» »

Obtožbe na račun Gregorja Golobiča - 2. del

Obtožbe na račun Gregorja Golobiča - 2. del

Utk ::

Politik, član vlade, ki laže, utaja davke in jih obenem vsem drugim dviguje, v že itak najbolj obdavčeni državi na svetu, pa ima še zmeraj glavo na ramenih, res ni nesposoben. Je pa zelo idiotsko ljudstvo, ki ga še podpira.

borchi ::

Politik, član vlade, ki laže, utaja davke in jih obenem vsem drugim dviguje, v že itak najbolj obdavčeni državi na svetu, pa ima še zmeraj glavo na ramenih, res ni nesposoben.

maš kak url pri roki?
l'jga

Utk ::

Poglej si na forbsu in povej samo en drug pameten razlog zakaj bi imel na nizozemskem poštni predalnik, ki je lastnik neke firme v Sloveniji. Že tu je utaja, tudi če pozabimo, da je ta delež kupil za drobiž in da je imel, po lastnih besedah, 1800 evrov neto plače. Kar dobi nek povprečen inženirček, ne pa direktor. Potem postane bolj logično, zakaj je dobil kar lep delež firme za drobiž, a ne? Utaja drugič.
Čeprav ne vem zakaj je treba eno in isto stokrat ponavljat. Smo malo zabiti, ko so naši v igri, al kako?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Pšenični ::

Časi ko je bila lumparija tolerirana, ker si bil član neke stranke se morajo končat. Sicer sledi moralni in družbeni razkroj Slovenije. Ne more nekdo, ki je v neki stranki biti nad zakonom, koga mislim najbrž že veste.

borchi ::

Poglej si na forbsu

ti si poglej na forbsu.

in povej samo en drug pameten razlog zakaj bi imel na nizozemskem poštni predalnik, ki je lastnik neke firme v Sloveniji. Že tu je utaja

link, prosim. namreč, da je to avtomatsko davčna utaja.
l'jga

Utk ::

Ti to imenuj kakor želiš, vsi, ki nismo totalno retardirani, vemo za kaj se gre.

borchi ::

sej vem, da nimaš jajc kaj podrepit z linki. niti mi nimaš jajc direkt rečt, da sem retardiran.

luzer si.
l'jga

Utk ::

Pa kakšen link bi ti rad? V Golobičeve možgane zakaj ima poštni nabiralnik tam gor, zakaj je delal za tako malo plačo in zakaj so mu dali delež firme za drobiž? Ne, tega res ne morem dostavit. Zaprl ga pa tudi ne bo nihče, jasno.
In ja, če misliš, da tu ni šlo za utajo davkov, si močno retardiran. Sicer pa to preiskuje DURS. Jasno, da ne bo nič, in jasno, da boš potem ti še 5 let lepil tist link, kako je vse čisto. In kje kakšen bedak bo to celo kupil.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Ziga Dolhar ::

Uf uf.

A v primerih, ko je Sodišče evropskih skupnosti jasno povedalo, da svoboda ustanavljanja velja tudi v primerih, ko gre za izkoriščanje ugodnejše ureditve [statusnopravne zahteve, davčne ugodnosti] druge države članice ... je dovolilo "davčno utajo"?
https://dolhar.si/

borchi ::

a ti si tut retard, ziga?!
l'jga

Okapi ::

Ti to imenuj kakor želiš, vsi, ki nismo totalno retardirani, vemo za kaj se gre.
:)):)):))
Jasno. Če je vsaj en od manjšinskih lastnikov podjetja na napačni strani, podjetje ne sme dobiti kredita, če ga pa že dobi, ga ne sme reprogramirati.
Če si na napačni strani, v tujini ne smeš ustanoviti podjetja.

Eni tule ste popolnoma izgubili razum in v povsem normalnih poslovnih dejavnostih vidite nekakšna kazniva dejanja, samo zato, ker to počne nekdo, ki vam ni všeč. Ko je Janša švercal računalnike, je bilo pa vse OK, ne?

O.

Ziga Dolhar ::

Seveda sem retard!

Ampak eni se pa raje zavzemajo za odpoved človekovi pravici kadarkoli zapustiti matično državo.

