Forum » Igre » Star Wars - The Old Republic
Star Wars - The Old Republic
ahac ::
Če kupim tega pri mantisu, a moram nujno se naročit na naročnino al je za en mesec že vključena?
Oboje. 1 mesec je zraven, ampak moraš vpisat kreditno, da se aktivira.
Djte mi povedat, če kupim samo ključ, potem moram igro dol dat, ane? A je kakšna omejitev v kolikšnem času jo mors dol dat, ker jz mam ful slabo linijo!
Ni omejitve.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
yoco ::
Zakaj pa moram vpisat kreditno, če bi pa kupil za en mesec igranja? A ne moreš potem sam podaljševat?
A lahko igro dam dol preden sploh dobim ključ? Pa če se da potem kopirat te datoteke na drugi komp, ker jz bi dol dal na osebnega, k mam net gor, poj bi pa kopirov na laptop in igral na njemu.
A lahko igro dam dol preden sploh dobim ključ? Pa če se da potem kopirat te datoteke na drugi komp, ker jz bi dol dal na osebnega, k mam net gor, poj bi pa kopirov na laptop in igral na njemu.
Tezaab ::
In kako bos na laptopu brez internetne povezave igral igro, ki zahteva povezavo na internet?
Kar se tice kreditne, po moje je dovolj, da jo vpises, pa potem preklices narocnino. Nisem pa sprobal.
Kar se tice kreditne, po moje je dovolj, da jo vpises, pa potem preklices narocnino. Nisem pa sprobal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tezaab ()
Na laptopu mam net od mobitela (instant), sam z njemu ne morem toliko podatkov dol dat, zaradi njiove omejitve!
iceman3 ::
Ne rabis kreditne lahko vzames tudi pre-paid 60 day time card, tko sem jaz naredu in zdaj igram brez problema.
Lahko skopiraš cel direktorij od igre, poženeš launcher.exe in normalno dela.
Syres ::
Na The shadow runner imamo slovenski guild Empires Toy Soldiers.Ce ste na tem serverju se lahko kaj oglasite. Se link do foruma, kjer se lahko registrirate in pridruzite.
www.mmoslo.si
Dami ::
Na Bloodworthy nas je (empire) trenutno kar nekaj slovencev in sicer v swtor podružnici Vin la Cvicek ter v The Unknown Legion.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Truga ::
McGregorSL je izjavil:
In kakšna je igra... se jo splača kupit?
IMO ja. Na kratko bi rekel da je nadaljevanje kotorja ki ga lahko igras z do 3mi kolegi.
Dankuru ::
Ojla mene pa neki zanima. a ma kdo kake izkušnje z nabavi cd-keyi prek CDKey.si oz wotam.com ?
ElectroSpy ::
Imam vprašanje, ali se splača kupiti to igro in ali je tako kot na world of warcraft 60 dnevne karte, ali ni tega?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ElectroSpy ()
irkou ::
Ojla mene pa neki zanima. a ma kdo kake izkušnje z nabavi cd-keyi prek CDKey.si oz wotam.com ?
ja jst sm zj cakov en tedn na key pa ni blo nc pa skos so bli nedosegljivi pa sm skenslov pa narocu z http://www.mmoga.com/Star-Wars-The-Old-... in sm dobu v 5min :) edin nism vedu da mors subscribat tko da zj bo treba se timecard uzet :/
so ksni republic guildi pa na kerih serverjih?
McGregorSL ::
ja jst sm zj cakov en tedn na key pa ni blo nc pa skos so bli nedosegljivi pa sm skenslov pa narocu z http://www.mmoga.com/Star-Wars-The-Old-... in sm dobu v 5min :) edin nism vedu da mors subscribat tko da zj bo treba se timecard uzet :/
A ni bilo zraven 30dni free igranja?
Tudi razmišljam, da bi tukaj vzel... če je res safe...
BALAST ::
Berem in berem tisoče stvari zaradi česar so bili nekateri banani, ampak tale poseka vse.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Dami ::
Če bo šlo tak naprej, bo res še en izmed fail-after-1month-mmos, ker bo zmankal folka za banat.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
K je tok tezko pofejkat takele emajle ane? Tole je fail troll, ne pa fail MMO. :P
Edit: Vi ste pa naivni, k kr verjamete vsemu kar pise na internetu.
