» »

Zarota proti Jankoviću?

Zarota proti Jankoviću?

poweroff ::

http://24ur.com/novice/slovenija/privil...

Groza:
- Kosova komisija, ki je skrajno politično motivirana se je spravil na Jankoviča, tako kot poprej na Janšo;
- pristransko DELO in komunajzarski novinarji iz Kanala A so se spravili nanj;
- pa še policija daje neke izjave, ko pa vendar vemo, da je policija preko Kresalove dirigirana s strani LDS.

Ali pa... je Kosova komisija kar naenkrat OK, DELO poroča nepristransko, policija pa končno opravlja svoje delo?

Le ko "preganjajo" SDS, so grdi, grdi, grdi... >:D

P. S. Ne spreglejte ironije... 8-)
sudo poweroff

Utk ::

Ja tokrat so se pa res izkazali ja. Kaj potem, če Jankovič in Golobič kradeta milijone, ta nalepka je največji problem.

poweroff ::

Hja, morda je pa nekje treba začet?

Aja, lahko nalepiš kakšen konkreten dokaz za obtožbo o kraji milijonov? Recimo o temi o Janši in Patriji, sem jaz zapisal, da je Janša nedolžen, dokler (če) mu ne dokažejo krivde. Ti pa kar takole, da kradeta milijone.

Torej - dokaze prosim.
sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: poweroff ()

Utk ::

Link. Singapur, Ultro, Golobiča in Urbano pa kar poveži.

Karaya 52 ::

Izkazal se je pri nalepki...

Da spreminja namembnost sinovih zemljšič (poplavno območje), preplet Electe, rapis Urbane, drag nakup Vegradovih stanovanj, mislim... Matthai&Co.radi preusmerjajo pozornost ali pa jo zreducirajo na nalepko.

Thomas ::

Dej no, vsaj naslov teme napiši kot se zagre, ko barvaš Slotech na rumeno.

Samo opravljanje, plus alarmantne novice zmoreš, zato vsaj to počni brez tiskovnih napak v naslovu, OP!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BALAST ::

Bravo, vsi se "spotaknemo" ob tako zveneče ime. Noben pa ne bo imel proti njemu kakršnekoli dokaze, ki bi vzdržale do sojenja, kaj šele do obsodbe.

Totalni kaos.

Utk ::

Da je dobil bmw-ja zastonj, tudi nikogar ne gane. Zdaj pa to Kos preiskuje. Čeprav ga je dobil že aprila.

zee ::

Naj se ze enkrat predlozijo dokaze za vse mahinacije, ki naj bi jih izvaja trenutni ljubljanski zupan. Ce ti dokazi zdrzijo na sodiscu, je stvar vredna razprave, v nasprotnem primeru je zgolj kreg branjevk na trznici, ki bentijo zaradi (toplega/hladnega) vremena ali cesa tretjega.

Ravno tako naj policija ze enkrat poveze te "tocke", ki jih splet minister Golobic...ce so to res tocke, v nasprotnem primeru velja zgornji zakljucek.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Utk ::

Katarinina policija? Malo morgen. Ali pa takrat, ko se bo hotela znebit Golobiča, prej ne. btw. so njeno mamo že česa obtožli? So ja...mravlje pod preprogo morda.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

poweroff ::

Kaj sedaj. Je OK, da preiskujejo Jankovića ali ne?
sudo poweroff

zee ::

Tudi v Sloveniji je vsak obtozeni nedolzen, dokler mu na sodiscu ni dokazana krivda.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Utk ::

Kaj sedaj. Je OK, da preiskujejo Jankovića ali ne?

Koga ali kaj pri nas "preiskujejo" je čisto vseeno. Pomembno je, kaj bo iz teh preiskav nastalo. To je pa jasno, da nič. Razen, če se ga bosta hotela Katarina in Grega rešit, potem gre v čuzo.

Tudi v Sloveniji je vsak obtozeni nedolzen, dokler mu na sodiscu ni dokazana krivda.

