» »

Jankovicu je dolgcas

Jankovicu je dolgcas

««
31 / 32
»»

gendale ::

Poleg tega je Janković Stožicam vdihnil "slabo karmo." Stadion na Stožicah ni postal vseslovenski, ki bi Jankovića čez dve leti lahko popeljal na parlamentarne volitve in do stolčka predsednika vlade. Ko je v dvorani boksal Dejan Zavec in je več kot polovica ljubiteljev boksa v Stožice prišla iz štajerskega konca, so Jankovića močno izžvižgali. Takrat je Janković spoznal, kolikšna je njegova cena izven Ljubljane.

ne bom komentiral ostalega, ampak odebeljeno ni res
takrat sem bil v dvorani in ga vsekakor niso izžvižgali, kvečjemu so mu ploskali
(so pa izžvižgali pahorja ko ga je pokazalo na ekranu kako je kokice)

USS Liberty ::

Jankovičev dober frend mafijaš Željko Mitrović lastnik Pink TV zaradi podpore Slobodanu Miloševiću pred desetimi leti ni smel v države Evropske unije, še dve leti nazaj pa je bil na črnem spisku avstralske vlade. Zoki nam res same mafijaše v Slovenijo uvaža. Mišković mu je sicer pobegnil, zdaj je pa k nam Mitrovića pripeljal in mu celo daje v uporabo VIP prostore v mestni hiši.

http://pozareport.si/?Id=politika&View=...

"Pri dodatnem preverjanju izjav Branka Čakarmiša za sobotni Žurnal, da Evropska unija lastniku Pinka Željku Mitroviću še leta 2000 ni dovolila vstopa v države Evropske unije zaradi povezanosti z diktaturo pokojnega Slobodana Miloševića, so se le-te izkazale za povsem točne, čeprav jih Mitrović zavrača. Odločbe Sveta Evrope, povezane z Miloševićem in Mitrovićem, si lahko ogledate TUKAJ. Avstralska vlada pa je šele pred dvema letoma dovolila avstralskim bankam, da poslujejo z Mitrovićem, prav tako zaradi zakonov, naperjenih proti podpornikom Miloševićevega režima (glej faksimile v rubriki Galerija slik). Naši sosedje Hrvati, kot je znano, Željka Mitrovića in njegovega Pinka na hrvaško medijsko tržišče niso spustili."

A mogoče sploh obstaja, razen Zokijeve Ljubljane, kakšno glavno mesto na tem planetu, kjer srbski Damjan Murko v podobi prikazni Jelene Karleuše, s primitivno glasbo, nastopa na osrednjem trgu v glavnem mestu. Takšne prestolnice razen Zokijeve Ljubljane ni na tem planetu in Karleuša danes celo v njeni rojstni Srbiji nastopa edino še v kakšni drugorazredni beznici.

Ne vem, kako Ljubljančane, ki se sicer imajo za tako napredne, ni sram, da na osrednjem trgu huronsko ekstatično pozdravljajo eno turbofolk spako v družbi Miloševićevega mafijaša Mitrovića, ki se ju celo velik del poštenega srbskega naroda sramuje in bi ju na kakšnem beograjskem trgu najbrž celo z jajci obmetavali...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

imagodei ::

Na stran požareport sem prišel enkrat "po nesreči", ko sem sledil enemu takemu linku na S-T. Pisarije, ki so nevredne novinarskega poklica.

Požar je lahko srečen, da ima za bralca Letalonosilko in njemu podobne. Na njegovo srečo je v Sloveniji dovolj življa, ki naseda na pop novinarstvo, šokantne naslove, populizem in prodajanje kulture strahu.
- Hoc est qui sumus -

Pšenični ::

Menda v Celovških dvorih ni elektrike. In so se danes vselili v bistvu "predvolilno". Če je to res, je vse skupaj že mal hecno.

Double_J ::

Tej bodo plačali stanovanja, potem pa bodo brez ker bo šlo v stečajno maso, saj se še niso vpisali v zemljiško knjigo.
Dve šivanki...

Pšenični ::

"Tej bodo plačali stanovanja, potem pa bodo brez ker bo šlo v stečajno maso, saj se še niso vpisali v zemljiško knjigo."

