» »

Jankovicu je dolgcas

Jankovicu je dolgcas

««
«
1 / 32
»»

mtosev ::

in vlaga bedne tozbe: http://24ur.com/novice/slovenija/jankov...
Ljubljanski župan Janković je proti predsednikoma SDM in ljubljanskega odbora Nove generacije vložil kazensko ovadbo zaradi suma žaljive obdolžitve in dejanja z namenom zaničevanja.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
  • zaklenil: Primoz ()

bluefish ::

Čisto prav. Zadnji čas, da se jih nauči, kdaj je opletanje z jezikom na mestu.

Mavrik ::

Jap, zadnji čas da se še javno vidi, da smo v bistvu še vedno v komunizmu, kjer se proti vladajočim ne govori.


(Rdeči: kaj več kot "+1" boste pa že skup spravli.)
The truth is rarely pure and never simple.

bluefish ::

Pri vsem skupaj ni sporno, da so kritizirali njegov mandat oz. njegovo delovanje. Napačen se mi zdi njihov odnos in sam govorni nastop.
Tudi če jim damo prav pri vseh "argumentih", bi pričakoval neko konkretno debato s predlogi, mnenji,... - saj ne, da so akcije drugih podmladkov kaj drugačne, več kot provocirati niso zmožni (naj si bo to podarjanje pravljic in knjig, metel,...).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

zee ::

Mislim, da je Jankovičev ukrep povsem primeren, kajti podmladki vselej samo obtožujejo župana, dokazov za svoje trditve pa ne predstavijo niti pod razno, s čimer v mojih očeh nimajo nobene kredibilnosti.

Očitki o komunizmu, vladajočih in govoru proti njim so po mojem skromnem mnenju povsem neprimerni, kajti gre se za to, da če nekoga obsodiš umora, moraš zato predložiti tudi kakšen dokaz.

Zavedam se, da ima Z. Jankovič svojo agendo, vendar pa je treba priznati, da je za razliko od županov/županj pred njim dejansko nekaj naredil za mesto - poudarek je na nekaj v primerjavi z nič (toliko je dosežkov ostalih županov/županj).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Tarzan ::

Pravilno, še čez kolena bi jih moral. So pa že odrasli in če jih fotr ni naučil kaj se sme in česa ne, naj jim to pojasni Jankovič. Naj jim le pobere žepnino, se vsaj drogirali ne bodo, glede na obnašanje so kar grdo zabredli, ne moreš trezen takih zadev izustit.:'(

mtosev ::

ja Janko je faca. iz sebe dela zrtev da bi pridobil podporo ljudi. ko pa je on serje pa je vse ok (stadion, lekarna,..). vidi samo sebe in sebe ima za zrtev.boljse da bi v Mercatorju ostal
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

djordjevic ::

mtosev je izjavil:

boljse da bi v Mercatorju ostal

Saj ni šel prostovoljno. >:D

On-topic: Pravilno, da jih je ovadil. In če je dejstvo, da s prijavo opozoriš na neprimeren govor in vedenje, politični pritisk ... Hell, pri nas je očitno itak vse politično potemtakem.
No grave is deep enough to keep us in chains.

mtosev ::

ja napovedal da njega ne morejo zamenjat. in se je gladko vstel. velik ego ma Jankovic.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Shegevara ::

kot oseba mi je Janković še kako ogaben, ampak kot župan pa kapo dol. Pomoje je v enem mesecu naredil 2 x več v Ljubljani, za Ljubljano kot obe predhodnici pred njim na njegovem mestu v celotnem njunem mandatu skupaj.

Mr.B ::

Shegevara , sej veš. Jankovič pač za Ljubljano ne dobi več kreditov. Hm, le kako. Pa prosim ne s Storžicami.

