» »

Kako jo povabim na pijačo :)

Kako jo povabim na pijačo :)

Temo vidijo: vsi
««
4 / 23
»»

blackbfm ::

Ni problem dobit številko ali facebook, hec je v tem ker to VERJETNO ne pomeni da si punci všeč, in ti je lakhko dala cifro zaradi xy drugih razlogov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

Tody ::

Sej mu je ni :D Je od sestre sodelavka dala :P

djabi ::

Fantje in dekleta, kot prvo bi se vsem skupaj želel zahvaliti, nekateri ste dali res odlične nasvete, predvsem pa ste me spodbujali.

Na kratko in jedrnato: poklical sem in še sam sem se presenetil kako enostavno sem se predstavil, kdo sem, kje sva se srečala za trenutek ter jo kar direktno vprašal, če bi šla z mano na pijačo. Ne boste verjeli, dobil sem en velika JA.

Dobili se bomo enkrat v tem tednu, zdaj jo moram danes samo še poklicati, da uskladiva urnike ...

Torej imel bi (zaenkrat) samo še dve vprašanji:

1.) ali je smiselno na takšni "zmenek", čeprav to še ni to, prinesti kakšno rožo/dvetlico ali pa vse skupaj izpade preveč kičasto in priliznjeno? Ali pa kakšno čokolado? Ali pa se naj raje tega ognem, je tako? Saj je ne poznam. Morda je alergična na čokolado itn.

Oziroma verjetno bi izpadlo vse skupaj precej nerodno/bizarno/whatever ... Torej naj se tega ne poslužujem?

ter še drugo vprašanje

2.) o kakšnih temah se naj ne bi pogovarjala. Recimo vem, da se o politiki, verskem prepričanju oz. kontra, denarju, finančnem stanju ipd. se NE SME pogovarjat. Je ša kaj takega?

Najlepša hvala še enkrat in tudi vnaprej hvala vsem za vse (pretekle in morebitne bodoče) nasvete.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: djabi ()

Tody ::

Na prvi zmenek, nič ne nosi, ker je to velik gamble, če prideš s šopkom lahko izpadeš zapravljiv, če prideš s čokolado in ma rada čips si spet brcnil v temo. Vzemi veliko koncentracijo in si zapomni o čem govori in če bo prišlo do drugega zmenka ji takrat prinesi nekaj kar ma rada.

Pogovarjajta se o hobijih, kaj kdo dela, ali hodita v hribe, kdo je končal kako šolanja ali poznata koga skupaj... Potem se pač debata razvije.

Seveda ponudi se da plačaš pijačo, ne pa bit preveč vsiljiv da tako nujno more bit :)

blackbfm ::

Ma nič ne nosi, ker to človeka na nek način stiskaš v kot, oz. se počuti dolžnega da ti na nek način vrne čeprav mu ni do tega. Sklepam po sebi:D

Recimo vem, da se o politiki, verskem prepričanju oz. kontra, denarju, finančnem stanju ipd. se NE SME pogovarjat. Je ša kaj takega?


seveda se *lahko* pogovarja, če vama obema sede... če neveš točno, pač mal potipaš, ne da začneš na polno morit o politiki recimo

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

TehDucky ::

Na prvi zmenek dej rajši kej nase, kkšno fajn obleko primerno vremenu, pa zrihtaj se tako kot se znaš najbolje.
Tako kot sta že pred menoj dva povedala, v prve na spoznavalni zmenek, rajši nič s seboj prinest, nej bo sam "pijačka" tako kot je bilo od začetka zmenjeno ;)

Glede teme pa pač ne jo spraševat to kar si že naštel, o kakšnih fantih tudi glih ne. Najboljše jo boš odnesel, če jo boš veliko spraševal in ji dal priložnost, da ti pove kar ima za povedat. More izgledat, da jo poslušaš, da te zanima kaj bo povedala, ne pa da se dolgočasi ob tem kaj maš ti za povedat. Če bo povedala nekaj o sebi primer hobiji nato pa končala s : "Kako pa kej tvoji hobiji?" pa poveš malo še o sebi.

Sicer pa probaj čimprej ugotovit kaj jo zanima, a je umirjena punca, adrenalinska... Tako boš najlažje nadaljeval pogovor poleg tega pa če imaš še ti kaj "izkušenj" na tem področju poveš še kaj o sebi.

