» »

Jankovicu je dolgcas

Jankovicu je dolgcas

««
30 / 32
»»

Mr.B ::

Mol ne bo plačal .......ŠE
http://www.delo.si/clanek/123090 MOL bo za Stožice namenila še 23 milijonov evrov
http://24ur.com/novice/slovenija/nasli-... Našli 21 milijonov evrov za Stožice

Številke bi si pa lahko uskladili.
slabih 39 milijonov evrov brez DDV pa Mestna občina Ljubljana (MOL).......Mesto bo za projekt letos in prihodnje leto namenilo dobrih 23 milijonov evrov, prav tako pa so do sedaj že plačali 23 milijonov evrov
Poročilo je po njegovih besedah nekonsistentno, saj najprej piše, da je Grep v dogovorjenem roku izpolnil obveznosti iz javno-zasebnega partnerstva, nato pa, da dela na zunanji ureditvi še niso končana in da prav tako dela potekajo še na športni dvorani. Kot poudarja, je rebalans letošnjega mestnega proračuna posledica Stožic in ne bi bil potreben, če bi MOL zaradi nepravočasne izgradnje izkoristila možnost unovčenja bančne garancije:))
Voljeno telo ogledalo volilnega telesa.

LordTado ::

http://24ur.com/novice/crna-kronika/zup...

Tako prakso bi morale uvest lokalne skupnosti:)
Pa nebi župani bili šerifi in si lastili proračun...
Mislim da bi Jankiju hitro šel nasmešek iz obraza...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LordTado ()

Pšenični ::

"http://www.delo.si/clanek/123090 MOL bo za Stožice namenila še 23 milijonov evrov
http://24ur.com/novice/slovenija/nasli-... Našli 21 milijonov evrov za Stožice"

Heh, za tele Stožice problema ni. Ko človek gleda kaj se dogaja, si misli, da nam ni rešitve. Sicer si bom sposodil komentar nekega bralca ki pravi; "Jaz komaj najdem jurčka v hosti, ti pa kar 21 mil."mogoče so arheologi na kongresnem trgu to skopli"...... heh,hehGlede tega obračanja nazaj na Balkan (verjetno so nam tud to naročili) kar se vidi tud po kao nostalgiji za Jugo filmi, ki jih zdej vrtijo, pa televizija Pink,to je čisto pranje možganov in spet lezenje v ....(če pogledamo, po osamosvojitvi smo dobesedno bojkotirali srbske filme-zdej pa kao nostalđija); so verjetno ugotovili, da nas v evropi nben ne jebe, pa bi radi bli spet prvi na vasi (verjetno bi radi tam kaj več prodali). Samo se mi zdi da so vlak že zamudili. Končni rezulta naše politike lezenja vsakemu v ...je ta, da nas zdej ne jebe niti Balkan, niti Evropa. Smo videli pred kratkim.

Jaz sicer govorim tole Srbohrvaščino tekoče. In to jemljem kot prednost v vsakem primeru. Naši blesavi politiki, pa se zgleda tega zavedajo šele zdaj.

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

imagodei ::

Tole je tema, namenjena debati o Jankoviču. Prosim, če se lahko držite rdeče niti.

Kdor bi želel nadaljevati debato o uvajanju dopolnilnega pouka v srbskem jeziku v OŠ oz. o domnevnem jezikovno/kulturnem nasilju ter apetitih Srbije po Sloveniji, naj nadaljuje v forkani temi.
- Hoc est qui sumus -

DarkSite ::

Imam eno vprašanje. Nekaj časa nazaj sem zasledil, da naj bi J. probal spremeniti nek postopek pri vodenju mesta. Torej tako, da svetniki več ne bi bili potrebni pri odločanju? Ali to drži oz. kaj točno bi se spremenilo? Mislim, da je bilo nekaj na 24ur pa so potem pri živem prenosu novinarja scanclali, ko je začel o tem govoriti(naključje? :) )? Lahko nekdo kaj več pove o tem?