Podmladek, je malo tako gostilniško. Dejstvo je, da Jankovičevo premoženje ne izvira iz nejgove sposobnosti, ampak preko filanja polic in gradbeništva. Že pod prvo je dovolj da se ga zaradi oškodovanja državne lastnine na račun lastne koristi(družine), kazensko preganja. Sicer prejšne leto se je začelo nekaj na to temo vrteti, samo so v vladi ugotovili, da nimajo nikogar za Župana, pa Mesta LJ, res ne morejo spustiti iz rok. Po drugi strani pa si takega škandala, kjer b patrija izgledala zelo smešno, si ne morejo ŠE privoščiti. Drugo pa je gradbena hobotnica, ali pa požvižganje uradnika na odločbe, gradimo dalje... Tega je Malo morje...

Samo na način kot so si ga omislili te mladci, pač nekoga takega ne moreš spraviti iz tira. Nameto da ga zmerjajo , naj bi recimo predvajali posnetek srbsek televizije, kjer ob podaji reko Jankoviču izrečejo : Dobrodošao nam spet med nama...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

USS Liberty ::

Ne pozabit, da so z raznimi neumnimi provokacijami in to na račun Janše in Bajuka prvi začeli levi podmladki za časa prejšnje vlade, pa jih ni zaradi tega nihče preganjal po sodiščih. Šef SD podladka, ki se je šel provokacije, sedaj celo sedi v DZ. Tudi Kresalaka je eno provokacijo s strani desnih podmladkov čisto skulirano prenesla... Balkanski kavboj pa se je na začetku delal, da ga vse skupaj ne gane, sedaj pa vidimo, da ni tako in da počasi izgublja živce. Ima pravico, da toži, to mu nihče nima pravice preprečiti, samo če bi Balkanski Kavboj takšno tožbo dobil, potem smo res bolj podobni DDR, kot pa eni normalni državi članici EU...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Mr.B ::

NE ponosen je na svoje korenine. Zato pa morda tega ne razumeš J..... Slovenc. To je poanta, da se nič ne zgodi.

PS : Nisem milil žalit...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

lexios ::

Jap, zadnji čas da se še javno vidi, da smo v bistvu še vedno v komunizmu, kjer se proti vladajočim ne govori.


(Rdeči: kaj več kot "+1" boste pa že skup spravli.)


Brez veze zgubljat besede za taka teleta! Ko pride ta mladina v parlament smo ga šele naj... Tem fali tudi še marsikaj v glavi, ne zgolj nivo komunikacije! Če se že gredo politiko, bi se jo lahko šli vsaj nekoliko bolj resno oz. letom primerno in ne na nivoju vrtca, ko se je učiteljicam ob zaključku šolskega leta podarjalo pesmice in šaljiva darila, metle in podobno...

BlueRunner ::

Hm. Pa kaj koga briga, če se ljudje privat tožijo?

Dokler to ni tožba MOL, toliko časa je tema nezanimiva oziroma se jo samo napihuje tja v en dan. Sicer pa takšna tožarjenja niso čisto nič posebnega. Problematična postanejo šele takrat, ko začno ljudje na položajih izrabljati položaj za pregon čisto osebnih občutkov žalitev.

Če Jankovič tega ni storil, temveč toži kot fizična oseba, potem res ne vidim problema v njegovem početju. Si pa mislim, da bo morda pred sodiščem popušil. Ne zato, ker se ga ni žalilo, temveč zato, ker je javna oseba in bi morala iz tega naslova imeti malo bolj "trdo" kožo. Sicer pa kam bi prišli, če bi človek tožil vsakogar, ki je na forumih kdaj o njemu napisal kaj žaljivega.

oracle ::

Meni se tožba ne zdi sporna. Pač mladeniči so prestopili mejo dobrega okusa, napačne besede na napačen način na napačnem mestu.

Eno je kritika, drugo je pa poniževanje. Pa ni bil en stavek, ampak še drug, tretji, četrti... Lepo se vidi da so prišli samo podjebavat in to na najbolj nizkoten način (manjkala je samo še torta ali paradižnik v glavo).

Sploh pa če bi to naredili neki zablojeni smrkavci niti ne bi bil problem, ampak to so se šle neke kvazi uradne osebe, ki naj bi bile sposobne najvišjih nivojev komunikacije in predstavljat potencial in ambicije te države. En jelinčič v zgodovini Slovenije je več kot preveč!

