» »

SiOL ZELO poizveduje za T-2jevci ! Jim teče voda v grlo? :)

SiOL ZELO poizveduje za T-2jevci ! Jim teče voda v grlo? :)

«
1
2 3 4

Cokolesnik ::

Včeraj sem bil pravzaprav šokiran. Na T-2 številko me pokliče prijazni ženski glas iz raziskovalne agencije CATI - kajpak za anketo o ponudniku interneta.

V 20 minutnem pogovoru sem odgovarjal na vsa mogoča vprašanja v zvezi s T-2: kako sem kot njihov uporabnik zadovoljen z njihovo ponudbo, ceno, podporo, strokovnostjo, montažo, reklamo v medijih, skratka vključujoč z detajli, čustvi, razočaranji, zadovoljstvom, ki sem jih kot naročnik občutil že od prihoda monterja pa vse do tega trenutka... In vidik drugih ponudnikov v primerjavi s T-2...

Na koncu sem zaradi izredno podrobnih vprašanj, ki so se navezovala izključno na T-2 seveda pričakoval, da je raziskavo naročil kdo drug kot T-2 in da poizvedujejo kako jih od A do Ž na trgu sprejemajo uporabniki.

Naročnik raziskave je SiOL. 8-O
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Brane2 ::

Voda jim je tekla v grlo ene 6 mesecev nazaj. Sedaj jim že dere skozi ehm določene odprtine ven... >:D
On the journey of life, I chose the psycho path.

karafeka ::

A jim je tako težko malo znižati cene??? Ali pa vsaj zvišat upload...:)

Brane2 ::

Ob tem odnosu do strank in preteklih zamerah bodo morali ZELO znižati cene.

Z mano je tako pri T-2 kot je bilo prej pri SiOLu: zvestoba _nekaj_ šteje in ne mislim stran, doklre konkurencca ne bo ponudila recimo 20-30% boljši deal, pa še takrt bom prej poklical na T-2 in pogledal, če se lahko kaj zmenimo.

če bo ta deal ponujal SiOL, hočem prej videti to na delu vsaj 6 mesecev ali leto in slišati izjave uporabnikov.
On the journey of life, I chose the psycho path.

alienalien ::

Ja tudi mene bo Siol zelo težko privabil nazaj. Bi mi mogel res ponuditi nekaj zelo izjemnega, kar mi T-2 ne bi mogel ponuditi vsaj 1 leto, kar bi bilo pa manj bi pa raje počakal na T-2.

jype ::

Mene siol še vedno ma, pa me še vedno ne šmergla 5%.

Pač, "nimamo". Vseeno jim je, če bi jaz rad poceni večji uplink, "telekom ne omogoča" in take reči. No, na njihovo srečo je T-2 vsaj pri mojem priključku tragično neresen.

siska ::

Me prov zanima kdo priklaplja več strank na dan, jst mislm da Siol...

Brane2 ::

Mogoče, ampak jih vsekakor več tudi odklaplja. >:D


Sicer pa kaj ti pomaga ogromna reklamna kampanja s katero vabiš vse živo, če vsi povabljeni čez 6 mesecev ugotovijo, da je konkurenca _bistveno_ cenejša in ti zbeži, kdor more, mnogi tudi proti plačilu "kazni", kar je zelo slaba reklama.
On the journey of life, I chose the psycho path.

NavadniNimda ::

Od provizije pri ogromnih reklamnih kampanjah se da kar dobro živeti.8-)

Mirč ::

ampak t-2 bo moral tud spustit cene če gledamo naslednje cene
t-2:razvezan dostop
net 1/256 osnovni 5000sit
ip-tv 3000sit
ip-tel. 1000sit
suma 9000sit
siol.trio paket,ki ekvivalenten t-2
cena:9800sit(do -10% popusta).
Torej ni neke razlike.
t-2 je v prednosti le pri višjih downloadih/uploadih,ampak za navadne uporabnike to nima velikega pomena.
lp

NavadniNimda ::

Dej naredi primerjavo za nekoliko višje hitrostne pakete interneta.;)

Pa TV pri T-2 in SiOLu enostavno ni primerljiv. SiOL nima HDTVja, T-2 ga ima. T-2 ima 150 delujočih kanalov (od 21.11.2006), SiOL jih ima pa "baje" 100.