S stečajem se zavlačuje, Vegrad mislim, ker v primereu stečaja grejo Celovški dvori pa-pa v stečajno maso.

USS Liberty ::

imagodei je izjavil:

Na stran požareport sem prišel enkrat "po nesreči", ko sem sledil enemu takemu linku na S-T. Pisarije, ki so nevredne novinarskega poklica.

Požar je lahko srečen, da ima za bralca Letalonosilko in njemu podobne. Na njegovo srečo je v Sloveniji dovolj življa, ki naseda na pop novinarstvo, šokantne naslove, populizem in prodajanje kulture strahu.


ja, zdej sta pa rumeni požar in "letalonosilka", ki mu "naseda", kriva, da se vaš Zoki druži ljudmi, ki so v civiliziranih državah persona non grata....

Preberi si link uradnega lista EU.... tam imaš med personami non grata Mitrovića lepo navedenega...

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

imagodei ::

Nisem komentiral novice, sploh ne. Komentiral sem medij. Tudi slepa kura zrno najde, pravi star čebelji pregovor.

Ampak požareporta se vseeno ne dotaknem niti s palico.
- Hoc est qui sumus -

PaX_MaN ::

so v civiliziranih državah persona non grata....

Preberi si link uradnega lista EU.... tam imaš med personami non grata Mitrovića lepo navedenega...

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex...

No, no:
26 February 2001

(3) Restrictive measures should therefore be confined to the former President of the FRY, Mr Slobodan Milosevic, his family and persons indicted by the International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia ("ICTY").
(4) Common Position 2000/696/CFSP should be amended accordingly.

Karaya 52 ::

Pšenični je izjavil:

"Tej bodo plačali stanovanja, potem pa bodo brez ker bo šlo v stečajno maso, saj se še niso vpisali v zemljiško knjigo."

S stečajem se zavlačuje, Vegrad mislim, ker v primereu stečaja grejo Celovški dvori pa-pa v stečajno maso.


Sicer nisem najbolj na tekocem ampak kolikor mi je znano je bil tehnicni pregled celovskih dvorov uspeno zakljucen (v stilu Stozic) par dni pred zacetkom postopka prisilne poravnave, kar bi pomenilo da so stanovanja MOL izkljucena iz stecajne mase - dobro za MOL, ki bi izgubila del kupnine, kaj si pa o tem mislijo druzine Vegradovih zaposlenih in zupanovi fani s cutom za malega cloveka oz. v kaksne prakse se zapletajo drzavni organi, ki izdajajo dovoljenja in subjekti, ki bi morali biti obravnavani loceno in enakopravno... Naj vsak sam presodi, ampak kdor se zgraza nad lastniki, ki pred stecajem prodajo vsako premicnino vkljucno s pisoarji in wc paprijem, bi se tudi tokrat moral oglasiti.

durrenmatt ::