Edit: Vi ste pa naivni, k kr verjamete vsemu kar pise na internetu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()
No, to ni cist res, ne. Zadeva deluje samo na nekaterih enemyjih, in samo na skillih ki imajo cast time. Ce bos to naredu na kaksnem resnem bossu bos se vedno umru v 2h hitih, ce te ne bo noben healu :D
Ne verjamem da so koga benal zarad tega ce ni glih masovno exploital. Ce pa je, si pa ban tko zasluzi.
Ne verjamem da so koga benal zarad tega ce ni glih masovno exploital. Ce pa je, si pa ban tko zasluzi.
Also: http://www.swtor.com/patchnotes
Social emotes (like /getdown) can no longer interfere with combat. :P
Social emotes (like /getdown) can no longer interfere with combat. :P
Dankuru ::
In an kir server ste se kej nabasal slovenci? :)
Tko da ne bomo spet razmetani po vseh serverjih.
irkou ::
iceman3 ::
sundance ::
Zdravo,
Danes dobim igro, škatla, cd-ji, in key seveda. Sedaj me pa zanima, piše da je zraven vklučenih 30 dni igranja, berem pa po raznih forumih, da je treba vseeno potrebno vpisati št. kreditne kartice, da stvar dela. Je to res ? Ker, prvič se mi ne da zafrkavati s tem, pa potem preklicevati naročnino itd. in drugič, ne vem, je potrebna kaka mastercard ali maestro zadostuje ( je pa to debatna in ne kreditna kartica ).
Če je to s kartico res, potem grem raje v štacuno pa kupim še 60day key, če je to tudi opcija, da ni potrebno vpisovati kreditnih kartic.
Se zahvaljujem za odgovore in pomoč.
Danes dobim igro, škatla, cd-ji, in key seveda. Sedaj me pa zanima, piše da je zraven vklučenih 30 dni igranja, berem pa po raznih forumih, da je treba vseeno potrebno vpisati št. kreditne kartice, da stvar dela. Je to res ? Ker, prvič se mi ne da zafrkavati s tem, pa potem preklicevati naročnino itd. in drugič, ne vem, je potrebna kaka mastercard ali maestro zadostuje ( je pa to debatna in ne kreditna kartica ).
Če je to s kartico res, potem grem raje v štacuno pa kupim še 60day key, če je to tudi opcija, da ni potrebno vpisovati kreditnih kartic.
Zdravo,
To je vse res. In ja, lahko uporabis gamecard.
Boobiz ::
In an kir server ste se kej nabasal slovenci? :)
Jaz sem na Empire strani Sith'ari server
11 nas je na Shadow Runnerju, empire stran in imamo tud svoj guild Empires Toy Soldiers.
I'm drunk, what's your excuse?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Boobiz ()
Neki me zanima glede teh "Gamecard Prepaid". Zj, če prav razumem, po inštalaciji moraš vpisat številko kreditne in se prijavit za vsaj 2 meseca naročnine. A je naročnina 15€ al $? Ker gledam na netu za te kartice k so za 60 dni igranja 25€.
McGregorSL ::
kakor vidim je vsak na drugmu serverju....
S kolegom se bova casual pridružila na en PvP server Republic stran...
Se pravi kjer naj bi bili slovenci:
Bloodworthy (PvP)
Sith'ari (PvE)
The Shadow Runner (PvP)
Hex Droid (PvP)
Če sem prav prebral je na Shadow Runnerju največ Slovencev?
S kolegom se bova casual pridružila na en PvP server Republic stran...
Se pravi kjer naj bi bili slovenci:
Bloodworthy (PvP)
Sith'ari (PvE)
The Shadow Runner (PvP)
Hex Droid (PvP)
McGregorSL je izjavil:
Jaz na shadow runnerju igram obe strani.
A mogoče kdo ve kaj ti naredijo ko prekineš naročnino? Ti zrišejo account oz. lik?
Nic ti ne naredijo. Saj vendar hocjo da se kdaj placas...
