» »

KMPlayer podnapisi

KMPlayer podnapisi

inbox ::

Začel sem uporabljat KMPlayer vendar se mi je že na začetku malo zameru. Ko poženem film in vržem noter podnapise mi jih govori in mi jih ne prikaže. Potem sem govorjenje izklopil vendar mi jih še vedno ne prikaže, čeprav je povsod nastavljeno, da se predvajajo. Any idea?

nevermind ::

Podnapise imas v file.srt obliki? Ker po default-u bi morali delat 100%, razen če nisi kaj napačno nastavil.

lebang1 ::

Če imaš v .srt bi moralo delat, če imaš v .sub potem je lahko problematično.
Celo video dobiš na tvoje vprašanje.

Moje mnenje: uporabljaj kakšen bolši predvajalnik.

lp

Podnapisi so .srt. Spreminjal nisem nič. Ravno na ST sem dobil info, da je KMPlayer med boljšimi, zato sem ga poizkusil :). Ugotovil sem da ga VLC še vedno roxa.

PacificBlue ::

Ravno na ST sem dobil info, da je KMPlayer med boljšimi, zato sem ga poizkusil :).

tako, kot jaz:) sam meni dela v redu. Mi je pa zarad ene lastnosti boljsi, kot vlc, ker lahk gledam filme, oz karkoli drugega vmes k brskam po netu. Ker pomanjsano okno se ne minimira, ko klikas po strani.

Meni tudi delajo, če je film DVD in ima že podnapise notri. Če imam navaden film in mu dodam podnapise, mi jih pa ne predvaja. Pa še pri DVDju so podnapisi nekam veliki in nazobčani.

darkolord ::

Resetiraj vse nastavitve pa poskusi ponovno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

podnapisi pri filmih in serijah

Oddelek: Pomoč in nasveti
255161 (4799) WallSreet
»

BS Player

Oddelek: Zvok in slika
273776 (3283) elomat
»

[DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

53672255 (17017) LexLuthor
»

Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )

21730604 (17111) KontraCepec
»

Koliko Ghz CPU za .mkv ?

Oddelek: Programska oprema
403217 (3217) jan01

Več podobnih tem