Tudi premoženje, ki ga je rodila slovenska gruda, mora ostati NAŠE. Slovensko! Za morebitne premike izven meja je potrebno posebno dovoljenje in depozit. Tko kot pred 1991 ...
https://dolhar.si/

Thomas ::

Dobr. Krka me lahko plača z ustanovitvijo firme na Holandskem, katere je itak večina moja. V zameno pač za recept za neko super zdravilo. Namesto da mi nakažejo milijardo dolarjev, naredijo to.

Jaz tisto firmo prodam naprej in pospravim denar v žep, ne da bi gnjavil naše dacarje.

A to hočeš povedat?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Okapi ::

in pospravim denar v žep, ne da bi gnjavil naše dacarje.
Kako točno si predstavljaš, da boš pospravil denar v žep, ne da bi gnjavil dacarje?

O.

Utk ::

Uf uf.

A v primerih, ko je Sodišče evropskih skupnosti jasno povedalo, da svoboda ustanavljanja velja tudi v primerih, ko gre za izkoriščanje ugodnejše ureditve [statusnopravne zahteve, davčne ugodnosti] druge države članice ... je dovolilo "davčno utajo"?

Če bi to naredil jaz, ali pa Akrapovič, bi blo to čisto ok. Prvič, nism na oblasti, drugič, tudi če bi bil, se ne bi zavzemal za še višje davke. Če pa to naredi politik, je čisto druga stvar. Politik ne sme naredit marsikaj, kar drugi smejo. In v normalni državi bi tak politik letel čez pet minut. Če gre sedet ali ne, je popolnoma vseeno. Od tega jaz nimam nič. V vsakem primeru bo živel na račun države in nas kradel še naprej. S firmo na Nizozemskem se je izognil davkom, z deležem firme, ki ga je dobil skoraj zastonj, pa tudi utajil. Čeprav, tudi ta firma na Nizozemskem ni tako nedolžna. Sama ustanovitev itd. lahko štima, ampak tu vmes so bli tudi razni posli, za katere je veliko vprašanje, če niso bli bolj navidezni. To se pa več ne sme delat.
Če bi blo vse čisto nesumljivo, ga ne bi DURS preiskoval. Pa čeprav samo zarad lepšega. V bistvu je meni vseeno, če je blo vse legalno ali ne. Kaj vse je že blo legalnega pri nas, pa prepozno prepovedano z zakonom, mi prav dol visi še za eno stvar več. Je pa zelo svinjsko, da je človek v vladi, ki dviguje davke, sam se jih pa izogiba.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Okapi ::

Politik ne sme naredit marsikaj, kar drugi smejo.
Ne sme narediti tistih stvari, ki pišejo v zakonu, da jih ne sme, ne tistih, za katere njegovi politični nasprotniki mislijo, da jih ne bi smel narediti.

Če ti dejavnosti nekega politika niso všeč, ga ne voliš. Če drugi izvolijo politika, ki ti ni všeč, pa je to njihov problem, ti pa moraš to požreti, ker tako pač deluje demokracija.

O.

Pšenični ::

"Če ti dejavnosti nekega politika niso všeč, ga ne voliš. Če drugi izvolijo politika, ki ti ni všeč, pa je to njihov problem, ti pa moraš to požreti, ker tako pač deluje demokracija."

Ne gre se za to da nam GG ni všeč, gre se za to, da ne premore toliko samokritike da bi odstopil. In sprenevedanje GG in vseh ostalih, tud JJ...
Ni enih moralnih standardov. Laž postaja nekaj povsem sprejemljivega, povsem resničnega, neka povsem nova politika, zares, heh,heh.....
Na obeh straneh. To je sedaj že jasno, ni samo primat ene stranke, to naj bo takoj jasno. V sloveniji je potrebno spomladansko čiščenje politikov. Ker tole ni pa res vse skupaj nič. Plevel bo treba populit tako z leve kot z desne njive-to je sedaj očitno, kot še nikoli.

Okapi ::

Plevel bo treba populit tako z leve kot z desne njive
V demokraciji se plevel puli na volitvah.

O.

Pšenični ::

"V demokraciji se plevel puli na volitvah."

Se popolnoma strinjam. Vendar ko me je pred kakšnim letom profesor na predavanjih, spraševal, zakaj ne hodim na volitve. Sem mu lepo povedal, ker bi s tem dal legimiteto volitvam. Ke pa mislim da ni nobenega takega ki bi ga lahko obkrožil, že kar vrsto let ne sodelujem v tem procesu, ki se imenuje demokracija. Danes vidim, da se nisem motil.

