» »

Star Wars - The Old Republic

Star Wars - The Old Republic

««
9 / 19
»»

yoco ::

Kok ur pa majo ta "maintenance"? Že od jutra mi to napiše, k odprem stran. Glih k neki hočem pogledat! :|

Boobiz ::

Skenslal sub za naslednji mesec, dost jih mam ej. Od današnjega updejta je špil neigralen na mojem laptopu, ker ne morem čez 15fps (prej 15-30 kar je blo glih fajn), kar pomeni da mi konstantno šteka in laga.
I'm drunk, what's your excuse?

Tezaab ::

Da nimas slucajno vklopljenega antialiasinga (ki so ga baje sele danes vkljucili v spil... go figure).

Boobiz je izjavil:

Skenslal sub za naslednji mesec, dost jih mam ej. Od današnjega updejta je špil neigralen na mojem laptopu, ker ne morem čez 15fps (prej 15-30 kar je blo glih fajn), kar pomeni da mi konstantno šteka in laga.

Kaksn sistem pa maš? Jaz jutri dobim špil in bom isto na laptopu špilov, pa upam, da ne bom imel isti problem!

Pa še neki bi rad vprašal. Mogoče kdo ve koliko GB bom po inšalaciji moral še dol dat (patchi pa te fore)?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yoco ()

Celoten spil mi trenutno lezi na udobni 21 giga veliki postelji.

:D
Vem, da je špil tok velik. Jaz dobim fizični disk in po inštalaciji predvidevam, da bom moral še vse patche downloadat, to me zanima, kakšna je njihova velikost!

Rokomah ::

Naj mi hitro nekdo PROSIM pomaga.
Ne razumem finte s Security key !!!!???
Kaj morem tukaj narediti, da imam obkljukano zadevo in lahko igram?
Če prav razumem, lahko kupim USB ključek ali pa nekaj, kar deluje na iPhonu (?!!).
Kaj pa če USB ključeka ne želim kupiti in nimam iPhona?
Prosim za pomoč čim prej.
Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rokomah ()

Ah... Po moje giga ali tri (jaz sem vse zdownloadal)

Rokomah - ne rabis ga. Mislim, za igranje ni obvezen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tezaab ()

Pa kaj vi vsi igrate na HEAVY strežnikih?
Jaz sem danes dobil igro in mislim, da ni najbolj pametno, da začnem na HEAVY pvp strežniku. Najbrej bi želel malo spoznati igro, se razgledati, brez, da me kdo krnaprej tepe ;)
Kaj se da kasneje seliti na druge strežnike?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rokomah ()

Pesimist ::

Se da ja. Tak da začneš znova. Hahahha.

Gledam ta review in pri 8smi minuti reče da so vsi izbrali dark side odgovor. Kaj se pa zgodi če se ne strinjaš z partijom da pobiješ kekce? Te vseenno povleče v paragon?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

A je na The Shadow Runner serverju dost naših ki so na Republic strani?

subby ::

@Pesimist: Saj je blo dostkrat povedano iz strani developerjev, še preden je igra izšla, da dobiš tiste pointe, katere izbereš. Nisi ti tisti, ki ubije NPCja.

P8700 2.53GHz
GT120M 1GB
4GB
1600*900 vse ostalo LOOOOOOOOOOOOW

Prva stvar, ki sm jo naredu, ko sm prebral patch notes je to da sm izklopu AA. Ampak ni razlike, fpsji enako kot če bi bilo vklopljeno. Nekdo je po forumu pisal da mu je uspelo rešit zadevo z nekim ini tweakanjem ampak sm bil včeraj preveč pissed in se mi ni dalo ubatat z swtor, sm preveč užival v revoluciji na forumu :))

Security key dela tud na androidu, poišči app na marketu. Če pa nimaš niti tega, potem tega keya sploh ne naštimuj, ker ni obvezen.

Vsi pičkajo čez Ilum, nov drop v performansu je pa itak spet normaln, ker je njihova optimizacija kul moj laptop pa skret. Še en razlog več zakaj quitam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Boobiz ()

Ahiles ::

Jah leto je 2012 in kavni mlinčki so za na odpad pri men Špil dela čisto tekoče (škoda je da so celo Hi res teksture odstranil da bi vsaj mal lahko obremenil mašino)
1920x1080 vse na high (sem celo poskusal forcat AA pa vse ostalo v drajverjih pa ni nič prijel- preden so dodal AA v game v 1.1)

I7 3930k 4.5ghz
16gb
gf470

Res pa je da je engine full lesen in za moje pojme ze zastarel in delno neprimeren za mmo planeti razbiti na koščke cel kup instanc/story mode(ok da ni treba cakat na respawn je cool) sam zadeva zgubi mmo feling.