EDIT: no in po vsej tej kolobociji se niti opravičili niso. Sem prepričan da tožbe v nasprotnem primeru ne bi bilo. In konec koncev, če bi Zoran tole zadeve kar spregledal bi s tem med vrsticami dal dovoljenje vsakemu, da pljuva po njemu kot se mu zazdi. In mislim da ga ni na celem forumu človeka, ki rad "nastavi še drugo lice". Pa važna je tud pokončna drža vsake politične osebe itd. Res ne vem kdo lahko tej tožbi nasprotuje, razen seveda VSEH tistih, ki so že v štartu nastrojeni proti Zoranu in vsaki njegovi odločitvi in besedi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: oracle ()

Saladin ::

Oracle:

Lepo rečeno.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Brane2 ::

Zokija sicer kaj dosti ne maram, se pa s tem strinjam.

Če to nekdo okrog kaže kot cigana, je valjda normalno da pričakuješ utemeljitev. "Put up or shut up", pravi stara modrost.

Če tega ni, si oškodovan in valjda lahko iščeš zadostitev na sodišču.

Ni Hitler vsak, ki ti razširi danko na sodišču...
On the journey of life, I chose the psycho path.

recmajkemi ::

Po mestu se govori, da je Jankovič da je posilil in ubil mlado deklico leta 1990. Ne pravim, da je karkoli res v govoricah o tem, da je Jankovič posilil in ubil mlado dekle leta 1990, samo dokažite mi nasprotno prosim. In bom verjel da govorice o Jankovičevem posilstvu in umoru mladega dekleta leta 1990 niso resnične.

Večini je jasno iz kje črpam. Povem pa takole; "Beseda ni konj."
Za razliko od konkretnih oškodovanj družb/posameznikov/države. So se pa mulci spustili na nivo, za katerega ne morem trditi, da pripomore k ugledu.

Zeberdee ::

Mislim, da je na tistih, ki obtožujejo, da dokazujejo?

USS Liberty ::

Mam filing, da Jankoviča nekateri branite samo zato, ker je južnjak in rdeč. Ker če si južnjak, pa recimo nisi rdeč, kot je recimo Popovič, ga nihče od "pravičnih" hinavskih levičarjev ne bo branil. Lokalni SD dol na obali je Popoviča še mnogo huje blatil, kot sta ta dva mladca blatila Jankoviča s tem monopolijem in "balkanskim kavbojem". Pa tudi kar se tiče Bajuka ni bilo nobenega zgražanja, takrat, ko je kandidiral za predsednika vlade in so ga poslanci SNS, LDS in SD v DZ izganjali v Argentino, ga poniževali, zasmehovali in popolnoma razčlovečili...

Me pa zanima, kako bodo postopki na sodiščih tekli sedaj, ko Jankovič toži druge. Ali bo tudi sedaj ovadba končala v nekem predalu v Postojni, kot so končale ovadbe proti Jankoviču, in ki sedaj v predalu čakajo, da zastarajo. Iz primera, ko je direktor Ninamedie Damjanić tožil Janšo, pa lahko vidimo, da v nekaterih primerih naša sodišča delajo ekspresno po navodilih leve politike, zato se tudi Jankoviču ni treba bati, da bodo v njegovem primeru sodišča delala počasi...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

Brane2 ::

Fajn. A niso potem galvni cigani na sodiščih in je treba težit najprej tem, preden težiš unim, katerih predmeti _baje_ čakajo na zastaranje ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

solatko ::

Za osebne žalitve ima vsak v demokraciji možnost in pravico tožiti, tako, da tu ne vidim nič rdečega ali političnega.
Obnašanje podmladka vseh strank pa je odraz vzgoje - najprej doma in potem v našem odličnem sistemu izobraževanja in priprave mladine na življenje v skupnosti.