Okapi ::

No, kar se tega tiče, imava podobno mnenje. Jaz namreč prav tako ne hodim na volitve, le vzrok je malo drugačen. Jaz nimam nič proti zakonitosti volitev in izvoljenih, nočem pa, da bi kdo v mojem imenu sprejemal odločitve, s katerimi se ne strinjam. Nobenemu politiku ne bom dal bianko čeka, da 4 leta počne, kar hoče, v bistvu v mojem imenu.

O.

Mr.B ::

Demokracija : Ljudej se pač vedno ne odločijo pravilno.

Sicer po zakonu Golobič, ni storil nič nezakonitega. Žal pa zunaj take politike vržejo iz stranke. Pri nas je pač to politik ki ima stranko :-). Moralno je sporno to, da nekdo, ki naj bi delal v dobro države in svojega žepa, deluje že v prvem koraku proti državi. Zunaj, ko imajo izdelano demokracijo, in narod ravno ni potomec hlapca, pač stranka, ki ima takega politika, in to celo na čelu, le tega vržejo ven, saj stranka drugače nebi na volitvah dobila nič glasov, pa tudi zdravo to ravno ni.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

djordjevic ::

Italijani torej odpadejo že po difoltu, ne? ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Thomas ::

No sej men je vseen. Krka me plača po opisani proceduri,nizozemska firma pa plačuje vse moje račune, ker imam z njo tako pogodbo. Ko se po opravljenem delu za Krko odselim ven, seveda.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Utk ::

Politično bi moral bit Golobič mrtev, jasna stvar. Sej tudi bo, po prvih naslednjih volitvah. Ta čas se lahko smejimo bedakom, ki so mu nasedli na prejšnih volitvah. No, lahko se bi smejali, če stvar ne bi bla resna.
Druga stvar pa je, da je Golobič zelo verjetno naredil tudi kaj nezakonitega. Oziroma, dokler v Sloveniji ne zavlada ne vem kdo, sem prepričan, da je Golobič utajil davke, ker ni inštitucije v Sloveniji, ki ji bi lahko verjel kaj drugega. Če bi bli v normalni državi, se bi morda pustil prepričat, v Sloveniji pa pač ne. Ker pri nas se naših sploh ne preiskuje. Če se jih preiskuje, se poskrbi, da se jim nič ne dokaže. Če se jim dokaže, se poskrbi, da na sodišču vse skupaj propade zaradi kakšne bedarije. Pa lahko pride še 10 Žigatov in Borutov na forum, z 100 linki, kako so sodišča ugotovila, da je Golobič čist. Sej ne pravim, da ga treba zapret brez sojenja, samo če bi imel Pahor samo pol levega jajca, bi ga že zdavnaj vrgel iz vlade.

Ziga Dolhar ::

Pa lahko pride še 10 Žigatov in Borutov na forum, z 100 linki, kako so sodišča ugotovila, da je Golobič čist


Prosim za en sam link, kjer sem navajal karkoli v zvezi z Golobičem, ali sodišči, ki naj bi ugotovila, da je Golobič čist. Hvala.

(Ali pa mi nehaj podatikati izjav in stališč, o katerih se ne izjasnjujem.)
https://dolhar.si/

Pšenični ::

Pahor je nekako nenaraven. Tako deluje. Ne vem kaj mu je. Giblje se nekako naučeno, kot tudi govori. Tako da imam skozi občutek, kot da se vse nauči na pamet. Tako da od njega pričakovat kakšno odločitev kot vzročno posledico razmišljanja in mentalnega napezanja se mi zdi, da bi bilo to pričakovati preveč od njega.
Dela pač kar mu je naročeno. No če pogledamo. Erjavec je zjebal Žnideršiča, pa so potem zdrave sile na vile nataknile Erjavca. ja menda kdo ne misli, da se je to Pahor sam spomnil. Tako bo tud z Golobičem. ko bo padla "partijska ocena" da je postal preveč moteč, potem bo Pahor okrepal, ampak ne po svoje ampak kot mu je naročeno. Sicer pa je v ozadju že tisti z levice za vsak slučaj če se Zaresu preveč zalomi (Vlado Dimovski in SZDL - Stranka združenih delavcev Slovenije).
Tako da se ne bat, okrog korita bo skoz gužva. Fore za drenjanje so pa skoz iste. Dobra stara fora je obljubljanje "boljše prihodnosti" samo za koga (navadno za naše otroke-to zmeraj pali), potem prednost strokovnosti in znanju itd....Vseskozi je pa za boljšo prihodnost treba delat za 400 evrov in delat nove luknje na psu in ga zategovat. Zakaj že, za boljši jutri, heh,heh......