To je res. Ampak jasno je, da je razpis za Ultro (in za študentske bone) imel pogoj, da je možno plačevat z mobitelom, čeprav to omogoča samo eno podjetje daleč naokoli in je zato to brez veze dajat v razpis, tudi če pozabimo, da je praktična vrednost tega enaka nuli. Če slučajno nimaš denarja pri sebi, in slučajno nimaš nobene bančne kartice, lahko plačaš z mobitelom...kaj pa če bi lahko še zlati prstan zastavil na avtomatu? No, tu morda res ni nič takega, da bi kdo moral it sedet, je pa jasno, da je to svinjarija. Posebej, če ti potem nekdo iz tiste firme "posodi" milijonček. Tu je nemogoče kaj dokazat, moraš bit pa debil, da takšne ljudi voliš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

poweroff ::

Koga ali kaj pri nas "preiskujejo" je čisto vseeno. Pomembno je, kaj bo iz teh preiskav nastalo. To je pa jasno, da nič. Razen, če se ga bosta hotela Katarina in Grega rešit, potem gre v čuzo.

U, lej, spet en, ki zna napovedovat prihodnost!

Kolk bo pa naslednja kombinacija na lotu?
sudo poweroff

Utk ::

Ja da to napoveš, moraš bit pa res najmanj Nostradamus.

poweroff ::

Crni, še vedno čakam dokaze o kraji.
sudo poweroff

zee ::

Tudi jaz.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Utk ::

Pardon, nista ukradla, po napaki sta si pridobila neznatno premoženjsko korist. In potem, ko je Golobič ugotovil, da je prišlo do napake, je Jankoviču vrnil tist milijonček. Ali je bil pa še kak posel prej, pa je v resnici obratno. V glavnem, same napake, nobene laži, goljufije ali kraje.
Mislim, ne vem kaj pričakujete. Posnetek kamere kako Jankovič in Golobič v nindža obleki jemljeta eure iz ljubljanske blagajne ali kaj? Aja, pardon, posnetek kamere itak ni noben dokaz, če komunajzarji gor nastopajo.

djordjevic ::

da je razpis za Ultro (in za študentske bone) imel pogoj, da je možno plačevat z mobitelom, čeprav to omogoča samo eno podjetje daleč naokoli in je zato to brez veze dajat v razpis, tudi če pozabimo, da je praktična vrednost tega enaka nuli.
OK, saj razumem averzijo do levičarjev, ampak meni je tukaj zanimivejše nekaj drugega. Če bi se monete domislil kdo iz Janševega tabora kova Boscarola, bi bil največji genij in itak prezrt s strani slovenskih medijev, politike in še ne vem koga, ker bi za izum zaslužil najmanj Nobelovo nagrado za tehnološki napredek, če pa se ga slučajno firma, ki ima solastnika levičarja in predsednika levičarske stranke, pa je itak lahko samo komunajzarska klientelistično-koruptivna zarota, ki nima z napredkom nobenega skupnega imenovalca. Zakon. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Utk ::

Glej, moneto so že več kot pred 5 leti prodajali po Evropi. Kam so je prodali? Nikamor. Kako to? "Prodali" so jo samo Mobitelu, oz. jo razvili skupaj z njim. Pa v sodelovanju s tudi državno NKBM. Da je Golobič povezan z Mobitelom in kaj vse je tam počel (pa mu vsega niti ni uspelo), je tudi znano. In ko je šlo vse skupaj k vragu, se je vmešal še Petrol, da še tam lahko s tem plačuješ. In zdaj študentski boni.
Pa dobro, sej ne da je čisto nekoristna, ampak naj to dokaže na pravem trgu, tako kot so jo naštimali na nekatere avtomate za kavice, ne pa da je ves projekt odvisen od državnega denarja. Se pravi, v moneto so vpleteni Mobitel, Petrol, NKBM, Ljubljana, študentski boni, pa seveda nekaj avtomatov za kavico. Razen pri zadnjem, sam državni denar. Pa še pri zadnjem vprašanje kako je s tem.
Kolk Boscarolovih letal je kupila država?

djordjevic ::

