» »

tezave z grafiko in overlayem z gf2pro

tezave z grafiko in overlayem z gf2pro

Gandalfar ::

Zadeva je taka da imam dost temen monitor tako, da se rad igram z raznimi brightnes pa contrast nastavitvami. Tud v drajverjih.

Imam Geforce2 PRO na athlon 1200 sistemu za asus7v maticno ce vam to kej pove. Pa tazadnje detonatorje gor. Win2k z sp3.

In si potem nastavim v Overlay controls brightnes na 140% oz. nekaj taksnega. Potem je blo se vse ql. Se navelicam filma in grem delat druge stvari. Vmes mislim, da niti nisem resetiral rac. Zvecer pozenem warcraft3 pa je grafika cist neki cudna. Barve totalno razsute in vse. Pa neke navpicne zelene crte se mi pojavljajo cez cel ekran. Sistem se mi ne pregreva. Prav tako ne graficna in cisto nic ni navito ali pa kaj. V windowsih vse fino dela. DXDiag nic ne pokaze in vse teste lepo izvede. Sem probal drajverje dol vrzt pa se enkrat gor pa nic ne pomaga. Zanimivo se mi zdi da imam Overlay Controls po novem vse disabled.

Cudn se mi zdi da mi recimo v war3 ne dela vredu pa se v nekaterih drugih igrcah. Medtem, ko v Unreal Tournamentu vse dela brez problemov.

Any ideas?

Gandalfar ::

hmm sem se igral neki z NVMax pa mal random nastavitve pa zdej zgleda da nekak boljs dela. Cudn... no ja vsaj uporabno je

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584511 (23840) Dominator
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

21159284 (14432) BaRtMaN
»

Topel LCD zaslon in pekoče oči

Oddelek: Strojna oprema
403811 (2406) Hux
»

nwiev

111366 (1171) bbobst
»

Gf2 mx400 tv-out ne deluje