Pa telefonija pri T-2 dela...:|

dolegar ::

Mislim, da bojo namesto nižjih cen SiOL-ovi uporabniki dobili spletno kamero :D opa, samo prvih 1k >:D Naj jo kar imajo...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: dolegar ()

Brane2 ::

Pa telefonija pri T-2 dela...:|



Ja, tisti T-2 VoIP telefoni so dobri kvečjemu za obmetavanje policije na demonstracijah.

Vse kar je prav, pretiravat pa ravno ni treba... :\
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Brane2 ::

Še eno vprašanje za T-2 tabor: a razmišljate o znižanju cen za 100M optiko ?

MIslim, toliko sedaj ne plačam za mesečno kolokacijo brez omejitev prometa s 100M pipo. Pravzapra stane taka stvar bistveno manj.

Kar pomeni, da lahko pustim kiblo pri providerju in ta v tej ceni plačuje za štrom, posebno sobo itd.

Tu pa hočete za tovrsten promet skozi vlakno brez vseh ostalih uslug bistveno več.
On the journey of life, I chose the psycho path.

darkolord ::

Je pa mal razlika med tem al maš eno kišto XX kilometrov stran al maš pa poljubno veliko mrežo kišt direkt v tvoji dnevni sobi.

Meni se zdi cena čisto ugodna

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

Brane2 ::

Kakšna je razlika ?

Razen v tem, da ti ne jemlje placa in ti ne žge štroma ?

Če jo dobro postaviš in skonfiguriraš. verjetno ne rabiš neposredni dostop, če pa kaj crkne, te čaka letanje gor in dol v vsakem primeru.

Poleg tega je vlakno za ponudnika vsekakor cenejše. Ja pripeljat ga mora do tebe, kar stane, ampak to ti naredi szatonj, tudi če neta ne rabiš. Za tem ga tvoj 100M dostop stane samo, kar je bandwidtha, nima pa ostalih ostalih stroškov, ki gredo s kolokacijo in ki verjetno niso ravno majhni.

Če misli SiOL/TK v drugi rundikje namahati T-2, je tu priložnost. Naj dajo ven 100M "za rajo" (ajde, za manjše firma s spletnimi trgovinami itd) prek vlakna.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

darkolord ::

Mnja, poglavitna razlika je v tem, da imaš tam placa za eno kišto, če imaš pa kabl, pa poljubno...

Verjetno je pa tudi to, da oprema ne zmore takšnih povezav... Če bi "vsi" meli 100 mega linke, potem bi potrebovali pa že terabitne switche in routerje... Da ne omenjam linka v tujino (jasno, če kupiš 100 mega, hočeš tudi 100 mega ven, ane :D)

KTr1sk ::

hehe mene so tudi klicali mislim da sem se pol ure pogovarjal, na koncu me je vprašala če lahko mojo analizo pošlje siolu, anonimno seveda in sem rekel lahko, vprašanj je bilo res ogromno, največ pa so bile takšne da povem od 1 do 5 in 1 do 7 in ocenim oz povem slabo, slabše...dobro, boljše....vglavnem siol imam zaradi tega ker samo oni mi nudijo 10mb in noben drug ne bi delal oz v centrali nimajo drugi ponudniki pipce katere bi mi odprli (sem klical amis, volja bla bla) samo siol, mah bom pa na siolu, drugo leto aprila bo 7 let odkar sem na siolu
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

Brane2 ::

No, ja. Na mesec plačuješ jurja ali dva več kot bi pri T-2, pa nekaj stroškov si imel za vzpostavitev, pa vezat si se moral za 2 leti, drugače pa ni tako velike razlike.

Koneckoncev si imel koristi od T-2 tudi če si ostal na SiOLu. Kje so tisti časi, ko sem za 4/0.5 plačeval 23 kSIT... :\
On the journey of life, I chose the psycho path.

Medica ::

naj vas presenetim tudi z novico da siol tudi vleče optične kable po ljubljani, in kar se tiče siola je pa tako, da tukaj ne gre za ceno, ampak zato da stvar dejansko deluje.

