporaben “safety car”, ki v primeru nesreče pripelje na stezo in mu je treba slediti, dokler se steza ne sprosti (približno dva kroga). Tretji mod, ki smo ga uporabili, je FSONE, in to samo zaradi njegovega nezamenljivega zvoka. Za DRS in KERS je na voljo dodatek iz RFT2011 moda, ki smo ga za naš mod preuredili. Za zaključek pa smo uporabili fiziko najnovejših (2012) dirkalnikov, ki pa je trenutno le testna fizika, saj še nismo povsem prepričani, da se bo dobro obnesla.
Po nešteto urah spremljanja prave F1 in tamkajšnje situacije ter po nekaj grafih, ki smo jih našli na internetu, smo ustvarili fiziko, ki naj bi bila enakovredna fiziki dirkalnikov letošnje sezone. Bolid ima do neke mere namreč veliko “gripa”, a če nismo pozorni na obrabo gum, se ta “grip” spremeni v “drsalnico” in s tem v pravo nočno moro vsakega dirkača. Zaradi vsega naštetega upamo, da bo naslednja sezona polna presenečenj in podvigov.
V modu je za vsako stezo na voljo “UPGRADE”. Ta spremeni aerodinamični sistem in omogoča dirkaču boljše maneverske lastnosti za določene steze. Na voljo so še tri različice gum za suho stezo in dve različici za mokro.
Navodila za namestitev DRS in KERS dobite na našem forumu http://opk-liga.eu/index.php/forum/12-n...
PROSIMO VSE, KI BOSTE INSTALIRALI IN PREIZKUSILI MOD, DA PODATE SVOJE MNENJE, NA PODLAGI KATEREGA BOMO RAZLIČICO ZA NASLEDNJO SEZONO IZBOLJŠALI.
NA SPLETNI STRANI POTEKAJO TUDI PRIJAVE ZA SEZONO 2012 KI SE BO ZAČELA NEKJE PROTI KONCU MARCA
Prijave za sezono 2012, ki se bo začela takoj po končani sezoni 2011/2012 z modom F1OPK 2011 FINAL
Liga bo tudi v sezoni 2012 brezplačna in brez donacji nagrada bo volan Logitech Formula Force EX (Če ga moj dobavitelj ne bo imel na zalogi bo Volan z FFB učinki in isti cenovni razred kot omenjeni)
Prednost pri izbiri sedeža bo imela prva peterica iz sezone 2011/2012 datumi in pravila dirkanja bosta znana po končanem testiranju moda upam da še ta mesec.
Za enkrat pa vpišite svoje ime, priimek ter željen dirkalnik pod komentar. Sedeži bojo zneni pred zadnjo dirko te sezone
Vse nove člane, ki ste se prijavili te dni pa bi prosil da raje probaste nov mod podaste mnenje in pa začneste novo sezono ker se bo ta kmalu končala in toč vam žal ne bom pisal
prijaviste se lahko na
www.opk-liga.eu
- spremenilo: el84 ()
Blinder ::
če pride jutri vn rfactor2 bo to že stara verzija
Drugače kaj vse je treba kupit za furat ta mod? Original špil? Torrent?
Drugače kaj vse je treba kupit za furat ta mod? Original špil? Torrent?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
na partisu si povleči torrent 1.7GB in pa mod imas tudi na partisu al pa na spletni strani www.opk-liga.eu
kar se pa tiče rfactor2 je pa prava polomija vsaj beta različica in tudi Final ko pride me je tolko razočaral da ga ne mislim kupit
kar se pa tiče rfactor2 je pa prava polomija vsaj beta različica in tudi Final ko pride me je tolko razočaral da ga ne mislim kupit
Sriple Tix ::
Mene pa zanima, ce imate dovoljenja razvijalcev posameznih modov, da lahko uporabljate njihovo delo v vasem? Ne zelim odgovora v stilu "kvatebriga", niti zatozil ne bom nikogar, toda mnogi kreatorji ne dovoljujejo uporabe njihovih zamislic brez dovoljenja in so na tovrstne posege naravnost alergicni.
je pa vse free objavljeno tako da nevidim razloga zakaj nebi naredili svojo varjanto za ligo nobenega ne oskodujemo niti denarja ne uzemamo od nobenega samo pač vozimo ligo z modom ki smo ga sami sestavili in nismo edini na spletu je takih cel kup ce pogledas fiziko ostalih modov je vse kopirano od ene te iste fizike ne prodajemo ni neprofitna dejavnost samo za druzenje in zabavo
Blinder ::
Na youtube sem videl primerjavo v istem posnetku od F1 2012 season za rfactor. Izbral sem tistega z najboljšim zvokom je pa zvok meni dosti slabši kot tisti iz 1991 season.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
trenutno še ni konkretnega moda za 2012 jaz sem naredil enega lahko ti ga pošljem.....pa povej če si vesel....je pa še vedno v izdelavi za naslednjo sezono....Mod je na spletni strani opk-liga vendar je originalen jaz sem dodal drugo fiziko DRS in KERS ter zvoke
GaS ::
Lahko je tudi 2011, samo da je cimbolj izpopolnjen, singleplayer. Trenutno sicer imam nek 2011 mod, vendar sem pozabil od koga je (RFT?).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rFactor 2Oddelek: Igre | 4373 (2428) | Sssaga |
» | Formula 1 2013 (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Na cesti | 244668 (150494) | Alexius Heristalski |
» | Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Na cesti | 284279 (179747) | ABX |
» | F1 2011 by CodemastersOddelek: Igre | 1540 (821) | akakijevich |
» | Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Na cesti | 135938 (94687) | Jst |