Do zdej sem 1x do 50 prišel in 1x 40 pri prvem sem bil ponavadi sam na planetu al pa 1-2 igralca tko da so v glavnem bili 4h heroic guesti auto skip pa server je kr medium/high odvisno od ure. Nasprotne frakcije do 45-50 sploh nisem vidu. Zdej pri drugem liku je mal bol in je od 130-50 folka na planetu sam se spet znižuje k si višji lvl zdele okol 40lvla je že padl na 30-60

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ahiles ()

Mavrik ::

Security key dela tud na androidu, poišči app na marketu. Če pa nimaš niti tega, potem tega keya sploh ne naštimuj, ker ni obvezen.

Okoli security keya samo ena previdnost - če deinštalirate aplikacijo, pobrišete njene podatke ali jo kakorkoli drugače resetirate (tudi inštalacija novega ROMa) več ne boste dobili security keya in se ne boste mogli loginati ne v igro in ne v account management. Jaz sem moral zaradi tega klicat v UK da so mi resetirali account.

You've been warned.

@Ahiles: Zaboga človek, daj mal se potrudi da bodo meli tvoji stavki vsaj košček smisla.
The truth is rarely pure and never simple.

mayne ::

Jao tale engine. V Ilumu stojim sred masivnega boja z 11fps, pogledam CPU in GPU obremenitev, GPU na 15%, CPU pa na 16%. Svaka jim čast.

Par folka poroča da imajo po patchu boljši performans, ostalih 90% pa da se jim je poslabšal. Saj v bistvu meni bi blo vseeno če bi pred patchem fural pri high detajlih na 50fps, bi danes malo zmanjšal in bi blo rešeno, tako pa na svojem laptopu ne morem zmanjšat NIČ več, razen resolucije, česar pa NE bom naredu.

McGregorSL ::

za tako low grafiko bi lahko poganjal špil računalniki pred vsaj 8 let...

Evo, sprobal fix, ki sem ga omenjal zgoraj in deluje. Spet prišel nazaj na tisto srednjo žalost 10-30fps.

C:\Users\ime kompjutra\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings in pobrište oz. premaknte vse kar je v mapi v neko drugo mapo.

Dobil igro jo inštalirov in začel špilat! :D Je dost v redu. Zaenkrat mi ni žal denarja. Morm priznat, da sem malo razočaran nad svojim laptopom, če hočem da mi deluje vsaj bolj tekoče, brez zatikanja, moram dati vse na Low :( Pa malo mi je smotan način fajtanja. LOTRO ma boljši način, vsaj zame! :P

Špil je vreden vsojga dnarja dokler lvlaš, potem te pa vse mine ker so zadeve še nepoštimane.

LOTRO je lesen. Autoattack is sooo 1999.

Bl všeč mi je zaradi "skill queue", izbereš prvi skill/attack in lahko takoj še drugega, ki se bo izvedu takoj za prvim. To mi je bolje.

Men se pa zdi totalna kopija WarCrafta ;)
A ni (čisto) vse enako, sam v drugi preobleki ? :)
Pokradli so jim vse ideje, ki so jih "pregarali" v nekajletnem preiskušanju.

Dami ::

Ah ko bi le blo tak perfektno, da bi bil swtor upgrade napram wowu. Tak se pa niso velik naučil. Customer support je non existent, bugov je ogromno, spell/action mehanika je katastrofa in me skrbi da se ne bo porihtalo ker je to pač zastarel engine. Verjetno bom jutri subal še za en mesec (mi je pa kar samo od sebe skenslalo sub, pa še popoldan so si zbrali za patchanje), da še do konca odquestam in pol mogoče še kakega alta sprobam. Če se nato ne bo endgame popravu, adijo.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

yoco je izjavil:

Bl všeč mi je zaradi "skill queue", izbereš prvi skill/attack in lahko takoj še drugega, ki se bo izvedu takoj za prvim. To mi je bolje.

Tu obstaja skill queue v taki obliki, da doloceno stevilo sekund (nastavis v settingih) pred koncem GCD lahko kliknes na naslednji skill.

Tezaab je izjavil:

yoco je izjavil:

Tu obstaja skill queue v taki obliki, da doloceno stevilo sekund (nastavis v settingih) pred koncem GCD lahko kliknes na naslednji skill.

Mogoče veš kje točno se to naštima?

setting - controls - combat - ability delay or w/e.

Igram šele nekaj dni in veliko še ne vem, zato sprašujem.
Kako najdem kakšne Slovence na svojem strežniku? Malo sprašujem v chatu, pa nobenega odgovora.
Sem na The shadow runner strežniku (empire), začetnik (lvl 6), ne vem ali me kdo sploh hoče ;)

PMjaj Pohi, Perovan, Vallum za invajt v guild. Niso skoz online, zato probaj večkrat.

/tell nick blabla

Kak močna kopija WoWa je? Ker jaz sem skoz wow prakticno lvlal samo skozi dungeone instance, ker se mi kvestov ni dealo delati.
Tukaj tudi obstaja podobna alternativa? Z party search in tem?

