» »

Weather modifications and Haarp

Weather modifications and Haarp

1
2
3 4

PaX_MaN ::


Well now this article is especially for the skeptics and non-believers that think chemtrails are merely water vapour or exhaust from airliners and even contrails, think again. This indepth interview with a former government employee A.C. Griffith, who worked very intimately with the secret government project codenamed "Project Cloverleaf". Mr Griffith gives details of the severity of chemtrails and the immediate effects from them. Mr Griffith also explains how he actually got deep access into the program witnessing first hand the extent of the aerosol purpose and the true way the aerosols are deployed into our atmosphere.

vir:http://www.nowpublic.com/strange/projec...

Filmček je nedosegljiv.


Projekt HAARP (High-Frequency Active Aural Research Program) Tajni eksperimenti na Aljaski (20km od Gakon-a), se vršijo z izjemno močno tehnologijo („supersistemom” usmerjevalcev – velikih faznih anten na Zemlji in v vesolju), za proizvodnjo visoko frekvenčnih elektromagnetnih (skr. EM.) valov tako, da se bombardirajo delčki (molekule) v ionosferi, kjer se segrevajo. EM. val se odbije nazaj, in z ekstremno nizko frekvenco (skr. ELF) prodre v vsa živa bitja in vso materijo na Zemlji. Z namernim segrevanjem ionosfere, se ustvarja motnja magnetnega polja Zemlje, motijo radio in telekomunikacije, vpliva na lete raket s spremembo trajektorjev (krivulj leta) z dviganjem ionosfere - tako se zaščiti teritorij od balističnih projektilov. Poleg tega se lahko ustvarjajo nad teritorijem „neprijatelja” ozonske luknje v atmosferi, da se neko prebivalstvo in neka vojska izpostavi smrtonosnemu sevanju iz vesolja, izzove suše, ter velike vremenske nevihte z ogromno padavinami in poplavami.
Druga metoda je uporaba valov ELF, ki prodirajo skozi morje, zemljo, atmosfero, in lahko povzročijo mehanske vibracije na velikih oddaljenostih, ter tako, usmerjeno-ciljano, vzpodbudijo zemeljske potrese, spremembo vremena, kontrolo vseh podmornic, raziskovanje votlin izpod zemlje, in motijo delovanje človeških možgan, katere lahko trajno poškodujejo.
Kontrola uma predstavlja ključni cilj, t.i. neokortikalne vojne, ki je potrebna v pomoč političnim oligarhijam najrazvitejših držav sveta, da vladajo s planetom.
Poleg eksperimentov z EM. valovi, se za spremembo klime koristijo tudi kemikalije, kot barijum, litijum…, ki so dodane nad ozonski sloj atmosfere. Te kemikalije povzročajo poleg poškodb ozonske plasti, tudi močne svetlobne bliske in ustvarjajo umetne svetlikajoče oblake, kakršni so videni iznad Severne Amerike 1980 in 1990. Dr. Rosali Bertel, je v svoji knjigi „Planet Zemlja: Zadnje orožje vojne” navedel, da je znan obstoj soodvisnosti med potresi in ionosfero – atmosferskim slojem od 64 do 950km iznad površine zemlje. V skladu s tem, so mnogim potresom v preteklih letih predhodili nenavadni fenomeni. Npr., zemeljski potres v Tang Šanu na Kitajskem (28. julij 1976) je terjal preko 650.000 človeških življenj. Potresu je predhodilo močno atmosfersko svetlikanje, za katero je rečeno, da je povzročeno z Ruskim eksperimentom, z ELF - segrevanjem atmosfere. Tudi na področju Californije (7. oktober 1989) so registrirali ELF valove z jakostjo, ki je presegla skale za merjenje. Tri ure kasneje, je tam, zemeljski potres prizadel San Francisco.
Washington Times, marca 1992 navaja, da so naprave na Zemlji in preko satelitov, zaznale misteriozne radijske valove neposredno pred potresi v Južni Californiji, Armeniji, na Japonskem in Severni Californiji, v letih 1986 in 1989. Potresu v Los Angelesu (17. jan 1994, z japonske strani), je tudi predhodil nenavaden, radijski val, z dvema močnima zvočnima udaroma. Te čudne koincidence in pojave doslej „uradno” nihče ni objasnil, vendar je „zato” ameriško Ministrstvo za obrambo, leta 1997, opozorilo javnost, o „možnih posledicah eko-terorizma”, pri čemer bi „teroristi”, s koriščenjem EM. valov, lahko vplivali na spremembo klime, aktiviranje zemeljskih potresov in vulkanov. „Vojska, namreč, taktično, vedno obtoži druge za posedovanje orožja, ki ga ima sama”, poudarja dr. Bertel.
Vir: http://www.antropozofija.org/articles/p...

