Forum » Pomoč in nasveti » VLC in podnapisi
VLC in podnapisi
mrTwelveTrees ::
V BS playerju, če ti prehitevajo ali zaostajajo podnapisi, si uporabil CTRL + smerne tipke da si prestavil podnapise bolj naprej ali nazaj... med predvajanjem.
ima to opcijo tudi VLC ?
ima to opcijo tudi VLC ?
Skyman ::
Lp
Zanima me kako odpraviti pri VLC-ju tezeve s crko č pokaze mi vedno e pa crtica na e-ju. HVALA
Zanima me kako odpraviti pri VLC-ju tezeve s crko č pokaze mi vedno e pa crtica na e-ju. HVALA
TehDucky ::
Naštimaj si privzeto kodiranje, pod možnosti->podnapisi in naštimaš Windows-1250 ali pa UTF-16. Če ne pa mal probavaj.
jastreb ::
imam 2 ekrana. pri uporabi VLC playerja na enem ekranu z resolucijo 1920x1200 delajo podnapisi tako kot je treba, na drugem z resolucijo 2560x1440 pa začnejo utripati ali celo zginejo???
jastreb
Robert ::
Bom uporabil kar to temo, v zadnji verziji VLC 3.0.19 se mi ne prikažejo pri oddajah (Star Channel, Star Life,....) podnapisi - kako to rešiti oziroma kako 'usidrati' podnapise, ker jih moram zmeraj vklapljati ?
kow ::
Ta informacija je del datoteke (t.i. kontejner, kot so mp4 ali mkv). Prvo moras preveriti, da se ni nic spremenilo v viru samem. Naslednji korak je preveriti zakaj nova verzija VLC te informacije ne bi upostevala. Ali ima verzija kaksen zuzek ipd. Preveri tudi, ce so se spremenile nastavitve v (subtitles/OSD)
Robert ::
Ko grem v Orodja - Nastavitve - Podnapisi/OSD imam jezik podnapisov nastavljen na omogoči podnapise - prednostni jezik podnapisov SI - privzeto kodiranje (Windows 1252). Težava je v tem, da moram vsakič ročno vklopiti stezo s podnapisi DVB preko menija Podnapisi - Steza s podnapisi (po defaultu imam to onemogočeno).
DejchSLO ::
imam 2 ekrana. pri uporabi VLC playerja na enem ekranu z resolucijo 1920x1200 delajo podnapisi tako kot je treba, na drugem z resolucijo 2560x1440 pa začnejo utripati ali celo zginejo???
hmmm zanimivo sam men pa sploh na 2160p mi je vrglo vn iz VLCja edin če sm spremenu nek decoding (sm že pozabu kaj točno) mi pa niso delal podnapisi. drgač pa sem jaz odkril nek nov player in sicer PotPlayer in mi je kr top.
D3m ::
Sedaj je že zunaj VLC 3.0.20
Video Output:
- Fix green line in fullscreen in D3D11 video output
- Fix crash with some AMD drivers old versions
- Fix events propagation issue when double-clicking with mouse wheel
Decoders:
- Fix crash when AV1 hardware decoder fails
Interface:
- Fix annoying disappearance of the Windows fullscreen controller
Demuxers:
- Fix potential security issue (OOB Write) on MMS:// by checking user size bounds
|HP EliteBook|R5 6650U|
D3m ::
Na uradni strani je verzija VLC 3.0.19 in ne vidim 3.0.20.
Na uradni vedno zamujajo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
kow ::
Ko grem v Orodja - Nastavitve - Podnapisi/OSD imam jezik podnapisov nastavljen na omogoči podnapise - prednostni jezik podnapisov SI - privzeto kodiranje (Windows 1252). Težava je v tem, da moram vsakič ročno vklopiti stezo s podnapisi DVB preko menija Podnapisi - Steza s podnapisi (po defaultu imam to onemogočeno).
Potem nimam ideje. Nimam digitalne televizije. Mogoce lahko izbrises prednostni jezik, da vidis ce ti prikaze sploh kaksne podnapise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Casting ali streaming brezžično iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 912 (579) | DePalmo |
» | VLC-playerOddelek: Pomoč in nasveti | 2623 (1197) | Big_Al |
» | Programi ob novi namestitviOddelek: Pomoč in nasveti | 5407 (4132) | kixs |
» | LCD Samsung in PiP(slika v sliki)Oddelek: Zvok in slika | 1956 (1851) | Seljak |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40454 (30754) | Icematxyz |