T2 je pa ena velka peezda, ko dobi boljše podatke in razloge zakaj uporabnik ne more imeti interneta, kot npr. sam Siol. potem pa T2 na veliko pošilja razjarjene stranke na telekom da kao da oni onemogočajo T2-ju, da ima lahko končni uporabnik internet in njihovo tehnologijo. kar pa seveda ni res :\ pa glede T2ja, je pa tko da so si izbrali tako tehnologijo, za katero telekomovi kabli ne podpirajo, in pol pizdijo da telekom onemogoča...jebeš ježa :| zakaj pa pol amis lepo dela, pa voljatel, in drugi uporabniki ki so preko telekoma? hm? >:D

Cokolesnik ::

T-2 ima jajca. Drugi jih očitno nimajo, saj naročnike nase vežejo z aneksi in ne z zavestno politiko obdržati uporabnika zaradi storitev/cene.

Pozdravljam Branetovo misel. Prav zaradi T-2 bo na boljšem tudi uporabnik SiOL-a, Voljatela, Amisa..., saj se bodo vsi v dobrobit uporabnika bistveno bolj jajcali, kot če v slovenskem internetnem osončju ne bi bilo planeta T-2.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…

Medica ::

ja cokolesnik, vendar, če ne bi T2 vezal uporabnike na sebe (tako ali drugače) le kako bo potem on sploh zaživel? saj si uporabniki bi potem non stop premišljevali in menjali ponudnike, kot gate :D od česa pa misliš da bo T2 živel če ne od aneksov in novih pogodb? isto kot ostali ponudniki... :D

NavadniNimda ::

Telekomovi kabli seveda podpirajo VDSL, baker je baker. To bo tovariš Medica lepo videl, ko bo naci-operater dal ven (z veliko reklamno akcijo za par sto milijonov tolarjev) na trg VDSL-2. Ampak dokler oni tega ne naredijo, pa telekomove bakrene parice ne podpirajo VDSL, ane?! No, sej temu zakonu fizike se čudijo tudi v Bruslju na sedežu NATO pakta.:O

Cokolesnik ::

Če od 10 SiOL-ovih uporabnikov 8 uporabnikov pričenja uporabljati T-2 (med drugim zaradi ne-vezave naročnika na ponudnika), od česa bo živel SiOL? Od praznih aneksov in čakajočih modemov v skladišču? Takšna politika, kot jo navajaš ti, sicer zdrži v določenih situacijah, a ko ne-vezavo ponudi konkurenca, je rešitev samo ena. Sodoben ponudnik interneta bo živel od ugodne ponudbe, res samo od ugodne ponudbe (cena), torej tudi maksimalnega klatenja stroškov in premišljeno poslovno politiko, ki bo uporabniku zagotavljala ustrezno podporo in nove storitve.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…

Medica ::

no poskusi s tem ti odpreti firmo in boš videl koliko časa boš živel od tega... seveda da moraš tudi pr T2 podpisati pogodbo... ja veš Siol bo zelo trpel... :D Misliš d bo Siol in ostali ponudniki gledali kako T2 izboljšuje svojo tehnologijo...noben ni tak blond bi bi sm čiču pa čaku :))

Brane2 ::

O, resnici na ljubo sem od Telekomovcev slišal po neuradnih poteh,da se VDSL-a ne bodo šli še veliko preden se je pojavil T-2.

Že takrat so mi rekli, da naj bi stvar v teoriji delovala,. a v praksi na njihovih žicah ne dela tako dobro kot ADSL in da zato niso šli v to...


NI nujno, da je to res, pravim samo kaj sem slišal.

Sicer pa, če je "baker samo baker", zakaj T-2 še nima VDSL-2 ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Medica ::

Nimda, hja seveda da vem, ampak to T2 govori svojim uporabnikom ko pri njih ni možnosti da bi imeli njihovo tehnologijo, ker naj bi telekom mel stare kable in jih je blo potrebno zamenjati ipd. izgovori iz strani T2ja. :D

Brane2 ::

MEdica: ne tupi.

Seveda sem s T-2 podpisal pogodbo, a ta me ne obvezuje na časovne roke ali odškodnine.

Lahko prekinem jutri, če mi paše, le sposojeno opremo moram vrniti. In ja, nekateri so to preizkusili in preživeli brez kazenskih posledic...
On the journey of life, I chose the psycho path.