Da ne bo pomote, Boscarol je car - omenil sem ga zgolj kot primer, ker ga kot podjetnika res in čedalje bolj cenim. Malo težko bi prodal javnosti, da država kupuje ultralahka letala, če že enega protokolarnega ni spravila skozi. Se ti ne zdi. ;) Pa šalo na stran. V študentskih časih sem sanjal, kako bi bilo fino, če bi si lahko s tisto jebeno študentsko izkaznico, ki je mimogrede že imela magnetni strip, lahko dejansko počel kaj koristnega, kot pa da si nanjo prilimal tisto nalepko in jo pokazal 23% natakarjem, ko si šel jest na bone. Če me spomin ne vara, se zdaj z novo Urbano (ali katero drugo kartico, nimam časa guglat - kuzla v rit skače :)) menda nekaj takega celo da. Samo ne, ne. Ker je 'lastnik' firme, ki je to zrihtala Golobič. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

BigWhale ::

Otroci v vrctu se znajo bolj posteno in argumentirano skregati kot vi tukajle.

Grozn ...

Utk ::

No, ni čisto tako. Pri bonih je štos samo v tem, da lahko plačaš bone z mobitelom direkt gostilni in papirnatih bonov več ni. Študentska kartica je še zmeraj enako nekoristna kot prej. 3-4 leta se ni dalo bonov plačat niti z bančno kartico, zdaj je pa naenkrat nujen pogoj, da to lahko plačaš z mobitelom. Na to lahko samo rečeš, WTF?!? Tudi če pozabimo, da je bil vodja razpisa nekdanji vodja razvoja Ultre, in da je v razpisu imel prednost tist, ki omogoči plačevanje z mobitelom, čeprav je jasno, da je to samo eden...ne, ne mormo tega pozabit :)
V glavnem, zakaj ne bi plačeval s študentsko kartico, ki jo mora imet vsak študent (mobitela ne), zakaj ne z navadno bančno kartico, itd...in mobitel te bo tudi identificiral, kar je pa extra neumnost. Se pravi, ne boš več rabil kazat študentske kartice. Seveda, ker bi zelo težko razložili, zakaj rabim študentsko in mobitel.

borchi ::

> Če bi se monete domislil kdo iz Janševega tabora kova Boscarola, bi bil največji genij in itak prezrt s strani slovenskih medijev, politike in še ne vem koga, ker bi za izum zaslužil najmanj Nobelovo nagrado za tehnološki napredek, če pa se ga slučajno firma, ki ima solastnika levičarja in predsednika levičarske stranke, pa je itak lahko samo komunajzarska klientelistično-koruptivna zarota, ki nima z napredkom nobenega skupnega imenovalca. Zakon.

ti sploh ne veš kakšne oslarije stresaš. so tudi tule že davno povedali, da je sam samcat janša ustanovil eno prvih privatnih IT podjetij na tleh stare yu. baje so takrat znali zelo dobro... fotokopirat.
l'jga

NorK ::

Zakaj ne plačevanje s študentsko kartico? Kdaj ste jo dobili v prvem letniku? Prvi dan ali šele "nekoliko" kasneje? Bruci pač ne smejo biti lačni. :D

Icematxyz ::

http://vida.durs.si/si_proxy/tax_sloven...

Denarja je več kot dovolj. Za "sodobne projekte".

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

EVo za razmisliti zgodba od zadaj na prej, pa še skrivati ni potrebno :
1. http://dnevnik.si/novice/aktualne_zgodb...
2. http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_z...
3. http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...

E bil jas v Novem Sadu, cene niso kaj nič ceneje kot pri nas. Z minimalno pokojnino, kot nam jo bodo dali, se tam ne bo dalo preživeti.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

poweroff ::

CrniE, zdaj pa se malo skuliraj, no.

Informacijska pooblaščenka, čez katero imaš toliko povedati, ker je oglobila SDS, je oglobila tudi Katarinino mamo.

Nadalje. Izjavil si: "Kaj potem, če Jankovič in Golobič kradeta milijone, ta nalepka je največji problem." Torej, zanima me konkretno, z katero kaznivo dejanje po kazenskem zakoniku naj bi šlo ter konkretni dokazi, da sta imenovana ukradla milijone.

