Forum » Strojna oprema » Priklop EEE 1000h na TV
Priklop EEE 1000h na TV
Dusan_83 ::
Svojega Asusa EEE 1000H bi rad priklopil na televizijo preko VGA izhoda na prenosniku.
Sem gledal po netu in obstajajo nekaksni "enostavni" adapterji:
oz.
Povsod pise, da mora graficna kartica podpirati tv-out preko vga. A je kdo poskusil kaj taksnega na EEE 1000h? A pri adapterju st.1 bi mi v primeru, da to deluje delal tudi zvok na TVju.
Sem gledal po netu in obstajajo nekaksni "enostavni" adapterji:
oz.
Povsod pise, da mora graficna kartica podpirati tv-out preko vga. A je kdo poskusil kaj taksnega na EEE 1000h? A pri adapterju st.1 bi mi v primeru, da to deluje delal tudi zvok na TVju.
Invictus ::
VGA nima pina za zvok, tako da najbrž ne ...
Drugo je če podpira TV-out preko VGA.
Lahko pa kupiš TV z VGA vhodom . Seveda moraš potem poskrbeti tudi za zvok.
LP I.
Drugo je če podpira TV-out preko VGA.
Lahko pa kupiš TV z VGA vhodom . Seveda moraš potem poskrbeti tudi za zvok.
LP I.
Dusan_83 ::
Ok, recimo da zvok pripeljem na TV preko izhoda za slusalke. A slika bo pa vidna na TVju preko tega adapterja ali ne? Je ze kdo poskusil?
Pri kaksni novejsi LCD televiziji z VGA vhodom pa res ne bi bilo tezav.
Pri kaksni novejsi LCD televiziji z VGA vhodom pa res ne bi bilo tezav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585370 (24699) | Dominator |
» | VGA na HDMI? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28127 (15123) | KTr1sk |
» | Pretvornik HDMI to VGA + audioOddelek: Pomoč in nasveti | 4437 (4058) | Kron |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20154 (9667) | kozorog |
» | Iz grafične kartice pride samo slika brez zvoka.Oddelek: Zvok in slika | 2337 (2123) | damirez |