Še vedno nedokončani športni center Stožice je porušil mit o županu Zoranu Jankoviću kot sposobnemu menedžerju in trgovcu, ki je Ljubljančanom zgradil nogometni stadion. Ne samo, da stadion in dvorana še zdaleč nista končana (na stadionu še vedno ni elektronskih semaforjev, ki bi kazali rezultat tekme), ekonomist Janković se je v napovedih, da ljubljanski davkoplačevalci za stadion ne bodo dali niti evra (se spomnite, kako se je pridušal?!), zmotil za najmanj 40 milijonov evrov. Toliko bomo namreč morali po novem za Stožice odšteti davkoplačevalci. Pa še to verjetno ne bo zadosti, saj Janković še zdaj ne ve, ne zna izračunati ali pa noče povedati, koliko naj bi stal najem stadiona za eno nogometno tekmo. Čisto resno vprašanje je tudi, ali se bo gradnja trgovskega centra sploh nadaljevala. Uroš Ogrin, direktor družbe Grep in Gradisa, napol zasebno priznava, da gradnje ne bodo nadaljevali, če ne bo dogovorjenega kredita, ki naj bi ga Grepu že odobril konzorcij bank, na čelu z Novo ljubljansko banko. Poleg tega je Jankovič Stožicam vdihnil "slabo karmo." Stadion na Stožicah ni postal vseslovenski, ki bi Jankovića čez dve leti lahko popeljal na parlamentarne volitve in do stolčka predsednika vlade. Ko je v dvorani boksal Dejan Zavec in je več kot polovica ljubiteljev boksa v Stožice prišla s štajerskega konca, so Jankovića močno izžvižgali. Takrat je Janković spoznal, kolikšna je njegova cena izven Ljubljane.
Zanimivo, da tega, kako je padel Jankovićev mit, nihče od vodilnih ljudi na levici noče povedati na glas. "Preveč bi bilo sklonjenih glav," pravijo naši viri in trdijo, da nekateri vodilni strategi levice, denimo nekdanji predsednik države Milan Kučan, preprosto nočejo videti evidentnih Jankovićevih lumparij in "gledajo stran." Samo primer: novinarji časnika Finance razkrivajo, kako se Jure Janković, mlajši sin ljubljanskega župana in polovični lastnik družinskega podjetja Electa, nonšalantno izogiba parlamentarni komisiji, ki pregleduje domnevno sporne ljubljanske zemljiške posle družine Janković, Kučan pa z Juretom Jankovićem veselo kramlja v prostorih županovega predvolilnega štaba.
Kljub temu je Zoran Janković šest dni pred lokalnimi volitvami videti hudo živčen. Zdaj mu je namreč že jasno, da ponovnega čudeža, to je absolutne zmage njegove Liste Zorana Jankovića, ki je pogoj njegove neomajne oblasti, skoraj zanesljivo ne bo dočakal. Vprašljiv je tudi njegov rezervni povolilni scenarij: da bo za novo mestno koalicijo dovolj njegova Lista in trije svetniki iz LDS in Zares, morda še DeSUS. Janković si namreč niti najmanj ne želi, da bi v" njegovi koaliciji" pristali tudi ljubljanski Socialni demokrati in njihova županska kandidatka Metka Tekavčič. To bi od njega terjalo kopico (beri: preveč) diplomatskih sposobnosti in mukotrpnih pogajanj, na kadrovski oltar koalicije pa bi moral položiti vsaj enega, če ne celo dveh svojih podžupanov.
Zato njegovi zaupniki že širijo govorice, da Janković pri bodočih koalicijskih pogajanjih ne bo imel nobenih zadržkov, nobene milosti, šel naj bi na nož, Tekavčičevi pa cinično pravijo "Metka spletka." Janković namerava zadržati vse vzvode odločanja, tudi zadnji sklep mestnega sveta, ki je svoje pristojnosti (torej pristojnosti mestnega sveta) pri odločanju v Holdingu javnih podjetij prenesel na Jankovića. Če česa ne bo mogel doseči, pa naj bi Janković šel na tiskovno konferenco in bodoče mestne politike pred novinarji obtožil spletkarjenja, češ, onemogočajo mi, da delam. Tak je menda njegov povolilni scenarij.


Dvoma zdaj ni več: Stožice zrušile mit o županu in ekonomistu Jankoviću
Pozor, branje ogroža neumnost!

LordTado ::

To sta dve baravi skupaj ki ropata ljudi...

Pšenični ::

http://www.revija-reporter.si/index.php...

Kapetan Zoky. Heh,heh

kaj se bojo še spomnili. Pač Zoky zgleda bo župan, volijo ga vsi, tudi otroci ga imajo radi...to me spominja na čase, ko so pionirčki hodili mahat ob cesto, kjer se je peljal komandant Tito...

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Nisi prebral celotne "novice", kajne?

mtosev ::

ta Zoki mi deluje kot kaksen mafijec.prej ko je bil v Mercatorju se mi je zdel bolj "cloveski".bi bilo boljse da je ostal v Merkatorcku
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

Pšenični ::

"Nisi prebral celotne "novice", kajne? "

Sem, heh, ampak kapetan Zoky, heh, dobr naslov ane..heh,heh

Mr.B ::

Ko zmanjka pač zmanjka donacij : http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

USS Liberty ::

http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_z...

"Kapitan Zoki" osvojil srca šolarjev....