Stran ne obstaja.


Haarp patent: http://www.care2.com/news/go/614908
Welsbach patent: http://www.care2.com/news/go/614908

O patentih ti je že Ziga razožil.


JP8 jet fuel is laced with Ethylene Dibromide (EDB), a chemical pesticide banned by the EPA as a definite carcinogen and chemical toxin. In addition, chemtrails contain Aluminum (a metal associated with Alzheimer's Disease) and Barium (a radioactive substance). Fox News reports green lightning in storms. Barium aerosol ionizes green as it electrically conducts from ground to sky. The Chemtrail Ops program is run by the ONI (Office of Naval Intelligence). The overall scope and agenda behind Chemtrails (Operation Clover Leaf, Operation Red Sky, Operation Rain Dance, the code names for these ops, BTW) intertwines several overall objectives deemed imperative by the real power in DC, which is the NSA.
It is believed that Barium ionized clouds are used by the HAARP program to alter the climate, set off earthquakes and volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves…
Research shows the amount of Barium in our atmosphere exceeds by 8 times the level deemed safe for humans to breathe. The toxicity of Barium is comparable to Arsenic.


Vir:http://www.nogw.com/aluminum.html

Pol strani, ki jih navaja kot vire, ne obstaja. Med drugim tudi dve od treh, na katerih temelji tale citat. Tista tretja ima pa samo omembo, da naj bi se spuščalo v zrak.


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entre...

http://www.metatronics.net/lit/geo2.htm...

https://research.maxwell.af.mil/papers/...

Tele je treba še poštudirat. Čeprav Ctrl+F, "Chemtrails" na tretji ne najde ničesar.

PacificBlue ::

in s to tehnologijo lahko/je možno to počnejo

Ne, s to tehnologijo to ni možno in ne, tega ne počnejo.


Pa si potem vsaj želijo. In če si želijo tudi poskušajo a ne?. v kašni meri pa še ne vemo. samo ugibamo.

jype ::

PacificBlue> Pa si potem vsaj želijo.

Ja. Fino. Zakaj, natanko, naj bi to bil moj problem?

Tam en tip z brisačo na glavi sredi puščave si želi, da bi se jaz utopil v morju ognja, pa?

PacificBlue> v kašni meri pa še ne vemo. samo ugibamo.

Nič ne ugibamo. Nismo tako tehnično nepodkovani, kot si ti. Pravzaprav znamo natanko zračunat, zakaj je nemogoče, da bi dejansko spreminjali vreme s par antenami.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

PacificBlue ::

http://www.antropozofija.org/articles/p...

Stran ne obstaja.


Ne laži!!!

PacificBlue ::

Ja. Fino. Zakaj, natanko, naj bi to bil moj problem?


Tvoji problemi me ne zanimajo.

v kašni meri pa še ne vemo. samo ugibamo.

Nič ne ugibamo. Nismo tako tehnično nepodkovani, kot si ti.


Ugotavljamo. Dobro? Pa prosim jure ne spuščaj se ne osebni nivo. Ne ugotavljaj kdo sem, kaj vse sem študiral(uni)( ja in imam znanje iz različnih faksov, in ne FDV ni med njimi!!!).

Pravzaprav znamo natanko zračunat, zakaj je nemogoče, da bi dejansko spreminjali vreme s par antenami.


Dej in ne besediči.

PaX_MaN ::

Jah, če ne znaš povezav delat...

Senitel ::

Tajno je tisto , kar počnejo. Torej weather modifications.

Riiight... V objekt kjer počneš tajne stvari boš brez problema spustil zainteresirano javnost. :D Pa še nekaj: Nellis AFB se čisto lepo da pogledat z google maps. Po drugi strani pa si Nizozemskega Den Helderja ne moreš pogledat... Zihero so NLP-je nizozemcem prodal. :D

http://www.antropozofija.org/articles/p...

