» »

Splav je hujši od zlorabe otrok

Splav je hujši od zlorabe otrok

1
2
3 4

Jure2k ::

Jao, Double_J, ko berem, kaj pišeš se mi zdi, da poslušam Rodeta. A si mogoče Rode? Če ne pol sta ba zihr u žlahti.

Tko, kt je blo gor že povedan tud jest mislm, da je vera nekej dobrega, sej lahko ljudje iščejo v njej uteho (komur to zadostuje, da se spove grehov in misli, da lahko greši naprej, prav, kar naj, dokler ga ne dobi policija;(( ) oziroma mnogim prinaša upanje in marsikaj dobrega. Vendar vsega tega pri današnji cerkvi ni več. Oziroma je vendar se mi zdi, da postaja iz leta v leto bolj zafurano vse skupej. Poglejte si že prej omenjenga Rodeta (Franclna, da ne bo pomote), kako si drzne govorit čez politike in celo državo. Tak prekršek bi moral biti strogo kaznovan, saj cerkev nima z državo in predvsem POLITIKO že dolgo nobene veze oziroma se ne smejo vmešavati. Osebno bi Rodeta izgnal v Vatikan, da bi lizal podplate kateremu od kardinalov.
Ne rečem, da je samo Krščanska vera v krizi, ne, tudi Muslimani in njihova vera se zadnje čase zlorablja. Ampak, če pogledamo v zgodovino, KDO ali KAJ je iz muslimanske vere naredil tako zagrizene borce in kdo je kriv za ĐIHAD ali svete vojne, ki jih zdaj hočejo uprizarjati? KRŠČANSKA VERA IN KRIŽARSKI POHODI! Se kdo spomni iz osnovne šole, kaj so delali škofje, kardinali in papeži v preteklosti? Ste vedeli, da je cerkev držala s Hitlerjem? (ne popolnoma, saj je res, da so bile nekatere fare proti) No, ne da se mi več debatirat, ampak mislim, da od vseh teh ver še največ nudi BUDIZEM! Al pa kakšno od politeizemskih verovanj, naprimer grško, rimsko ali egipčansko. Meni je najbolj ljubi bog Dioniz.

Jure 21

Jure2k ::

Pa še to, absolutno sem ZA umetno oploditevin tudi ZA splav. In PROTI škofom, ki zlorabljajo mlade otroke in zahtevajo(Vaatikan), da se jim sodi po pravilih cerkve. BTW, glede na to, kot je rekel nekdo prej, da zlorabljajo otroke tudi drugi. Ok sej jih, ampak ne v takem številu. Poglej, me zanima kakšen bi bil procent teh zločinov med posameznimi poklici, prepričan sem, da bi bilo med duhovniki teh primerov več kot 50%.

Luka Percic ::

Vsi govorite o revščini. Kdo pa je revni punci/ženski ukazal naj zanosi?
Nihče.
Kontracepcijska sredstva so 100%! Če ne drugega imaš kondom ki fizično prepreči dotok spermijev. In če se strga? (To se v normalnih okoliščinah nebi moglo zgodit) Tukaj je še vedno rešitev- obstajajo neke tablete (res nevem njihovega imena). Če je ženska/punca/fant/moški kolikor tolikor odgovorni, jih bo šel/šla iskat v lekarno.
A je tako težko?
Ne večina jih sploh ne briga. Saj ima punca možnost splava.
Magična beseda: moralna vzgoja. To nam manjka (to je rekel tudi Dalajlama)
Pa še nekaj; če nekaj reče neki duhovnik, to še ni nujno da o tem uči cerkev.

SubOrbit ::

Luka Veliki: kontracepcijska sredstva niso nikoli 100%... 100% je samo sterilizacija >:D
Verjem ti men, da se strga :D
After-tabletke se ne dobijo v lekarni ampak pri ginekologu

Se pa strinjam z nekom, ki je malo visje povedal, da je kontracepcijska osvescenost mladine v slo kar na dobri ravni...

Double_J: ce je vse determinirano (a tle ciljas na ene vrste "bozjo voljo"? al bi mal bl se opredelu glede te "determinacije". usoda?), potem so vnaprej determinirani tud splavi in se nimas pol nc za bunit, da si proti, ce pa na to sploh ne mors met vpliva.

pa se citat iz matrixa: "I do not believe in fate, because I don't like the idea that I'm not in control of my life"


say-0-nara

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: SubOrbit ()

SubOrbit ::

aja, se to, double_j: a se z nanotehnologijo da ugotovit, kaj bom mel pojutrsnjem za kosilo?

