Forum » Kaj kupiti » Mimovrste
Mimovrste
delavec44 ::
Meni so se najbolj zamerili, ko so ukinili prevzemno mesto. Dam sem zmanjšal za 90%. Alternative so amazon.de, enaa, shoppster, merkur, bauhaus, bigbang. Slednji pogojno, če izenačiš ceno.
DePalmo ::
Ko je še bil VIP, niti nisem pomislil kje bi kupoval, vedno sem odjadral na MM. Celo delil sem svoj račun, tako da sem jaz naročal a svojo polovico družine, od sestre mož pa za svojo in sva redno obnavljala VIP. In smo bili zadovoljni, brezplačna poštnina je bil velik plus. In sem se večkrat spraševal kako lahko druge spletne trgovine živijo. No, en konkurent je bil pricaraj.si in je propadel.
Nato so VIP ukinili. OK, sem pač začel gledat cene na MM in drugje in se odločil na podlagi tega + poštnina. Tako da sem približno polovico svojih nakupov opravil drugje.
Nato so dodali še ogromno artiklov partnerske dostave in (po občutku) zmanjšali svoje zaloge in karkoli sem iskal, je skoraj vedno bila partnerska dostava. Tam se je pa zataknilo ker so cene ponorele. Zato na MM opravim mogoče 1/5 nakupov, v primerjavi s prejšnjimi leti. Dodatno je pa še to, da sem se Amazona do tistega trenutka izogibal, sedaj pa tudi tam naročam.
Specifične alternative nimam. Pač vpišem v gugla kar iščem in pogledam ponudbo na večih trgovinah, primerjam cene s poštnino in izberem najcenejšega ponudnika.
Nato so VIP ukinili. OK, sem pač začel gledat cene na MM in drugje in se odločil na podlagi tega + poštnina. Tako da sem približno polovico svojih nakupov opravil drugje.
Nato so dodali še ogromno artiklov partnerske dostave in (po občutku) zmanjšali svoje zaloge in karkoli sem iskal, je skoraj vedno bila partnerska dostava. Tam se je pa zataknilo ker so cene ponorele. Zato na MM opravim mogoče 1/5 nakupov, v primerjavi s prejšnjimi leti. Dodatno je pa še to, da sem se Amazona do tistega trenutka izogibal, sedaj pa tudi tam naročam.
Specifične alternative nimam. Pač vpišem v gugla kar iščem in pogledam ponudbo na večih trgovinah, primerjam cene s poštnino in izberem najcenejšega ponudnika.
D3m ::
Tako kot že razmišlja Kurzweil in še kdo, vabljeni vsi, ki ste rekli NE mimovrste, da navedete kakšne alternative ste našli. Jaz še kupujem na MV, gledam pa da je na zalogi, da je dobavitelj MV in da je cena dovolj ugodna. Nimam slabih izkušenj - sem ter tja se je nabava zavlekla, a ne pretirano. Vsekakor mi prav pride prevzem na prevzemnem mestu, ki je blizu stanovanja. Del nakupov opravim na amazon.de, a pogoj je, da naberem dovolj robe, da ni poštnine. Kar pa ni vedno enostavno. Večino stvari je tam ceneje kot pri nas, kar že vsi vemo. Tudi na shopsterju sem par stvari kupil - prevzem je dovolj blizu, a rabim avto. Večinoma je nekaj eur cenejši kot MV, a včasih to ni dovolj dober razlog za nakup - raje vidim da se sprehodim do paketomata, ker itak imam pri MV za eno leto zastonj. Enaa praktično ne gledam več, drugi ponudniki pa pridejo v poštev za kako robo, ki je nikjer ne najdem.
Aja, pa pri Notinotu kupujem.
Ma niti ne pričakujem nekega odgovora, bolj sem hotel dati feedback, kakšen crap je postal Mimovrste z 90% partnerskih dealov in praktično brez supporta...
Sicer pa ne vem, glede alternativ... kakšen shoppster ali kaj tretetjega?
Bom mogoče probal na kakšen shoppsterju, da vidim kakšna je izbira, kakšna se cene v primerjavi z Mimovrste in še posebej, kolkiko je tega partnerskega sodelovanja pri Shoppsterju oz. to mi je vseeno, če je poštnina vsaj 50% nižja.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 55249 (21446) | V-i-p |
» | Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 51627 (32449) | PoStrah |
» | enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30586 (21912) | technolog |
» | Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 174531 (159361) | zoot |