Stran ne obstaja.


Ne laži!!!

Not Found

The requested URL /articles/p was not found on this server.

Toliko o tem kdo ne zna delati povezav :))

bluefish ::

Še enkrat si preberi wiki link, ki si ga tako ponosno citiral v drugi temi. Ugotovil boš, da je objekt daleč od tega, kar bi rad ti verjel.


Pa ni. En wiki link, ne spremeni dejstva da o tem poročajo razne druge osebe aliorganizacije, kot je recimo ruski parlament ali pa Nick Begich jr. sin kogresnika.

Trdili so tole:

In August 2002, further support for those critical of HAARP technology came from the State Duma (parliament) of Russia. The Duma published a critical report on the HAARP written by the international affairs and defense committees, signed by 90 deputies and presented to then President Vladimir Putin. The report claimed that "the U.S. is creating new integral geophysical weapons that may influence the near-Earth medium with high-frequency radio waves ... The significance of this qualitative leap could be compared to the transition from cold steel to firearms, or from conventional weapons to nuclear weapons. This new type of weapons differs from previous types in that the near-Earth medium becomes at once an object of direct influence and its component." However, given the timing of the Russian intervention, it is possible that it was related to a controversy at the time concerning the US withdrawal in June 2002 from the Russian-American Anti-Ballistic Missile Treaty. This high level concern is paralleled in the April 1997 statement by the U.S. Secretary of Defense over the power of such electromagnetic weaponry. Russia owns and operates an ionospheric heater system as powerful as the HAARP[6], called 'Sura,' which is located roughly 150 km from the city of Nizhny Novgorod.

Seveda pa ne spreglej odebeljenih delov, ki nikjer ne kažejo na to, da bi objekt res deloval škodljivo okolici.

PacificBlue ::

Toliko o tem kdo ne zna delati povezav :))


Itak da jih znam, sam nimam časa:)

jype ::

PacificBlue> Pa prosim jure ne spuščaj se ne osebni nivo. Ne ugotavljaj kdo sem, kaj vse sem študiral(uni)( ja in imam znanje iz različnih faksov, in ne FDV ni med njimi!!!).

Osebno mislim, da si osebno nesposoben presodit, če je nekaj smiselno ali ne.

Če ne razumeš, kaj magnetno polje sploh je (in nimaš pojma, kako se izračuna njegove vplive na snov), je NESMISELNO, da sodiš o verjetnosti, da HAARP projekt počne karkoli z vremenom.

Ziga Dolhar ::

Pa prosim jure ne spuščaj se ne osebni nivo. Ne ugotavljaj kdo sem, kaj vse sem študiral(uni)( ja in imam znanje iz različnih faksov, in ne FDV ni med njimi!!!).



No, osebni nivo. Jaz se spomnim, da si ob prihodu na forum na veliko trosil traparije o ustavni ureditvi Evropskih skupnosti in vplivi Reformne pogodbe. Nato si kot avtoriteto navedel prof. geografije.
https://dolhar.si/

hamax ::

> Seveda. Dan prej, z tem so ga samo ojačali.

Super orozje. Pocakas na en ogromen val in ga nato ojacas.

jype ::

Ojačali.

S tem da so "prižigali" (in sploh ni jasno, če so ga res) oddajnik ob tistem času _na Aljaski_ naj bi vplivali na tropsko nevihto v Mehiškem zalivu?

Who's bloody insane?

imagodei ::

PacificBlue,

tle gor se bodeš proti ljudem, ki dejansko nekaj vedo o fiziki, medtem ko ti zlagaš na kup ene polpečene ideje iz linkov, ki jih ne razumeš oz. iz njih pobereš tisto, kar ti paše.

V tisti prejšnji (zaklenjeni) temi si tako najprej prilimal en link, ki je kao potrjeval tvojo tezo, tisti del, v katerem se pa link ni strinjal, si pa označil za napačnega (si napisal nekaj v smislu, da itak ne bodo v javnem dokumentu priznali nekih tajnih zadev - zakaj so potem sploh šli namigovat?!). Se pravi si ti ultimativni sodnik, ki izbiraš, katere zadeve na tvojih linkih so pravilne, katere pa ne? Na ta način ti jaz iz dvajsetih naključnih linkov znam verodostojno pokazat, da je Sfingo postavil Palček Smuk!

