Forum » Programska oprema » Katere Android aplikacije so ql
Katere Android aplikacije so ql
klinker ::
No, pred par dnevi sem si ubodu svoj prvi Android foncek, ter po brskanju na Andoid Marketu, itd sem se dejansko zgubil ob stevlu aplikacij ki so na voljo in ker ga nebi rad smetil po nepotrebnem, sem prisu na idejo da bi lahko tu uporabniki Androida postali kaj in kako uporabljajo na svojih telefonckih, ter seveda kaj se obnese in kaj ne. Tako bi se lahko dosti uporabnikov izognilo smetenju sistema, mogoce tudi kakem zlobnem "hrcku", ter imeli tudi iz prve roke uporabniske izkusnje z dolocenimi aplikacijami na svojih telefonckih. Lepo bi bilo tudi da se pripise model aparata, lahko tudi njegove prednosti in slabosti, ter seveda verzija Androida.
Moj aparat: Samsung Galaxy Ace GT-S5830
Verzija Androida: 2.2.1 Froyo
Nalozene dodatne aplikacije: Opero, SoundCloud, Adobe Reader, Skype in iGOMyWay 8.4
Navigacije se nisem uspel stestirat ker je bla nalozena pred nekaj urami, ostalo pa kar mi je ratalo pretipkat dela kar dobro. Sicer pa vem, da so razen SoundClouda in iGO, to aplikacije ki jih ima verjetno vsak na svojem smartphone-u.
Telefon pa za zdaj dela kar vredu in sem prav presenecen nad solidno odzivnostjo. Sicer na trenutke so mala zatikanja, vecinoma pri hitrem scroll-anju in zoom-anju. Kljub manjsi kvaliteti in resoluciji ekrana od bolse konkurence nimam pripomb, touch tudi lepo deluje. Kar bi pa menu da je pomankljivost, je to da nima bliskavice, pa fotkic na splosno ni nic kaj posebnega. Naj pa povem da aparata se nisem dodobra pretestiral ker enostavno ni blo casa za igrackanje, tako da kake info se pridejo ko bo kaj vec casa.
Moj aparat: Samsung Galaxy Ace GT-S5830
Verzija Androida: 2.2.1 Froyo
Nalozene dodatne aplikacije: Opero, SoundCloud, Adobe Reader, Skype in iGOMyWay 8.4
Navigacije se nisem uspel stestirat ker je bla nalozena pred nekaj urami, ostalo pa kar mi je ratalo pretipkat dela kar dobro. Sicer pa vem, da so razen SoundClouda in iGO, to aplikacije ki jih ima verjetno vsak na svojem smartphone-u.
Telefon pa za zdaj dela kar vredu in sem prav presenecen nad solidno odzivnostjo. Sicer na trenutke so mala zatikanja, vecinoma pri hitrem scroll-anju in zoom-anju. Kljub manjsi kvaliteti in resoluciji ekrana od bolse konkurence nimam pripomb, touch tudi lepo deluje. Kar bi pa menu da je pomankljivost, je to da nima bliskavice, pa fotkic na splosno ni nic kaj posebnega. Naj pa povem da aparata se nisem dodobra pretestiral ker enostavno ni blo casa za igrackanje, tako da kake info se pridejo ko bo kaj vec casa.
;-) ::
Jaz nemorem brez Runastic - če tekaš, kolesariš itd. je dobra aplikacija za merjenje dolžine, hitrosti, izriše ti pot na zemljevidu kje si hodil, preračunava kalorije itd. Bi pa bil vesel če kdo predlaga kako boljšo ki ima še bolje pokrita "brezpotja". ker v gozdu malo zaje**
Potem kak programček da dam aplikacije na SD kartico, ker je škoda placa na fonu ki ga je že tako malo npr.: App 2 SD Free
IGo, Skype...
Potem kak programček da dam aplikacije na SD kartico, ker je škoda placa na fonu ki ga je že tako malo npr.: App 2 SD Free
IGo, Skype...
dibatist ::
Kako pa je kej z resolucijo pri I-go programčku? Na mojem Samsungu Galaxy Ace-u deluje samo čez pol ekrana.
LP
LP
LP Martin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 528790 (25100) | Leko |
» | HTC Wildfire (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 126364 (62962) | majstr77 |
» | Zaslišanje direktorjev podjetij skrbnikov večjih družabnih omrežij pred kongresom ZDAOddelek: Novice / Zasebnost | 4417 (3250) | hruske |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22227 (19582) | Tilen |
» | Samsung Galaxy Ace vs HTC DesireOddelek: Mobilne tehnologije | 4964 (4412) | sash69 |