Žalostno in sramotno, kaj se dogaja v tej državi, da za Zokija agitirajo in otrokom perejo možgane celo v četrtem razredu osnovne šole kot v Severni Koreji.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

bluefish ::

Ob zadnjem obisku Busha pa je bilo OK, da so mahali z zastavicami kot kakemu Titu?

PaX_MaN ::

Žalostno in sramotno, kaj se dogaja v tej državi, da za Zokija agitirajo in otrokom perejo možgane celo v četrtem razredu osnovne šole kot v Severni Koreji.

Hecno. "Utopljencem" kao ni pomagal in ste ga skoraj skurili na grmadi, ko pa pride pogledat otroke, kako jim gre, jim pa kar naenkrat pere možgane.
W-T-F?
Aja, ups, sej te ne motijo njegovi obiski, ampak fotografija, ki so jim jo pokazali. A slike ostalih kandidatov, ki so bile hkrati pokazane, so bile pa predočene z dobro mero zdrave demokracije, or wut?
Mislim ... oumajgaaaad.
Fken troll.

USS Liberty ::

Ko sem jaz hodil četrti razred OŠ, sem moral poslušati "računajte na nas" in "druže tito mi ti se kunemo", danes v Gabrovi moderni "liberalni", "nevtralni" in "javni" šoli pa v četrtem razredu OŠ otroke učijo, da ko bodo veliki, morajo glasovati za Kapitana Zokija....
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

username ::

bluefish je izjavil:

Ob zadnjem obisku Busha pa je bilo OK, da so mahali z zastavicami kot kakemu Titu?
A se je tvoj primer zgodil tik pred kakimi volitvami, na katerih je GW Bush kandidiral za kako funkcijo v Republiki Sloveniji?

Poleg tega mora biti še smešen, "da je tudi otrokom všeč" - no tle so pa mulčki zadeli v polno...
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

sergejevic ::

Mogoče pa mali šolarčki mislijo, da jim bo kupil maturo...

sergejevic ::

Sicer je pa Janković en velik poštenjak. Če samo pogledate, kako je sposoben, saj je iz Merkatorja v nekaj letih potegnil 30 mio Eurov. Pošteno. Kako se je šel velikega kmeta in nezazidalno kmetijsko površino Ljubljanskih mlekarn po sumljivo nizki ceni (ki je ne izda) kupil in nato prodal lastnemu sinu, nato pa spremnil namembmnost, da je postala zazidliva... Pošten pa je ja!

chittax ::

Evo pa smo našli mesto za "Kapitana Zokija".
Naj gre za klovna v kakšen otroški vrtec pa bo mir pred njim, kajti vsako resno delo zanj je smrtno nevarno za okolico.

Gandalfar ::

torej - koga potem volit?

username ::

sergejevic je izjavil:

Mogoče pa mali šolarčki mislijo, da jim bo kupil maturo...
Hehe, ali bodo njegovi vnučki uspeli izdelati malo šolo? >:D


torej - koga potem volit?
Če nočeš več gledati njega, potem je recept preprost. Voli tistega kandidata (razen seveda onega ki ga ne maraš), ki ima največ šans)...
No ali pa v tem priemru poljubnega kandidata - ali bo v prvem krogu zmagal ali pa ne. Da pripomoreš k drugemu krogu, pač voliš kogarkoli razen njega. Potem v drugem krogu pa imaš novo fazo odločanja.

Mislim, saj to so osnovni principi/recepti za katerekoli volitve in katerokoli politično usmeritev volilca, skoraj.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Gandalfar ::

vprasanje ostaja .. nasprotniki jankovica - kdo pa je vreden mojega glasu?

username ::

kdo pa je vreden mojega glasu?
To pa zate noben drug ne more ugotoviti kot ti sam.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

hamax ::

razen seveda onega ki ga ne maraš

Torej ne ostane nihce. Morda Zaresoves Milan Hosta.
Ima kdo kako boljso idejo?

Pšenični ::

http://www.delo.si/clanek/124350

Kapitan Zoky, pluje po Celovških dvorih. Svaka sličnost sa onaj, Stožicama je više nego slučajna....

In da so nekateri srečneži dobili že ključe? Kaj dela inšpekcija? Spijo? Stavka je menda zamrznjena...Kdo je dal uporabno dovoljenje.....???