Tako si zaverovan v svoje "dokaze", da drugega mnenja sploh ne sprejemaš! To je fundamentalna napaka, ker imaš v glavi idejo, da je tvoj pogled pravilen in potem sprejemaš samo tiste indice, ki ti pašejo, vse ostalo pa zavrneš. Vsak dokaz in "dokaz", ki potrdi tvoje domneve, je OK, vse ostalo je pa šit.


Zato pravim, da ti pravega in veljavnega argumenta ne bi prepoznal, četudi bi padel nate. Argument ni kar vse, kar prebereš. Še manj je argument tisto, kar prebereš in s čimer se ti strinjaš. Argument je v tem pomenu besede DEJSTVO. Za dejstvo SSKJ pravi:
déjstvo -a s (ẹ̑) kar dejansko obstaja ali se je dejansko zgodilo

Wikipedija pa:
A fact is a pragmatic truth, a statement that can, at least in theory, be checked and either confirmed or denied. Facts are often contrasted with opinions and beliefs, statements which are held to be true, but are not amenable to pragmatic confirmation or denial.


Zakaj npr. verjameš, da je glavno mesto Paragvaja Asuncion? Si bil že tam? Si se sprehodil po Asuncionu? Kako sploh veš, da Paragvaj obstaja, če še nisi bil tam? Kako veš, da Južna Amerika obstaja, če še nisi bil tam? In če greš tja z letalom, kako veš, da so te pripeljali na pravo mesto?

Razlog je preprost: gora dokazov, dejstev, da je temu tako, je enostavno prevelika da bi mislil drugače. (Če vseeno misliš drugače, te bodo označili za bedaka). V atlasih najdeš karte, prebereš si lahko knjige, na internetu najdeš informacije o Asuncionu, Paragvaju in J.Ameriki. Kar je še bolj pomembno, vsak trenutek lahko najdeš ljudi, ki so bili tam in ti bodo to potrdili. Da je J.Amerika na svojem mestu, ti lahko potrdi kapitan ladje, ki je s pomočjo navigacije plul v pravo smer in naletel na obalo. In morda najpomembnejše - praktično vsa dejstva so si edina in kažejo na isto točko na Zemlji.

Če ti je to še vedno pretežko razumet, se lahko vprašaš, kako je kraljica Isabella verjela Krištofu Kolumbu, da je zares našel kopno na drugi strani Atlantika in da se ni samo zasidral nekje na Afriški obali, počakal dobre pol leta in se vrnil nazaj v Španijo?

Torej, to make a long story short - za eno uspešno argumentacijo potrebuješ neko trdno bazo dejstev, dejstva so pa preverljive in dokazljive izjave. Nekaj, kar zdrži eno (znanstveno) verifikacijo in kar lahko neodvisno potrdi več ljudi na podlagi lastnih opazovanj. V tem primeru pride v poštev tudi znanstvena metoda.

Preberi si kaj o debati, dejstvih in morda znanstveni metodi.
- Hoc est qui sumus -

Karaya 52 ::

Kot se vedno znova izkaže teh zarote ni mogoče spodbijati s fizikalnimi fakti. Sicer vedno znova padejo, ampak teoretiki hočejo od človeštva dokaze za neobstoj gozdnih palčkov. Sizifovo delo.

Stra ::

Znanstvena verifikacija = laboratorijska analiza?

Local news station confirms barium in chemtrails

jype ::

Stra> Local news station confirms barium in chemtrails

A chemtrails so torej na tleh na mojem dvorišču?

Ta trenutek je nad Ljubljano ene 10 teh reči, oblačnost se pa še razvija. Če zdajle pometem pred bajto in nesem v laboratorij, pa tam ne bo nič barija, bo to dovolj dobro, da že enkrat nehate nabijat?

Stra ::

Če zdajle pometem pred bajto in nesem v laboratorij, pa tam ne bo nič barija, bo to dovolj dobro, da že enkrat nehate nabijat?