Kar se tiče delovanja g.Jankoviča, je pa stvar pogleda na rezultate. Naredil je veliko več za ljubljančane, kot vsi župani od leta 1945 skupaj. Je pač ekonomist in vodi Ljubljano kot direktor podjetja. Glede na to, da ima v mestnem svetu veliko večino, mu to tudi ne pade, kot veliko breme.
Tisti, ki ga samo kritizirate, se morda ne spomnite, kakšna svinjarija je bila okoli Plečnikovih Žal, pa kako tam izgleda danes.
Morda se ne spomnite kako je pred njim izgledala zapora okoli Prešernovega trga, Wolfova....., kako pa je danes.
Lepo je začel tudi urejati prometno politiko v LJ, že kar nekaj naselij ima enosmerne ulice, tako da so tam pridobili, kar nekaj parkirnih prostorov, pa tudi gneča je manjša.
Ja žalostno je to, da mora Slovencem Ljubljano, kot glavno mesto urejati Srb, saj so vsi slovenski župani, gledali izključno na svojo korist, skupaj z vsemi mestnimi svetniki, do sedaj.
Blagor Slovencem, da je pripravljen vsaj kakšen južnjak, kej dobrega nardit za nas.

kixs ::

solatko je izjavil:

Za osebne žalitve ima vsak v demokraciji možnost in pravico tožiti, tako, da tu ne vidim nič rdečega ali političnega.
Obnašanje podmladka vseh strank pa je odraz vzgoje - najprej doma in potem v našem odličnem sistemu izobraževanja in priprave mladine na življenje v skupnosti.

Kar se tiče delovanja g.Jankoviča, je pa stvar pogleda na rezultate. Naredil je veliko več za ljubljančane, kot vsi župani od leta 1945 skupaj. Je pač ekonomist in vodi Ljubljano kot direktor podjetja. Glede na to, da ima v mestnem svetu veliko večino, mu to tudi ne pade, kot veliko breme.
Tisti, ki ga samo kritizirate, se morda ne spomnite, kakšna svinjarija je bila okoli Plečnikovih Žal, pa kako tam izgleda danes.
Morda se ne spomnite kako je pred njim izgledala zapora okoli Prešernovega trga, Wolfova....., kako pa je danes.
Lepo je začel tudi urejati prometno politiko v LJ, že kar nekaj naselij ima enosmerne ulice, tako da so tam pridobili, kar nekaj parkirnih prostorov, pa tudi gneča je manjša.
Ja žalostno je to, da mora Slovencem Ljubljano, kot glavno mesto urejati Srb, saj so vsi slovenski župani, gledali izključno na svojo korist, skupaj z vsemi mestnimi svetniki, do sedaj.
Blagor Slovencem, da je pripravljen vsaj kakšen južnjak, kej dobrega nardit za nas.


Vse skupaj bi strnil v to, da je pripravljen naredit za svoj zep. Ni problem s tujimi krediti graditi in urejati! Na koncu ne bo samo Ljubljana placevala teh dolgov, pac pa cela Slovenija - kar je se najbolj zalostno!!

Mr.B ::

Nihče ni še risal Jankovičeve hobotnice. Predvsem gradbinske.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

kmetek ::

Ja žalostno je to, da mora Slovencem Ljubljano, kot glavno mesto urejati Srb, saj so vsi slovenski župani, gledali izključno na svojo korist, skupaj z vsemi mestnimi svetniki, do sedaj.
Blagor Slovencem, da je pripravljen vsaj kakšen južnjak, kej dobrega nardit za nas.

Nič bati, si fila žepe vmes in čudežno dobivajo posla kakšna sinova podjetja morda itd?

Solatko, ne meči si peska v oči. Srb je in bo še zapufal Lj za nekaj generacij, plačevali bodo Ljubljančani in ostali Slovenclji.

poweroff ::

Očitno so tožbe politikov v modi. Najprej Janša, sedaj Jankovič... odvetniki pa služijo. Fajn, ne?
sudo poweroff

harvey ::

Kar se tiče delovanja g.Jankoviča, je pa stvar pogleda na rezultate. Naredil je veliko več za ljubljančane, kot vsi župani od leta 1945 skupaj. Je pač ekonomist in vodi Ljubljano kot direktor podjetja. Glede na to, da ima v mestnem svetu veliko večino, mu to tudi ne pade, kot veliko breme.