Mr.B - a ti verjameš pisanju tega komunajzarskega Dnevnika??? :D
sudo poweroff

Mr.B ::

Ti pa Delu, pa do danes, ni pokazal enega trdnega dokaza da je Janša dobil provizijo. E sedaj imaš pa problem.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

borchi ::

> Ti pa Delu, pa do danes, ni pokazal enega trdnega dokaza da je Janša dobil provizijo. E sedaj imaš pa problem.

kje pa je to trdil?
l'jga

Mr.B ::

Glej borchi, pred kratkim je bila ena izmed n prvljic. Dejansko Delo, Dnevnik, 24kur, nima ničesar, da bi lahko potrdil karkoli so napisali v dveh letih. A glje, proti jankoviču, pa imajo celo papirje v rokah, in ne na temo sosednja branjevka mi je povedala, da je bil častnik, in to zastonj, pa še financiran je bil s tujine. A dej no.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

poweroff ::

Mr.B:
1) mi lahko pokažeš, kje sem jaz napisal da verjamem ali ne verjamem DELU?
2) kaj točno ima domnevno podkupovanje Janše skupnega s temle o Jankoviču?
3) ko je Dnevnik pisal o Janši, si bil mnenja, da so na Dnevniku sami komunajzarji in lažnivci - kako to, da sedaj en misliš, da se lažejo o Jankoviču?

Prosim odgovore na vse tri točke.

Hvala.
sudo poweroff

Mr.B ::

1. povej, kateremu Časopisu pa verjemeš ti. morda Lady.
2. Recimo pokzala se je nalepka, ki jo lahko vsi vidijo, pa je panika, celo temo si odpru, glej te SDS-ovci... Za JJ, pa komentiraš še na temo, da so branjevke govorile.
3. Ne berem Slovenskega časopisa, nobenega. Še za WC čtivo ni primerno, ker vem kot se reče politično korektni novinar, ali pa famozni pojem raziskovalni novinar. Ma že tisti ki piše za Lady, je primer rezultata slovenskega izobraževalnega sistema. Pa bil sem udeležen v nekaterih člankih, in vem, kaj se je realno dogajalo, in kako primerno se napiše, da ovce berejo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mr.B ()

Daedalus ::

3. Ne berem Slovenskega časopisa, nobenega. Še za WC čtivo ni primerno, ker vem kot se reče politično korektni novinar, ali pa famozni pojem raziskovalni novinar.


Jaz ti priporočam Slo časopise v primeru zaprtja. Polistaš in te takoj srat pritisne.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

poweroff ::

Mr.B:

1) mi lahko pokažeš, kje sem jaz napisal da verjamem ali ne verjamem DELU?
1. povej, kateremu Časopisu pa verjemeš ti. morda Lady.

Nisi odgovoril na izrecno zastavljeno vprašanje. Ponovno prosim za odgovor. Hvala.

2) kaj točno ima domnevno podkupovanje Janše skupnega s temle o Jankoviču?
2. Recimo pokzala se je nalepka, ki jo lahko vsi vidijo, pa je panika, celo temo si odpru, glej te SDS-ovci... Za JJ, pa komentiraš še na temo, da so branjevke govorile.

Ne razumem odgovora na vprašanje, prosim, če odgovoriš bolj jasno in neposredno. Hvala.

3) ko je Dnevnik pisal o Janši, si bil mnenja, da so na Dnevniku sami komunajzarji in lažnivci - kako to, da sedaj en misliš, da se lažejo o Jankoviču?
3. Ne berem Slovenskega časopisa, nobenega. Še za WC čtivo ni primerno, ker vem kot se reče politično korektni novinar, ali pa famozni pojem raziskovalni novinar. Ma že tisti ki piše za Lady, je primer rezultata slovenskega izobraževalnega sistema. Pa bil sem udeležen v nekaterih člankih, in vem, kaj se je realno dogajalo, in kako primerno se napiše, da ovce berejo.

Nisi odgovoril na izrecno zastavljeno vprašanje. Ponovno prosim za odgovor. Hvala.
sudo poweroff

luli ::

Krucefiks, zdaj so se pa spravili na naše!

So what, če smo polnili svoje žepe. Ljudje božji, sam Kučan nam je dovolil.

