Forum » Loža » Nakup avstrijske vinjete
Nakup avstrijske vinjete
RedDrake ::
Dodatno vprasanje.
Danes sem tudi kupil 10 dnevno avstrijsko vinjeto na petrolu in me nekaj skrbi.
Gre za vinjeto 2011 in na njej je preluknjan datum 3.12 (kar sem zelel).
Torej jaz jo dejansko potrebujem jutri in ne cez eno leto.
So to na petrolu zasrali, ali je to normalno/v redu?
Danes sem tudi kupil 10 dnevno avstrijsko vinjeto na petrolu in me nekaj skrbi.
Gre za vinjeto 2011 in na njej je preluknjan datum 3.12 (kar sem zelel).
Torej jaz jo dejansko potrebujem jutri in ne cez eno leto.
So to na petrolu zasrali, ali je to normalno/v redu?
rdecaluc ::
Red drake.. pokliči na kater petrol servis, pa ti bodo povedali če je vredu.. V nasprotnem primeru ti jo pa zamenjajo.. Samo za to pa moraš na isti petrol servis.
Barakus.. sredi ljubljane na petrolu imajo to vinjeto.. sedaj.. ne vem pa kje točno je na A2.
Poglej najdi si zemljevid, kjer so označene vse črpalke.
Barakus.. sredi ljubljane na petrolu imajo to vinjeto.. sedaj.. ne vem pa kje točno je na A2.
Poglej najdi si zemljevid, kjer so označene vse črpalke.
Est modus in rebus. ,typos
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rdecaluc ()
blaz_ ::
Sodeč po wikipediji je A2 avtocesta od Lj do predora Karavank, tako da na tej avtocesti v smeri Lj proti Karavankam je zadnji Petrol v Voklem (pri Brniku) - ta Petrol je dostopen direktno iz avtoceste in je tudi zadnji iz te smeri. Če greš iz avtoceste pa je potem še eden pri Radovljici, ter eden pri odcepu za Lesce in Bled, tam je še OMV (predvidevam da imajo tudi tam vinjete). Vse te tri črpalke so manj kot 1 km od odcepa iz avtoceste.
Če pa sprašuješ kateri je najbližji meji, pa je to Petrol tudi direktno dostopen iz avtoceste vendar le na pasu iz Karavank -> Lj.
Lp, Blaž
Če pa sprašuješ kateri je najbližji meji, pa je to Petrol tudi direktno dostopen iz avtoceste vendar le na pasu iz Karavank -> Lj.
Lp, Blaž
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blaz_ ()
Senitel ::
Huh? Petrol imaš direkt pred izvozom Jesenice zahod, kar je kolk 2km pred tunelom Karavanke. Če zgrešiš jo pa lahko še vedno kupiš tudi, ko plačaš tunel na naši strani Karavank.
Isotropic ::
pa do prvega izvoza itak ne rabis vinjete, tako da jo lahko kupis tudi v avstriji. tista dva petrola sta pa vsak na svoji strani ac, tko da brez skrbi.
anko ::
@RedDrake - seveda je. Danes smo 3.12. 10 dnevne vinjete se luknjajo na datum in ne na mesec/leto...
blaz_ ::
Ah sj res, na koncu sta na obeh straneh ja... sm mal pozabu ka se ne vozm velikrat tm mimo, pa mi je ostal v spominu le na tisti strani ki ima tisto veliko rdeče kolo =)
No, pa vsaj ve kje so še med potjo =)
No, pa vsaj ve kje so še med potjo =)
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vinjeta 2019Oddelek: Na cesti | 9242 (4600) | Machete |
» | Stare bencinske črpalke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19037 (12649) | Samson |
» | Ali je potrebna vinjeta? MB-HočeOddelek: Loža | 8173 (7320) | Hardstyle |
» | Vinjeta - jo že imate? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 57990 (27992) | Mare2 |
» | Vinjete: od Ljubljane do Vrhnike 11 EUR!? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 38671 (24579) | moowy123 |