Dodatek:
V igri naj bi bilo to, da naj ne bi imel več večine v prihodnjem mandatu pa bo vse te pravice pri odločanju prenesel na župansko funkcijo? Zakaj potem potrebujemo svetnike oz. mestni svet? Diktatura? :) No sej bo nekdo kaj več povedal,...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: DarkSite ()

Ramon dekers ::

http://www.1tv.ru/


tako se pa to dela v Rusiji, sicer po 18 letih ampak vseeno župan je spokal s položaja. Koliko let bo trajalo pri nas? aja saj res mi nimamo nafte bo sam spokal ko bo zmanjkalo!

bluefish ::

Lepo, ker vsi tukaj tekoče govorimo rusko.

Mr.B ::

Kako kaj, danes je neka tretja liga v Ljubljana,ki je napolnila stadion Stožice z 7500 gledalcev. Recesija, ni kej.
Voljeno telo ogledalo volilnega telesa.

bluefish ::

Še zmeraj več, kot pa jih je bilo na dosedanjih tekmah v Mariboru.

djordjevic ::

Za slovenske razmere zelo lepa cifra.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Okapi ::

Gotovo jim je Zoki plačal, da so se šli nastavljat kameram.

O.

USS Liberty ::

Še ena zmaga Zorana Jankovića v njegovi balkanizaciji Ljubljane oz. Slovenije.... Včeraj je na osrednji trg v našem glavnem mestu spet pripeljal Lepo Breno....
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

T-h-o-r ::

bluefish je izjavil:

Še zmeraj več, kot pa jih je bilo na dosedanjih tekmah v Mariboru.

seveda razen proti videotonu, hibernianu in palermu, kaj ne? :)

USS Liberty je izjavil:

Še ena zmaga Zorana Jankovića v njegovi balkanizaciji Ljubljane oz. Slovenije.... Včeraj je na osrednji trg v našem glavnem mestu spet pripeljal Lepo Breno....bil je pinktv parti


yeaaaah
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T-h-o-r ()

USS Liberty ::

T-h-o-r je izjavil:

bil je pinktv parti


Pink tv je k nam Jankovič pripeljal, saj je on ptiček iz istega gnezda kot lastnih pinka Mitrović. Brez Jankovića ne bi bilo ne pink si, ne pink partija, ne srbščine v slovenskih šolah, vse to na isti dan... To je vse jankovićevo maslo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

bluefish ::

ne srbščine v slovenskih šolah
Očitno res še novice, ki si jo ti prilepil na forum, ne znaš brati. Funkcionalna pismenost torej na dnu - kako naj se potem človek pogovarja s tabo in pričakuje argumentirano debato.

imagodei ::

Najlažje tako, da se ne. Troli odmrejo, če jih ne futraš.
- Hoc est qui sumus -

USS Liberty ::

Še ena zmaga za Zokija in njegov projekt balkanizacije Ljubljane

Pravkar sem izvedel, da včeraj okviru Pink partija v Ljubljani ni nastopila samo Lepa Brena, ampak tudi ena največjih "zvezd" srbskega turbofolk nazadnjaštva in primitivizma Jelena Karleuša... Ljubljančani so jo baje navdušeno pozravili s tri prste v zrak, tako kot tudi mafijaša Željka Mitrovića....
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Gandalfar ::

in kaj ima jankovic s tem?

Okapi ::

Saj je lepo razložil Jankovičev masterplan - najprej stadion za turbopjevačice, pa pink.tv in srbščina v šole, potem pridejo dvojezične table (v prehodnem obdobju - potem bodo samo v cirilici) in za konec, ko bo predsednik vlade, še vnaprej nameščen referendum za združitev z matico Srbijo.

O.

Šimpanz ::

Še dobro da imajo nekateri Zokija da ga lahko krivijo za vse svoje tegobe.

djordjevic ::

Zoki je novi Janša press. :P
No grave is deep enough to keep us in chains.

krneki0001 ::

uss nimitz, jelinčič se je zmenilm ko je v srbijo hodil, janša je pa dovolil pinktv(ga je urška prepričala), da pride v slovenijo. Zoki jim je samo plac za party dal.