Sicer ko pridejo na oblast, se začne zmeraj ista pesem.. Važno je le kdo je kdo. Samo je problem. da ne bo na koncu z Slovenijo, kot s konjem v tistem gorenjskem vicu ko gorenjec pravi; pa res ne vem kaj mu je bilo, ravno se je navadil brez hrane delat pa je poginil.


"Prosim za en sam link, kjer sem navajal karkoli v zvezi z Golobičem, ali sodišči, ki naj bi ugotovila, da je Golobič čist. Hvala."

Samo dva tvoja posta prečitam, pa takoj vem kam pes taco moli, tko da .....vemo, kdo si ti? Hvala, prosim....? Vljudnost ali sprenevedanje kaj je to?

Okapi ::

Ko se po opravljenem delu za Krko odselim ven, seveda.
Potem pač plačuješ davke zunaj. V resnici sta samo dve možnosti. Če v prijavi dohodnine ne navedeš vsega, kar bi moral, je to davčna utaja, kaznivo dejanje. Obdavčena so tudi darila. Če prijaviš vse, kar je potrebno, je to zakonito početje.

O.

Utk ::

Pa lahko pride še 10 Žigatov in Borutov na forum, z 100 linki, kako so sodišča ugotovila, da je Golobič čist


Prosim za en sam link, kjer sem navajal karkoli v zvezi z Golobičem, ali sodišči, ki naj bi ugotovila, da je Golobič čist. Hvala.

(Ali pa mi nehaj podatikati izjav in stališč, o katerih se ne izjasnjujem.)

"Podtikam" ti to, da ti in Borchi hočeta linke nekam, kjer piše, da je Golobič kriv. Teh linkov ni in jih ne bo.

borchi ::

...nizozemskem poštni predalnik, ki je lastnik neke firme v Sloveniji. Že tu je utaja

jaz te terjam samo za link, ki potrjuje tole izjavo...
l'jga

Utk ::

Pismo, pa kaj ti naj dam link kjer piše, zakaj so gor ustanovili firmo?
Daj še ti en link, na en svoj odgovor na tem forumu, kjer si napisal karkoli kar ni blo cepodlakenje. Govorimo o Ultrinih in Golobičevih nabiralnikih, ne pa o nekih kar tako.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

borchi ::

Pismo, pa kaj ti naj dam link kjer piše, zakaj so gor ustanovili firmo?

ne. a ne znaš brat?

link, kjer piše, da je ustanovitev take firme oz. lastniški delež v njej avtomatsko smartan za davčno utajo. samo to! za druge brezveznosti, ki jih namesto tega nameravaš natrositi, nas pa kar prikrajšaj...
l'jga

Utk ::

Ne, tega linka ni, ker to ni tako. Srečen? Ampak v tem primeru v tej temi je tako. Dokaza pa ni, niti ga ne bo, ker jasno nihče ne bo šel sedet. Sicer pa ne vem zakaj bi tebi iskal kak link, ker nisi še nikjer v nobeni temi napisal praktično nič, samo iščeš po stavkih 3 zaporedne besede, ki jih naj bi potem tebi dokazovali, kot da se ti ne da niti naslova teme prebrat. Je treba res v vsakem odgovoru v temi posebej pisat, da se pogovarjamo o Ultri, Golobiču in njegovih lažeh? A ni to po sedmih straneh malo samoumevno? Nehaj težit, prekleto.

borchi ::

Ne, tega linka ni, ker to ni tako. Srečen?

zakaj bi bil srečen?!

(niti nisem presenečen. samo pogledam nick pa vem, da bo en haufn kozlarij za prebrat...)
l'jga

Matako ::

Ne, tega linka ni, ker to ni tako. Srečen? Ampak v tem primeru v tej temi je tako.


Ta stavek ni smiselen.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Utk ::

Če ga ne razumeš, ga ni treba niti komentirat. Kot jaz ne komentiram poskusov v CERN-u.

Matako ::

Če ga ne razumeš, ga ni treba niti komentirat. Kot jaz ne komentiram poskusov v CERN-u.


