» »

ADSL za dijake,študente

ADSL za dijake,študente

Dubofčan ::

Je res da je ADSL za dijake in študente (naročnina) ceneji za 4000 sit?:O

Ziga Dolhar ::

Še to?

Kje si pa izvedel, no :-)

rh^ ::

Kašna bo potem cena za standardni paket 4k?

Hux ::

Hm mozno bi blo ker se da zmet. Telekom ma ravno pogajanja z siolom glede nizjih narocnin okoli 4 jurje za osluzbence.

Jiggler ::

Prvič slišim za kaj takega... Na 080/1000 so mi rekl da ta izjava ne drži! :(

AlienGT ::

Evo tle je original, dokaz o tem kako hitro se novice potvorijo in dobimo ven da bo ADSL cenejši za študente za 50%.

----------------------------------------------------------------

Četrtek, 29. Avgust 2002
Siol prijetno preseneča

Siol nas spet prijetno preseneča s kar dvema novicama. Prva je skoraj kar neverjetna, saj nam bo vsel ADSLjevcem nadgradil povezavo na 1mbit downloada, upload pa ostaja enak; uvedli pa bodo se komfortni paket, ki bo pa kar 2mbit download ter 256kb upload. Cena standardnega paketa bo nespremenjena, komfortni paket bo pa za skoraj 2000SIT dražji. Druga novica je pocenitev telefonskega dostopa do Siol omrežja, saj bo za dijake in študente dodatnih 12h brezplačnih, impulzi za priblizno 50% nižji, naročnina pa nespremenjena.
Veseli se narode..

vir: siol | avtor: BojlerTM | čas: 18:28

hehe.

Ziga Dolhar ::

Ne smeši se.

lol. sicer o 4jurje narocnini je res govora ampak to so le intenre zadeve telekoma. Vidis glupi telekom ce bi se vedno mel siol cist pod sabo bi mu lahko ukazal kaj bi htel tak kot pred leti lol. Tak so jim prej ukazali Dailup povezava modem, ISDN kompletno zastojn in je drzalo do cca prejsniga meseca nakar so dobli mislim da prakticno vsi odpoved. Od takrat tudi ADSL meni. Sicer se vedno dela 1 mesec po odpovedi dailup. Malo dugo rabijo da kaj naredijo upam da za 1Mbit povisavo nebojo isto rabili 1mesec in vec.

Dubofčan ::

To novico sem slišal od frenda ki naj bi jo našel nekje na spletu. Bil sem vesel:D ampak zdaj sem razočaran:'(

Ko bi se mi sanje uresničile.................:\

Siol ocitno meni da je dailup dostop dovol za studentske namene nasprotnu arnesu.

Sicer me res cudi zakaj ne uvedejo novega sibkejsega paketa za take namene. Verjetno bojo samo potem ko se bojo spet malo normalizirali vali in stevilo narocnikov se ne vec prevec drasticno visalo. Ampak pol se vedn obstaja nevarnost da bojo tisti z 1Mbit paketa odskocli na nizjega in cenejsega ce nerabijo vec kar so spet izgube za Siol. Sicer bi potrdilo o solanju tukaj pomagalo te izgube minimizirat.

Sergio ::

8 jurjev mesecno je ZE dumpinska cena. ne rabis nizat. sploh ne.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Ja no mislim tak kot arnes ma.

SubOrbit ::

hux2: arnes placujemo davkoplacevalci, siol je pa d.o.o.

MA daj nehaj nakladat take tuparije no prosim te. KKS ma eazysurf paket 128 za 5jujrev in se bo zaj povecal na nevem kolko verjetno 256kbps. 100% ne na 512 ker je to le paket ki mas pac net ampak ne hirosti velike. A to tudi placujejo davkoplacevalci? Daj prosim te razmisli predno kaj takega vun vrzes. Dobenga nebi to ubilo ce si KKs lahko to privosci zakaj si Siol nebi mogo. No meni je tak cisto vseeno ker manj kot 512 pac nocem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hux ()

SubOrbit ::

Ja no mislim tak kot arnes ma.

kaj kot ma arnes?

Ja arnes ma vec paketov vse od 64k do 512. Najcenejsi je 4200Sit menda najdrazji pa kakih 7000Sit.

Tomi ::

Več o tem pa na KKS. Da ne boste v temi.
metrodusa.blogspot.com

alyF ::

Sam majo eno vlko neumnost. Za "običajne" naročnike ponujajo dostop s 128/64 za 5.200SIT/mesec, za dostop do ARNES z isto ceno pa 5.100SIT/mesec. Aha, olajšan dostop do interneta za "šolarje" v višini lizike/mesec :D .

Ja samo arnes mas lahko smao ce si opravicen do njega tak da nic to tumarija pa tudi ce sej ce se odlocis za KKS namest arnesa bolse za KKS te.

alyF ::

Kaj je bolš? Če greš prek ARNESa al direkt prek KKS?

Hm... Nevem arnes nima nemrec packet lossa medtem ko ga KKS ma.

CCD ::

128/64 je 3.100 ne 5.100. Tko da razlike je za 20 lizik ne za 1.

Hm... Nevem arnes nima nemrec packet lossa medtem ko ga KKS ma.

Se lahko tole malo pojasni, prosim.

AlienGT ::

AlyF je imel prav in je govoril o ceni KKS
CCD: tvoje cene pa veljajo za Ljubljanski kabel

Ja, pol pa KKS sux. :\

In kaj je s tem packet lossom?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KKS Online dvig hitrosti povezav ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
27819861 (12894) darkolord
»

Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )

1017992 (6193) Narcos Satanicos
»

ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60735694 (18776) RedOS
»

siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )

1379815 (6874) AlienRex
»

Arnes in kabel

201982 (1722) Hux

Več podobnih tem