NavadniNimda ::

Medica, vidim, da spet prodajaš yurle buče. T-2 dela povsod, razen tam, kjer telekomova vrhunsko vzdrževana bakrena infrastruktura podpira zelenega volka. Treba je le spoje popucati, pa bo do 1500 metrov vleklo do 15 mbps dol, pa vsaj 1 mega gor. Škoda, da se telekomarji ne držijo pravil (glej RUO), ki so jih sami postavili. Pol bo pa spet Slovenija na slabem glasu zaradi teh fičfiričev!:O

perci ::

Edina stvar, ki mene veže na T-2 je dejstvo, da če hočem it na siol, me bodo zavezali dve leti.

Izi ::

Nikomur ne teče voda v grlo, predvsem zaradi kratkega dosega VDSL in slabe pokritosti z optiko.

Tričetrt ljudi enostavno nima druge možnosti kot SiOL ADSL.
Jasno, da se SiOL pripravlja na morebitno konkurenco, ki bo to postala šele ko bo Gratel dokončal vso optično omrežje, ki ga namerava.

Tistih nekaj 1000 srečnežev, ki so dovolj blizu centrale za T-2 je pljunek v morej proti količini SiOLovih naročnikov, ki druge možnosti sploh nimajo.

Jaz živim v Ljubljani in čakam na T-2 že leto in dva meseca. Toliko je odkar sem podpisal pogodbo z njimi pa še vedno nič :|
Kolikor mi je bilo uradno rečeno, trenutno T-2 priklaplja samo tiste, ki so 900 metrov ali manj oddaljeni od centrale.

Rečeno mi je bilo naj počakam še pol leta :O , dokler mi ne zgradijo optike in potem me bodo priklopili.

Medtem sem se moral jasno spet vezati za 2 leti pri SiOLu, ker je bila to edina možnost, da preidem na nove za polovico cenejše pakete ;(
Če sproti spremljaš in seveda tudi uveljavljaš vse popuste, ki jih SiOL ponuja, jasno jim moraš obljubiti zvestobo, potem se lahko dogodi, da ti pride SiOL skoraj najcenejši ponudnik.
Že nekaj časa plačujem okoli 5200 SIT/mesec za 4096/512 paket, kar se mi zdi kar precej ugodno.
Bom moral pa seveda plačati kazen za prekinitev ko bom prešel na optiko k T-2 ko bo ta seveda nared (če bo).

mitja_i ::

"trenutno T-2 priklaplja samo tiste, ki so 900 metrov ali manj oddaljeni od centrale."
T-2 priklaplja do 1500m, le odjavit moraš (drago in zastarelo) telefonijo pri nacionalnem operaterju.
"Že nekaj časa plačujem okoli 5200 SIT/mesec za 4096/512 paket, kar se mi zdi kar precej ugodno."
Ne, plačuješ tudi telefonijo nacionalnemu operaterju. To si pozabil prištet!

NavadniNimda ::

IZI - 900 metrov je samo začasno, ker telekom daje škartaste razcepnike za ISDN (probleme imajo tudi reveži na ADSL2+). Predlagam, da greš na polno razvezan dostop, torej vzameš tudi telefonijo pri T-2. Tedaj je meja 1500 metrov, kolikor VDSL pač nese.

Ni razloga, da se ljudje vežejo za 2 leti na ponudnika z dražjo in inferiorno tehnologijo. Sej se vidi, kam gre "presežna vrednost" od naročnin - državno-sponzorirani kljukci izvajajo na stotine milijonov tolarjev drage reklamne akcije, si fino trpajo žepe s provizijami, cela Slovenija pa je posledično do kolen globoko v unih maloumnih reklamnih plakatih.:\

amigo_no1 ::

Malo offtopic:
kje pri nas se da dobiti kvalitetne splitterje ?

Brane2 ::

Telekom jih ma. Splittajo ko svinja, pa še dušilec majo vdelan... >:D
On the journey of life, I chose the psycho path.

Izi ::

le odjavit moraš (drago in zastarelo) telefonijo pri nacionalnem operaterju.

Drago morda, nikakor pa ne zastarelo.
Pri meni cenene rešitve, kot je trenutno IP telefonija ne pridejo v poštev.
Imam ISDN centralo, kar nekaj telefonov in fax.
Jurja gor ali dol ne pomeni veliko, ker je zanesljivost na prvem mestu.
ISDN za telefonijo je odlična zadeva in je ne bom prekinil tudi ko pride optika.