Na rezultate v svojem žepu, to pa res drži. To ni samo moje mnenje ampak tudi npr. S. Zdolška, ki pravi, da je njegovo delovanje z vidika javnega zelo, zelo vprašljivo. Če so posredi donacije, enaka praksa je bila tudi v Mercatorju, npr. Jata je "morala", če je hotela jajca imeti na polici prvič znižati ceno, drugič pa še donirati RK Krim. Kaj je to drugega kot izsiljevanje monopolista (upam, da se strinjamo, da je v obeh vlogah prej kot Mercator sedaj kot župan tudi v vlogi nekakšnega monopolista) , ki začuda ta praksa nima nobenega mnenja s strani kakšnih regulatorjev.

Še nekaj glede na izrečeno. Ni vsako nestrinjane in nastop, pa čeprav poniglav, že žalitev ali sovražni govor. Za javne osebe, mednje gotovo sodi funkcija župana, je prag precej višji. Da ne bo pomote, enake zgodbe vseh podmladkov tudi LDS, SDjev so bile strel mimo, samo čudno, da nihče ni operial pri njihovih varietejih s pojmi kot je nevzogojenost, tožba...

imagodei ::

> "Nič bati, si fila žepe vmes in čudežno dobivajo posla kakšna sinova podjetja morda itd? "

A to kar tako malo nabijaš, ali imaš kakšne dokaze? Meni se zdi na moč zanimivo, da so v Sloveniji potonili razni Bavčarji in Šroti, Zlobnemu SrbuTM pa niso uspeli obesiti še ničesar...
- Hoc est qui sumus -

kmetek ::

Erm, še slepa kura to vidi. Ima pač prave ljudi podkupljene.
Bavčarji in Šroti so pač politično dol padli, Jankovič je zrihtal Pahorčku vlado pa ima zaledje.

Nikar se sprenevedajte. Po drugi strani pač LJ....država zase.

harvey ::

imagodei, zadnjič pred parlametalno preiskovalno komisijo, ko je bil povprašan o svojem in posredno premoženju povezanih firm z njegovimi sinovi je zelo preprosto, kot se sam rad izraža, bil tiho. Ima pravico, da ne reče nič. Samo če je preprosto tak poštenjak tok velja, nimaš problema našteti in povedati nekaj osnovnih zadev na to temo.

Brane2 ::

harvey je izjavil:


Na rezultate v svojem žepu, to pa res drži. To ni samo moje mnenje ampak tudi npr. S. Zdolška, ki pravi, da je njegovo delovanje z vidika javnega zelo, zelo vprašljivo. Če so posredi donacije, enaka praksa je bila tudi v Mercatorju, npr. Jata je "morala", če je hotela jajca imeti na polici prvič znižati ceno, drugič pa še donirati RK Krim. Kaj je to drugega kot izsiljevanje monopolista (upam, da se strinjamo, da je v obeh vlogah prej kot Mercator sedaj kot župan tudi v vlogi nekakšnega monopolista) , ki začuda ta praksa nima nobenega mnenja s strani kakšnih regulatorjev.


Od kdaj je Merkator monopolist ? Pač tip ima štacuno, ti ( točneje tvoje kure ) imaš jajca in če hočeta narediti deal, se morata nekako zmeniti.
Ne vidim kaj je narobe v tem,d a ti trgovec reče, da za ceno X pa že ne bo prodajal in da hoče del plačila v obliki Y.
Mislim da se temu knjigovodsko reče "stroški prodaje" (konto 71xxxx).

Niso mi pa všeč te "donacije" v LJ, čeprav je možno da gre za čisto soliden in pravzaprav genialen deal. Premalo transparentne so, to hočem reči.
On the journey of life, I chose the psycho path.

USS Liberty ::

>>>>>>>>>A to kar tako malo nabijaš, ali imaš kakšne dokaze? Meni se zdi na moč zanimivo, da so v Sloveniji potonili razni Bavčarji in Šroti, Zlobnemu SrbuTM pa niso uspeli obesiti še ničesar...

