» »

logitech z-5500 digital

logitech z-5500 digital

sash69 ::

Pozdravljeni

bi pisal že v obstoječo temo, ampak, je moj ljubi Slo-Tech iskalnik ne najde v nobenem forumu. :( Me pa predvsem bega vprasanje za lastnike teh zvočnikov (zvočnike sem si prilastil pred cca. 1.5 meseca, vse dela odlično...res...navdušen sem nad vsem...edina stvar ki jo še čakam je Xi-Fi Titanium in optical out) V glavnem... Skrb je le nad segrevanjem nizkotonca. Že na glasnosti cca. 30-40% se hladilna rebra zadaj na nizkotoncu kar konkretno segrejejo. Ali je to razlog za skrb ali je to nekaj normalnega? Namreč, poznam kar nekaj ljudi ki si lastijo te zvočnike in ki pravijo da gredo zvočniki brez problema čez 90% njihove glasnosti (glede na TouchCenter(tm)) brez popačenj in nadaljnih težav. Sicer sam sem si jih upal "nagnati" le do cca. 70-75%, pa že to je konretno preveč za mojo sobico. Torej..je to nekaj normalnega ali razlog za skrb/uveljavljanje garancije/menjavo?

Hvala za odgovor(e)!

KoMar- ::

Normalno je. Pač ne šopaj ves čas :)

Matej_K ::

Men se tut zdi da je normalno to.

Ti pa dajem še link do taprave teme, tam še enkrat vprašaj. In iskalnik jo najde, začuda že samo z besedo 5500 ;)

z5500
... .. .

zagi123 ::

X-Fi in optika, kaj?

;-) ::

Ne bluzi da so "preveč" za tvojo sobo tega ne vrjamem. Sedaj jih imamo v sobi 4x5m pa ni nič preveč na tam 90%. Preživeli so že več piknikov in ostalih variant, kjer so igrali po več ur v eno pa ni blo nič narobe velikokrat špilajo tudi dlje v boost načini pa ni nič. Itak se pa zavoha prej ko bo kaj.

čuhalev ::

Ko se jih zavoha, je že prepozno. ;)

Sicer pa morajo biti narejeni tako, da zdržijo, sicer bi imeli s servisiranjem preveč stroškov.

;-) ::

Moje sem že vohno parkrat pa še špilajo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Zvok in slika
1501190767 (55910) Janac
»

dovoljena meja obremenitve zvočnikov

4611008 (8954) čuhalev
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

19627944 (15200) psytoma
»

[5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )

19927503 (11589) Hrenowsky
»

Logitech Z-5500 ali Creative S750 ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
746160 (4952) ganzi

Več podobnih tem