Denar smo pokradli, dežela pa je še vedno lepa.
Slovenijaaaaaa od kod lepote tvoje?

poweroff ::

Pa(r)trija je naš svetilnik na otoku.
sudo poweroff

Mr.B ::

Mr.B:


1) mi lahko pokažeš, kje sem jaz napisal da verjamem ali ne verjamem DELU?

1. povej, kateremu Časopisu pa verjemeš ti. morda Lady.
Nisi odgovoril na izrecno zastavljeno vprašanje. Ponovno prosim za odgovor. Hvala.

Matthai, če daš link s strani 24ur.com, potem kaj več od kakšne Lady res ne moreš biti naročen. Pa verjetno kak žurnal tudi prebereš, ker se ti verjetno zdi 24ur.com verodostojen vir informacij. Sej veš temo mentalitete naroda.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Poldi112 ::

Saj po tej logiki, če so vsi naši časopisi nekredibilni, potem itak nikoli "naši" ali "vaši" ne morejo biti krivi.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Mr.B ::

Glej Vsi so kradli, oziroma pomagali en drugemu tako in drugače, da ne bo kdo užaljen, ampak to so naredili skrito. Poglejete Tajkuni foruma 21. Danes to delajo tako odkrito, pa še narod jim ploska. Zadnji primer je ravno dvig minimalne plače, ter novi dohodninnski razredi, in to so celo delavci veseli, pa so ravno zaradi dogovora o minimalni plači ravno tam kjer so.

Smeh je ta, da je bilo rečeno, in ne pri nas, boste videli kdo se bo smejal, ko bo prišel čas da se razkrije zgodba o Patriji. A se danes Janša smeji ob zgodbi Patrija, verjetno ne. Torej kdo se bo na koncu smejal ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

poweroff ::

Mr.B - še vedno nisi odgovoril na zastavljena vprašanja, zato še enkrat prosim za odgovor.

Hvala.
sudo poweroff

Mr.B ::

Matthai, če slučajno nisi videl :
Matthai, če daš link s strani 24ur.com, potem kaj več od kakšne Lady res ne moreš biti naročen. Pa verjetno kak žurnal tudi prebereš, ker se ti verjetno zdi 24ur.com verodostojen vir informacij. Sej veš temo mentalitete naroda.

Verjetno za BBC, Times, in ostale nisi slišal.
No če pa slučajno Žurnala ali pa Lady ne bereš. Morda kakšna Jana. Dnevnik si rekel da ne breš, Za delo se tudi nisi odločil. Mogoče pa Siol.net. A pozabil tudi Liberarec obstaja, če ti reporter ali pa demokracija nista všeč. No ostane ti še Mladina.

Samo verjetno bereš Lady in Jana. 24ur.com je dobro dopolnilo po takšnem branju.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

poweroff ::

Mr.B lahko mi daš konkreten link na katerokoli stran, prosim te le za dokaz tvojih trditev.

Hvala.

Mr.B, lahkko mi daš katerikoli konkreten link na katerokoli spletno stran, ki bo odgovorila na moja vprašanja, samo prosim odgovori.

Hvala.
sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: poweroff ()

680x0 ::

Govorit o dokazih in sodiščih v teh primerih je malo mimo, tule bi v prvi vrsti morali govorit o spremembi zakonodaje in o samem nadzoru.

Namreč ...
... organi nadzora v Sloveniji nimajo praktičnih možnosti, da raziščejo lastništvo podjetij, katerih lastniške verige tečejo preko podjetij v raznih davničh oazah in poloazah. V zadnjem času se razkriva vedno več poslov, ki jih preko različnih "transparentnih" mehanizmov v poslovanju z državo, občino in podjetji v lasti države, dobivajo podjetja katerih točna lastniška struktura je neznana, še bolj neznani pa so finančni tokovi teh podjetij. Ko eno takšnih podjetij z na videz popolnoma nelogično poslovno potezo poizkuša rešit milijonski škandal Zokija iz časov Merkatorja, se ljudje upravičeno vprašajo kaj bo to podjetje dobilo v zameno.

Tu Janša ali pa kdorkoli drug nima nikakršne veze. Kot sem napisal že v neki podobni temi, če sta barabe oba, naj gresta sedet oba, ne pa eden pač ne, ker je "naš".