Njemu se ne da nič obest, ker ovadbe proti njemu čudežno prenesejo iz LJ v Postojno, tam pa čakajo v nekem predalu, da zastarajo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Brane2 ::

No, fajn bi bilovidet kak članek o tem kje.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Mr.B ::

France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

poweroff ::

harvey je izjavil:

Še nekaj glede na izrečeno. Ni vsako nestrinjane in nastop, pa čeprav poniglav, že žalitev ali sovražni govor. Za javne osebe, mednje gotovo sodi funkcija župana, je prag precej višji. Da ne bo pomote, enake zgodbe vseh podmladkov tudi LDS, SDjev so bile strel mimo, samo čudno, da nihče ni operial pri njihovih varietejih s pojmi kot je nevzogojenost, tožba...

Tako je.

Je pa treba vedeti, da če nekdo vloži tožbo, to še ne pomeni, da jo je tudi dobil. Toži lahko kdorkoli za karkoli. A o tožbi odloča sodišče.
sudo poweroff

USS Liberty ::

Zanimivo je tudi, da ta isti Jankovič, ki kazensko ovaja ljudi, ker ga imenujejo "balkanski kavboj", sam ne uporablja nič bolj kulturen besednjak, saj druge etiketira s teleti in bedaki...

http://www.rtvslo.si/slovenija/jankovic...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

kmetek> "Erm, še slepa kura to vidi. Ima pač prave ljudi podkupljene. "

Aha: "They're everywhere! They're hiding in plain sight!" Z drugimi besedami, nimaš ničesar, ampak veš vse? Nimaš pojma, jasno ti je pa vse? :D


kmetek> "Bavčarji in Šroti so pač politično dol padli, Jankovič je zrihtal Pahorčku vlado pa ima zaledje."

Jebenti, tale Janković pa ima vpliv. Še hujši je, ko Murgelski PalčekTM. Res, noro. Ampak je pa altruist. S takšnim vplivom bi bil že zdavnaj lahko sam Premier, ampak ne - on je zadovoljen z vlogo malega župančka, pa rajši druge ljudi naprej tišči. Žal v tej enačbi ni jasno, kako da je lahko tako vpliven človek odletel iz položaja predsednika uprave Merkatorja? In kaj za vraga dela za smešno nizko plačo na županskem stolčku? ;)


k4harvey> "imagodei, zadnjič pred parlametalno preiskovalno komisijo, ko je bil povprašan o svojem in posredno premoženju povezanih firm z njegovimi sinovi je zelo preprosto, kot se sam rad izraža, bil tiho. Ima pravico, da ne reče nič. Samo če je preprosto tak poštenjak tok velja, nimaš problema našteti in povedati nekaj osnovnih zadev na to temo. "

urlpls? In če že najdeš - kaj to dokazuje? Teža dokaznega bremena je na tistem, ki obtožuje nekoga. Jankoviču ni treba dokazovati svoje nedolžnosti oz. nevpletenosti.


USS Nimitz> "Njemu se ne da nič obest, ker ovadbe proti njemu čudežno prenesejo iz LJ v Postojno, tam pa čakajo v nekem predalu, da zastarajo..."

Ah, k sreči pravo ne deluje tako, kot bi želel ti, sicer bi tebi ljubi General Glanzkopf že zdavnaj služil večletno zaporno kazen, kar tako, ker vsi nekaj vemo... Kaj pa, če te grem jaz prijavit, da si storil kaznivo dejanje? Greš kar prostovoljno v zapor? Ker očitno po tvoji sprevrženi logiki to mora tako bit?
- Hoc est qui sumus -

harvey ::

Brane2
Od kdaj je Merkator monopolist ?


Od takrat ko je Urad za varstvo konkurence izrekel sklep o prevladujočem položaju. Enako je po tvojem potem vprašanje od kdaj je Mobitel monopolist?