DavidJ ::

Fant, ne govorit o krizarskih vojnah. :\
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Jure2k ::

Ajd me je mal zanesl, sej ne bom več. Ampak me take izjave res raz...jo;((

IceIceBaby ::

Mogoče bi ti malo pomagalo če bi za kak teden ali 2 šel delat kot prostovolev na RK ali drugo humanitarno ustanovo kjer se ukvarjajo z reveži. Neboš verjel, ampak % takih ki nimajo niti za hrano ni tako majhen kot se komu zdi.
Napaka je da se razvitost civilizacije meri po tehničnih dosežkih ne pa po dobrobiti večine prebivalcev. Oziroma, če vzamemo povprečje smo evropejci res veliko bogatejši od kitajcev, ampak so razlike večje. Povprečen evropejec bi bil na kitajskem car in bi lahko z istim denarjem živel kot bogataš. Revež pa je revež tukaj in na kitajskem.

3. nebom trdil ker se ne spomnim in grem še enkrat prebrat knjigo za biologijo kjer je to opisano. Sem pa skoraj prepričan da zdržitev 2 celic še ne pomeni končnega produkta.

Drugače pa tudi ti ne razumeš. Daj se ti postavi v vlogo spermija. Isto lahko rečeš da je bil enkrat samo spermij čez 20 let pa že uspešen poslovnež ... Mogoče bi se dalo z nanotehnologijo celo odkriti kateri spermij je najboljši in najhitrejši in bi se 100% dalo potrditi da bo ta prvi prišel na cilj. Ampak brez veze je obremenjevat se s tem.
Pa še to. Tudi zarodek sam po sebi ne vodi nikamor. To si reku kot da je spermij nekaj brezveznega, zarodek pa že lahko sam skrbi zase.

Luka Percic ::

Jure2k ti si pa res nepoučen mladec.
Za đžihad kriva krščanska vera ter križarski pohodi?
Muslimananska vera govori da je treba vse spreobrnit. VSE ne samo kristjane. Pa đžihad je bil pred križarskimi pohodi, pohodi so bili nekakšni povračilni ukrepi.
Se nekaj; to da so križarski pohodi nastali ni kriva vera (OK, delali so to kao v imenu vire, vendar krščanska vera ne uči tega) krivi so takratni oblastniki, visoka duhovščina.
Rode nima pravice do svojega mnenja?
Kako si ti potem tukaj upaš dajat svoje mnenje?!
Cerkev nima veze z državo?
Vera nima zveze z državo. Medtem ko cerkev ima; država ima njeno lastnino.
Govorenje čez politike in celo državo je napačno?
Saj naša država smrdi odspredej in odzadej!
Zdej me pa zapri!

Double_J ::

Nimam jz kakšne posebne veze z Rodetom.
Razen mogoče to, da sem ateist

hornet, glede umetne oploditve. Raje naj si najdejo parterje...

Suborbit, kst:
Glede determinizma. Mi vsi delujemo na ravni atmov, nič nižje. Gibanje atomov je pa 100% napovedljivo.
Ni tle nobenga boga, niti malo nisem veren.
To pejte Thomasa bolj v detajle spraševat.

kst:
Jz osebno menim, da ne obstajajo ljudje, ki ob trdnem delu ter z dodatki države ne bi mogli preživeti otroka.
Tako.
Še v 19. stoletju so jih imeli po 10. Pa so bili revnejši od vsakih revežev danes, ki imajo maksimalno 3.

S tem zarodkom, pa mislim da sem že razložil stvar.
Jaz pač potegujem mejo na ravni zarodka, ker če ga pustimo na miru sam zraste v človeka.
Tako globoko kot pravi cerkev, da je kontracepcija zločin pač ne grem.

Jure2k ::

Kakšen ateist? Ateist je tist, k ne veruje in nisem vedu, da je Rode ateist. Ok, sm mal narobe se izrazu glede križarskih vojn, res je đihad starejši, ampak, do takrat so ljudi, ki so verjeli v kakršnokoli vero pustili na MIRU! Malo večje davke so jim nabili, več pa ne. Đihad je bil tako naperjen samo proti brezbožništvo, se pravi proti ateistom.

