Forum » Programska oprema » Integracija podnapisov v film
Integracija podnapisov v film
slemo ::
Ali se da v nek divx film, ki ima zraven priložene podnapise, nekako integrirati v film, torej da ne bi bilo posebej datoteke s podnapisi?
Tzo bi rad ker imam samsung galaxy in na njega naložim divx film, vendar mi noče predvajati podnapisov.
Tzo bi rad ker imam samsung galaxy in na njega naložim divx film, vendar mi noče predvajati podnapisov.
- polepsal: Gandalfar ()
dzinks63 ::
Da se, vendar moraš cel film na novo prekonvertirati. Instaliraj vobsub in npr.: WinAVI Video Converter; ime filma in ime podnapisa morata biti popolnoma enaka ter oba se morata nahajati v skupni mapi. Ko poženeš video konverter, se podnapisi direktno zalepijo na film.
Invictus ::
Uporabi MKV. Lahko vključiš podnapise noter brez tega da jih integriraš v sam film. Tudi več različnih jezikov.
LP I.
LP I.
slemo ::
Hvala za odgovore, zdaj sem našel pocket divx encoder in deluje super, lahko prav zbereš format za smart phone in ti kar zapeče podnapise in konverta film v pol ure, format filma je 220x118 in se super vidi na telefonu, zasede pa iz 1.5gb komaj 244mb.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27649 (7181) | monaco |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72232 (16994) | LexLuthor |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13473 (5074) | Kocovan |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21847 (9463) | Heavy |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7851 (5584) | dzinks63 |