Ne vidim kaj je narobe v tem,d a ti trgovec reče, da za ceno X pa že ne bo prodajal in da hoče del plačila v obliki Y.


Jest pa vidim v tem problem nedelovanje tržnih principov in posledično višje cene izdelkov kot bi bile potrebne na rovaš donacij in ostalih transferjev na konto 71xxx. Tak način, donacije, na nivoju MOL je pa še bolj v nebo vpijoč. Zgolj pomisleke je navedlo tudi računsko sodišče.

PaX_MaN ::

Mr.B je izjavil:

http://www.google.si/#hl=sl&q=%2BJankov...

Razen zelo v podnu retoričnih govoranc na komisiji za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb, to iskanje ne najde nič relevantnega. Na tej seji namreč priznavajo, da so šli paberkovat na podlagi "glasu javnosti":
da se na Policijski upravi Postojna že nekaj časa valja ovadba proti gospodu Zoranu Jankoviču
.
Hm, kaj pa še pravi glas javnosti?
Tole:
[...]dali njegove sodne spise tožilcu v Postojni

Hm, hm, enaka štorija kot pri tisti/h kameri/ah okoli Baričevičeve bajte...>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

harvey ::

imagodei

urlpls? In če že najdeš - kaj to dokazuje? Teža dokaznega bremena je na tistem, ki obtožuje nekoga. Jankoviču ni treba dokazovati svoje nedolžnosti oz. nevpletenosti.


Ničesar ga ni nihče obtoževal, bil je samo povprašan, dokazuje pa to, če nišesar drugega, da preprosto vsem soli pamet in jih obtožuje, sam pa ni pripravljen o triki zadevah črhniti niti z besedico. Zakon varuje vsakega, da o sebi ali o bližnjih ti ni potrebno pričati. URL pa je na straneh dz-rs.si pod magnetogrami, ko bo objavljen. Na RTV-3 pa je bil posnetek zaslišanja v celoti brez montaž.

Brane2 ::

harvey je izjavil:

Brane2
Od kdaj je Merkator monopolist ?


Od takrat ko je Urad za varstvo konkurence izrekel sklep o prevladujočem položaju. Enako je po tvojem potem vprašanje od kdaj je Mobitel monopolist?


Odkar ima koncesije za uporabo frekvenčnih pasov, ki jih realno ne more pridobiti vsakdo.
Vsakdo pa lahko odpre svojo štacuno ali celo posreduje pri prodaji brez fizične štacune.

Se spomiš recimo tistega joka proizvajalcev mleka ? Kakooo hudi da so predelovalci prodajalci, ki da jim odžirajo večji del dobička. In uporabljajo nevemkakšne oblike pritiska. Pa so jih okorajžili, da so začeli prodajati mleko sami, mnogim so celo isti ti fašistični trgovci pomagali.
Tako so postavljeni mlekomati.

In rezultat ? Mlekomati samevajo. V odsotnosti vseh drugih je kriv jasno Slobodan Milošević, kdo drugi.


Ne vidim kaj je narobe v tem,d a ti trgovec reče, da za ceno X pa že ne bo prodajal in da hoče del plačila v obliki Y.



Jest pa vidim v tem problem nedelovanje tržnih principov in posledično višje cene izdelkov kot bi bile potrebne na rovaš donacij in ostalih transferjev na konto 71xxx. Tak način, donacije, na nivoju MOL je pa še bolj v nebo vpijoč. Zgolj pomisleke je navedlo tudi računsko sodišče.


Kot si reku- pomisleke.
Sploh pa si ti zelo čudno predstavljaš delovanje trga. Kaj je zate princip prostega trga ? Da nekdo tretji od zunaj prepove te vrste dealov ?
Da ukinemo konto 71xxx ? Ampak zakaj potem ne bi trga še bolj sprostili in ukinili tudi konte 9xxxx ( dobiček ) ?
Saj na njihov "rovaš" bi bili potem izdelki še cenejši, a ne bi ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

Brane2 ::

Mr.B je izjavil:

http://www.google.si/#hl=sl&q=%2BJankov...