Zgodovina sprememb…

Bolf3nk ::

zelo podobna... preveč. razlika je v tem da je tole veliko bolj laggy in low fps.
Pač praktično WoW v SW tematiki..
Nekega LFG toola v SW ni...

pol pa še tole lol
http://www.swtor.com/community/showthre...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

nerabim titlusa, ce je to bilo meni namenjeno :=)

ahac ::

Kak močna kopija WoWa je? Ker jaz sem skoz wow prakticno lvlal samo skozi dungeone instance, ker se mi kvestov ni dealo delati.

Tukaj je cel story v questih. Preko teh tudi dobiš companione, ship, itd... Vsaj story queste torej moraš delat.
LFG toola pa ni. Za instance greš na station spamaš /1 chat... :|
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Ma ja. Sej to vem. Vem tudi da nemorem spialti vec mmorpgja brez voice actinga odkar sem Mass Effect igral pa SW tematika mi je tudi 100x bolsa kot WOW ali celo GW. Kakor mi je tudi Star Trek bolsa, vendar je ta zadnja bad izpeljana in je igra tudi pretty bad pa se v free to play fazi je ze.

Kakorkoli LFP bodo mogli uvesti.

Zgodovina sprememb…

Vsi čakamo da se zmigajo nujne zadeve dodat oz. še bolj nujno je trenutne poštimat, ker imo ko prilezeš do 50 ugotoviš, da špil v trenutnem stanju ni vreden mesečne naročnine, če se ti ne lubi alta igrat that is.

sej wow tudi ni bil. Vsej meni ne. Vse kaj sem imel v spilu je blo lvlanje od 1-85. Ko sem pa priso na 85 pa je blo tistih par dungeonov in to je to. Ampak tam sem mogo vlke pare zapravit na hitro da sem to ugotovil. Tukaj pa vsej dookler se ni addona lahko kaj prisparam do sux levela.
Edino kaj me gor drzi je pac da mas 10 storij, katere verjetno niso na stopnji mass effekta, ampak vsej nekaj.

Zgodovina sprememb…

Pismo, tako WoWovski endgejm mi gre še bolj na jetra kot vsa ostale stvari. Dejansko je špil še bolj naravnan na raidanje kot sam WoW. Tak sistem ko ti vsiljujejo game style mi ne odgovarja in je moja swtor kariera zaključena. Ni mi pa teh 30 dni prav nič žal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Boobiz ()

no sej ce si priso na svoje for the money pa pc pol cez mesec ali dva ko bo verjetno 7 dni free kot je to pri wow sprobas ce je kaj bolse pac.
Jaz bom na trial pocako.

A ma kdo kaksn dobr "skill tree" za Jedi Sentinel?

iceman3 ::

yoco je izjavil:

A ma kdo kaksn dobr "skill tree" za Jedi Sentinel?

Pa še za Jedi Shadow ko smo že pri tem:D

Za skill tree poglejte na uradni forum, obstajajo (vsaj na strani Imperija) dokaj uporabni vodici za vsak class.

Drgac pa... Na Ilumu mi je moj Mercenary ze pocasi postal dolgocasen in sem zacel na novo s Sith Sorcererjem. Ko bo ta na 50... bom pa videl kaj bom naprej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tezaab ()

Craftinga res ne štekam. Izbral sem Archeology, Treasure Hunting in še eno, neki A (izdeluješ kristale in podobno). A vi zmeri pošiljate svoje companione na te misije?

Fak ej, vpisov sm napačni odgovor za "varnostno vprašanje" in zj so mi zaklenil račun. In morm kr klicat! :O
A je že kdo klicov v zvezi kaj podobnim? Ne vem, če bodo kakšno informacijo zahteval!

Tvoj email (na katerega je priklopljen račun) in odgovore na varnostna vprašanja.

Mavrik je izjavil:

Tvoj email (na katerega je priklopljen račun) in odgovore na varnostna vprašanja.

A si ti mogoče klicov? Sprašujem zato, ker so mi na forumu rekli, da treba čakat v vrsti do 1 ure! Kar se pa meni zdi totalni nesmisel, saj ni zastonj klic!

Jaz sem moral čakati cele 4 sekunde. Je pa verjetno odvisno od navala in s kom se pogovarjaš.

Mavrik je izjavil:

Jaz sem moral čakati cele 4 sekunde. Je pa verjetno odvisno od navala in s kom se pogovarjaš.

In kolk dolg si bil na telefonu? So ti kuj odklenil?

darth maul je drugce oni inkvisitor?

Dami ::

Če se ti je zaklenu account probaj resetirat password, dobiš pol 2 nova poskusa. Vsaj na začetku je še to delalo. Meni sicer ni pomagalo ker sem pozabu en question, ne da sem se zatipkal. Pol sn cakal 1h na skypu v US, kjer me je nato vprasal vse zivo (naslov, ostale sec.questions) predn mi je povedal pozabljenega.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
««
9 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Elder Scrolls Online (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
764158984 (13987) oo7
»

Guild Wars 2 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

2107247365 (26270) mi345
»

WildStar (strani: 1 2 3 )

12420065 (8114) Zmajc
»

Tera Online (strani: 1 2 )

6715088 (8398) r3tro
»

Rift: Planes of Telara