Nesi. Ampak potem, ko bo laboratorij noter odkril barij, boš itak našel izgovor za izvor le-tega. ;)

hamax ::

Torej posipavajo z barijem? Ce vam pokazemo, da temu ni tako, ne boste nasli nove snovi s katero nas "zastruplajo"?

Ziga Dolhar ::

Znanstvena verifikacija = laboratorijska analiza?

Local news station confirms barium in chemtrails


'Local news station' je potrdila? Dvomim. Kvecjemu kak laboratorij, oni pa o tem porocajo.
https://dolhar.si/

bluefish ::

Torej posipavajo z barijem? Ce vam pokazemo, da temu ni tako, ne boste nasli nove snovi s katero nas "zastruplajo"?
Ah, saj je že bilo to.
V drugi temi je nekdo objavil izračun, sledil je protiargument, da imajo delci čisto druge lastnosti, kot tiste v računu na podlagi prejšnjih trditev.

hamax ::

> Ah, saj je že bilo to.

Zato sem pa napisal to. Takoj po tistih racunih so trditve o bariju izginile. Grozno zoprno je, da se vse trditve vrtijo v krogu. Tako se ne bomo nikamor premaknili.

PacificBlue ::

Osebno mislim, da si osebno nesposoben presodit, če je nekaj smiselno ali ne.


Osebno vem, da se motiš.

Če ne razumeš, kaj magnetno polje sploh je (in nimaš pojma, kako se izračuna njegove vplive na snov), je NESMISELNO, da sodiš o verjetnosti, da HAARP projekt počne karkoli z vremenom


Motiš se. Sicer pa mislim, da si mi dolžan še en izračun:

Pravzaprav znamo natanko zračunat, zakaj je nemogoče, da bi dejansko spreminjali vreme s par antenami.



No, osebni nivo. Jaz se spomnim, da si ob prihodu na forum na veliko trosil traparije o ustavni ureditvi Evropskih skupnosti in vplivi Reformne pogodbe. Nato si kot avtoriteto navedel prof. geografije.


Ja in kaj ima to zveze s temo? Pa zakaj se spuščaš na osebni nivo, nisma v gostilni prijatelj.

@Imagodei
Odgovoril bom samo na tole, ker je bistvo:

Tako si zaverovan v svoje "dokaze", da drugega mnenja sploh ne sprejemaš! To je fundamentalna napaka, ker imaš v glavi idejo, da je tvoj pogled pravilen in potem sprejemaš samo tiste indice, ki ti pašejo, vse ostalo pa zavrneš. Vsak dokaz in "dokaz", ki potrdi tvoje domneve, je OK, vse ostalo je pa šit.


Ne saj druga mnenja jaz sprejemam. To sem že ja večkrat napisal. Samo ne sprejemam sarkastična mnenja, to pa sploh ne. Mogoče je edino res, da sem karakterno zelo nepopustljiv in ne sprejemam mišljenja "nimaš prav", zraven pa ne dobim nobenega linka, nobenega izračuna.

Drugače pa:

I have deep understanding for social engineering that is going on. And Haarp project is one of the tools. (verjetno boste spet vrteli oči):)

Ne resno, zapuščina Nikole Tesle je Haarp project. Je sprevržen projekt, v osnovi je Tesla delal na tem, da bi imelo celotno človeštvo korist od tega(zero point energy):

Judging from the APTI patent, Tesla was a major inspiration for Eastlund ionospheric heater. The first New York Times article, dated September 22, 1940, reports that Tesla, then 84 years old, "stands ready to divulge to the United States Government the secret of his 'teleforce,' with which, he said, airplane motors would be melted at a distance of 250 miles, so that an invisible Chinese Wall of Defense would be built around the country." Quoting Tesla, the Times story continues: "This new type of force, Mr. Tesla said, would operate through a beam one hundred-millionth of a square centimeter in diameter, and could be generated from a special plant that would cost no more than $2,000,000 and would take only about three months to construct."

The second New York Times story, dated December 8, 1915, describes one of Tesla's more well-known patents, a transmitter that would "project electrical energy in any amount to any distance and apply it for innumerable purposes, both in war and peace." The similarity of Tesla's ideas to Eastlund's invention are remarkable, and by extension the overlap between Tesla and HAARP technology is downright intriguing. Apparently, APTI and the Pentagon are taking Eastlund's--and by extension, Tesla's--ideas seriously.