Pa neki boš dosegu že s tem če jo v smeh spraviš, če kakšno prigodo svojo poveš, ki se bo mogoče ravno navezovala na temo.

Sicer pa o šihtu se bosta itak pogovarjala, pač kaj delata, če vama je kul to delat, mogoče si sta si od malega kej druzga želela pa je pač življenje tako naneslo, malo potipaš pa probaš dat kakšne napotke, če jih pa nimaš pa pač ne :D

Upam da ti rata kej. Pa ne mislim v smislu, da jo dobiš zdej, kar taprvo ki se ti je prkazala oz. ponudila, ampak da boš kej odnesu od tega pa da boš tudi bolj samozavesten od sedaj naprej.

P.s.: Aja pa punce niso noben BAVBAV :P

mgermo ::

Pa ne padit v frend zone!!!!

Tody ::

pomoje bi mi lahko izdal kako knjigo, koliko pameti je kle notr :D SREČNO !

djabi ::

mgermo je izjavil:

Pa ne padit v frend zone!!!!


Kaj to pomeni?

@Tody, blackbfm in TehDucky, najlepša hvala, super ste se razpisali. Res odlični nasveti.

Zdaj pa imam še en problemček. Namreč punca je obljubila (ker je vozila avto), da me bo kmalu poklicala, ko pride domov, a od tega je minilo že nekaj ur. Ne vem, kaj naj zdaj ...

Sestra pravi, naj ji dam čas in jo ne nadlegujem, bo že poklicala, na drugi strani pa mi en kolega pravi, da bi jo vseeno moral še danes poklicati (čeprav je že pozno, torej 20:30, ko to pišem) ali pa najkasneje jutri, da moram jaz pokazat interes, ker bo drugače punca mislila, da sem neresen.

Torej sestra pravi, naj potrpim, pa četudi en teden ali celo mesec, bo že poklicala (sicer se mi zdi čudna logika), ker mora ona dati signal, če jo srečanje še vedno zanima. Ker drugače je to lahko nadlegovanje, če jo bom "nonstop" klicaril. Kolega pa pravi ravno obratno.

Spet sem med dvema ognjema in ne vem, kaj naj naredim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: djabi ()

Mesar ::

djabi je izjavil:

mgermo je izjavil:

Pa ne padit v frend zone!!!!


Kaj to pomeni?



Nič... tega ni, razen če si malo... *khm*. Vsakdo si lahko stvari razlagajo po svoje, potem pa se eni pač tolažijo, mogoče celo smilijo sami sebi in opravičujejo neke stvari, ...
Your turn to burn!

TehDucky ::

djabi, glede tega, ko je rekla da te bo poklicala, pusti danes naj gre čez. Še vseeno moraš vedet, da jo niti ne poznaš, tako da ne moreš niti predvidevat zakaj te ne pokliče. Mogoče je bilo kej na šihtu pa se je zavleklo, mogoče je pozabila doma ker je mela še kej za nardit, enostavno počaki do jutr, če te ne pokliče do neke ure, zdej ne vem 12h al pa 16h odvisno kdaj ti bolj paše, jo pokliči pa vprašaj, če še vedno velja, da se zmenita za pijačo.

Sem tudi sam ful nestrpen, neučakan, tudi ljubusumen (I know...) ampak si moram v glavi rečt, da bo še vse v redu pa da ma punca še zmer svoj življenje lahko. Tako najlažje čez pridem :)

Glede tega kar ti sestra govori, da jo boš nadlegoval. Če jo boš s tem ker jo boš enkrat še poklical, ker se ona ni spovnila, res nadlegoval, potem pač nimaš kej s tako, ker ji je že en klic viška prevzet.
Po vsej verjetnosti maš več šans, da dober izpadeš če jo res pokličeš, ampak ne danes, mogoče te bo še ona naknadno poklicala v roku urce (nekako do 10h se mi zdijo še klici sprejemljivi, ostalo pa če so nujni ali pa vnaprej najavljeni).