Kup enih linkov brez bistvene vsebine. Sem šel brat drugi link - prepis diskusije v DZ. Nič pametnega.

Ja, postopek proti Jankoviću v Postojni baje ni šel nikamor. In ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

kmetek ::

imagodei:

Jebenti, tale Janković pa ima vpliv. Še hujši je, ko Murgelski PalčekTM. Res, noro. Ampak je pa altruist. S takšnim vplivom bi bil že zdavnaj lahko sam Premier, ampak ne - on je zadovoljen z vlogo malega župančka, pa rajši druge ljudi naprej tišči. Žal v tej enačbi ni jasno, kako da je lahko tako vpliven človek odletel iz položaja predsednika uprave Merkatorja? In kaj za vraga dela za smešno nizko plačo na županskem stolčku?

Nič bati, to ima uradno plačo, da čim manj prispevkov plačuje v proračun, realna plača pada pod mizo.....in tukaj se mu lepo smeji 8-)

Polmilijonsko darilo

Darila kar dežujejo sama po sebi, a ni to fino? ;)

Samo poglej, kako se smejčkajo na gradbišču, zadaj pa čefurjad za 400EUR dela 200ur mesečno. Ja res, lepa druga Švica smo postali :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kmetek ()

PaX_MaN ::

Darila kar dežujejo sama po sebi, a ni to fino? ;)

Err:
MOL je na razpisu fundacije dobila[...]

...

Karaya 52 ::

Rekordna zadolženost MOL zaradi nogometa (ki bo padla na celotno državo), mesto se pa utaplja v prometnem kaosu. Srb na delu. Je pa položil granitne kocke, to pa! :))
Ko LPP po uvedbi urbane pridela še večji minus, pa obtoži šolarje in sedaj toži politike ki mu nastavljajo ogledalo?

poweroff ::

Karaya 52 je izjavil:

Je pa položil granitne kocke, to pa! :))

Tih bod', pssssst!

Vam bodo prav prišle na protivladnih demonstracijah! :D
sudo poweroff

imagodei ::

kmetek je izjavil:

:
Nič bati, to ima uradno plačo, da čim manj prispevkov plačuje v proračun, realna plača pada pod mizo.....in tukaj se mu lepo smeji 8-)

Polmilijonsko darilo

Darila kar dežujejo sama po sebi, a ni to fino? ;)

Samo poglej, kako se smejčkajo na gradbišču, zadaj pa čefurjad za 400EUR dela 200ur mesečno. Ja res, lepa druga Švica smo postali :)


Se pravi, spet nič ne veš, samo v prazno nabijaš? Pol milijonsko darilo valjda ni bilo Jankoviču v žep... Kakšna pa je ta realna plača, o kateri govoriš? Jo lahko pokažeš? Daj se no nehaj smešit. Madona, hujši si ko branjevka na tržnici. Stara baba, rekla kazala.
- Hoc est qui sumus -

PaX_MaN ::

Rekordna zadolženost MOL zaradi nogometa (ki bo padla na celotno državo),

začetek 2007:66.000.000EUR
rebalans 2007:90.000.000EUR

30.6.2009:104.443.165EUR
začetek 2010:115.400.000EUR
Tri leta in še kriza? Še kar.

solatko ::

k4harvey - jata malo manj profita, ljubljančani cenejša jajca pa še RK Krim ni bilo treba podpirat iz Mercatorjevga fonda. Kaj je tle sporno.

Ljubljana je imela v prejšnjih letih realno še večji proračun, pa se ni nič poznalo, razen v žepih politikov, vsak, ki je pri koritu, sebe najprej nafutra, vprašanje pa je, koliko ostane prebivalcem LJ, od vseh županov, v mandatu Jankota, sigurno največ. Drugi so enostavno vse v svoje žepe pospravli.
To, da firma, ki hoče delat na tvojem zemljišču donira, ni Zokijeva pogruntavščina, tako delajo vsa večja mesta v svetu.
««
«
1 / 32
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13220949 (17352) Gregor P
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30185345 (79883) lexios

Več podobnih tem