Sicer pa je afera z nalepko le pesek v oči, konec koncev bi jo lahko sproduciral tudi "levi" tabor, da bi ustvarili vtis, da se nekdo na Zokija spravlja z malenkostmi. Je na ravni afere, ko je Zoki na začetku županovanja k sebi poklical redarja, ki mu je upravičeno napisal kazen za nepravilno parkiranje in ga nadrl, na konferenci pa dejal, da je pozabil na avto nalepit nalepko za parkiranje in da bi redar moral vedet kdo je on. Pa se tega danes sploh še kdo spomni?

Pri nas bi resno potrebovali finančno policijo, kot npr. v Italiji, kjer ni dolžnost države, da ti dokaže nepravilnosti, pač pa je dolžnost preiskovanca, da dokaže od kje mu pridobljeno bogastvo. Trenutno se sledi denarnih tokov ustavljajo pri podjetjih v tujih državah, nihče pa ne preverja teh tokov z druge strani, torej od prejemnika nazaj do pošiljatelja. Tako pa se zgodi, da nek slikar v Sloveniji en dan pravi, da ni zaslužil nič, drugi dan pa se govori o 400.000 evrov, davčna pa ne bu, ne mu - mene bi peljali pred sodišče, če bi pri dohodnini utajil EUR100 svojega transparentnega dohodka, za malarja pa sploh opazili niso ali ima 400.000 evrov ali ne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: 680x0 ()

Utk ::

CrniE, zdaj pa se malo skuliraj, no.

Informacijska pooblaščenka, čez katero imaš toliko povedati, ker je oglobila SDS, je oglobila tudi Katarinino mamo.

Nadalje. Izjavil si: "Kaj potem, če Jankovič in Golobič kradeta milijone, ta nalepka je največji problem." Torej, zanima me konkretno, z katero kaznivo dejanje po kazenskem zakoniku naj bi šlo ter konkretni dokazi, da sta imenovana ukradla milijone.

Aha, oglobila jo je za kolk, 500-1000 evrov? Za veliko goljufijo s katero si je nagrabila par 100 jurjev državnega denarja, in zarad katere bi šla v vsaki normalni državi sedet za nekaj 10 let, je dobila par sto evrov kazni, enako kot če bi vozila 65 čez naselje? Ok, potem je pa res vse v redu.
Sicer se pa z bedakom, plačanim od levičarskega dekana, ki pravi, da SAMO desničarski politiki lažejo in omejujejo svobodo medijev, in ki sem mu nalepil linke vsaj petih dokazov (ki jih ni NIHČE zanikal), res nimam več kaj naganjat. Over and out.

poweroff ::

CrniE, what is your f**** problem?

Aha, oglobila jo je za kolk, 500-1000 evrov? Za veliko goljufijo s katero si je nagrabila par 100 jurjev državnega denarja, in zarad katere bi šla v vsaki normalni državi sedet za nekaj 10 let, je dobila par sto evrov kazni, enako kot če bi vozila 65 čez naselje? Ok, potem je pa res vse v redu.

Pojma nima. Pojma nimaš.

Še enkrat preberi. Pojma nimaš.

Po mojih informacijah je Pooblaščenka zadevo preiskala, ugotovila kršitev zakona o varstvu osebnih podatkov in izrekla globo. To je vse, kar ona po zakonu lahko naredi. Ne more nekoga poslat v zapor.

Seveda se ni ustavila tukaj. Zbrane dokaze je predala tudi policiji zaradi suma kaznivega dejanja. Policija je tako dobila na mizo praktično vse kar rabi. Nekdo mora to samo pogledat in spisat kazensko ovadbo. Kaj točno je storila policija pa ne vem, lahko pa da je zadeva že na sodišču.

Sicer se pa z bedakom, plačanim od levičarskega dekana, ki pravi, da SAMO desničarski politiki lažejo in omejujejo svobodo medijev, in ki sem mu nalepil linke vsaj petih dokazov (ki jih ni NIHČE zanikal), res nimam več kaj naganjat. Over and out.

