Forum » Pomoč in nasveti » Čas na internetu - program
Čas na internetu - program
urban ::
Situacija je naslednja. Naredil sem mrežo s pomočjo switcha. Na njega sem priklopil ADSL , tako, da imajo vsi računalniki dostop do neta.
Sedaj me pa zanima, če obstaja kakšen programček, pri katerem bi lahko videl dolžino, oziroma čas surfanja( npr. int. explorer). Naprimer, kot kakšen ivent viewer za vsakega od računalnikov. Oziroma nadzor ostalih računalnikov
P.S. Še eno vprašanje , ki nima nobene veze z prejšnjim. Mreža mi dela full počas, pa čeprav je 100Mb , sem že pregledal, kar nekaj threadov , vendar brez uspeha.PLS HELP!
Vsaka pomoč mi bo prav prišla!!!
THKS!!!
Sedaj me pa zanima, če obstaja kakšen programček, pri katerem bi lahko videl dolžino, oziroma čas surfanja( npr. int. explorer). Naprimer, kot kakšen ivent viewer za vsakega od računalnikov. Oziroma nadzor ostalih računalnikov
P.S. Še eno vprašanje , ki nima nobene veze z prejšnjim. Mreža mi dela full počas, pa čeprav je 100Mb , sem že pregledal, kar nekaj threadov , vendar brez uspeha.PLS HELP!
Vsaka pomoč mi bo prav prišla!!!
THKS!!!
HardwareMaster ::
povprecen prenos 100Mbit-ne mreze je okol 11megabajtov/s. Če pa imas prenos okoli 1.1Megabajta/s pol mas pa nek nastavlen na 10Mbit.
LP
LP
Trenutno imam priklopljena dva računalnika, na obeh so Xp-ji. In če pogledam status mreže pri obeh piše 100MB. Problem je ta , da hitrost ne doseže niti 0,5 Mb . Kje bi lahko še spreminjal nastavitve? A je možno , da je kriv switch??
Habi ::
mislim da programcek "online meter" meri to, sicer je pa na www.download.com cel kup takih stvari
Online meter sem že mel, ...verjetno sem bolj nejasno zapisal. Jaz bi imel program , na enem računalniku( seveda mojem), iz katerega bi bi le ta "zapisoval" dogajanje na drugih.
Možno je tudi , da bi bil inštaliran na "opazovanem" računalniku, vendar, tako bi ga lahko spremljal na mojem računalniku.
Se pravi , da bi nekako pogledal skozi mrežo na shared področje....
Ali imam samo preveliko domišljijo. Upam, da ne:)
Možno je tudi , da bi bil inštaliran na "opazovanem" računalniku, vendar, tako bi ga lahko spremljal na mojem računalniku.
Se pravi , da bi nekako pogledal skozi mrežo na shared področje....
Ali imam samo preveliko domišljijo. Upam, da ne:)
Ej če bo tole deloval, bo nora zadeva !!! THKS
A ma mogoče kdo idejo, zakaj mi mreža laufa po polžje ( manj kot pol MB/sek)...?? Čist adijo.
A ma mogoče kdo idejo, zakaj mi mreža laufa po polžje ( manj kot pol MB/sek)...?? Čist adijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1gbps mrezna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 2525 (1598) | fRiK0 |
» | Gigabitna mrežna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 4137 (2554) | Spc |
» | trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1855 (1671) | Matek |
» | Lokalno omrežje?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1031 (858) | sash |
» | LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5108 (4303) | PaJo |