"vprasanje ostaja .. nasprotniki jankovica - kdo pa je vreden mojega glasu"

To se boš moral sam odločiti.

Zgodovina sprememb…

Gandalfar ::

in koga predlagas?

Pšenični ::

Nisem iz Ljubljane. Sem iz Borovnice. Tako da ti ne morem pomagati. Ne poznam programov, ki so jih predstavljali kandidati. Jaz osebno bi volil tistega, ki bi mi v najkrajšem času naredil avtobusno postajo (če bi bil Ljubljančan) in pa seveda uredil podvoz na Celovški, cesto na Rudniku...oživil center mesta...In tako naprej...

Če bi bil ljubljančan je eno gotovo. Jankoviča ne bi volil.

Okapi ::

Aha, ne poznaš programov, veš pa, da Jankovičev ni dober.

Vsi Ljubljančani, ki po mestu ne hodimo s plašnicami, vidimo, da je edini župan v zadnjih 20 letih, ki je kaj naredil. In edini med kandidati, od katerih si lahko obetamo, da bo še kaj naredil.

O.

sergejevic ::

Tudi jaz bi ti hišo zgradil s tujim kreditom. Tolk o tem kaj je zgradil...

Pšenični ::

"Nekdo, ki stvari očitno zelo dobro pozna je namreč zapisal; Nevem kako ima lahko objekt kateri ima dve etaži pod zemljo uporabno dovoljenje če pa sploh nima izvedene hidroizolacije temeljne plošče in obodnih sten okopanega dela objekta kateri je ob enem statično konstrukcijski del, kateri vsebuje armaturno železo ta pa je napomenbnejši del vsake gradbene statike. Na kratko železo v betonu kateri je temelj zgradbe ni zaščiten pred vodo, vsi pa vemo da če daš železo v vodo korozira in razpade. Ta objekt je poln nepravilnosti in bo statično vprašljiv čez 15-20 let ker bo železo v temeljih objekta razpadlo, in naj vas ne zenese da je v projektu narisana hidroizolacija, ker je ni in tudi ni sistema bele kadi ampak navaden beton?"

Še nekaj o Celovških dvorih....Iz portala 24.ur . Torej navali narod...kupujte...

"Župan Zoran Janković je na socialnem omrežju Facebook najprej potrdil, da so "začeli s predajo ključev, torej si stanovalci lahko začnejo stanovanja opremljati in se seliti". Kasneje je na redni novinarski konferenci dejal, da se stanovalci še niso vselili, so pa prevzeli ključe svojih stanovanj." -24.ur

Torej se lahko začnejo seliti v to "pizdarijo", ki pušča kot sito.

"Aha, ne poznaš programov, veš pa, da Jankovičev ni dober."

Aha.

"Tudi jaz bi ti hišo zgradil s tujim kreditom. Tolk o tem kaj je zgradil..."

Stadion je brez atletske steze, ker ni blo keša. Še nas je nekaj,ki razmišljamo s svojo glavo.

"Vsi Ljubljančani, ki po mestu ne hodimo s plašnicami, vidimo, da je edini župan v zadnjih 20 letih, ki je kaj naredil. In edini med kandidati, od katerih si lahko obetamo, da bo še kaj naredil."

Aha.

Zgodovina sprememb…

Samuel ::

Pšenični je izjavil:

Stadion je brez atletske steze, ker ni blo keša. Še nas je nekaj,ki razmišljamo s svojo glavo.


OMFG, ti dejansko ne veš nič o tem stadionu. Blefer.

Pšenični ::

"OMFG, ti dejansko ne veš nič o tem stadionu. Blefer."

In na tekmi, ko so gledalci prišli na igrišče...lahko bi prišlo do tragedije...Vse je podrejeno le enemu cilju....
To da je stadion brez atletske steze, je velika pomankljivost. Seveda si ti strokovnjak za gradnje, Okapi pa je specialist za zapornice na Ljubljanici. Drugi pa nimamo pojma..

Samuel ::

File:Post L2 Play-Off Final.jpg @ Wikipedia

na Wembleyu jim je pa tudi zmanjkal denarja za atletsko stezo, brihta...