Če je tukaj kdo bedak, si to kvečjemu ti. Ker namreč nikoli nisem trdil, da SAMO desničarski politiki lažejo in omejujejo svobodo medijev.

Vseeno te prosim, da tako trditev dokažeš, ali ap priznaš, da si napisal traparijo. Hvala.

Prav tako prosim Mr.B-ja, da dokaže svoje trditve ali prizna, da je pisal traparije. Hvala.
sudo poweroff

Mr.B ::

Matthai, kje sem napisal bedarijo. To da je Kučan največji revež v državi. Ter da je samo njegovo bistvo , biti vpliven mož samo zaradi imena. Ali pa Matthai, poznam veliko revežev, ki plačujejo manj za vrtec, in spadajo v skupino socialnih ogroženih ljudi, pa mu je mimogrede iti kupiti bajto ali dve, enako težko, kot ovci, ki mora kupiti fasungo za celi mesec. Pa ti zagotovim, da bi na lestvici top 100 kotiral visoko, samo tam gor so ljudje, ki denarja ne morejo skriti, ne da ga imajo preveč. Pa če te boli da smo ugotovili da je tvoj verodostojen medij informacij, saj si sam podal link 24ur.com, kaj ti morem beri.
Sicer pa ko slovenski veljak stranke reče da se počuti oziroma da je LIBERALNI-SOCIALIST, tudi noben ne reagira, saj za FDV je čisto normalno, da lahko obstaja trojček, če nima nihče problema kako biti Liberalni in hkrati Socialist.

Sicer pa ker me imaš za ljubitelja ne ljubitelja današnje garniture, pa mi povej, kako lahko v ponedeljek še govorimo izhajamo iz krize, danes pa kako lahko živimo tudi s 50% javne uprave, potem pa izjavi Najpomembnejša je strategija za izhod iz krize >>citirano iz dela<<, in to kaj po enem letu, ko je svet v globoki krizi, začenja trojček razmišljati o kriznih ukrepi, in ostalo slepilo, ali kot se danes umetniško reče Populistična dejanja primerna za ovce.

Morda pa je zgodba, ki si jo navedel, zgolj del politične megle, kot tudi zgodba, da o Ultri, ni zgodbe, tako ne potrebujemo preiskovalne komisije, no delavci bodo delničarji, streznitev pa jih bo prijela poleti 2011, ko bodo dobivali akontacije za davek ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

poweroff ::

Mr. B. še vedno čakam odgovor na svoja tri vprašanja zgoraj. Ne izmikaj se prosim. Hvala.

Morda pa je zgodba, ki si jo navedel, zgolj del politične megle, kot tudi zgodba, da o Ultri, ni zgodbe, tako ne potrebujemo preiskovalne komisije, no delavci bodo delničarji, streznitev pa jih bo prijela poleti 2011, ko bodo dobivali akontacije za davek ?

Morda. Dejstvo pa je, da zadevo preiskuje policija. Kar se pa tiče Ultre - ne razumem, zakaj bi zadevo preiskovala preiskovalna komisija? Zato, da bodo na koncu podali neko politično oceno in se ne bo zgodilo nič? Ker drugih pristojnosti parlamentarci nimajo! Naj zadevo preišče policija in sodstvo, da bo kdo res odgovarjal.

Občutek imam, da ščitiš Ultro in Golobiča!
sudo poweroff

Mr.B ::

Dol mi visi za obe, in njuna podjetja...
Hočem samo svoj lonček, saj kaj drugega ovce ne zaslužijo.

Pa če grem po Pahorjevo : So fuckin What, sej je luč na koncu tunela.

Pa imamo še cca eno leto, pa bo kriza šla kar mimo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Komisija za preprečevanje korupcije je ravnala protipravno (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
912162719 (119906) Mavrik
»

Jansa - Sanader (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
9813564 (10386) mtosev

Jankovicu je dolgcas (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Loža
1584212280 (180343) Pšenični
»

Obtožbe na račun Gregorja Golobiča - 2. del (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
39720989 (11927) donfilipo

Obtožbe na račun Gregorja Golobiča in Zaresa (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
58766158 (54551) Gandalfar

Več podobnih tem