Forum » Pomoč in nasveti » Internet sharing cez switch??
Internet sharing cez switch??
asPeteR ::
Koncno sem kupil en Switcher, ki je hkrati wireless server, WAN ... Skratka obicno SOHO napravo.
Gor mam prikljucena dva racunalnika, enega mam gor oziceno enega pa laptopa brezzicno.
Tisti, ki je oziceni ma ISDN modem; zdaj bi pa jaz rad sharu to povezavo tudi z laptopom!? Kako? Na obeh je winXP os.
Do zdaj sem mel povezana racualnika na cross-over kablu, in das share this IC in stvar laufa. Kako pa prek Switcherja??
Zelo bi bil hvalezen, ce bi mi kdo lahko pomagal.
Gor mam prikljucena dva racunalnika, enega mam gor oziceno enega pa laptopa brezzicno.
Tisti, ki je oziceni ma ISDN modem; zdaj bi pa jaz rad sharu to povezavo tudi z laptopom!? Kako? Na obeh je winXP os.
Do zdaj sem mel povezana racualnika na cross-over kablu, in das share this IC in stvar laufa. Kako pa prek Switcherja??
Zelo bi bil hvalezen, ce bi mi kdo lahko pomagal.
asPeteR ::
Uf, uf!!
No, ocitno sem prehitro spraseval ...
Skratka po celodnevnem mucenju mi je koncno uspelo vzpostavit povezavo ...
Preko konfiguratorja v internet clientu se vse nastavi ... Pa se mal v Winsih ... Pa kr dela ...
Hotel sem se reci, da ce ma kdo podobne tezave lahko vprasa ...
No, ocitno sem prehitro spraseval ...
Skratka po celodnevnem mucenju mi je koncno uspelo vzpostavit povezavo ...
Preko konfiguratorja v internet clientu se vse nastavi ... Pa se mal v Winsih ... Pa kr dela ...
Hotel sem se reci, da ce ma kdo podobne tezave lahko vprasa ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588768 (28097) | Dominator |
» | Nenavaden časovno omejen upad dolvlečne hitrostiOddelek: Omrežja in internet | 3119 (2338) | čuhalev |
» | Padanje Facebooka se nadaljuje, Apple postal najdražje podjetje vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 51385 (45530) | spirit |
» | Mobiteli bodo prehiteli PCjeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3941 (2641) | 3furious |
» | Linksys wrt54gl wireless se sesuje ob IPTV prometuOddelek: Omrežja in internet | 8864 (6422) | aiko |