Gre za bolj osnovno težavo ...
/\/\.K.

Mr.B ::

Če ti NZ podjetje plača SI podjetju, potem SI podjetje plača davek SI državi. Če pa NZ podjetje plača NZ podjetju, potem plača davek NZ državi.

djordjevic, koliko pa ima Berlusconi zunaj osebnih računov, takih z nabarilaniki ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Cveto ::

Politiki naj bi dajali zgled ostalim občanom, ne pa da se lotevajo tistih najbolj sprevrženih poslovnih praks. Kako neokusno je recimo da Lahovnik na veliko kritizira tajkune in razne by-pass firme, njegov predsednik pa se gre isto. Z zadnjim živčnim nastopom je zdaj še bolj stopil na rep LDS (ker je tako direktno obtožil Veselinoviča ki ima v LDS kar nekaj podpore in ki je tudi v javnosti predstavljen kot človek ki mu LDS zaupa). Dnevnik (ki pogosto izraža mnenje LDS) tako recimo že piše da se GG maje stolček. Vprašanje je samo kdaj bo mali murelčan dal potrditev.

BTW, a je morda kdo videl tiskovno konferenco kjer je GG pojasnjeval svoje napačne trditve (ne mislim tisto kar je bilo v informativnih oddajah pač pa celo konferenco ki jo je prenašal tretji program). Bil je videti utrujen, razdražen in tečen, zadiral se je na novinarje in potem prktično ušel ven. Najbolje za vse bi itak bilo da bi se osvobodil vseh teh težav in šel lepo nazaj na Nizozemsko delat (če že tam plačuje davke). Ne vem edono kaj bo tako Hi-tech podjetje rabilo filozofa, hehe?

TESKAn ::

Ne gre se za to da nam GG ni všeč, gre se za to, da ne premore toliko samokritike da bi odstopil.

Kater politik _kjerkoli_ na svetu pa jo? So redki, bi rekel, da so ogrožena vrsta.

Sem mu lepo povedal, ker bi s tem dal legimiteto volitvam. Ke pa mislim da ni nobenega takega ki bi ga lahko obkrožil, že kar vrsto let ne sodelujem v tem procesu, ki se imenuje demokracija. Danes vidim, da se nisem motil.

Potem oddaj neveljavno glasovnico. Če bi vsi taki, kot si ti, šli na volišča in oddali neveljavno glasovnico, bi bil kažin - par deset % neveljavnih glasovnic pač težko spregledaš. Tako je pa udeležba taka, kot je in kot smo videli, politik nima problema z nizko udeležbo.

Žal pa zunaj take politike vržejo iz stranke.

Kje to naredijo? Kje je stranka "vrgla ven" svojega predsednika, če je kako nakuhal?

Zanimivo, kako še nismo prišli čez fazo, ko je "zunaj vse lepo in fajn", pri nas pa "poden od podna".

Pa lahko pride še 10 Žigatov in Borutov na forum, z 100 linki, kako so sodišča ugotovila, da je Golobič čist. Sej ne pravim, da ga treba zapret brez sojenja, samo če bi imel Pahor samo pol levega jajca, bi ga že zdavnaj vrgel iz vlade.


Aha, praviš samo "naj bo sojenje, samo če ne razsodijo po moji volji, je sodba komunajzarska", ali kaj?

Erjavec je zjebal Žnideršiča, pa so potem zdrave sile na vile nataknile Erjavca. ja menda kdo ne misli, da se je to Pahor sam spomnil.

Prej so Erjavca rabili zaradi večine, sedaj ga ne. In ker je stalno delal traparije, so ga "odstranili".

ko bo padla "partijska ocena" da je postal preveč moteč, potem bo Pahor okrepal, ampak ne po svoje ampak kot mu je naročeno.

Hehe, bo palček iz Murgelj dal komando, ane? Kaj ko bi se že enkrat znebili "komunajzar iz ozadja" kompleksa?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

noraguta ::

ubistvu je mal0 smešno , ko minister priznava , da se v njegovi državi ne splača poslovat. sicer ma pa prav, zakaj bi državi dajal denar , če mu ni treba.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: noraguta ()

djordjevic ::

djordjevic, koliko pa ima Berlusconi zunaj osebnih računov, takih z nabarilaniki ?