Friend zone pa pomeni, da se tej punci nebi dopadel kot njen fant in bi te rajši mela za prijatelja, za kakšno pijačko sem pa tja. Ampak, če vzameš stvari v svoje roke ni problema. Men je trenutna rekla kej kmalu, da si ne želi kej več z menoj, da pa sva še vseeno lahko prijatelja. Pač rečeš, I don't give a fuck, nimaš kej zgubit in sem se začel zajbavat iz tega kar mi je rekla. Reku sem prov, za zdej sva lahko. Ona je pa rekla, no prov, bova pol vidla kako bo.

kr1ženska ::

Še iz moje strani. Mene je na podoben način en tipo enkt povabi ven. Sošolca je sfehtal za cifro.
Je blo vse prek sms-ov kjer je deloval čist kul tip.
Eto, za foro sm šla na pijačo. Tip mi je prinesel vrtnico. Čeprav sem dokaj hitro ugotovila da to ni to, sm tisto vrtnico vseeno posušila in jo imam še zmeri doma. Se mi je zdel tak cute.. **

Nekdo je napisal da ji nič ne prinest, da se ne bo počutila dolžna. Vsekakor ji ne prinest nič dražjega od rožice. Vsaj jaz bi se v tem primeru počutila kot da me hočeš kupit in zeloooo težko bi popravil slab vtis.

Ene kul kavbojke nase, srajco, frizurca, čevlji, pa boš glih za ožent. :) In ja, malo bradice ni panike. Kul zgleda. Brit si jo boš moral pol k bosta enkt skup. No ja, vsaj meni ni všeč če sem vsa rdeča po obrazu od grobe brade. Vidva se bosta pa že zmenila ;)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

Kamran ::

Verjetno bo treba sedaj odpreti novo temo - Priprave za pijačko (kaj obleči, kaj se meniti,...). :))

FlyingBee ::

Tear_DR0P je izjavil:

zakaj jo pa moraš dobiti na samem? najprej se s parimi dobrimi kolegi zmente da greste skupaj v kino, kot tolko ostalih najstnikov - pozneje pa jo lahko tudi kdaj povabiš na drik. če si tudi ti njej zanimiv bosta korak po korak že prišl do tega da bosta na samem :D


kako ironična je typo napaka "drik" v tem kontekstu

drugače pa avtor teme, če tako razmišljaš, kar še malo počakaj, ne boš vedel kaj počnet tudi če rata tvoja punca

cortez ::



vreme, muzika, knjige, šport... Veliko poslušaj.


ps. poslušaj sestro .

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cortez ()

djabi ::

Izgleda, da se je punca prestrašila :)

Pisal sem ji eno sporočilo, če ima čas čez vikend, ker je en kulturni program, zdaj pa piše, da si ima že planiran program za naslednja dva tedna, pa da si je našla prijatelja ... skratka, OK, sem razumel. Pač noče ali pa si je res v dveh dneh našla nekoga.

Saj je vseeno. Sporočilo sprejeto.
Zadeva se je zaključila, gremo dalje.

Nič, hvala vsem, vlili ste mi pogum in to mi je najbolj pomembno. Obenem imam občutek, da se mi je povečala samopodoba. Vsaj sam sebi zdim, da sem prestopil eno do zdaj nevidno mejo.

Adijo vsem. Ne bom se več javil.

Gigahertz ::

bravo, tko se govori:))
"670#2500#8"

Blinder ::

kot sm js reku. še en sms ji pošleš in te prijavi na policijo :) cowardice pač, v naslednjih 2 tednih sem zasedena, tako da lahko se dobiva pozneje. premalo poguma, d abi uspela rečt "ne".

kako taka bitja uspejo uzgajat otroka je tut nek a mistery of life
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Blinder ()

Kamran ::

Blinder je izjavil:

kot sm js reku. še en sms ji pošleš in te prijavi na policijo :) cowardice pač, v naslednjih 2 tednih sem zasedena, tako da lahko se dobiva pozneje. premalo poguma, d abi uspela rečt "ne".

Potem pa, ko bo imela par "slabih izkušenj", ki bodo sodu izbile dno, potem se bo pa začelo SMS-ati, klicati, mejlati, FB-jati,... tiste, ki so bili takrat "preslabi". Imam eno takšno izkušnjo in sem ji povedal, da "hočem kravo, ne pa zrezek, ki so si ga mnogi podajali, lizali, gricljali,...". Trajalo je 3 min, da je razumela (premalo RAM-a verjetno), potem sem imel pa mir. :)

Blinder ::

haha, zrezki krave in rami, kje si to našel :D
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

theBill ::

Naslednjič boš imel mnogo večje šanse, če te nekdo prvo seznani z deklino, pa kdorkoli to že je. Ker potem že dosti hitro vidiš, a se ujameta in če je sploh smiselno nadaljevat in jo na zmenke klicarit. Simpatija/antipatija ali pa nezainteresiranost je ob osebnem stiku hitro jasna.