Pač sprijazni se da zahojenci ne znate več žura narest(niti ga nikol niste znal), pa je treba tujce sem vozit, da delajo žure namesto vas. Aja, tisti obredi župnikov ob nedeljah niso žur!!!

Pšenični ::

"Še dobro da imajo nekateri Zokija da ga lahko krivijo za vse svoje tegobe."

Zokija se lahko tudi izkoristi, oziroma je lahko tudi tegoba za vlado. Mislim, da je dobra ideja, da bi sindikati javnega sektorja Pahorju zagrozili, da bodo članstvo pozvali, da naj na lokalnih volitvah glasuje PROTI Zokiju. V tem primerum mislim brez Zokija v Ljubljani, je z levo opcijo KONEC.

Stavke bo v trenutku konec. Ne verjamete? No če kdo to bere.....Ne vem kaj imate toliko proti Jankoviču, ko se ga pa da kar "ponucat".

bluefish ::

Bi si pa pljuvali v lastno skledo, ko bi imeli nadaljnja 4 leta ponovitev Simšičke.

USS Liberty ::

krneki0001 je izjavil:

Pač sprijazni se da zahojenci ne znate več žura narest(niti ga nikol niste znal), pa je treba tujce sem vozit, da delajo žure namesto vas. Aja, tisti obredi župnikov ob nedeljah niso žur!!!


Kdo je zahojenc? A tisti, ki ne odobrava balkan turbofolka?
Iz tvojega pisanja bi človek sklepal, da si najbrž potomec tistih, ki so se pred 30 leti naselili sa brdovitog Balkana v kakšno ljubljansko blokovsko naselje, kjer so prvič v življenju videli, kaj je to kopalnica, zdaj ste pa čez noč postali veliki meščani in druge, ki živijo par kilometrov iz LJ, zmerjate in žalite, da so zahojeni, ker z vami ne skačejo kot opice od veselja, ko zaslišijo takšne balkansko turške novokomponirane primitivne melodije

Vse je boljše, pa magari to bilo zavijanje volkov, ropot smetarskega kamiona ali pa cviljenje cirkular žage, od tistega, kar danes poslušate na teh vaših ljubljanskih balkan turbo pink "žurih"…
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

bluefish ::

Daj, prenehaj že s temi. Nekaterim je pač všeč ta stil muzike. Meni ni, tako kot techno in metal ne, pa ne trollam po forumu zaradi tega.

ahac ::

USS:
Tisto, kar si linkal, je največje sranje na svetu.
Vse je boljše, pa magari to bilo zavijanje volkov, ropot smetarskega kamiona ali pa cviljenje cirkular žage, od tistega, kar danes poslušate na teh vaših ljubljanskih balkan turbo pink "žurih"...

Z tem se jaz v celoti strinjam.
Se mi tudi zdi, da ko smo bli v Jugoslaviji smo se tud poskušal obnašat bolj evropsko, zdaj ko smo v EU se pa obnašamo vedno bolj balkansko. Prov zanimivo.

Ampak to še ne pomeni, da pink ne bi smel dobit frekvence za oddajanje v SLO. Pa magar, če bi turbofolk špilal 24/7.... če izpolnjuje vse pogoje, ne krši zakonov in če plača, kar je treba plačat... potem naj oddaja. Zarad mene lahko svoj slovenski program odpre tudi TV China al pa Al Jazeera in nonstop vrti svoj program. Dokler ima slovenske podnapise je vse OK.
Enako je z tem žurom in vsemi ostalimi. Imajo vso pravico, da ga organizirajo kot imaš ti vso pravico, da v SLO pripelješ pevski zbor župnikov iz Vatikana.
Če ti bo pa Janković prepovedal organizirat koncert... takrat bomo pa na tvoji strani tudi, če tistega nočemo poslušat.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

USS Liberty ::

>>>>>>>>>Imajo vso pravico, da ga organizirajo kot imaš ti vso pravico, da v SLO pripelješ pevski zbor župnikov iz Vatikana.

