Forum » Kaj kupiti » Izkušnje z FotoErhardt.de
Izkušnje z FotoErhardt.de
s1m0n ::
A ima mogoče kdo kaj izkušenj s to trgovino ?
http://www.fotoerhardt.de
Namreč namen imam kupit Epsonov tiskalnik in me zanima kako je pol z garancijo in navodili, verjetno so v nemščem jeziku!
Pri nas žal tiskalnik še lep čas ne bo dobavljiv cena pa je višja le za poštnino!
Hvala!
http://www.fotoerhardt.de
Namreč namen imam kupit Epsonov tiskalnik in me zanima kako je pol z garancijo in navodili, verjetno so v nemščem jeziku!
Pri nas žal tiskalnik še lep čas ne bo dobavljiv cena pa je višja le za poštnino!
Hvala!
- spremenil: s1m0n ()
d0rK ::
Pri njih sem kupil zelo drag Canon objektiv. Korektno, hitro, dobro zapakirano.
Navodila so bila pa oriđinel Canon, v angleščini.
Navodila so bila pa oriđinel Canon, v angleščini.
No saj cene so kar dobre, proti našim posebaj pri DSLRjih in objektivih, pa tudi bliskovkah!
Tiskalnik ima enako ceno kot pri nas le pri nas ni dobavljiv :)
Na mail pa žal še niso odgovorili, če je tiskalnik na zalogi! Zaoznačen je z "Takoj dostavljivo" ampak koliko to velja pa je tudi vprašanje!
Tiskalnik ima enako ceno kot pri nas le pri nas ni dobavljiv :)
Na mail pa žal še niso odgovorili, če je tiskalnik na zalogi! Zaoznačen je z "Takoj dostavljivo" ampak koliko to velja pa je tudi vprašanje!
Zanimivo imam še vse maile iz 2007. Naročeno 18.9, poslano 27.9. Pa vmes je bilo se bancno nakazilo.
A je objektiv bil na zalogi ker to ni malo časa, da je prišlo do tebe, no odvisno kdaj si denar nakazal na TRR.
Je bil na zalogi, ja. Nakazilo je potrebovalo 4 dni da je prislo. In pardon, 18. sem se registriral, 23. sem narocil.
Ah no pol pa ni trajalo veliko časa :)
Bom jutri kar naročil pa plačal!
Nekaj še me zanima z nakazilom koliko kaj doplačaš za ta nakazila v tujino ?
V notranjem prometu je nekaj čez 2EUR!
Bom jutri kar naročil pa plačal!
Nekaj še me zanima z nakazilom koliko kaj doplačaš za ta nakazila v tujino ?
V notranjem prometu je nekaj čez 2EUR!
amigo_no1 ::
Če plačuješ na TRR imajo iz nekega razloga naše banke valutacijo na "D+2" (D+0 za doplačilo) po defaultu, kar pomeni da če plačaš v pon., bo nakazano šele v sredo istega tedna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
sss ::
Naročil sem Cullmann 528 stativ & Cullmann MB 6.3 krogelno glavo. Zraven sem naročil še nek nikonov simple remote.
Takoj so me obvestili, da zadeve ni na zalogi in bo potrebo počakat malce dlje..
po tednu dni sem se naveličal čakanja in se odločil da storniram nakup remote IR zadeve. Še isti dan so mi del kupnine vrnili ostalo pa poslali.
Zadevo so poslali v ponedeljek, paket sem dobil v soboto zjutraj preko DHL.
Dejstvo, da dostavljajo tudi na vikend jim štejem v plus
Afterall sem zadovoljen z komunikacijo ter naročenim blagom. Lahko samo priporočam
Takoj so me obvestili, da zadeve ni na zalogi in bo potrebo počakat malce dlje..
po tednu dni sem se naveličal čakanja in se odločil da storniram nakup remote IR zadeve. Še isti dan so mi del kupnine vrnili ostalo pa poslali.
Zadevo so poslali v ponedeljek, paket sem dobil v soboto zjutraj preko DHL.
Dejstvo, da dostavljajo tudi na vikend jim štejem v plus
Afterall sem zadovoljen z komunikacijo ter naročenim blagom. Lahko samo priporočam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Kaj kupiti | 914890 (3692) | tetriandoch |
» | extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 189298 (14013) | tikitoki |
» | hardwareversand.de (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Kaj kupiti | 377910 (165025) | integral15 |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 286534 (121320) | darkolord |