Ne pa da uletiš ko mutav na telefon do neznanke. Kaj pa ona ve, kakšen zalezovalec jo kliče in koliko časa jo ima že ogledano.

blackbfm ::

Kaj pa ona ve, kakšen zalezovalec jo kliče in koliko časa jo ima že ogledano.


če bi ji bil všeč bi že vedla..in še vesela bi bila da jo je poklical

drugač pa ne bi rekel da se nezainteresiranost hitro pokaže, sploh če punco dobiš na samem, te pomoje skor nobena ne bo postavla na realna tla..ampak pol, ko že misliš da si nekaj že dosegu, pol počasi se začne kenslanje:P še hujše so pa une, ko ne misl met nič s tabo, ampak te vseeno prca ker se ji zdi fajn-ker ji je dolgčas:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

opeter ::

Ej, čestitke djabi za pogum. :)
Jaz sem tudi en velik strahopetec, hehe. Ampak to sem jaz. Tak da res, vsa čast! Kapo dol.

@Kamran, torej je najbolj pametno taka dekleta raje odsloviti, ker jo je prejšnji tip samo iznucal, zdaj pa je ona totalno na dnu in razočarana, tebe pa nuca kot neke vrste oporo (aka ti si samo obleka, katera se vzame z obešalnika, ko te rabijo)?

Imaš prav.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

@nny ::

opeter....ti si Hrabri mišek pa to? Punce pa ne upaš povabit na pijačo?
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

opeter ::

@nny je izjavil:

opeter....ti si Hrabri mišek pa to? Punce pa ne upaš povabit na pijačo?


Hehe, jaz nisem Hrabri mišek. :)
To je samo moj najljubši risani lik iz otroštva. Ampak tudi Hrabri mišek se jo pokakal v pajac, ko je moral ogovoriti kakšno osebo nasprotnega spola. To se vidi v kar nekaj epizodah, ko se sreča z dekleti.

Sicer pa imaš prav. Potrebe je pogum in zadeve vzeti v svoje roke (kot otroci v tisti reklami o Kinder čokoladi).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

nodrim ::

Tega ravno ne razumem, da bi, kot v tem primeru, neko osebo srečal za 10 sekund in ji potem čez 2 tedna poslal SMS za na pijačo ... ok, sej ne rečem, če res nardi nate mega vtis, ok ...

veliko boljši recept za čist celovito socialno razvijanje je, da pač počneš marsikaj z drugimi ljudmi, na tak način spoznaš veliko primernih in neprimernih, z vsakim preživiš več časa in se lahko na precej več podatkih/izkušnjah odločiš, če bi rad s kom kaj nadaljeval ...

@nny ::

jojoj....tako fejst in pametni fantje pa premalo poguma za kaj konkretnega:8)

sej punce imamo tudi svoj del krivde, da je tako
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: @nny ()

nodrim ::

nis(m)o vsi nekonkretni tle gor ;) vsak ma svoj pristop in izkušnje pač ...

Kamran ::

blackbfm je izjavil:

..ampak pol, ko že misliš da si nekaj že dosegu, pol počasi se začne kenslanje:P še hujše so pa une, ko ne misl met nič s tabo, ampak te vseeno prca ker se ji zdi fajn-ker ji je dolgčas:P

Bom žleht (in mogoče dobil že tisti "naziv")... lahko se poigraš s Heglom in takšni potem prek FB-ja, mejla, itn. podtakneš kakšen virusek, MBR Rootkit in jo potem ali pustiš usodi ali pa poskrbiš, da se tvoj "ugled virusbuster-ja" razširi do prave osebe in se tako ponudiš za mojstra odpravljanja takšnih nevšečnosti. :)) ;)

opeter je izjavil:

...torej je najbolj pametno taka dekleta raje odsloviti, ker jo je prejšnji tip samo iznucal, zdaj pa je ona totalno na dnu in razočarana, tebe pa nuca kot neke vrste oporo (aka ti si samo obleka, katera se vzame z obešalnika, ko te rabijo)?