In zakaj bi jaz pripeljal kogarkoli iz Vatikana??? Kdaj sem jaz kakršnokoli reklamo za Vatikan delal??? Kakšno podtikanje in blatenje je to???
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

TESKAn ::

USS Liberty je izjavil:

>>>>>>>>>Imajo vso pravico, da ga organizirajo kot imaš ti vso pravico, da v SLO pripelješ pevski zbor župnikov iz Vatikana.

In zakaj bi jaz pripeljal kogarkoli iz Vatikana??? Kdaj sem jaz kakršnokoli reklamo za Vatikan delal??? Kakšno podtikanje in blatenje je to???


Eh, če nočeš razumet...pač nočeš razumet.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

krneki0001 ::

USS Liberty je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Pač sprijazni se da zahojenci ne znate več žura narest(niti ga nikol niste znal), pa je treba tujce sem vozit, da delajo žure namesto vas. Aja, tisti obredi župnikov ob nedeljah niso žur!!!


Kdo je zahojenc? A tisti, ki ne odobrava balkan turbofolka?
Iz tvojega pisanja bi človek sklepal, da si najbrž potomec tistih, ki so se pred 30 leti naselili sa brdovitog Balkana v kakšno ljubljansko blokovsko naselje, kjer so prvič v življenju videli, kaj je to kopalnica, zdaj ste pa čez noč postali veliki meščani in druge, ki živijo par kilometrov iz LJ, zmerjate in žalite, da so zahojeni, ker z vami ne skačejo kot opice od veselja, ko zaslišijo takšne balkansko turške novokomponirane primitivne melodije

Vse je boljše, pa magari to bilo zavijanje volkov, ropot smetarskega kamiona ali pa cviljenje cirkular žage, od tistega, kar danes poslušate na teh vaših ljubljanskih balkan turbo pink "žurih"…


Hmm, ja moji stari straši so se preselili v slovenijo, vendar iz druge strani, kot to ti predvidevaš. Prišli so z avstroogrsko vojsko iz Dunaja. V avstroogrski vojski je moj praded bil oficir in je služboval na Reki (Rijeka) v tistih časih. Ker je bil dovolj visoko, je lahko s sabo imel tudi familjo. Ko pa so se umikali pred italjani, pa so se ustalili v ljubljani. Torej nismo neka zahojena horda, ki nebi nikoli videla kopalnice ali česa podobnega.

Če misliš, da mi je turbofolk všeč, se zelo motiš, sovražim ga kot sovražim večino idiotov, ki že 20 let in več živijo v sloveniji, pa nočejo govorit slovensko. Ne maram prišlekov, ki samo delajo otroke in živijo od sociale, tut ciganov, ki samo delajo otroke in živijo od sociale in kraje ne maram. Delavni ljudje pa me ne notijo, niti me nikoli niso, pa ni važno njihovo poreklo, lahko so tudi z marsa.

Zahojenec, pa ti pravim zato, ker si hribovc, ki ne razmišlja o tem, da je ljudem pač žur kot žur všeč in ne neke zahojene pedrske žurke parih tipov, ki ne znajo drugega kot nalit se pa težit. Če je pa kaka baba vmes, je pa ponavad še bl zahojena kot oni. Ljudje hočejo žure brez pretepov in brez nasilja. In na večini balkan žurov tega nasilja in pretepov ni. Za take zadeve pa ste krivi zahojenci, ki morte težit vsem, ki vam niso všeč (pa niso samo na tvoji strani, so na obeh straneh taki zahojenci).

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

Standardna poslovna taktika : http://24ur.com/novice/slovenija/nove-r...
Voljeno telo ogledalo volilnega telesa.

AndrejS ::

in kaj.... isto bo kot z golobičem.... bila je napaka...

Pšenični ::

"http://24ur.com/novice/slovenija/nove-r...

"in kaj.... isto bo kot z golobičem.... bila je napaka..."

No, še neki za Postojno...

Mr.B ::

Malo na dolgi rok, tudi spremljajte tole zgodbo : http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/...
Voljeno telo ogledalo volilnega telesa.

Double_J ::

To je napakica, povojni poboji so bili napaka.
Dve šivanki...