Za TV pa tudi še nisem čisto prepričan, ker mi kabelska TV odlično deluje.
Sem gledal pri dveh prijateljih in IPTV je trenutno še vedno precej slabši.
Počasno preklapljanje med kanali, včasih se pojavijo kvadratki in slika malo zašteka, ...
Dokler ne začno oddajati v čisti vseh programov v 1080p resoluciji (1920x1080) ne grem na IPTV, ker nima smisla.

Internet bom pa seveda takoj preklopil na optiko čim bo to mogoče :D

Je pa moj sosed odjavil telefonijo (ISDN) in hotel vse skupaj z TV preklopiti na T-2 pa tudi ne gre. So opravili meritve in je nato vzel samo internet in telefon.
Na naših 1300 metrov (zračno) od centrale je na VDSL največji download komaj blizu 8Mb/s upload pa nekaj manj kot 1Mb/s.
Se pravi nič bolje kot ADSL. Pa smo v Ljubljani.
Tistih 1500 metrov je bolj kot ne utopija za VDSL in tako se mi zdi odločitev da priklapljajo samo tiste do 900 metrov kar logična.

Sicer pa je optika samo še kakšen kilometer oddaljena od mene :D

Medica ::

:P ste me prav nasmejali s tem. T2, kot ste sami opazili, ne deluje ravno najbolje. mogoče naslednje leto ali pa še več, bo ta tehnologija sploh stekla. ne zagovarjam Siola, vendar če pogledate druge ponudnike, pri Siolu isto pridete čez kot pri ostalih. pa še enkrat če je pri vas možen PRD aka poln razvezan dostop vam ni treba nacionalnemu operaterju nič plačevati. plačaš 480 sit začetnih stroškov (priklopa in modem) in plačuješ 7.428 sit/mesec. tukaj je primer navadnega duo paketa - razvezan dostop. če pa nimaš možnosti razvezanega dostopa, pa nimaš nobene druge možnosti, kot da plačuješ nacionalnemu operaterju+plačuješ internet. tak da....:D

Medica ::

aja pa še to :D telekom pa tudi postavlja optične kable ...psssttt nobenmu povedat:D

Gapi ::

Medica: A se to polaga za hrbtenico omrežja al do končnega uporabnika? Ali da tako vprašam, ali je to FTTN ali FTTH? Pa kje si to zasledil, ker nisi ti edini ki to razglašaš okoli.

Medica ::

jaz le vem da se polagajo optični kabli. žal nisem tolk tehnični tip, da bi vedela takšne podatke. ;)

NavadniNimda ::

Naci-operater ima že sedaj optične kable med centralami (hrbtenica). Nekaj drugega je seveda razvod do končnih uporabnikov. Sedaj imajo v planu in na veliko forsirajo FTTN (optika do naselja), ki bi seveda precej dobro vplivala na stanje konkurence v telekomunikacijah.

Medica - VDSL dela zelo dobro veliki večini strank. Drži pa, da je v "robnih primerih" nekaj težav zaradi (namerno!) katastrofalno slabo vzdržvanega bakrenega dela omrežja Nazi-operaterja. Načrtno pač delajo na tem, da bi se očrnilo male operaterje. Udbomafija v vsem svojem sijaju!:O

Medica ::

katastrofalno slabo vzdržvanega bakrenega dela omrežja Nazi-operaterja. Načrtno pač delajo na tem, da bi se očrnilo male operaterje. Udbomafija v vsem svojem sijaju!


zakaj bi očrnili? Arnes, Amis, Voljatel, znajo sami poskrbeti za lastne stranke in jim vse lepo razloži kako in kaj.. mogoče kdaj pa kdaj kdo naleti na tečnega operaterja... there are only humans, in majo tud oni svoje slabe dneve, ampak za zdaj še noben ni pošilju k Telekomu, po dodatne razlage, kako in kaj. T2 pa jih je. in to zelo veliko, ker jim noče povedat zakaj ne morejo imeti njihovega interneta in jih pošiljajo na Telekom za dodatne razlage, saj se jim zgleda to zdi veliko bolj praktično, da stranke ne pizdijo na njih ampak nad Telekomom.

alienalien ::

