Forum » Šola » Anketa - stanovanjska situacija mladih (od 18 do 35 let)
Anketa - stanovanjska situacija mladih (od 18 do 35 let)
St-berry ::
V okviru diplomske naloge delam raziskavo, zato bi vas prosila, če si vzamete nekaj minut časa in odgovorite na anketo, ki se nahaja na spodnjem linku. Hvala za sodelovanje.
http://raziskave.fluidsurveys.com/s/sta...
http://raziskave.fluidsurveys.com/s/sta...
Aston_11 ::
Da dam takoj pripombo - najemnik vzame stanovanje v najem od lastnika in se to imenuje najemna pogodba, najemnik da v podnajem stanovanje podnajemniku in se to imenuje podnajemna pogodba. S tega stališča je vprašalnik napačen, ker je podnajemnikov v sloveniji zelo malo in če bi se držali izbire, najemniki nimamo kaj izbrati.
Nato bi se maralo dodati pri poglavju, kupil hišo itd., tudi postavko zgradil hišo. Ker marsikdo kupi parcelo in nato gradi hišo, kar pa se razlikuje od kupiti hišo z lastnimi sredstvi npr.
Nato bi se maralo dodati pri poglavju, kupil hišo itd., tudi postavko zgradil hišo. Ker marsikdo kupi parcelo in nato gradi hišo, kar pa se razlikuje od kupiti hišo z lastnimi sredstvi npr.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Tear_DR0P ::
najprej sem hotel napisati da za srednješolsko nalogo ni tako slaba anketa, pa sem potem videl da slabo berem :)
jaz osebno smatram, da je nezmožnost zapustitve domačega gnezda za kakšno leto ali dve, totalni neuspeh posameznika pri osamosvajanju - to da se pa vrneš živeti domov, četudi večkrat, pa ni neuspeh, ampak način iskanja ali menjave bivališča.
če se nebi nikoli odselil od staršev oz. če bi se nekoč moral preseliti nazaj k staršem, bi to smatral kot osebni neuseph
jaz osebno smatram, da je nezmožnost zapustitve domačega gnezda za kakšno leto ali dve, totalni neuspeh posameznika pri osamosvajanju - to da se pa vrneš živeti domov, četudi večkrat, pa ni neuspeh, ampak način iskanja ali menjave bivališča.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rubež, čeprav sm v najemu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 35055 (28610) | 49106 |
» | Najemnine vs. lastništvo nepremičnine (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 173491 (143436) | thramos |
» | Pravila igre-stanovanjski problem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13884 (11658) | Aston_11 |
» | Zakaj država ne obdavči nepremičnine, kot Američani? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15938 (14424) | Furbo |
» | Izselitev podnajemnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27319 (15673) | 49106 |