Forum » Loža » prometna live
prometna live
g0Run7 ::
...mislim shit...stirje tipi so pred petimi minutami obrnli cliota na streho v ovinku 15 metrov stran od bajte v kateri sem...nobenemu nic...pa grem gledat in obrnilo mi je zelodec ko vidim te mulce kako s preklanimi ustnicami z nekim ponosom gledajo na sceno...a so fuknjeni al kaj...ce ne bi bli ze krvavi bi jih jst na gobec...lahko bi koga ubili...fora je v tem da se jih je ze pol minute prej slisalo kako so stiskali in skripali po ovinkih do sem...divjat na odprti in prazni cesti je eno, samo po markovcu(koper) pa mores bit zadet al pa kreten...
- zaklenil: g0Run7 ()
Thomas ::
Praviš, da bi jim najraje še nekoliko zasolil neslano kosilo.
Morda, bi dolgoročno komu še rešil življenje.
Morda, bi dolgoročno komu še rešil življenje.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
g0Run7 ::
...ja, ker ocitno jih stvar prej zabava kot kaj drugega...lahko pa da videz vara in so mokri odspodaj...
whatson ::
eh... divjanje na cesti je samo dokazovanje nezrelosti ali pa kompleksa manjvrednosti... samo je pa skrajno kruto, ce zaradi teh skoraj osebnih problemov "najebe" nekdo dug...
pardon na izrazu....
pardon na izrazu....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve negotovi situacijiOddelek: Na cesti | 10130 (9662) | St235 |
» | Prometna nesreča - pravno vprašanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Na cesti | 34256 (22935) | šernk |
» | Speeding Facts vs Myths (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 14441 (11319) | jype |
» | Učinkovitost verig na sneguOddelek: Loža | 4409 (3660) | IceIceBaby |