Glede tega ali naj rode nima svojega mnenja pa: lahko ga ima ampak naj ga obdrži zase, ker on ima možnost neposrednega vpliva na ljudi (Nadškof, metropolit in degen), se pravi na vernike. Se bom še enkrat popravil lahko tudi izjavi svoje mnenje, ampak ne v cerkvi in na proslavah/prireditvah in podobnih ceremonijah. Brez problema bi se z njim pogovarjal tukaj naprimer prek foruma, pa naj pove mnenje ampak kar dela res ni prav. In mislim, da nisem edini, ki tako misli.

Glede tega, da ima država cerkveno lastnino pa ti povem samo tole. Kako je cerkev dobila to premoženje? Če si imel vsaj 2 zgodovino boš takoj spoznal, da je edino pravično, da zemlje in gozdov cerkev NE dobi!!!

Jure2k ::

Se nekaj; to da so križarski pohodi nastali ni kriva vera (OK, delali so to kao v imenu vire, vendar krščanska vera ne uči tega) krivi so takratni oblastniki, visoka duhovščina.


Skor bi pozabu ;((

In ti si prepričan, da je zdej kaj drugače? Res ne vem, kje te skrivajo, da te ne ukradejo, ko si tko pameten. Tako kot tista, da so muslimani spreobračali od nekdaj VSE, jao. Preber si katero od resnih knjig na to temo in ne kakšnega učbenika za visoko duhovščino in papeže.

BTW, obstajajo tudi knjige o papežih in če boš pozorno prebral, je bil marsikateri od njih blazen. Dobre papeže bi lahko naštel na prste ene roke. Zdajšnji papež je še eden boljših, čeprav mu zamerim marsikakšen kiks, ki si ga privošči. Ampak pustimo Janeza pri miru saj se komaj še zaveda samega sebe.

Thomas ::

Jest sem seveda ateist - ampak hvalabogu da mamo Rodeta.

Ki se ne boji izraziti svojih stališč. Tudi jest se jih ne.

Pa tudi anarhisti se jih ne (več, odkar jih je nehala zatirati organizirana komunistična partija. Njihovi teoretični somišljeniki >:D ).

Ampak dejmo se potem klofat na nivoju idej in ne oseb.

Vsak ima pravico svoje ideje izraziti - in vsak jih ima pravico sesuti mu jih. Ne pa jokat pol, če ti nekdo podere svet. Ker ti ga ni - samo očala ti je zamenjal.

Temo se reče demokratični dialog in scrkljani princip "nevmešavanja" (za Cerkev ali za kogarkoli) - najprej razsuvam.

8-)

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tito ::

Križarski pohodi so bili odgovor na muslimansko zasedbo kristusovega groba v jeruzalemu! Vsaj tako nas uči slovenska uradna zgodovina! Kar se tiče džihata je res, ga je že Mojzes vključil v svoje preroke! Samo lahko pa krivimo Cerkev da je z križarskimi pohodi oropala in uničila kakršno koli alternativo v mali aziji in stem pripomogla muslimanski veri k vsponu! (Vsi vemo za roparski pohod zahoda in BENETK, ko so pokradli večji del bizanca!) Turki so bili takrat ekstremisti (džihat so si razlagali po svoje), in so s pomočjo zahoda sčasomo prevladali v mali aziji in kasneje vdirali v evropo!

Kar se tiče zarodka, ZARODEK ne more skrbeti zase! In tudi otrok do polnoletnosti težko sam preživi (Ekonomsko!) Drugače pa nekje v prvem mesecu je zarodek bolj podoben živali kot človeku! Tako da lahko govorimo o zarodku in ne o človeku.

No pa kaj sploh govorimo o tem! SPLAV NAJ BO GREH, saj itak to nič ni!!! Ampak zloraba pa je zločin, zločin proti človeku! In nerazumem vas ljudi da lahko verjamete v takšnega boga, ki dovoljuje da njegovi dušni pastirji delajo takšna grozodejstva! GNUSITE SE MI!!!!


Prosim, zadržite svoje BOLANE, primitivne izjave zase!!!!

tao_s ::

jure: kot bi bral lastne besede :D

ko pa ostale berem mi grejo kar kocine pokonci in pritisk na 300 ;(( nisem si mislil, da še živijo ljudje - celo mladi, ki bi imeli tako konzervativna mišljenja...


