Forum » Zvok in slika » siol iptv slika
siol iptv slika
ticom ::
Prosim člane, kdor ima lcd tv 37 ali 40 full hd kakšna je kaj slika na siol iptv - analogna. Ali kupit za ta tv signal mogoče hd ready? Kaj priporočate?
Hvala.
Hvala.
roCkY ::
Siol bo počasi začel z oddajanjem v HD formatu.
Trenutno se nakazuje ločljivost 1920*1080.
melodyzen
History HD testno; trenutno "viden" (10,3 Mbps) tudi prek bakrene povezave.
Trenutno se nakazuje ločljivost 1920*1080.
melodyzen
History HD testno; trenutno "viden" (10,3 Mbps) tudi prek bakrene povezave.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()
BluPhenix ::
Siol bo počasi začel z oddajanjem v HD formatu.
In koliko je to počasi? 1 leto al več? History HD je dosevljiv preko siol TV plus?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
roCkY ::
ne trdim ker nimam +vmesnika (Sagem STB-ja) in sem na bakru
Kar je bilo debt ni prav dolgo. Sam sem ga prvič opazal pred par tedni a je bil pretežak za linijo.
Da nisi zamenjal z Viasat History.
Kar je bilo debt ni prav dolgo. Sam sem ga prvič opazal pred par tedni a je bil pretežak za linijo.
Da nisi zamenjal z Viasat History.
Samson ::
Po moji oceni siol ni sposoben prenasanja HD tv. Prevelik zalogaj za njih. 377m od centrale niso sposobni dovajat 2 tv, 2 fona in 10/768 paket interneta. Ce pa se bojo toliko popravili da bojo v tem paketu zmogli furat 2x hd tv in pa se net 10/1 pa svaka cast. Fora je v temu, da oni z naso centralo bi najraje napajali in pokrivali pol slovenije, hehe. No resno. Prejle smo imeli neko izraelsko centralo (ki so jo namontirali cca 3 leta nazaj, sedaj pred dvema mesecema pa so jo zamenjali z adsl2). Zakaj adsl2 in ne vdsl? No ja. ce bi dali vdsl jim ne uspe pokrivati tolk kakor z adsl 2 centralo. Po moje bi bilo veliko bolje ce se ze gredo nekega ponudnika postavit se eno skatlo 3km stran in potem napajat se tisti del. Tako pa smo omejeni tisti ki smo blizu centrale, da o tistih po 3km ne govorim, ker jim sibajo mpeg4 tv. Toliko o siolu. Gremo malce v extreme in napovejmo. Do najpozneje 2012, torej 3 letke so vsi ponudniki ki imajo kot storitev distribucije televizije dolznost da to distriburirajo v visoki kakovosti. Isto kot bo presla nasa drzava v DVB-T bla bla....Ampak nekako se slisi, da bo slovenija to postorila nazadnje do leta 2010. Kaj bo v tem primeru siol? Mogoce se bo pa razburu pa porinil do vsakega stanovanja in hise optiko, hehe. Sanjajmo, saj niso sposobni 50m stran od bloka postimat se kaksne hise, ker je to premalo denarja za njih. Bloki so pa druga zgodba seveda. Veliko ljudi, veliko narocnin, velik denarja na mesec. Se vec pa nategov, hehe. Internet dela tko kot mora, medtem ko je slika na tv v spolnem organu....
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol bo podražil TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13673 (7176) | Tilen |
» | Siolov ADSL 2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13818 (7821) | Jan987 |
» | SiOL ZELO poizveduje za T-2jevci ! Jim teče voda v grlo? :) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 18179 (10257) | pizdindim |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37557 (16964) | Primoz78 |
» | Volja - cenejši internet kot T-2? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17076 (9532) | Wox |