» »

težave z t2

težave z t2

rokyyy ::

Lep pozdrav.
Torej imam težave z t2. Pred dvema letoma sem pri njih vzel paket ki je vseboval 3 televizije, stacionarni telefon in internet s povezavo 2/2. Približno pol leta je delalo vse normalno potem so se začele pojavljati težave. Če sem imel prižgane vse 3 televizije so tako štekale da se ni dalo gledati, pojavljale so se tudi težave z internetom itd. Po par telefonskih klicih in pritožbah so mi zmanjšali internet na 1/1. Do sedaj je bilo vse vredu pred približno mesecem pa so se spet začele pojavljati težave. Če imam vklopljene vse tri televizije ne morem hoditi na internet ne morem uporabljati stacionarnega telefona. Seveda sem jih nekajkrat klical vendar se oni izgovarjajo na to da so linije preslabe in ne morajo pomagati. Glede na to da plačujem 60€ mesečno in da niso ravno prijazni saj so me večkrat odslovili s stavkom: Če vam kaj ni všeč odjavite vse skupaj me zanima kakšne možnosti še imam. Če ima kdo podobne izkušnje naj prosim napiše. Aja pa še to linijo imam preko telefonskega kabla.

KoMar- ::

Če je parica zanič, potem se res težko kaj naredi. Moral bi se zmenit, da te prestavijo na kakšno drugo, če je to sploh možno...

blackmack ::

A T-2 terenski tehnik je že bil pri tebi. Malo povprašaj na T-2 forumu. Če se na liniji ne bo dalo nič narest, boš verjetno moral iti na 2 televiziji.

kiros ::

Telefon in ADSL bi morali hkrati delovati nemoteno. Če uporabljaš enega sploh ne vpliva na delovanje drugega.
kiros

rokyyy ::

t-2 terenski tehniki so že bli 5x pri meni vendar naj bi bilo vedno vse vredu. Menjavali so mi že nekatere kable vendar razlike ni bilo.
kiros žal pri meni ni tako. Od začetka je vse delovalo vse perfektno potem pa so še nekateri sosedje preklopli na t-2 in so vedno hujše težave. Mogoče preobremenitev centrale?

kiros ::

jaz imam 8/1 pri t-2 (na razdalji 2.5 km. sicer deluje malo manj kot 8 Mb downloada) pa mi TV sploh ne omogočajo. Ne vem kako so tebi lahko dali 3 televizije.

a telefon imaš voip?
kiros

rokyyy ::

jaz sem na razdalji približno 1 km.Ja takrat sem jaz bil eden redkih ki smo šli na t-2. Ja telefon je voip.

jRk0 ::

ja glej, kabli so telekomovi, tam ne more t-2 nic, lahko pri tebi pomerijo pa kaj menjajo monterji. Ni res, da niso prijazni, ampak problem je, da se ne da nikakor pomagat, lahko delajo portresete v nedogled, pa bo manj napak, ampak vseeno ne pomaga.
You fuck up once, you loose two teeth.

feryz ::

Jaz sem ravno včeraj testiral linijo.
Download na ful (10/2), televizija program SD in TV na računalniku HD program.
Vse dela BP, cca 800 m od centrale.
So bila pa velika govna, dokler me niso preselili na VDSL2. Linijo z eno televizijo smo morali skoraj dnevno resetirati. Od takrat dela kot ura.

sajko ::

3xTV je velik problem, ker zasedejo velik del pasovne širine (od 6-10mbit). Jaz sem na ~1250m pa mi komaj 4/1 deluje, brez televizorja.

Naj ti naredijo test sinhronizacije z modemom, pa vidiš kakšno hitrost doseže. Če bo manj kot 10mbit, ti verjetno ni pomoči, razen da odjaviš kak TV. Ali pa če dočakaš optiko.

Lp

jRk0 ::

3xtv zasede cca 21Mbit (ce gledas vse 3 naenkrat) + 1mb net, se pravi rabis recimo 22Mbit. S tema da sega od slabih 4Mbit do 8+mbit (mtv adria 8-9 recimo) na kanal... Poptv, a kanal itd cca 6-7 porabijo.
You fuck up once, you loose two teeth.

sajko ::

Na 1km...no go.

jRk0 ::

razlicno je (odvisno od kablov itd itd itd). Poslji mi ZS rokyyy, bom pogledal v sluzbi
You fuck up once, you loose two teeth.

rokyyy ::

jRk0 razumem če se ne da pomagati.vendar je blo včasih super ampak je vedno slabše.glede prijaznosti pa tak. nekateri so res bli ful prijazni so vse naredili tudi serviserji ki so mi prišli priklapljat vse skupaj so bili prijazni ampak včasih pa so bili nekateri na liniji ki ži z glasom dali vedeti da se jim res ne ljubi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rokyyy ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1879562924 (1178) MrStein
»

Kolk plačujete interneta? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11320457 (14440) kixs
»

T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Omrežja in internet
3075269610 (65825) beta1

T-2 (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Omrežja in internet
81287013 (44733) T-2 Info

Več podobnih tem