Forum » Zvok in slika » Vrstica pixlov na ekranu utripa
Vrstica pixlov na ekranu utripa
quepasa ::
Zivjo
Imam problem z HP Envy 14, in sicer ce zamenjam graficno kartico na ATI 5650, mi druga oz. tretja vrsta pixlov zgoraj na ekranu utripa. Ta "flicker" je linija, ki v bistvu kopija cisto zadnje vrstice pixlov. Je samo bele in crne barve. Torej, ce spodaj premikam misko, se to vidi se zgoraj v tej flicker liniji. Ce se nic ne premika, nic ne utripa. Tega ni ce zamenjam na integrirano graficno. Zanima me, ce so taki primeri vecinoma zaradi driverjev ali je to fizicna okvara 5650 graficne?
Hvala
Imam problem z HP Envy 14, in sicer ce zamenjam graficno kartico na ATI 5650, mi druga oz. tretja vrsta pixlov zgoraj na ekranu utripa. Ta "flicker" je linija, ki v bistvu kopija cisto zadnje vrstice pixlov. Je samo bele in crne barve. Torej, ce spodaj premikam misko, se to vidi se zgoraj v tej flicker liniji. Ce se nic ne premika, nic ne utripa. Tega ni ce zamenjam na integrirano graficno. Zanima me, ce so taki primeri vecinoma zaradi driverjev ali je to fizicna okvara 5650 graficne?
Hvala
quepasa ::
Pozabil sem se omenit da v igrah tega ni, deluje normalno.
bump ce mogoce danes kdo ve :D
bump ce mogoce danes kdo ve :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: quepasa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | najmanj škodljiv monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6501 (3429) | Gagatronix |
» | Aplikacije delijo uporabniške podatke s FacebookomOddelek: Novice / Zasebnost | 6427 (3752) | poweroff |
» | Ali so aplikacije kot sports tracker natančne?Oddelek: Loža | 2208 (1858) | dasf |
» | Katera nizkocenovna ura za merjenje utripa, porabo kalorij ?Oddelek: Loža | 2997 (2854) | ;-) |
» | adsl čuden problemOddelek: Omrežja in internet | 1381 (1108) | CaqKa |