Pšenični ::

Pač če hočejo imeti Jankoviča za Župana, naj ga imajo.

Matthai ::

Same laži. Vidim že po linku - kaže na komunistični Dnevnik.

Aja, ups! Tokrat je link kredibilen, saj ne pljuva po Janši... :))

Sicer se pa strinjam. Skrajni čas, da se Jankoviča vzame pod drobnogled in se ga preišče. Kaj skrajni čas - ta je bil že včeraj.
Kind of an asshole at first sight, but actually a nice guy
when you get to know me personally. :)

mihaf ::

Na Fužinah je predvidena gradnja garaž. To pomeni, da bo Janković ljudem pobral parkirišča, jim zgradil garaže in jim jih prodal?

Kdo je lastnik parkirišč na Fužinah? Ko gre za vzdrževanje, pravijo, da so to lastniki stanovanj, občina nima kao nič pri tem. Ampak se bojim, da bodo sedaj prav hitro postala občinska.

Matthai ::

Ziher brez odkupa. Saj vemo kako znajo komunisti - z nacionalizacijo! :D
Kind of an asshole at first sight, but actually a nice guy
when you get to know me personally. :)

Gregor P ::

... potem ko bo zgradil garaže, bo pa še postavil ograje naokoli :P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

LordTado ::

Še vedno nedokončani športni center Stožice je porušil mit o županu Zoranu Jankoviću, kot sposobnemu menedžerju in trgovcu, ki je Ljubljančanom zgradil nogometni stadion. Ne samo, da stadion in dvorana še zdaleč nista končana (na stadionu še vedno ni elektronskih semaforjev, ki bi kazali rezultat tekme), ekonomist Janković se je v napovedih, da ljubljanski davkoplačevalci za stadion ne bodo dali niti evra (se spomnite, kako se je pridušal?!), zmotil za najmanj 40 milijonov evrov. Toliko bomo namreč morali po novem za Stožice odšteti davkoplačevalci, pa še to verjetno ne bo zadosti. Čisto resno vprašanje je tudi, ali se bo gradnja trgovskega centra sploh nadaljevala. Uroš Ogrin, direktor družbe Grep in Gradisa, napol zasebno priznava, da gradnje ne bodo nadaljevali, če ne bo dogovorjenega kredita, ki naj bi ga Grepu že odobril konzorcij bank, na čelu z Novo ljubljansko banko. Poleg tega je Janković Stožicam vdihnil "slabo karmo." Stadion na Stožicah ni postal vseslovenski, ki bi Jankovića čez dve leti lahko popeljal na parlamentarne volitve in do stolčka predsednika vlade. Ko je v dvorani boksal Dejan Zavec in je več kot polovica ljubiteljev boksa v Stožice prišla iz štajerskega konca, so Jankovića močno izžvižgali. Takrat je Janković spoznal, kolikšna je njegova cena izven Ljubljane.
Zanimivo, da tega, kako je padel Jankovićev mit, nihče od vodilnih ljudi na levici noče povedati na glas. "Preveč bi bilo sklonjenih glav," pravijo naši viri in trdijo, da nekateri vodilni strategi levice, denimo nekdanji predsednik države Milan Kučan, preprosto nočejo videti evidentnih Jankovićevih lumparij in "gledajo stran." Samo primer: novinarji časnika Finance razkrivajo, kako se Jure Janković, mlajši sin ljubljanskega župana in polovični lastnik družinskega podjetja Electa, nonšalantno izogiba parlamentarni komisiji, ki pregleduje domnevno sporne ljubljanske zemljiške posle družine Janković, Kučan pa z Juretom Jankovićem veselo kramlja v prostorih županovega predvolilnega štaba.
Kljub temu je Zoran Janković šest dni pred lokalnimi volitvami videti hudo živčen. Zdaj mu je namreč že jasno, da ponovnega čudeža, to je absolutne zmage njegove Liste Zorana Jankovića, ki je pogoj njegove neomajne oblasti, skoraj zanesljivo ne bo dočakal. Vprašljiv je tudi njegov rezervni povolilni scenarij: da bo za novo mestno koalicijo dovolj njegova Lista in trije svetniki iz LDS in Zares, morda še DeSUS. Janković si namreč niti najmanj ne želi, da bi v" njegovi koaliciji" pristali tudi ljubljanski Socialni demokrati in njihova županska kandidatka Metka Tekavčič. To bi od njega terjalo kopico (beri: preveč) diplomatskih sposobnosti in mukotrpnih pogajanj, na kadrovski oltar koalicije pa bi moral položiti vsaj enega, če ne celo dva svoja podžupana.
Zato njegovi zaupniki že širijo govorice, da Janković pri bodočih koalicijskih pogajanjih ne bo imel nobenih zadržkov, nobene milosti, šel naj bi na nož, Tekavčičevi pa cinično pravijo "Metka spletka." Janković namerava zadržati vse vzvode odločanja, tudi zadnji sklep mestnega sveta, ki je svoje pristojnosti (torej pristojnosti mestnega sveta) pri odločanju v Holdingu javnih podjetij prenesel na Jankovića. Če kaj ne bo mogel doseči, pa naj bi Janković šel na tiskovno konferenco in bodoče mestne politike pred novinarji obtožil spletkarjenja, češ, onemogočajo mi, da delam. Tak je menda njegov povolilni scenarij.
Naši sogovorniki iz vrst Socialnih demokratov pa trdijo, da Janković, po vsem tem, kar se je zgodilo s Stožicami, "ni več v poziciji, da bi obtoževal druge." Ravno obratno, mi bomo marsikaj povedali o Jankoviću." Socialni demokrati po tihem navijajo, da bi Janković zmagal že prvem krogu. Če bi prišlo do drugega kroga, na drugi strani proti Jankoviću pa bi stali Zofija Mazej Kukovič (SDS), Mojca Kucler Dolinar (Nova Slovenija), morda celo Miha Jazbinšek (Zeleni Slovenije), bi morali ljubljanski Socialnih demokrati po logiki stvari podpreti Jankovića, tega pa Tekavčičeva & Co. menda niso več pripravljeni storiti.

