Forum » Zvok in slika » Povezava TV-ja z Lap Top s pomočjo HDMI
Povezava TV-ja z Lap Top s pomočjo HDMI
ikran ::
Pozdravljeni.
Kupil sem TV LG42 8500 in sedaj ga hočem povezaz z lap topom MSI cr620 prek HDMI-ja, pa ga TV ne zazna, kaj in kje morem spremeniti oz. nastaviti? Probal sem tudi z VGA kablom pa ga tudi ne zazna :(
Lep pozdrav vsem.
Ikran
Kupil sem TV LG42 8500 in sedaj ga hočem povezaz z lap topom MSI cr620 prek HDMI-ja, pa ga TV ne zazna, kaj in kje morem spremeniti oz. nastaviti? Probal sem tudi z VGA kablom pa ga tudi ne zazna :(
Lep pozdrav vsem.
Ikran
Pozdravljen, sem sel na moniotr settings, pa je tam drop down okno kjer pise,
use hardware default setting, tako da res ne vem kaj naj naredim.
Hvala in lp.
use hardware default setting, tako da res ne vem kaj naj naredim.
Hvala in lp.
Pozdravljen, a to misliš fizično ali so kje nastavitve na računalniku? Kable sem prav zvezal, samo, če govoriš o nastavitvah za VGA ali HDMI v računalniku, tega nisem naredil, ker ne znam.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ikran ()
sajko ::
Če si samo fizično kabel priklopil, potem to še ni dovolj. Moraš še računalniku povedat, naj sliko oddaja preko VGA oz. HDMI izhoda.
Ponavadi je simpl bližnica na tipkovnici "tipka Fn + tipka s slikco zaslona (ponavadi tam med številkami 1-9 ali pa F1-f12)", kjer se ti potem na ekranu pojavijo različne možnosti (Extended, Duplicate,...). Če te tipke ni potem se poigraj v nastavitvah za grafično kartico.
Lp
Ponavadi je simpl bližnica na tipkovnici "tipka Fn + tipka s slikco zaslona (ponavadi tam med številkami 1-9 ali pa F1-f12)", kjer se ti potem na ekranu pojavijo različne možnosti (Extended, Duplicate,...). Če te tipke ni potem se poigraj v nastavitvah za grafično kartico.
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sajko ()
Hvala vsem za pomoč, kot kaže je bila banalna stvar, ki pa navsezadnje ni banalna. Problem je vedno treba začeti iskati na začetku :)
Sem samo ugasnil lap topa, ko je bil priključen na TV in ga je Tv potem zaznal.
še enkrat hvala vsem.
Sem samo ugasnil lap topa, ko je bil priključen na TV in ga je Tv potem zaznal.
še enkrat hvala vsem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586152 (25481) | Dominator |
» | Pokvarjena grafična na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 2011 (1003) | hojnikb |
» | Predvajanje Samsung F5500Oddelek: Zvok in slika | 808 (700) | Han |
» | Problem z igranjem iger- DirectxOddelek: Pomoč in nasveti | 1674 (1354) | Venta20 |
» | zamik slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 753 (632) | huek111 |