Forum » Kaj kupiti » Novi servis za ASUS
Novi servis za ASUS
mrTwelveTrees ::
Dobili smo novi servis za ASUS: (od 1.5.2010)
za prenosnike, dlančnike, telefone in All in one računalnike.
Sistem Ena d.o.o.
Kameniška ulica 47, 1000 Ljubljana
Tel. 0 590 45 400
0 590 45 402
Delovni čas: pon-pet 08:00-16:00
za prenosnike, dlančnike, telefone in All in one računalnike.
Sistem Ena d.o.o.
Kameniška ulica 47, 1000 Ljubljana
Tel. 0 590 45 400
0 590 45 402
Delovni čas: pon-pet 08:00-16:00
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
aljaz33 ::
Po izkušnji z njimi lahko komentiram, da so totalno neresni. Na telefon se ne oglašajo (tako na stacionarnega kot na GSM), ma maile odgovarjajo le občasno. V petek ob 15h sem bil pri njih, pa je bila trgovina zaprta. Ko sem jim v ponedeljek omenil, da sem bil že v petek pri njih, a dobil le listek z sporočilom "Smo na terenu", so se izgovorili, da imajo termin v petkih med 15.00 in 16.00 rezerviran za delo na terenu. Na njihovi spletni strani sicer ni nobene informacije o tem.
Računalnik je bil sicer ekspresno hitro popravljen (v manj kot 1 dnevu), a zaradi vseh ostalih stvari in nevšečnosti mi je ta servis ostal v slabem spominu.
Računalnik je bil sicer ekspresno hitro popravljen (v manj kot 1 dnevu), a zaradi vseh ostalih stvari in nevšečnosti mi je ta servis ostal v slabem spominu.
kixs ::
Lani sem bil tam dvakrat. Obakrat so mi zadevo uredili na licu mesta. Ne morem rect nic slabega o njih, kvecjemu obratno.
lp
lp
@nny ::
O neresnosti pove že to, da imajo na spletni strani prastari naslov in da v Ljubljani KamEniške ulice NI! Je pa Kamniška, za Bežigradom.
drzni86 ::
pri njih sem ene 5x uveljavljal garancijo... Nekajkrat sem poslal po dostavni službi, nekajkrat sem bil tam osebno (vedno v petek okoli 16:00).
Lahko rečem da so hitri in prijazni.
Pa tudi na telefon sem jih skoraj vedno dobil!
Lahko rečem da so hitri in prijazni.
Pa tudi na telefon sem jih skoraj vedno dobil!
Vikking ::
Odpiram staro temo, preprosto vprašanje:
Kateri servis Asus prenosnikov priporočate v okolici Celja?
Kateri servis Asus prenosnikov priporočate v okolici Celja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše izkusnje z internet trgovino esvet ?Oddelek: Kaj kupiti | 5202 (1746) | Brdavs95 |
» | spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 120321 (51662) | r3dkv1c4 |
» | AGT računalniki d.o.o. (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16182 (11980) | gendale |
» | Izkušnje z elektronika.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 26571 (14891) | mirkuma |