Da ne moremo govoriti o kupu celic??? Pa ti si idealen bebec! Sploh veš kaj so celice? Potem bi morali prepovedati striženje las, kajti če se gremo filozofirat, se da tudi z lasu danes že narediti novega človeka....

še boj pa me zanimate - vsi zagovorniki "morale" - kolikokrat na dan si ga oz. ste si ga vrgli ??? A pri seksu uporabljate kondom?? Če je splav umor - kaj je potem to? GENOCID??>:D

Thomas ::

Lepo je treba dat VSE ideje na ponk, pa motorno žago v roke, pa porezat vse kar je gnilega, slabega.

Če je nekomu pri srcu ideja o "plemenitih muslimanih in hudobnih kristjanih" - bo pač malo pojokcal, ko mu jo bom odstranil - malo se bo moral zamisliti še nad drugo šaro ki jo nosi s sabo - kaj je še za odrezat ... pa se bo že navadil.

Welcome into the wonderful world of a free speech!

8-)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tito ::

Hmm, prosim lepo, kako so jih reveže zatiral v prejšnem sistemu? Res me zanima kako?
So jim požigali cerkve?
So pobijali duhovnike?
So prepovedali maše?

Edino kar so storili: Ločili so cerkev od države in političnega dogajanja! Kar pa je absolutno pošteno!


Nepošteno je vernika, v imenu vere hujckati o politiki!

TO JE NEPOŠTENO IN NEDOPUSTNO, toda ravno to se sedaj dogaja!

Kar na enkrat bo vsak Domobranc boljši kot PARTIZAN!
Če nebi bilo OF-ja bi bili sedaj pod veliko nemčijo! Belogradisti so bili reve, morilci in IZDAJALCI in v tistih časih je bila tudi Cerkev med izdajalci in zato je bilo povsem upravičeno da so ji vzeli lastnino!

tao_s ::

thomas: ta čudoviti svet ne obstaja... samo to je že druga tema!

Tito ::

Thomas: Ti pa nisi ATEIST! (Nekje globoko v srcu si katolik!:D )

Sem popoln Ateist, rečete mi lahko tudi KOMUNIST!:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tito ()

Jure2k ::

Thomas, da ne bo pomete, nisem kakšen muslimansko talibanski somišljenik, ampak, samo povem svoje mnenje. In glede na to, da v Sloveniji nimamo ne vem, kako močne muslimanske scene, več vem o krščanski, ki mi je bližja.
Še enkrat --> Rode IMA pravico izraziti svoje mnenje. Hvalabogu. Ampak ne na takšnih mestih, kot je cerkev in razne svete maše, ter proslave vseh vrst.

Tito ::

IN TO PONOSEN!!!!!>:D

Zgodovina sprememb…

Double_J ::

Jure, od kje tebi, da sem vernik???
Sem ateist in sem sarkastično rekel, če je to kakšna povezava z njim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Jure2k ::

Odlično Tito, v tem se strinjam 100%. Poleg tega je cerkev, naj me popravi kdo, če sem pozabil, brez lastne lastnine! Ne vem, zakaj potem tako potrebujejo vse najlepše Slovenske kotičke. Blejski otok, Triglavski narodni park,...

Tito ::

Drgač pa še nisem slišal da bi kakšen Muslimanski voditel mel pedofilsko afero! Al pa kakšen BUDA??? LOL

Samo prflikneni KATOLIKI!

In to samo zato, ker se duhovniki nemorejo poročat potem pa se naveličajo nategovat roko in poskusjo kaj bol votlega>:D )

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tito ()

Thomas ::

Rode ima pravico povedati svoje mnenje kadarkoli in kjerkoli o čemerkoli.

Tako kot vsak drug.

Recimo jest, ki bom zdaj povedal, da bo drugi Kristusov prihod takrat - če bo - ko bomo odkrili DNA, ali pa ostanke DNA, tega človeka kje na Bližnjem Vzhodu - in ga klonirali kakor mamuta.

Komuniste mam pa jest "za zajtrk". To so ljudje, katerih znanje o stvareh je za najmanj 100 let za časom. Amiši ene sorte.

:))
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tito ::

HA HA!