Eastlund seems to agree. As he told one journalist/conspiracy pathfinder: "HAARP is the perfect first step towards a plan like mine. ...The government will say it isn't so, but if it quacks like a duck and it looks like a duck, there's a good chance it is a duck."



Nesi. Ampak potem, ko bo laboratorij noter odkril barij, boš itak našel izgovor za izvor le-tega. ;)


Ne vem zakaj se mi zdi to tako znano;).

hamax ::

Nesi. Ampak potem, ko bo laboratorij noter odkril barij, boš itak našel izgovor za izvor le-tega. ;)

The abundance of barium is 0.0425 % in the Earth's crust and 13 µg/L in sea water.

PacificBlue ::

Nesi. Ampak potem, ko bo laboratorij noter odkril barij, boš itak našel izgovor za izvor le-tega. ;)

The abundance of barium is 0.0425 % in the Earth's crust and 13 µg/L in sea water.



Barium is a soft silvery metallic alkaline earth metal. It is never found in nature in its pure form due to its reactivity with air. Its oxide is historically known as baryta but it reacts with water and carbon dioxide and is not found as a mineral. The most common naturally occurring minerals are the very insoluble barium sulfate, BaSO4 (barite), and barium carbonate, BaCO3 (witherite). Benitoite is a rare gem containing barium.

hamax ::

Torej katero barijevo spojino spuscajo iz letal?

imagodei ::

Ah, hamax, a ne veš...

Iluminatiji spuščajo en poseben Barij, obdelan s Kriptonom, tako da ne zreagira s kisikom. Če v prahu pred bajto najdeš Barij v čisti obliki, je to od Chemtrailsov. Če pa zreagiranega, je pa to tisti, ki je že tako prisoten v zemeljski skorji.

Duuuuuuuuh!
- Hoc est qui sumus -

para! ::

Zanimiv članek o tem zakaj so nekateri prepričani, da nevidni strici nadzirajo svet:

 Agenticity

Agenticity




lp
Death before dishonor!

jype ::

PacificBlue> It is never found in nature in its pure form due to its reactivity with air.

A ko ga stresejo iz letala pa kar pade na tla, ne da bi mu uspelo reagirat z zrakom, al zakaj si to odebelil?

PacificBlue> Motiš se. Sicer pa mislim, da si mi dolžan še en izračun

Če ti zračunam, da je energijska gostota sevanja iz HAARP anten nad mehiškim zalivom nedoločljiva v primerjavi z energijsko gostoto navadne nevihte (tropske so do nekaj redov velikosti bolj energične!), boš utihnil, ali boš našel nek drug razlog za trabunjat? Odgovori z jasnim "da" ali "ne", preden se lotim dela.

PaX_MaN ::

Judging from the APTI patent, Tesla was a major inspiration for Eastlund ionospheric heater. The first New York Times article, dated September 22, 1940, reports that Tesla, then 84 years old, "stands ready to divulge to the United States Government the secret of his 'teleforce,' with which, he said, airplane motors would be melted at a distance of 250 miles, so that an invisible Chinese Wall of Defense would be built around the country." Quoting Tesla, the Times story continues: "This new type of force, Mr. Tesla said, would operate through a beam one hundred-millionth of a square centimeter in diameter, and could be generated from a special plant that would cost no more than $2,000,000 and would take only about three months to construct."

The second New York Times story, dated December 8, 1915, describes one of Tesla's more well-known patents, a transmitter that would "project electrical energy in any amount to any distance and apply it for innumerable purposes, both in war and peace." The similarity of Tesla's ideas to Eastlund's invention are remarkable, and by extension the overlap between Tesla and HAARP technology is downright intriguing. Apparently, APTI and the Pentagon are taking Eastlund's--and by extension, Tesla's--ideas seriously.

Eastlund seems to agree. As he told one journalist/conspiracy pathfinder: "HAARP is the perfect first step towards a plan like mine. ...The government will say it isn't so, but if it quacks like a duck and it looks like a duck, there's a good chance it is a duck."

Sami neresneži. Če je to tako simpl za narest (v treh mesecih...), bi Irak že davno padel pod takim orožjem.