Telekom ne polaga optike nikjer. Kdor ne verjame lahko pride pravkar v center Ljubljane na Resljevo cesto nasproti ledina centra pogledat kako fantki od GVO-ja švicajo ko vlečejo v kanale navaden baker. T2 meni in mojim znancem deluje perfektno za pol manjšo ceno uživamo v astronomskem uploadu , kij e 12x višji od največjega Siolovega pa ne boste verjeli teče po prav istem bakru po katerem je pred tem tekel famozni ADSL2+ čeprav Telekom zatrjuje, da v praksi na njihovem omrežju ne bo delovalo. V glavnem Siolček & Co so malo zaspali in tudi ne upajte preveč o ne vem kakšne odgovoru na konkurenco ker ga preprosto ne bo ker se bo itak vse skupaj prodalo in že dolgo nimajo nikakršni interesov. Pa to, da bo Siol odgovoril takrat ko bo Gratel dokončal optično omrežje, fantje takrat bo to žal prepozno. ČE bi hotel kaj odgovarjati bi mogli začeti že kopati oziroma vpihovati optiko ne pa, da še danes v letu 2006 po predtolnici kotalijo omote bakra. Sramota v glavnem.


Ps

No ali pa talo
V manj kot 24 urah smo dobili 1000. registriranega uporabnika SiOL komunikatorja. Vsem tisočim bomo za nagrado poslali spletno kamero Logitech QuickCam Express Plus z mikrofonom in slušalkami.

Morda vam Siolček drugi mesec za zvestobo podari 1000 10Kg praškov Ava nikoli ne veš:D

Zgodovina sprememb…

Medica ::

stric alien, jaz pa poznam stranke Siola ki imajo ADSL2+ tako da ...:D in so zelo zadovoljne stranke:P in poleg tega seveda da siol nadgrajuje centrale da bo lahko več uporabnikov priklopil na ADSL in da sprosti zasedeno centralo. in pri temu tudi polagajo optične kable. in seveda da jih. ni pa nujno da bo ravno na tržaški začel.:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Medica ()

iration ::

Ta teden bo eno leto odkar imam 10/10 paket, in razen enega problema (napačni profil) ni bilo nikoli nobene težave. Koliko stane pri Siolu ta paket, Medica? Če ne veš pa vpraši, sej vemo da maš veze.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: iration ()

Medica ::

in kako veš da mam veze? imam le prospekt pred sabo in vam cene govorim ;)

alienalien ::

Medica ne mešaj hrušk iz jabolki. Nihče ni rekel, da ljudje niso zadovoljni iz ADSL2+. Tudi sam sem ga imel in sem bil zadovoljen prav tako sem zadovoljen z VDSL-om, ki deluje čisto stabilno z večjimi hitrsotmi za manjši denar. Pred tem sem imel 10/768 plus TV plus Siol telefon (edina stvar ki mi ni nikoli dobro delala)zdaj imam 10/4 plus TV (50 programov več kot pred tem) plus telefon(ki dela tako kot se za gre za zelo nizko ceno) pa še mesečno pride cenej za 2k. Tako, da ne vem kako lahko sploh primerjaš ponudbo Siol iz ponudbo T2.

Medica ::

ja zakaj pa ne? isto kot pri T2 so tudi pri Siolu zelo zadovoljne stranke, in isto kot tudi zelo nezadovoljne stranke pri T2 kot pri Siolu kot pri ostalih ponudnikih. vsak bo izbral tistega ponudnika ki mu odgovarja. in seveda, če ima to možnost. je res?:D

alienalien ::

Sicer pa že sam naslov teme vse pove [b]SiOL ZELO poizveduje za T-2jevci ![/b]
Siol vohuni za T2 in ne obratno. Se pravi, da jim očitno ne štima vse tako kot bi moglo.

Medica ::

kero podjetje pa ne vohuni za svojo konkurenco? :D
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SIOL TV VS. T-2 TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
559331 (8143) antireal
»

Telekom goes Vdsl2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
729465 (5207) Ejsi_Disi
»

Siol je ponovno pod okriljem Telekoma Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
558725 (6402) Bistri007
»

SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
31036421 (15828) Primoz78
»

SiOL ponudil ADSL2+ (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
7610801 (6775) Dragi

Več podobnih tem