Forum » Pomoč in nasveti » DHCP ne dodeli Xtreamerju IPja
DHCP ne dodeli Xtreamerju IPja
MiCkEyCE ::
Zdravo!
Naletel sem na eno težavo in sicer sem nadgradil Xtreamerja na firmware 2.6, sedaj pa mi DHCP ne dodeli IPja, če pa ga manualno vpišem, se kljub temu ne morem preko računalnika priklopit nanj. Web server je ON, večkrat sem že tudi resetiral router od Siola, prav tako pa sem Xtreamerja postopoma downgradal do 2.4. Prej sem imel 2.1 in mi je zadeva normalno laufala! Nadgradil sem ga zgolj iz razloga, ker sem naletel na en film, ki mi ga ni hotel predvajat (nadgrajenemu ni povzročal težav).
Ima kdo kakšno idejo, kje bi bila težava oz. ali je imel kdo podobne težave?
Lp Miha
Naletel sem na eno težavo in sicer sem nadgradil Xtreamerja na firmware 2.6, sedaj pa mi DHCP ne dodeli IPja, če pa ga manualno vpišem, se kljub temu ne morem preko računalnika priklopit nanj. Web server je ON, večkrat sem že tudi resetiral router od Siola, prav tako pa sem Xtreamerja postopoma downgradal do 2.4. Prej sem imel 2.1 in mi je zadeva normalno laufala! Nadgradil sem ga zgolj iz razloga, ker sem naletel na en film, ki mi ga ni hotel predvajat (nadgrajenemu ni povzročal težav).
Ima kdo kakšno idejo, kje bi bila težava oz. ali je imel kdo podobne težave?
Lp Miha
MiCkEyCE ::
Zdravo!
V istem momentu, ko sem poslal vprašanje, sem takoj spomnil, kje je problem. Port na routerju sem imel določen na "video" način (itak, zaradi IPTVja), zato normalno, da ni delalo. Zadevo sem ustrezno spremenil, sedaj dela:)
To je to,
Lp Miha
V istem momentu, ko sem poslal vprašanje, sem takoj spomnil, kje je problem. Port na routerju sem imel določen na "video" način (itak, zaradi IPTVja), zato normalno, da ni delalo. Zadevo sem ustrezno spremenil, sedaj dela:)
To je to,
Lp Miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xtreamer - media player (strani: 1 2 3 4 … 102 103 104 105 )Oddelek: Zvok in slika | 755603 (31295) | bbobst |
» | eTRAYz (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Strojna oprema | 73805 (14053) | misek |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 234109 (101781) | telexdell |
» | Xtreamer SideWinder 2Oddelek: Zvok in slika | 5728 (4057) | dsapac |
» | Xtreamer ProOddelek: Zvok in slika | 7944 (5616) | astras |