PacificBlue ::

Če ti zračunam, da je energijska gostota sevanja iz HAARP anten nad mehiškim zalivom nedoločljiva v primerjavi z energijsko gostoto navadne nevihte (tropske so do nekaj redov velikosti bolj energične!), boš utihnil, ali boš našel nek drug razlog za trabunjat? Odgovori z jasnim "da" ali "ne", preden se lotim dela.


Nima smisla ti računat tega,ej ne gre se za to a nerazumeš? V naravi je ravnovesje, kakor ga boš ti malo spreobrnil/modificiral posebno pa da segrevaš ionosfero se lahko zgodi marsikaj. Seveda boš rekel da dobi od sončne radiacije in neviht več energije, samo to je fucking naraven proces.Jasno?

Kemična analiza snega v Molise(italija) 20.12 2007. Kaj nenavadnega? Analiza je bila narejena na zahtevo lokalne skupnosti,, prav zarad tega namena(chemtrailov)

hamax ::

> Kaj nenavadnega?

Jaz ne vidim nicesar posebej nenavadnega. Kere snovi naj bi bilo prevec/premalo?
Pa malo boljsa kvaliteta slike ne bi skodila.

PaX_MaN ::


Ja, navadna voda:
Most surface water and public water supplies contain on average 0.030 parts of barium per million parts of water (ppm) or less, but can average as high as 0.30 ppm in some regions of the United States. In some areas that have underground water wells, drinking water may contain more barium than the 2 ppm limit set by EPA. The highest amount measured from these water wells has been 10 ppm.

Vir:Agency for Toxic Substances and Disease Registry
Aja, 1 ppm = 1 mg/kg.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

imagodei ::

PacificBlue,

kako VEŠ, da je bila analiza narejena prav zaradi Chemtrailov?

(Pa tudi če - v city councilu lahko sedi kak trap, pa to naroči. Ampak, kje piše, da je bila naročena zaradi kemtrejlov?)
- Hoc est qui sumus -

imagodei ::

PB> "Nima smisla ti računat tega,ej ne gre se za to a nerazumeš?"

Errr - kaj zdaj? Taprvo si želel, da ti izračuna, še posebej si ga opomnil na to. Zdej, ko se je ponudil, pa naenkrat nima smisla?

A ne razumeš, da ti gre z vsakim naslednjim postom reputation globje v toaletno školjko?
- Hoc est qui sumus -

PacificBlue ::

kako VEŠ, da je bila analiza narejena prav zaradi Chemtrailov?


Če razumeš italijansko:




PB> "Nima smisla ti računat tega,ej ne gre se za to a nerazumeš?"

Errr - kaj zdaj? Taprvo si želel, da ti izračuna, še posebej si ga opomnil na to. Zdej, ko se je ponudil, pa naenkrat nima smisla?

A ne razumeš, da ti gre z vsakim naslednjim postom reputation globje v toaletno školjko?


Zato:

Pravzaprav znamo natanko zračunat, zakaj je nemogoče, da bi dejansko spreminjali vreme s par antenami.


Hočem izračun, zakaj to ni možno. Ne pa neko tumbanje o primerjavi energijske gostote neviht s energijsko gostoto HAARP-a. Brez skrbi vodo v školjko bom že jaz potegnil.

hamax ::

Se potem strinjas, da v tistih meritvah ni nicesar nenavadnega?

kopriwa ::

Aja, 1 ppm = 1 mg/kg.

Rezultat italijanskih preiskav vode: 0.5ug/l, kar znese okrog 0.06ppm. 2x več kot je "povprečje", glede na to, da je ponekod na zemlji tudi do 0.3ppm, je iz tega rezultata nemogoče sklepati o kakršnemkoli povečanju barija v vodi na tem področju.

Hehe, pa tista povezava na antropozofija je res relevantna. Pod tehnologija-znanost se marskej novga in resničnega izve.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kopriwa ()

PacificBlue ::

Rezultat italijanskih preiskav vode: 0.5ug/l, kar znese okrog 0.06ppm. 2x več kot je "povprečje", glede na to, da je ponekod na zemlji tudi do 0.3ppm, je iz tega rezultata nemogoče sklepati o kakršnemkoli povečanju barija v vodi na tem področju.