Počaki, ko se bo folku strgal in bodo pobil kapitalistične PRASICE, ki hodijo po svetu brez kančka slabe vesti!!!!!
;(

Tito ::

Lahko rečemo, da komunizem trenutno ni v modi! Toda nemoreš pa reči da je ta ideja zastarela! Zastarela pa je ideja o kristusu in vsemogočnem bogu! TO JE RES ZASTARELO in že več stoletij večina znanstevenikov in papežov in kardinalov... Ne vrjame v boga!!!!

PREPROSTO GA NI, sprijaznite se stem!

Jure2k ::

Double_J Oprosti, če sem imel tak vtis, ampak za ateista imaš neverjetno podobno mnenje glede teh zadev, kot človek, ki se poteguje za papeža, pa brez zamere. Proti nikomur nimam nič, ampak, da kdo reče, da je splav, (ki po mojem mnenju sploh ni greh, kaj šele smrtni) hujši greh od zlorabe nedolžnega otroka!! Če pa to ni greh, potem pa res ne vem. Vislice so premila kazen za tak greh. Tukaj pa dam prav muslimanom, saj bi tak greh verjetno kaznovali s kamenjanjem do smrti. Tisti duhovniki, ki pa to delajo, pa bodo tudi izredno kaznovani, če že ne bodo povišani bodo dobili novo faro in packarije delali drugje. Več takih primerov je že bilo, predvsem v Ameriki. V Afriki pa so začele nune rojevat, ker so se duhovniki bali AIDSA in niso več zlorabljali otrok.;(( ;(( ;(( ;(( ;((

Jure2k ::

He Tito, maš mal radikalne, tko, da te bojo spluval, ko norca ampak ajd, pa tud taprav komunist ti nisi, kokr te js poznam.

Double_J ::

Jah kaj češ...

se mi zdi pač podlo jemati nekomu življenje, ko se niti braniti ne more.

Tito ::

Men se zdi pa podlo nekoga zlorabt k se še brant ne more in mu stem zagrenit celo življenje! To je podlo, kar pa se tiče zarodka, pa se ne zaveda tako da tega sploh ne občuti in ........


NIMA VEZE, sej neote zakapiral se preveč obremenjujete z vero!


IMATE OPRANE MOŽGANE (STARŠI, ŽUPNIK, POPAJ, SMRKETA....)

Jure2k ::

Rode ima pravico povedati svoje mnenje kadarkoli in kjerkoli o čemerkoli.


Hja, me res zanima, kako bi se Rode naprimer odzval, če bi mu politiki (nekateri), javno srali čez cerkev in polivali gnojnico, kot to počne on.
V redu, recimo, da ima pravico, ampak s takim vplivom na mnenje ljudi se nebi smel igrati. Pa še nekatere cvetke, verjetno veste, kako so pred volitvami govorili v nekaterih cerkvah? Naprimer javno so rekli, da naj ljudje volijo Bernika (eden hujših domobrancev in tega niti ne skriva, kar cenim), ali pred tem, da naj volijo SDS ali SKD, saj ne rečem, če bi šlo za volitev v okviru cerkve ampak tega se pa ne sme delat!!!;((

Double_J ::

Tito:

To, da je pedofilija župnikov ostudna je itak jasno.
Niso potrebni komentarji.

Glede zarodka. Ja, ravno to je problem ker nič ne čuti in to za vedno. V povprečju ga prikrajšamo za 75let...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Jure2k ::

Ampak zdaj mam pa tega dost in se ne bom več ukvarjal z vami. Pa nehejte preveč X-file gledat, ker tist ni res. To leti na kepo celic, ki se že zaveda same sebe.
Berte kej bol kulturnega, kakšno knjigo si sposodte v knjižnici, ne pa sam na grehe mislt. Čeprav na enga od grehov povprečno moški pomisli ... šepaše:D

Tito ::

Kaj praviš, da duša potem 75 let išče novo telo?>:D

Ta je pa dobra, Čakalna lista je zelo dolga kar 75 let! Gre pa vsaj v nebesa! Lahko bi jih dali za mučenike!:D

Fetus prasice Smrkete je postal mučenik, ker nebo čutil ničesar še 75 let, takrat mu bo dodeljeno novo telo! Najbrž kobilca!>:D

Double_J ::

Čaka 75?

Ne, verjetno se nikoli več nikjer ne pojavi.
Ampak, če ga nebi splavili bi živel 75let.
Torej smo mu jih odvzeli.

Tito ::

JAO!!!

KAj pa 75 let trplenja, zaničevanja in revščine se dobr sliš ane!

