Forum » Zvok in slika » WD TV MINI PLAYER - Šumniki !
WD TV MINI PLAYER - Šumniki !
m4dj ::
Pozdravljeni !
Kupil sem wd tv mini player pri nas. ŽAl sem naložil kar takoi najnovejši uradni firmware, tako, da ne vem kaj je ponujal prvotni. Imam en problem. Insicer ne predvaja mi črk š in ž . črko č pa uredu prikaže. V meniju imam izbran jezik podnapisov "centralna evropa".
A ima kdo podoben problem. PA tud v meniju - prikaz menija če dam da je v obliki liste ali pa thumbails...je eno in isto.
Hvala
Lp, Goran
Kupil sem wd tv mini player pri nas. ŽAl sem naložil kar takoi najnovejši uradni firmware, tako, da ne vem kaj je ponujal prvotni. Imam en problem. Insicer ne predvaja mi črk š in ž . črko č pa uredu prikaže. V meniju imam izbran jezik podnapisov "centralna evropa".
A ima kdo podoben problem. PA tud v meniju - prikaz menija če dam da je v obliki liste ali pa thumbails...je eno in isto.
Hvala
Lp, Goran
M4DJ
burrit ::
Jst mam isti problem! Ima kdo že rešitev?
Tudi sam sem si namestil najnovejši firmware iz wd.com strani!
lp
Tudi sam sem si namestil najnovejši firmware iz wd.com strani!
lp
m4dj ::
Ja jaz sem dobil rešitev. Player sem vrnil nazaj v trgovino da mi vrnejo denar. To, da v zadnjem firmwaru ne delajo šumniki vsi je sramota za proizvajalca. Ne da se mi čakat da vržejo ven kdo ve kdaj novi piopravek, zatos em raje vrnil ga in na bolhi kupil wd hd tv player za 15 eur več.
M4DJ
burrit ::
Sm se včeraj še malo igral. Težavo sem rešil, da sem podnapis v .srt-ju shranil v format UTF-8 ali UTF-16. To lahko enostavno narediš tudi z ultra edit programom. Samo odpreš podnapis z njim in spodaj pod formati izberi UTF in save.
To je to.
To je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips slabo kaže podnapiseOddelek: Zvok in slika | 6456 (4126) | kretze |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 395948 (52444) | NejcSSD |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153053 (35622) | king67 |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72110 (16872) | LexLuthor |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57507 (49398) | Lupin |