+1

Pa prosil bi če kdo zna italijansko bolj solidno kot jaz, da bi vsaj mal obnovo tistega videa naredil. Bom zelo hvaležen:)

bluefish ::

Najprej trditev:
Kemična analiza snega v Molise(italija) 20.12 2007. Kaj nenavadnega? Analiza je bila narejena na zahtevo lokalne skupnosti,, prav zarad tega namena(chemtrailov)

Nato:
Če razumeš italijansko in video

Nazadnje pa:
Pa prosil bi če kdo zna italijansko bolj solidno kot jaz, da bi vsaj mal obnovo tistega videa naredil. Bom zelo hvaležen:)


Torej z nepopolnim znanjem italijanščine kar na horuk nekaj sklepaš.

PacificBlue ::

bluefish

Ne sklepaj nekaj po svoje, saj pojma nimaš kaj sem imel v mislih.

Poleg tega pa:

http://www.rense.com/general82/chemit.h...

jype ::

PacificBlue> V naravi je ravnovesje, kakor ga boš ti malo spreobrnil/modificiral posebno pa da segrevaš ionosfero se lahko zgodi marsikaj.

Res?

Neverjetno!

Kje je bil torej konec človeštva ob zadnji sončevi protuberanci, ki je v našo ionosfero zbasala par milijardokrat več energije, kot tista kilava antena? Ki je naše magnetno polje ukrivila bolj, kot ga je človek kadarkoli? Nič se ni zgodilo? Crknil je sem in tja kak računalnik, pa malo več nevtrinov so zaznali v tistih bazenih na Japonskem...

Zakaj človek lahko, če Sonce ne more?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Arto ::

Joj Jype, Sonce je naravno no!

PaX_MaN ::

Poleg tega pa:

http://www.rense.com/general82/chemit.h...

Napačna metoda zbiranja vzorca:
a. Air was sampled through an air filter which operated approximately 4 hours during the day and 4 hours after sunset for 28 days.

bluefish ::

@PacificBlue: si se že zjasnil glede tega, kar je vprašal hamax - "Torej katero barijevo spojino spuscajo iz letal?"

innerspace ::

Povzetek Italijanskega videa bi bil tak:
Giovanni Succi je zbral vzorce snega in jih nesel v laboratorij na preiskave vsebnosti kovin. Rezultati so napisani v tabeli, glede na to da so odkrili neko vsebnost kovin, je Giovanni vprasal laboranta za mnenje o izvoru kovin v snegu, ta pa mu ni vedel tega pojasnit(verjetno se boji za sluzbo:).
Odlocili so se ustanovit preiskovalno skupino ter preko tozilstva tozit nedefiniranega(neznanega) storilca zaradi povzrocitve "onesnazenja sirsega obmocja". K sodelovanju pozivajo vse, ki bi lahko pripomogli pri raziskovanju tega "fenomena" katerega imenujejo "scie chimice" oziroma "chemtrailsi".
Skratka, zelijo si da se nadaljuje raziskovanje, kar se mi zdi v redu, saj so zaskrbljeni za zdravje ljudi ki zivijo na tistem obmocju.

Kar mi je pa zanimivo, je povod tega raziskovanja, namrec Giovanni(tako kot mnogi) pravi, da so te sledi "cudne", ker toliko casa visijo na nebu, kar mislim da se da(se je ze) zelo preprosto razlozit(ask Yipe or almost anyone else).

hamax ::

Seveda se da preprosto razloziti.
Kovine v zraku ostanejo veliko dlje kot vodna para. Halo.

Stra ::

Mimogredno vprašanje: zakaj od enih letal ostanejo sledi dolgo časa na nebu (ure), pri drugih pa izginejo dobesedno v sekundah?

Še ena za lahko noč: ;)

History Channel Documentary Validates Chemtrails and Weather Warfare

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Stra ()

hamax ::

Vse je bilo ze n krat napisano in narisano
Razlike v zracnem tlaku, vlaznosti ...

PacificBlue ::

@jype

http://www.scribd.com/doc/11995833/Haar...


@bluefish

Še nisem.
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410130 (8282) imagodei

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
58441841 (32881) STASI

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42023045 (18931) jype
»

[FORK] Duhovi, voodoo and things (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
675639 (4679) R33D3M33R

Več podobnih tem