» »

Nezemljani.

Nezemljani.

Azz_Kikr ::

Vprašanje je preprosto, odgovor malo manj: ALI NEZEMLJANI OBSTAJAJO? Ljudje z vsega sveta so jih že večkrat zapazili, jih poslikali, v Roswellu so se dogajalo čudne stvari... eni pa so še zmeraj prepričani, da je to navadna laž. Zdi se mi, da če smo res sami, je to res velika potrata prostora (Contact).

Potem druga stvar: ne vem, zakaj v vseh filmih prikazujejo nezemljane kot sovražno nastrojena bitja, ki bi rada osvojila naš planet in nas zasužnjila. To se mi zdi tako za lase privlečeno, da raje sploh ne bi govoril - če so res tisočkrat naprednejši in bolj razviti od nas, potem tudi bolje razumejo, da vojna prinaša le trpljenje.

Preidimo naprej. K "ugrabitvam". Te se mi zdijo zanimive, pa ne vem, kaj bi o njih napisal. Kdo ve, mogoče ugrabljajo ljudi, da nas preučijo, mogoče zato, da nas prestrašijo, mogoče spet zato, da iz nas naredijo robote. Kdo bi vedel.

Poglejmo pa si še temo, ki sliši na ime Roswell, oziroma Area 51 (Območje 51). Tukaj se ne bom razpisal, raje mi vi povejte svoje mnenje. Jaz mislim, da tam nekaj imajo, vendar skrivajo pred javnostjo, da ne bi nastal preplah (kar se mi zdi po svoje tudi prav; če bi recimo na naslovnici vsake revije pokazali male zelene, bi postal množičen preplah, iz česar bi vodili samomori, ustvarjanje verskih kultov itd.)

Dotaknimo se še Žitnih krogov. Ta tema se mi zdi še najbolj zanimiva od vseh. Veliko oddaj je že bilo posnetih v tej smeri - v eni izmed njih so razlagali, kako so krogi neponaredljivi, ker je žito potlačeno na en poseben način, ne, kot da bi tlačil z vozilom. Pokazali so, kako ločiti ponaredke od pravih krogov. Rekli so tudi, da je več kot 50% krogov ponarejenih - pač zato, da bi vrtnarji poželi svojih 15 minut slave. Zadnje čase se menda pojavljajo tudi v sloveniji.

Ostala mi je še ena tema, pa zanjo ne vem, ali bi krivil nezemljane, namreč Bermudski trikotnik. Še zdaj ne vem(o), ali je to samo krinka z kaj večjega, ali pa je vse skupaj res. Doma imam eno fino hrvaško knjigo (naslov sem pozabil), v kateri so napisali kar veliko interesantnih reči o temu. Recimo to, kako strokovnjaki menijo, da so se vsi pogrešani nekako transportirali v neko drugo dimenzijo, paralelno vesolje. Drugi spet menijo, da tam prežijo nezemljani (zato sem to sploh uvrstil sem), ki nas potem s kako magnetno silo povlečejo iz orbite na svojo skrito ladjo. Kdo bi vedel. S tem, kdo vse je izginil tam, vas ne bom moril. Mi pa ni preveč jasno, zakaj trikotnik.


Za konec si poglejte še naslednje slike: http://ufos.about.com/gi/dynamic/offsit...

LP, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

Ziga Dolhar ::

O tem se je na tem forumu že veliko govorilo ... >> Iskanje (psevdo)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25325980 (19729) Ziga Dolhar

We come in peace... (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24241520 (35124) Gandalfar
»

Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
23438773 (32215) jest10

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
58441807 (32847) STASI
»

Žitni/travnati krogi na hrvaškem

Oddelek: Loža
182697 (1863) mtosev

Več podobnih tem