Ej z vsako propadlo zvezo pridejo čustvene travme (me je tepel, me je varal (s kokeršpanjelom, fikusom,...), me ni peljal gledat Iron Man 3, je prišel ulit, ko sem ga predstavljala staršem,...) in pri nekaterih je že ena takšna izkušnja dovolj, da ima "penis embargo" na ful. Tako da stvar samospoštovanja in SPB.
Lahko se pa tudi iz "opornega stanja" rodi neka simpatija, ker pri tebi začuti tisto varnost, razumevanje, ki tega ni našla pri drugih fantih in pristaneš v "luv zone". Lahko pa tudi v prijateljski fantomski coni. Če gledam optimistično, si v vsakem primeru, če seveda nisi "zacopan vanjo", na boljšem. :|

korenje3 ::

ženske so komplicirane in kompleksne živali. jo hitro dobiš, sam održat jo je problem ker moraš pazit na vsako drobnarijo ki jo izgovoriš.
Najlažje dobiš neumne in grde ker vse tolerirajo. Pametne in lepe dobit je že podvig.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

korenje3 ::

@nny, kaj narediti z žensko, ki te zavrne vsak dan ko jo vabiš ven?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

RejZoR ::

Nehaš ji težit? Če že jo vprašaš recimo dvakkrat, tadruge tko mal iz heca če se je slučajno premislila, pol pa pač nehaš, če nima nobenega interesa...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

CMpunk ::

kaj narediti z žensko, ki te zavrne vsak dan ko jo vabiš ven?

Izslediš njenega tipa in mu razložiš par stvari :D

opeter ::

korenje3 je izjavil:

@nny, kaj narediti z žensko, ki te zavrne vsak dan ko jo vabiš ven?


Pustiš pri miru. Enostavno te noče oz. se noče s tabo dobit/videvat.

Ker se lahko zgodi, kar je Blinder napisal, čeprav se mi zdi to res ekstremna situacija oz. absurdno (torej, da te prijavi policiji ...)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

opeter ::

@nny je izjavil:

jojoj....tako fejst in pametni fantje pa premalo poguma za kaj konkretnega:8)


:8) Kateri je že smeško za drčeca lica?

Sicer pa se strinjam. Pač nekateri moški smo bolj plahe sorte (pa nismo gej, da ne bo pomote). Pač, ne vem ... jaz sem tudi bolj tak sramežljiv. Ampak tudi jaz sem si zadal dolgoročni cilj, da si bom pa zdaj res poskušal najti punco, pa če se bo zgodilo ne vem kaj.

Oziroma, vsaj, da vzpostavim kontakt. Tale (pozitivni) primer od djabija je tudi mene opogumil.

Ker pri meni so tudi večinoma taki problemi, da ko se (sicer je to v zadnjih letih bolj redko, a vseeno) začnem z eno pogovarjat na kakšni javni prireiditvi, pa počasi si postajava ne vem, morda všeč? Kaj pa, vsaj jaz čutim tako, da bi se našlo kaj skupnega in konkretno predlagaš kakšno pijačo, pa pride tista faza zavrnitve, aka nima časa, ali pa ti nekatere priznajo (morda lažejo, saj je vseeno) da imajo fanta oz. so v zvezi. Ne vem, take primere občutim kot hladen tuš.

Mislim, halo. Saj razumem, pač ji nisem všeč, me zavrne. Samo zakaj pa pusti potem, da jo recimo ogovorim? Naj pove, da jo ne zanimam. Ali pa je to nekakšen test?

Ali pa sem jaz idiot in imam prevelika pričakovanja?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

mgermo ::

Pač ženska se pogovarja. A naj vsakemu, ki ji reče dober dan, odvrne da ima fanta?

opeter ::

mgermo je izjavil:

Pač ženska se pogovarja. A naj vsakemu, ki ji reče dober dan, odvrne da ima fanta?


Seveda ne.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

korenje3 ::

CMpunk je izjavil:

kaj narediti z žensko, ki te zavrne vsak dan ko jo vabiš ven?

Izslediš njenega tipa in mu razložiš par stvari :D


dobra ^^
sam taka ženska je potem že "umazana".
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

@nny ::

opeter je izjavil:

Ker pri meni so tudi večinoma taki problemi, da ko se (sicer je to v zadnjih letih bolj redko, a vseeno) začnem z eno pogovarjat na kakšni javni prireiditvi, pa počasi si postajava ne vem, morda všeč? Kaj pa, vsaj jaz čutim tako, da bi se našlo kaj skupnega in konkretno predlagaš kakšno pijačo, pa pride tista faza zavrnitve, aka nima časa, ali pa ti nekatere priznajo (morda lažejo, saj je vseeno) da imajo fanta oz. so v zvezi. Ne vem, take primere občutim kot hladen tuš.