Sicer ne vem, kaj je nabarilanik, ampak sumim, da si hotel zapisati nabiralnik. Glede slednjih in Silvia ravno nimam podatkov, je pa lepo vidno, da skrbi za sprejem zakonov, ki bi onemogočili sojenje njemu samemu zaradi (najbrž, dvomim, da zaradi česa drugega) 'sumljivih poslovnih praks'. In glej, ga, zlomka, pol Italije ga še vedno dojema kot boga. Zdaj, ali so Italijani isto zahojeni kot mi (ali še bolj) ali pa je žajfanje stalni spremljevalec politike, in to bolj ali manj povsod. Bojim se, da slednje.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Mr.B ::

djordjevic, Italijani so tam cca kakšno svetlobno leto pred nami. In Silvija, malega Mussolinija, tudi ne lovijo zaradi poštnega nabiralnika na Nizozemskem. In da starega Mussolinija so tudi obesili. Pa marsikatera glava je odletela, dobesedno z malo več svinca. Malo začni brate, a ne slovenske medije. Veš Slovenski mediji izhajajo iz iste šole, ki se ji reče FDV, in problem je v tem, da tam zaradi pomanjkanja znanja, vtepejo v glavo samo pomembnost, velik ega, in znajo ter poznajo vse. Me zanima, koliko knjig, in kako veliko knjižnico ima vsak tak smo-pomembnež doma, da toliko ve.

PS : Letos so lokalne volitve, pa bomo videli koliko bo zagona.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Pšenični ::

"Kater politik _kjerkoli_ na svetu pa jo? So redki, bi rekel, da so ogrožena vrsta."

Vsake toliko se zgodi da kakšnen odstopi, je pa res da je pri nas možnost da nas doleti potres z 15 stopnjo po rihterju večja kot da bi odstopu kakšen lažnjivi kljukec.

"Potem oddaj neveljavno glasovnico. Če bi vsi taki, kot si ti, šli na volišča in oddali neveljavno glasovnico, bi bil kažin - par deset % neveljavnih glasovnic pač težko spregledaš. Tako je pa udeležba taka, kot je in kot smo videli, politik nima problema z nizko udeležbo."

Tud politiki dobro vedo, kaj pomeni nizka udeležba, če ti ne veš je to tvoj problem.

"Prej so Erjavca rabili zaradi večine, sedaj ga ne. In ker je stalno delal traparije, so ga "odstranili"."

Kakšno nakladanje, heh, kot da bi samo on delal traparije.

"Hehe, bo palček iz Murgelj dal komando, ane? Kaj ko bi se že enkrat znebili "komunajzar iz ozadja" kompleksa?"

Pravljice sem že prerastel, tebe so zgleda morili z pravljicami, eh, vsak dan "sneguljčiča in sedem paljčkov" je bilo preveč zate.

"Aha, praviš samo "naj bo sojenje, samo če ne razsodijo po moji volji, je sodba komunajzarska", ali kaj?"

Torej si zgleda ti le na pravi strani.

TESKAn ::

Vsake toliko se zgodi da kakšnen odstopi, je pa res da je pri nas možnost da nas doleti potres z 15 stopnjo po rihterju večja kot da bi odstopu kakšen lažnjivi kljukec.

Kot povsod po svetu. Povej mi, so bile kake posledice za Busha, Blaira, ko sta lagala glede WMDja v Iraku? Ko sta lagala, da lahko Irak napade GB? Pa so bile posledice teh laži rahlo dražje (in hujše), kot v primeru Ultra.

Tud politiki dobro vedo, kaj pomeni nizka udeležba, če ti ne veš je to tvoj problem.

Za nizko udeležbo bo hitro našel kup "naravnih" opravičil - lepo vreme, počitnice, dopuste...za neveljavne glasovnice pač malo težje.

Kakšno nakladanje, heh, kot da bi samo on delal traparije.

Mogoče si spal zadnje leto in še nekaj, ampak Erjavec je že od vsega začetka bolj po sili razmer v koaliciji. In če misliš, da je naključje, da se ga diskreditira ravno sedaj, ko ima (po svoji volji) dva poslanca manj...


Pravljice sem že prerastel, tebe so zgleda morili z pravljicami, eh, vsak dan "sneguljčiča in sedem paljčkov" je bilo preveč zate.


Potem pa povej in razjasni, kdo so tile strašni "partijci", ki bodo dali komando? Pa menda ne, da Kučan naenkrat ni več tisti, ki vleče vse niti iz ozadja?

