Forum » Zvok in slika » WD tv Live podnapisi težave
WD tv Live podnapisi težave
yyyeb ::
Pozdrav! Pred kratkim sem kupil WD tv Live napravo in mi predvaja ponapise previsoko ter nima možnosti nastavitve pozicije. Vsubtitle workshopu se jih spremenil v Advanced Substration Alpha(ass)format in so še vedno previsoko. Najprej sem odprl podnapis in ga enostavno dal Save as ter prejšnjega zbrisal. Meni ne deluje. Pozna kdo še kako drugo možnost?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
Highlag ::
Hecno. Sam uporabljam SRT format in so tam kjer je treba. Da nimaš na TV-ju kakšen zoom vklopljen?
Never trust a computer you can't throw out a window
pinctinc ::
pozdrav
ce nalozis zadnji firmware se podnapise da premikati gor dol z tipkami gor dol;)
ce nalozis zadnji firmware se podnapise da premikati gor dol z tipkami gor dol;)
gorann ::
gor dol, casovni zamik pa levo desno
pa to ni samo od zadnjega fw, ampak pomoje se par fw nazaj
pa to ni samo od zadnjega fw, ampak pomoje se par fw nazaj
operime ::
Hi!
jaz sem dobil v dar WD TV live. Naprava mi ni najbolj vše, ampak kaj čem....
Imam težave s podnapisi in sicer mi ne podpira ŠČŽ... A morda ve kdo kako to težavo odpravit?
mejte se!
jaz sem dobil v dar WD TV live. Naprava mi ni najbolj vše, ampak kaj čem....
Imam težave s podnapisi in sicer mi ne podpira ŠČŽ... A morda ve kdo kako to težavo odpravit?
mejte se!
jeanmike ::
settings/system settings/aditional encoding support/central europe (windows-1250) in podnapisi bodo delali s ŠČŽ
Pa še ena zanimivost katero veliko ljudi spregleda. Če se prevrti film naprej ali nazaj s tipko ff in se med previjanjem pritisne tipko next preskoči naprej ali nazaj za 10 min.
Pa še ena zanimivost katero veliko ljudi spregleda. Če se prevrti film naprej ali nazaj s tipko ff in se med previjanjem pritisne tipko next preskoči naprej ali nazaj za 10 min.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jeanmike ()
pinctinc ::
settings/system settings/aditional encoding support/central europe (windows-1250) in podnapisi bodo delali s ŠČŽuuu to pa nisem vedel,da se da naprej vrtet za 10 min...fajn je tudi zadnji firmware nalozit a ne;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VLC in podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 4848 (682) | kow |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213616 (57079) | scipascapa |
» | Xtreamer ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 19953 (19112) | Han |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27621 (7153) | monaco |
» | podnapisi zaostajajoOddelek: Zvok in slika | 931 (843) | DominusSLO |