Mislim, halo. Saj razumem, pač ji nisem všeč, me zavrne. Samo zakaj pa pusti potem, da jo recimo ogovorim? Naj pove, da jo ne zanimam. Ali pa je to nekakšen test?

Ali pa sem jaz idiot in imam prevelika pričakovanja?


Nisi idiot in nimaš prevelikih pričakovanj. Le narobe razumeš ženske. Vzgojene smo bile (no, večina) v prijazne, vljudne osebke, ki skrivajo svoj pravi jaz in se kažejo v brezmadežnih oblekicah. Tacanje po umazanih lužah, preklinjanje in jasno izražen NE se za žensko vendar ne spodobijo! To vendar vodi v pretirano samostojnost, postala bo možača, ne bo se poročila in imela vnukov, omg! lahko postane še lezbijka!!!

Punce, s katerimi se pogovarjaš bodisi sledijo temu načelu ali so zgolj prijazne, da si ne bi ustvarile renomeja čarovnic. Zato te, ker jih ne zanimaš, ljubko in po ovinkih skenslajo. Možno tudi, da si "preveč" prijazen fant in te pospravijo v predal "samo prijateljski stiki".

V moško-ženskih stikih je zelo pogosta igrica "napenjanje elastike". Da bi si povečal/a vrednost, oseba hlini nedostopnost. S tem zblefira okolico v prepričanje, da je tako zaželjena, da ima dovolj in še preveč izbire na voljo. To pa naj bi bili biološko nadvse zaželjeni primerki za razmnoževanje, nje. :) Ženske se pogosto ohladijo, ko nekdo zanje pokaže zanimanje, pa tudi moški ne zaostajajo kaj preveč. Če punca pride v ta mode, jo parkrat pokličite, pošljite SMS, kontaktirajte. Če po tretjem ali četrtem ni odgovora, samo črta in iščite naslednjo. Bo že prišla k pameti.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

opeter ::

Hvala @nny, super nasveti. Jih bom upošteval ob naslednji "priliki" :D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

korenje3 ::

@nny dela na zadovolnja.si ;)
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

RejZoR ::

Kaj je treba vsega tega kompliciranja... kot da v lajfu nimamo že tko celega kupa kompliciranih stvari...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Janac ::

Djabi, vedno mej v mislih da je na svetu vsaj še 4 milijarde punc;)

@nny ::

RejZor, lahko vse to kompliciranje odmisliš in živiš samski lajf do smrti. Če ti to ustreza, super.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Mesar ::

Da bo imel na levici tak biceps, da roke nebo mogo stegnit, ker ga bo skoz zategovalo?
Your turn to burn!

jype ::

Eh, komot tudi odmisliš kompliciranje in izbereš eno od mnogo deklet, ki ne komplicirajo.

kr1ženska ::

@nny je izjavil:

RejZor, lahko vse to kompliciranje odmisliš.


Odličen nasvet. :) Ne kompliciraj in bodi čimbolj sproščen. Probaj uživat v družbi ljudi, predvsem pa uživaj življenje. Vse ostalo pride samo od sebe. ;)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

RejZoR ::

Kdo pa je rekel v "odmišlanju" česarkoli? Pravim samo da ne vidim fore v teh igricah, da moraš malo manj kot doktorirat, da eno punco povabiš na zmenk in če se vsi planeti poravnajo na polno luno, zna celo rečt "ok".
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

kr1ženska ::

mgermo je izjavil:

Pač ženska se pogovarja. A naj vsakemu, ki ji reče dober dan, odvrne da ima fanta?

Ženske vsakega normalnega tipu na začetku vidimo kot prijatelja, če se kasneje izkaže da je kul tip, se veliko krat izcimi tudi kaj več.
Tipi v vsaki ženski vidite priložnost.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

jype ::

kr1ženska> Tipi v vsaki ženski vidite priložnost.

Ne.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Hayabusa ()
««
4 / 23
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako ogovoriti punco na facebooku (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15540945 (30737) vostok_1
»

Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36884329 (76377) Yosh

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34688337 (80404) bluefish
»

Pismo za zmenek z dekletom (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15934663 (28970) Rias Gremory

Več podobnih tem