Double_J ::

Hehe, tipična samomorilska mentaliteta.

Tito ::

Nehi stakimi! Bolje da ne živiš, kot da celo življenje trpiš!!!


TO ŠE NI ČLOVEŠKO ŽIVLJENJE!

Par celic!

Ne ....!!!!

Pejt eno zmolt pa naj te rode od vzat pa bo! In mrbit boš zanosu! Pa ti now treba splava delat!

ČE SE GREMO DEMOKRACIJO, NAJ BO DEMOKRACIJA!

In če se ženska odloči za splav potem ga naj ma!

Če je pravica ne svetu!

Thomas ::

Ja komunisti in njihovi simpatizerji bi vseeno nekoliko omejili svobodo govora.

Se jim hitro zdi, da so ogroženi.

To pa ne bi smel ta reči ... to pa ne bi smel oni reči ...

:D

Podzavestno čutijo tako oni kot Rode - da odprtega dialoga z "norci" ne bi zdržali.

Ampak meni gre pa seveda ravno za to. Sesuti tele tastare teistične (religiozne) in quasiatestične (komunzl) sisteme.

Časi so novi - komunisti in klerikalci na slovenskem pa še zmeraj mislijo, da naj se naprimer tudi midva z Double_J obvezno opredeliva zgolj med tem dvema taboroma.

Preproste duše pač. Ajt grem jest na SL4.:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tito ::

Gre samo za to, da so večino reči Laži ali zavajanja! In to ni pošteno! Svoboda govora je bvredu dokler jo ne zlorabiš! In prav to cerkev počne! Če se mate za tok brihtene pa povejte kaj je najmočnejše orožje?

INFORMACIJA (ni nujno da resnična)!


In v cerkvah jih pumpajo s svojimi lažmi, še malo pa jih bojo še v šoli, potem pa smo opleli!!! Vatikan #2

Thomas ::

Kaj je pa laž in zavajanje naj pa presodi vsak SAM. Potem ko je dobil vse na krožnik.

Ni treba nobene avangarde (kumunistične ali cerkvene) - ki bi za ovčice presojala kaj je laž in kaj resnica in kaj smejo sploh dobiti navadni ljudje v presojo.

Right?

8-)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tito ::

Vse bi bilo vredu, če bi znali smrtniki misliti s svojo glavo, a neznajo! Ampah maš prow če ljudje nočejo napredka in bolšega življenja naj vrjame vsemu, kar pride iz ust izdajalskih prasic!

Double_J ::

Čimprej boš opazil, da si sam eden njih, bolje zate.:D

Gandalfar ::

no no Tito. Malo se umiri. Sicer pa ce ne znajo oni sami mislit s svojo glavo pac mora nekdo drug. Ali hoces povedat da se cutis ogrozenega ker nocejo poslusati tebe oz. tvojega opevanega rezima ampak recimo to kar jim pravi cerkev?

Tito ::

Niti ne!

Bolje zate da utihneš!:D :D :D :D :D :D :D

K si bom zapomnil in ko pridejo moji časi..........>:D >:D >:D >:D >:D >:D

Tito ::

Ahh, sej je vsen, kaj jst mislm!

Sam ne zdi se mi fer prodajat politiko preko vere! In v imenu vere!

Thomas ::

Aha ... pol bo pa Revolucija in mislite komunisti po starem. Postreljati vse, ki vam niso všeč.

Se reče, da je vaš mem toksičen.

In je. Tu ni kaj.

8-)

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Gandalfar ::

sej ubistvu bi lahko imel politiko tudi kot neke vrste verovanje v skupne ideje vecje skupine ljudi?

Sicer pa kar se tice tega fer in ne fer. Tega ni. Prezivi najmocnejsi oz. najboljsi. Ce bodo pravilno prodajali bodo ze nekoc poskrbeli da se ljudje, ki bodo razmisljali tako kot ti oz. podobno ne bodo razmnozevali in sirili svojih slabih genov..

Zdaj lahko govoris kako je to nefer ampak to itaq ne bo nihce uposteval. Lahko pa najdes se kaj bolj podobnega in poskusis s tem zmagat..

Tito ::

LOL
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ameriški NIH prepoveduje raziskave človeških zarodnih celic (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
31755361 (51555) sammy73
»

Splav (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
26417089 (12973) jype
»

Splav (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1519520 (7148) kuglvinkl

Več podobnih tem