Forum » Zvok in slika » Pregled nas časom delovanja LCD tv ali Plazme
Pregled nas časom delovanja LCD tv ali Plazme
polde66 ::
Oj,
zanima me kje in kako se v kakšnem servisnem meniju pogleda koliko časa je nek tv aparat (plazma ali LCD) že deloval, npr nakup exponata iz trgovine.
zanima me kje in kako se v kakšnem servisnem meniju pogleda koliko časa je nek tv aparat (plazma ali LCD) že deloval, npr nakup exponata iz trgovine.
polde
ThinkPad ::
Bi pomagalo, če poveš konkretno znamko in model TVja. Če bi pa ti rad čekiral kar vse po vrsti bo pa malo težje...
polde66 ::
Bolj me zanima kar vse po vrsti. Lahko pa tudi za primer kakšen LG primerek. Nekje je že bilo napisano kako prideš v LG-jevo plazmo pa sem se zgubil od tolikih informacij.
polde
bukev ::
tole tudi mene zanima.
imam dobre dve leti star philips 47pfl5603, zaenkrat je vse OK.
koliko ur povprečno zdržijo takile LCD-ji in če se kje in kako lahko prekontrolira "delovne ure".
hvala za eventualne info.
Bukev
imam dobre dve leti star philips 47pfl5603, zaenkrat je vse OK.
koliko ur povprečno zdržijo takile LCD-ji in če se kje in kako lahko prekontrolira "delovne ure".
hvala za eventualne info.
Bukev
OK.d ::
http://sites.google.com/site/sonylcdrpt...
tole je sicer za sony, sicer še sam nisem probal
tole je sicer za sony, sicer še sam nisem probal
LPOK.d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica in miška na laptopu ne delata!Oddelek: Pomoč in nasveti | 728 (601) | konspirator |
» | Plazma, LCD električna poraba (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 56522 (45318) | mojbrat |
» | Google dobil patent za svoje risbice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 15074 (13034) | Mipe |
» | LCD TV - dilemaOddelek: Kaj kupiti | 1793 (1341) | delfinus |
» | preimenovanje 700 slik naenkratOddelek: Programska oprema | 1995 (1744) | Mercier |