Pa še enkrat si ga zvolte da vas obere do kosti...

Mipe ::

Čas je za predvolilni golaž, kaj?

LordTado ::

In za cinične nasmeške, ki se v naši državi volijo:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LordTado ()

Mipe ::

Ja, trebanjski župan se že nasmiha in obljublja gimnazijo. Problem je v tem, da so jo obljubljali tudi njegovi predhodniki - in to cela desetletja pred njim - vsi pa imajo velik cmok od požrte obljube. Hja, vsi so enaki, Obame pred volitvami, Bushi po volitvah.

Pšenični ::

"Pa še enkrat si ga zvolte da vas obere do kosti..."

Se strinjam. V bistvu si želim, da bo izvoljen. Upam da se mi želja uresniči. Bo potem streznitev ljubljančanov popolna-po še enem mandatu. Vendar bodo imeli tudi organi pregona prej ko slej delo tud z njim.

detroit ::

pa sj ne bojo opazil ...
anyhow koga pa če pravzaprav kdorkoli od nas volit na teh volitvah? Nepokvarjen politik ne obstaja
Skero

kmetek ::

In čemu bi neumni Ljubljančani volili tega šerifa? Na podlagi česa? Da bo 4 leta še delil posle svojim sinom? Kaj obljublja tokrat?

Pšenični ::

"In čemu bi neumni Ljubljančani volili tega šerifa? Na podlagi česa? Da bo 4 leta še delil posle svojim sinom? Kaj obljublja tokrat?"

Na podlagi dobrega političnega marketinga....le to, samo to in nič več...

Ker je malha prazna, so vse njegove obljube bolj tako...

Mr.B ::

Plaček iz Murgel, kot ga pojmujete je raje tiho, pač ne more se Forum21 hvaliti s svojimi uspešnimi Tajkuni.
Voljeno telo ogledalo volilnega telesa.
««
30 / 32
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13216420 (12823) Gregor P
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30175912 (70450) lexios

Več podobnih tem