Pšenični ::

http://www.rtvslo.si/slovenija/znp-casn...

Kapitan Zoky drugič. Na zadevo sem opozoril "prvi", zdi se da so "zapeli" še mediji..heh,hheh

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Drugi pa nimamo pojma..
Ne bi posploševal na vse, ampak ti ga očitno res nimaš. Ne o zapornicah, ne o stadionu, ne o ničemer. Vsaj doslej še nisi nič takega napisal, da bi lahko človek sklepal, da se na kaj spoznaš.

O.

Samuel ::

Wembley stadion:

vir: Wikipedia

Jebeš take reveže, da niso naredili atletske steze. Jim je zmanjkal 3 cente verjetno. Tale tema je non stop trollanje.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

Pšenični ::

"Ne bi posploševal na vse, ampak ti ga očitno res nimaš. Ne o zapornicah, ne o stadionu, ne o ničemer. Vsaj doslej še nisi nič takega napisal, da bi lahko človek sklepal, da se na kaj spoznaš."

Ti si torej moje nasprotje. Titov pitomac?

"Jebeš take reveže, da niso naredili atletske steze. Jim je zmanjkal 3 cente verjetno. Tale tema je non stop trollanje."

Jaz ne morem pomagat, če sta z Okapijem v "sorodu". Zato pa trolamo.

Samuel ::

Ne, ne.. eni rabite take teme, da se kaj naučite. Evo, zdaj si zvedel, da obstajajo prav nogometni stadioni. Super, a?

Mr.B ::

Mondeo, ti ti ti, dej mi pokaži en resni slovenski stadion, potem pa preden blekneš naštej koliko atletskih stadionov, je cca 20 km od Wemblya....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

poweroff ::

Fantje, glede na to kar pišete (ne bom rekel trolate), Jankoviču ni prav nič dolgčas. Naslov teme je torej zgrešen.

Če mu je pa res dolgčas... kolk učinkovit je šele, ko mu ni! :D
sudo poweroff

Samuel ::

Mr.B je izjavil:

Mondeo, ti ti ti, dej mi pokaži en resni slovenski stadion, potem pa preden blekneš naštej koliko atletskih stadionov, je cca 20 km od Wemblya....


In poanta tega je? Za atletiko v Ljubljani bo namenjen obnovljeni Žak.

Pšenični ::

"Fantje, glede na to kar pišete (ne bom rekel trolate), Jankoviču ni prav nič dolgčas. Naslov teme je torej zgrešen."

Pač iščemo detajle, nepomembne podrobnosti, ki lahko postanejo pomembne,...

"In poanta tega je? Za atletiko v Ljubljani bo namenjen obnovljeni Žak."

Sej ne veš, kaj bi ti radi povedali......probej it še enkrat skoz...

"Ne, ne.. eni rabite take teme, da se kaj naučite. Evo, zdaj si zvedel, da obstajajo prav nogometni stadioni. Super, a?"

Pokomentiraj rajši stanovanja "celovške bisere", če je prav, da je tole Jankovič dopustil...Da se tkole dela...Sramota, vse zamaka on se pa hvali da so dobili ključe za tele fajhtne zajčnike...

Samuel ::

lol, kak nivo debate. Kdo te sploh prenaša v real lifu?? Živiš v predmestju Ljubljane in pišeš, da ne moreš do Stožic. A največ imaš povedat. Bejži, bejži....revež bogi.

O Celovških dvorih pa naj povem kaj? Če zamaka, mora izvajalec popravit. Zamaka klet, ne stanovanja.

Mr.B ::

Pol celovškij je kupil jankovič pol, pol pa država tako na uč. Hm a ni bil tisti članek na temo, da bo država kupovala stanovnja....

Mondeo sej kaj ti moramo, ko se ti vsak dan tako blešči stadion kupula v glavo, veš vsaka zadeva brez temeljev ne more držati, kar naj volijo Jankoviča, jaz ga bom še trikrat, me zanima, kako bo opravičeval sanacije.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mr.B ()
««
31 / 32
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13220949 (17352) Gregor P
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30185346 (79884) lexios

Več podobnih tem