Torej si zgleda ti le na pravi strani.

Jaz sem na strani tistih, ki ne grejo takoj tulit "aufbiks, sej se ja ve, da je ta pa ta lopov". Je razlog, da sodišča obstajajo in se ne izvaja "pravice" na podlagi večinskega mnenja javnosti.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Utk ::

Pri nas so sodišča zato, da legalizirajo barabije tistih z močjo. Ne vem, če je to predsednik vlade, palček, ali kdorkoli, ampak so ljudje, ki imajo moč, pa jih morda niti ne vidimo po tv. Pri nas se vpliva na sodišča, tožilce in policijo. Pri nas je čisto normalno, da poslanec, župan ali minister pokliče kakšnega sodnika in mu pove kako bi on razsodil... Jaz sicer vem to že dolgo, tisti, ki ne veste, si pa preberite dopisovanje Penka in Kosa na financah. Čeprav ta dva vsega seveda ne bosta napisala.

Okapi ::

Jaz sicer vem to že dolgo,
:):D:))

Utk ::

Ti se kar smej. Tebi ni sodnik povedal, kako ga je klical župan. Ki ga drugač niti ne pozna. In da se to dogaja po celi Sloveniji.

Cveto ::

Če lahko minister kliče na faks in rihta doktorat in nima nobenih posledic, potem res ne vem zakaj ne bi tega počeli še ostali.

Ali pa ko recimo Tufek (Adria) pokliče svojo prijateljico Simono Dimic (kabinet predsednika vlade) ki nato uredi da se na "prijateljskem klepetu" v kabinetu predsednika vlade morata "prostovoljno" oglasiti direktor Petrola in Aerodroma Ljubljana ki jima je nato namignjeno da bi bilo "dobro" če bi Adrii odpisala neke dolgove (sicer v zameno za delež ki pa ga omenjena nočeta niti ne potrebujeta). Ja, tako se dela posel, z "prijateljskimi nasveti" pravih ljudi. Kaj se zgodi če ne poslušaš je pravkar izkusil Erjavec, pred tem veselinovič in še kdo.

BTW, Tufek (ga poznam že 20 let) je bil eden od mnogih analitikov dokler ga ni mama pripeljala na SD (viden je bil recimo v volilnem štabu ko je bila izvoljena Danica Simšič in še na raznih podobnih zadevah kasneje). Sledila je impresivna kariera, ključno pa je bilo očiton gledanje vstran v pravem trenutku (podpisal je recimo pogodbo o prodaji merkatorja dogovorjeno na tistem zloglasnem sestanku pri Janši, a ne ve kaj v pogodbi piše?)

Karaya 52 ::

-Pahor sestankuje s predstavnikom sodne veje oblasti
-Križanič se spravlja nad liberalne ekonomiste
-Golobič 2× laže, udriha po novinarju Hlebšu
-Ultrine kredite, ki so bili zavarovani z MENICAMI in isto nepremičnino reprogramirajo po zakonu ki ga je sam sforsirala
-Ultra ne razkrije kreditnih pogodb (čeprav imajo to pravico) in k temu poziva NLB
-Filozof, avtor IT patenta, kmetovalec (ima status kmeta???) -> veliko kmetijsko zemljišče na Primorskem
-resor pod katerega "pade" Ultra prestavi pod svoje ministerstvo
-Ultra zmaguje na vseh državnih razpisih, zaradi zahteve po plačevanju preko mobitela

Je debata sploh še potrebna? Kolega mi je za 1€ prodal porscheja, kdaj lahko pričakujem obisk dacarjev? (vprašanje za borchija in Žiga)

borchi ::

Kolega mi je za 1EUR prodal porscheja, kdaj lahko pričakujem obisk dacarjev? (vprašanje za borchija in Žiga)

karaya 52 tudi misli, da je golobič kršil zakon. pa bo znal dokazat z linkom?

(ne bo znal!)
l'jga


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gregor Golobič in doktorski študij (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
619672 (7423) Klaatu
»

Matej Lahovnik izstopil iz Zaresa (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16624988 (20799) noraguta
»

Laganje politikov iz SDS? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17312006 (7991) Poldi112

Obtožbe na račun Gregorja Golobiča in Zaresa (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
58766373 (54766) Gandalfar
»

Nova vlada - strokovnost (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
30421774 (13521) mtosev

Več podobnih tem