Jah, igro lahko "koncas" v smislu da prides do konca storyja, lahko jo koncas v smislu da zberes najboljso opremo za tvoj class, lahko jo koncas v smislu da zberes vse datacrone, lahko jo koncas v smislu da zberes vse codex entryje, ITD...
V MMOjih se da naceloma pocet precej stvari. Think Skyrim, but with more players. Eni koncajo story in majo dost, eni so zbiratelji, eni so explorerji...
V MMOjih se da naceloma pocet precej stvari. Think Skyrim, but with more players. Eni koncajo story in majo dost, eni so zbiratelji, eni so explorerji...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()
Men je na Shadow Runner na empire strani znan samo tisti guild, ki je omenjen gor (11 igralcev) + še nekaj Slovencev v našem guildu. Če je to vse potem to ni glih veliko. Al so še drugi mogoče?
Zdej nas je 12
Drugače pa če mata namen se pridružit našemu guildu, pmjajta Pohi, Perovan, Vallum, en bo zihr online.
Drugače pa če mata namen se pridružit našemu guildu, pmjajta Pohi, Perovan, Vallum, en bo zihr online.
A so kake napovedi, kdaj bojo warzone poštimali? To zdaj je ena sama žalost. Ni kaj dosti od pvpja trenutno, še pri open world pvpju ni nobenih nagrad like exp ali pa valor pointi, kar je velik fail imo.
Rokomah ::
vprašanja:
- kje se lahko trenutno najhitreje kupi igra
- je bolje imeti box ali download verzijo (je sploh razlika?)
- ali zraven obeh verzij dobiš za 30 dni game time?
- kje se lahko trenutno najhitreje kupi igra
- je bolje imeti box ali download verzijo (je sploh razlika?)
- ali zraven obeh verzij dobiš za 30 dni game time?
particle ::
A so kake napovedi, kdaj bojo warzone poštimali? To zdaj je ena sama žalost. Ni kaj dosti od pvpja trenutno, še pri open world pvpju ni nobenih nagrad like exp ali pa valor pointi, kar je velik fail imo.
Jutri je 1.1 Patch. Kjer bodo odpravili kar nekaj bugov. Kar se PvP-ja tiče bodo imeli pa sedaj lvl 50 igralci svoj bracket, in ne bodo več mešani z low leveli. Ravno tako bodo boostali valor, ki ga prejmeš per-kill na ilumu, tako da bodo zadeve počasi postale zanimive :) No more trading! Pa v Battlemaster vrečah sedaj ne bo več tokenov ampak battlemaster commendationi + champion commendationi. Kar pomeni, da so tisti, ki so pred tem patchem zlevelali valor na 60, dobili gear neprimerno bolj na easy kot sedaj.
Jst sm trenutno lvl 48 in Iluma še sploh nisem ščekiral, mi je pa žal warzonov ki so mi čist neigralni in dobiš odčutek da igraš nek zakotni korejski f2p kjer je vse v pizdi. Malo je lahko sram biowarovce, lahko rečem samo da WAR ni edini ki visoko pada ker so tako sluggish kontrole in UI. Enkat ko že zdavnaj opraviš s tatooinom dobiš še quest da greš ščekirat open pvp lokacijo...malo morgen bom hodu, če je vse skupaj samo izguba časa, ker ne moreš s tem lvlat ne sebe ne valor ranka.
Jutri pa upam da bojo kaj spolirali juggernaute kot obljubljajo, ker zdej so štirje main skilli v pizdi, ker se;
- bodisi rabiš na knof obesit da prime,
- ali se pokaže animacija, skill pa se ne izvšruje in rabiš počakat da ga izvede preden lahko uporabiš ponovno,
- ali kakega skilla sploh ne moreš uporabit,
- ali pa se mu zjebe cooldown,
- za piko na i pa še vedno neodpravljen gcd bug.
Craftinga in njegove uporabnosti sploh nebom omenjal, ker baje preveč časa za brezveze za to zgubim že v špilu, škoda, kaj naj rečem.
Ker mi je špil všeč, bom počakal kak mesec al pa dva preden spet resubam, ker mi bo SP elementa kmalu zmanjkalo ostale zadeve me pa v zdejšnem stanju bolj odbijajo kot pa navdušujejo.
