» »

Zvok problem

Zvok problem

krentam ::

Živjo mam en problem ki me zelo moti....ko predvajam musko mi zvok dela samo na dveh zvočnikih od 5ih ter na basu....no dela na 4ih zvočnikih a na zgornjih sploh ne predvaja pravilno in je kot da so narejeni da predvajajo po nekem zamiki ter ful hreščijo...glasbe se skorej neda poslušat tako da prosm za pomoč...driverje od zvočne sem že inštalov a vseen ne dela...sem pa bral ne tem forumu LINK nekej podobnega kot je moj problem,...sem pa že slišov da so neki realtekovi driverji a ko grem na nihovo stran in tam dam pod download in dam da naj lovda za windows 7 mi odpre neko okno ter zahteva neko geslo ter da moraš nekaj kopirat (neko ime in nekej podobnega) a ko to skopiram vseeno ne deluje.....zelo vas bi prosu da če veste kje dobiti te driverje (na starem kompu z XPji sem zvočnike nekak usposobu in so lepo delal vglavnem nekej sem šarov pa je potem začelo lepo delat na tem kompu ko pa imam windows 7 pa nikakor noče delovati).
Če je kdo tak car da mi pove kje dobit tiste driverje (ko je uporabnik ko je napisov temo v zgornem linku dal neko sliko ko so neki zvočniki ter priklučki gor narisani) nej mi prosim sporoči...na strani od Realteka mi niso delovali...
Če se komu sanja bi lepo prosu za pomoč
Pa Lp
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962592643 (31972) Dominator
»

HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5412107 (7373) stumf
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016803 (10742) FlamE#7
»

Radeoni (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
944012 (2798) cole-22
»

win2k in sumenje zvoka