Jutri pa upam da bojo kaj spolirali juggernaute kot obljubljajo, ker zdej so štirje main skilli v pizdi, ker se;
- bodisi rabiš na knof obesit da prime,
- ali se pokaže animacija, skill pa se ne izvšruje in rabiš počakat da ga izvede preden lahko uporabiš ponovno,
- ali kakega skilla sploh ne moreš uporabit,
- ali pa se mu zjebe cooldown,
- za piko na i pa še vedno neodpravljen gcd bug.
Craftinga in njegove uporabnosti sploh nebom omenjal, ker baje preveč časa za brezveze za to zgubim že v špilu, škoda, kaj naj rečem.
Ker mi je špil všeč, bom počakal kak mesec al pa dva preden spet resubam, ker mi bo SP elementa kmalu zmanjkalo ostale zadeve me pa v zdejšnem stanju bolj odbijajo kot pa navdušujejo.
particle ::
Ja sem tudi sam juggernaut.. Vse kar si napisal drži, poleg tega pa potrebujemo tudi malo boljši AoE tank ability, in na splošno boostan threat.
Nevem kaj ti ni všeč pri craftingu. Men je super da lepo companioni grindajo zate, ti jih pa lepo pošiljaš naokol, me kar malo nazaj v komunizem popelje. Ah the times..
V glavnem Biochem je zakon za raidat, imel sem pa tudi Artifice, dokler mi nista oba relica procala Mastercraft.
Warzoni so mi tud kar fajn, sam malo se je za navadit mape in postopka. Sam sem že rank 55, gre zdaj že počasi ko ...
Z guildom imamo na normal in hard spucano vse. Pa EV 4/5 na Nightmare.
Server first 16man Gharj Nightmare mode :)
Nevem kaj ti ni všeč pri craftingu. Men je super da lepo companioni grindajo zate, ti jih pa lepo pošiljaš naokol, me kar malo nazaj v komunizem popelje. Ah the times..
V glavnem Biochem je zakon za raidat, imel sem pa tudi Artifice, dokler mi nista oba relica procala Mastercraft.
Warzoni so mi tud kar fajn, sam malo se je za navadit mape in postopka. Sam sem že rank 55, gre zdaj že počasi ko ...
Z guildom imamo na normal in hard spucano vse. Pa EV 4/5 na Nightmare.
Server first 16man Gharj Nightmare mode :)
Crafting je super narejen, problem nastane ko prideš do 50 in ugotoviš, da si brezveze vlagal ure in ure in par 100k v maxanje nekega craft skilla, ker je vsak endgame gear boljši. Kaj pa potem postane s craftingom? Se mi dozdeva da je crafting tukaj bolj zato, da pač je kot pa da bi dejansko mel nek pomen oz. da bi se mu splačalo posvečat malo več kot nič časa.
V 3pm pa WoW ki je vpeljal sistem instant rewardov...par instanc in maš komplet armor set, no crafting needed.
Močno upam da kej nardijo v tej smeri, ker pač samo grindanja instanc in pvpjanja ne morem shendlat.
V 3pm pa WoW ki je vpeljal sistem instant rewardov...par instanc in maš komplet armor set, no crafting needed.
Močno upam da kej nardijo v tej smeri, ker pač samo grindanja instanc in pvpjanja ne morem shendlat.
Tezaab ::
Od craftanja se po moje za endgame splaca samo Biochem (za Rakata stimpacke in medikite). Vse ostalo se nadgradi. Je pa fajn imet (vse ostalo) za levelanje altov.
Rokomah ::
Danes sem dobil igro (IgaBiba ima za 45€) in jo nameravam instalirat, zato nujno rabim priporočila glede karakterja (kaj se splača biti) in obvezno, kateri strežnik (pve), kjer je veliko Slovencev ali naših klanov.
Hvala za info
Hvala za info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Elder Scrolls Online (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 153274 (8277) | oo7 |
» | Guild Wars 2 (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Igre | 241975 (20880) | mi345 |
» | WildStar (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19505 (7554) | Zmajc |
» | Tera Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14590 (7900) | r3tro |
» | Rift: Planes of TelaraOddelek: Igre | 7570 (5018) | Denis6 |